Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
basku
Postów 1240
Data rejestracji 12.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaki to jest w ogole przelicznik na zlotowki??
czy moge czesc zakupow zaplacic tymi punktami czy wszystko?
moze to juz tutaj gdzies bylo pisane ale nie potrafie tego znalezc, prosze o pomoc, moze byc priw Wyświetl w wątku >>
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś już 11 XII a u mnie zero wygranych w tym miesiacu.... w ogóle tak kiepski rok, że szkoda gadać ;/ Wyświetl w wątku >>
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i co teraz robimy?? piszemy coś do nich? bo mnie aż korci... tylko sama nie wiem...
*** edit: teraz patrze na ten regulamin ale ja tam nic nie widze o koniecznosci odsylania paragonu poczta... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zanowny Uczestniku,
dziękujemy za udział w promocji „Benecol – satysfakcja gwarantowana”. Na podstawie §5 pkt 5 lit a) Regulaminu promocji, w celu weryfikacji zgłoszenia prosimy o okazanie oryginału dowodu zakupu załączonego do zgłoszenia, które dokonałeś/łaś.
Oryginał paragonu możesz przedstawić w biurze Organizatora lub wysyłając
listem na adres i360 Sp. z o.o., ul. Elizy Orzeszkowej 17, lokal U5,
15-084 Białystok z dopiskiem „Benecol – satysfakcja gwarantowana”. W
przypadku wysyłki za pośrednictwem poczty nie zapomnij czytelnie podpisać oryginał paragonu imieniem i nazwiskiem. Na oryginale paragonu winna widnieć nazwa produktu Benecol, natomiast w
przypadku jej braku niezbędna jest adnotacja sklepu wraz z pieczątką.
Na przedstawienie oryginału paragonu masz 5 dni (o terminie decyduje
data stempla).
Organizator zwróci Uczestnikowi cenę brutto (tzn. uwzględniającą podatek
VAT) zakupu Produktu znajdującą się na dowodzie zakupu w terminie 14
dni kalendarzowych pod warunkiem spełnienia wszystkich wymagań opisanych
w §5 pkt 5 Regulaminu (po pozytywnej weryfikacji) w postaci przelewu
bankowego na rachunek bankowy wskazany przez Uczestnika w formularzu.
Chcielibyśmy, aby produkt Benecol spełniał oczekiwania klientów, dlatego też będziemy wdzięczni za podanie powodu Twojego niezadowolenia z produktu, dla którego dokonałeś zwrotu w promocji. Prosimy o przesłanie Twojej opinii o produkcie na adres satysfakcja@i360.com.pl.
też tak macie, że trzeba odesłać paragon listem
czyli co? dostanę zwrot, ale muszę zapłacić ponad 5 zł za znaczek... kurcze nie doczytałam, że paragon trzeba biędzie dosyłać ;/ Wyświetl w wątku >>
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i jeszcze kupilam Loyd herbate bez kodu Wyświetl w wątku >>
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://baby.nive...je/konkurs-disney-39 Wyświetl w wątku >>
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs: Pierz i wygrywaj z SURF?
wiem, że jest o tym wzmianka w regulaminie, ale jak kopiuje do worda to mi jakieś głupoty wychodzą Wyświetl w wątku >>
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktoś z tego dnia ma już może? Wyświetl w wątku >>
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A może ktoś napisać gdzie kupuje się taki starter NJU? Tylko się nie śmiejcie. W życiu nie miałam telefonu na kartę. Mam na abonament a teraz wyjątkowo potrzebuje drugi numer Wyświetl w wątku >>
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tzn chodzi mi o to by mial dluga waznosc
chetnie priv Wyświetl w wątku >>
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo wczoraj wysyłam 1 zgłoszenie i prawie od razu miałam inf a dziś od rana cisza Wyświetl w wątku >>
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i drugie - odnosnie nutella b ready - wysylacie np 2 zgloszenia na to samo nazwisko ale inne numery kont? tzn zastanawiam sie czy mozna poslac na siebie i meza - bo tam nigdzie nie podaje sie zadnych danych typu adres tylko imie i nazwisko i nr konta
tylko nie piszcie mi prosze ze moze jeszcze na chomika bym chciala poslac, bo nie chce pytam po prostu bo sie zastanawiam czy moge kupic na zwrot 2 opakowania tych batonikow Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
basku