Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika basku

basku

#6265556 Napisano: 07.10.2016 10:24:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mdepfs napisał(a):

ferrero,mentos,kinder bueno,prince polo

mdepfs napisał(a):

(ferrero,mentos,kinder bueno,prince polo) lubię słodycze ale one mnie nie lubią emotka

jej to samo u mnie emotka załamię się  , tylko kupuje, inwestuje a nic kompletnie nie wygrywam emotka emotka
ani w tych słodyczowych ani nigdzie, almette, biedronka też mnie olewa emotka porażki na całej lini emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

basku

#6264536 Napisano: 05.10.2016 12:32:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anula81 napisał(a):

basku napisał(a):

mąż mnie uszczęsliwił paragonem z biedry....  na którym jest coca cola  i winiary x 3 emotka i tak sie zastanawiam czy posylac na oba konkursy czy tam w razie czego trzeba poslac oryginal paragonu

ja wczoraj sie tak zamotałam i kupiłam wł. na jeden paragon i colę i winiary i nie wysyłam na winary, bo w coli jest rezerwa, a w obu chca oryginał, jeszcze pół biedy jak trafisz fartuch, a jak coć lepszego ? wolę nie ryzykować przeżałuję te 3 szt żurku za 3,60 emotka

chyba tez wlasnie winiary przezaluje, faktycznie jest napisane ze oryginal tu i tu potrzebny emotka
dang21 napisał(a):

basku napisał(a):

mąż mnie uszczęsliwił paragonem z biedry....  na którym jest coca cola  i winiary x 3 emotka i tak sie zastanawiam czy posylac na oba konkursy czy tam w razie czego trzeba poslac oryginal paragonu

Najpierw spróbuj, potem się będziesz martwić emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
1 dang21 0

basku

#6264512 Napisano: 05.10.2016 12:09:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mąż mnie uszczęsliwił paragonem z biedry....  na którym jest coca cola  i winiary x 3 emotka i tak sie zastanawiam czy posylac na oba konkursy czy tam w razie czego trzeba poslac oryginal paragonu Wyświetl w wątku >>
0 0

basku

#6263625 Napisano: 03.10.2016 21:57:51 w SZUKAM....
taalvikki napisał(a):

basku napisał(a):

nie wiem gdzie o tym napisać i wybrałam ten wątek... emotka
szukam inforamcji czy to jest prawda, że teraz można coś reklamować nie posiadając paragonu? Kupiłam dżinsy w mango, miałam je na sobie 3 razy i mi sie rozpruły na nogawce... normalnie skandal ! emotka OCZYWIŚCIE paragon wywaliłam i nie wiem czy teraz mogę je reklamować? kupiłam te spodnie w arkadii w Warszawie  a chciałabym je reklamować w którymś sklepie w Krakowie... ale czy mogę bez paragonu??
gdzieś mi się obiło że można ale oczywiście nie wiem na jakiej innej podstawie....na podstawie metki na spodniach?? proszę pomóżcie
Ktoś coś wie? Ktoś coś podpowie? emotka

nie ma prawnego obowiązku przedkładania paragonu przy reklamacji, ale z paragonem fakt zakupu łatwiej stwierdzić. jeżeli nie masz paragonu, to musisz w inny sposób udowodnić, że transakcja miała miejsce (potwierdzenie płatności kartą, zeznania świadków czy co tam sobie wymyślisz). ale jakoś musi być udowodnione, że zakup miał miejsce, to raczej logiczne. metka na spodniach nic nie da, bo spodnie mogłaś znaleźć na chodniku itp.

Reni napisał(a):

basku napisał(a):

szukam inforamcji czy to jest prawda, że teraz można coś reklamować nie posiadając paragonu? Kupiłam dżinsy w mango, miałam je na sobie 3 razy i mi sie rozpruły na nogawce... normalnie skandal ! emotka OCZYWIŚCIE paragon wywaliłam i nie wiem czy teraz mogę je reklamować? kupiłam te spodnie w arkadii w Warszawie  a chciałabym je reklamować w którymś sklepie w Krakowie... ale czy mogę bez paragonu??
gdzieś mi się obiło że można ale oczywiście nie wiem na jakiej innej podstawie....na podstawie metki na spodniach?? proszę pomóżcie

najlepiej żebyś miała potwierdzenie z karty ale oczywiście możesz reklamować i bez tego wówczas należy powołać się na tzn "zeznanie świadków" czyli osoby, które potwierdzą, że danego dnia dokonałaś zakupu z ich sklepie 

shell napisał(a):

basku napisał(a):

Ja póki co słyszałam, że np. w Smyku, jak masz ich kartę, to przy reklamacji etc nie musisz mieć paragonu. Ale o innych sklepach narazie mnie wieści nie doszły.

dziekuje za pomocemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

basku

#6263034 Napisano: 02.10.2016 23:07:01 w SZUKAM....
Ktoś coś wie? Ktoś coś podpowie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

basku

#6261833 Napisano: 29.09.2016 22:12:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basku napisał(a):

prosze napiszcie jak Wam sie wydaje, czy w tym konkursie nalezy wyslac odpowiedzz perspektywy rodzica czy dziecka?
https://www.e-kon...-r.html#.V-0JEFuc2lg

jak robicie? i czy ktos ma jakies doswiadczenia czy tu faktycznie nagradza teksty czy laurki (chodzi mi o to ameet)

nikt nie bierze udziału? Wyświetl w wątku >>
0 0

basku

#6261811 Napisano: 29.09.2016 21:34:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosze napiszcie jak Wam sie wydaje, czy w tym konkursie nalezy wyslac odpowiedzz perspektywy rodzica czy dziecka?

jak robicie? i czy ktos ma jakies doswiadczenia czy tu faktycznie nagradza teksty czy laurki (chodzi mi o to ameet) Wyświetl w wątku >>
0 0

basku

#6261651 Napisano: 29.09.2016 14:29:39 w Dyskusje o wynikach konkursu

jak robicie? i czy ktos ma jakies doswiadczenia czy tu faktycznie nagradza teksty czy laurki (chodzi mi o to ameet)

Wyświetl w wątku >>
0 0

basku

#6261425 Napisano: 29.09.2016 09:11:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tak parszywego miesiaca w konkursach jak wrzesien to jeszcze nie mialam w tym roku emotka
ciagle nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

basku

#6259493 Napisano: 24.09.2016 23:25:40 w Kupię...
ondine napisał(a):

amelka2013 napisał(a):

Kupię walizkę Puccini emotka  Pw

Ja także, będę wdzięczna za oferty na PW emotka

ja też kupię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

basku

#6258898 Napisano: 23.09.2016 11:36:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

basku napisał(a):

proszę napiszcie czy paragon który zgłosiłam w biedronce coca cola mogę też zgłosic tutaj: https://www.radosczwygranej.pl/zasady czy raczej nie?

NO JASNE ŻE NIE, na końcu regulaminu jest lista sklepów które biorą udział a żadnej biedronki tam nie ma

no gapa ze mnie emotka dziękuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 Prad

basku

#6258860 Napisano: 23.09.2016 11:16:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
proszę napiszcie czy paragon który zgłosiłam w biedronce coca cola mogę też zgłosic tutaj: https://www.radosczwygranej.pl/zasady czy raczej nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

basku

#6258855 Napisano: 23.09.2016 11:15:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

basku

#6257650 Napisano: 21.09.2016 13:54:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jej, nawet bonu do kauflanda nie mam emotka emotka emotka emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

basku

#6257649 Napisano: 21.09.2016 13:53:17 w Kaufland konkursy
agusia222 napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

pchela napisał(a):

Tyle bonów do wygrania było, a ja nie dostałam smsa... emotka

u mnie też brak:(

i ja nie mam emotka buuuuuuuuuu

mi też się nie udało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

basku

#6254847 Napisano: 15.09.2016 12:36:07 w Informują

basku

#6254268 Napisano: 14.09.2016 12:21:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataszka napisał(a):

basku napisał(a):

czy jesli zrobilam zakupy w kauflandzie i zaplacilam bonem podarunkowym wygranych w konkursie "troszczymy sie..." to moge wziac udzal w konkursie z samochodem? czy to sie nie liczy taki paragon ?

liczy się emotka

dziekuje emotka

a jeszcze jedno pytanie: jak długa może być wypowiedź na ten konkurs? jest jakieś ograniczenie znakow bo w reg. nic na ten temat nie widze ... Wyświetl w wątku >>
0 0

basku

#6254263 Napisano: 14.09.2016 12:16:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy jesli zrobilam zakupy w kauflandzie i zaplacilam bonem podarunkowym wygranych w konkursie "troszczymy sie..." to moge wziac udzal w konkursie z samochodem? czy to sie nie liczy taki paragon ? Wyświetl w wątku >>
0 0

basku

#6254257 Napisano: 14.09.2016 12:06:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nawet jogobelli nie mam emotka

o almette nie wspomne..... oczywiscie znow jak los poslalam tylko te kody co mam na wieczkach /paragonach po 1 raz emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

basku

#6253380 Napisano: 12.09.2016 22:00:05 w Czy informują/ informowali?
prosze napiszcie czy byly juz sms z tego konkursu: https://www.e-kon...nd.html#.V9cI04Wc2lh

i tytaj ktos moze dostal jakies info
http://www.fomar.com.pl/pl/contest-2

?
Wyświetl w wątku >>
0 0