Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
basku
Postów 1240
Data rejestracji 12.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jest to samao co maszynka do strzyżenia włosów HC7460?
W protokole przekazania miałam to pierwsze, a na pudełku jest napisany ten drugi symbol Wyświetl w wątku >>
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
doladowalam telefon teraz drugi raz , przez serwis z doladowaniami i od razu przyszlo Wyświetl w wątku >>
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj tez przez mbank doladowalam telefon przy czym teraz okazuje sie ze jest on wcale niedoladowany bo wystapil jakis blad w banku ;((
nie otwiera mi sie regulamin i nie wiem czy zgloszenie musi byc po tym jak doladowanie jest na telefonie, czy po prostu moge ten telefon doladowac jeszcze raz? Wyświetl w wątku >>
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jednak sprawdzilam i teraz mi pokazuje tylko wartosc tego startera ;( doladowalam wczoraj ok 22 przez mbank
czy ktos wie po jakim czasie moze przyjsc to doladowanie?
doladowalam wczoraj 10 zl i od razu wzielam udzial w konkursie pociag do nagrod... a teraz patrze ze stan konta to 5 zl nadal Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj doladowalam nowy starter kwota 10 zl.... do dzisiaj nie mam zadnego sms z informacja o doladowaniu Wyświetl w wątku >>
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dostałam @ z gratulacjami o wygranej i informacjami że organizator się skontaktuje w celu ustalenia szczegu łów .... i się nie skontaktował jeszcze Wyświetl w wątku >>
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oraz everydayme szczoteczki dla dzieci oral B ? Wyświetl w wątku >>
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
numer mam zarejestrowany, od razu w play zarejestrowalam przy kupnie....
tylko teraz mi ta strona https://kartamili...tm_term=mix_formatow nie dziala tzn przy wysyłaniu formularza wychodzi mi ciagle blad ;( tez tak macie??
edit: DZIALA juz
Wyświetl w wątku >>
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmmm jeszcze w mili byłam ale też nie mam ;( Wyświetl w wątku >>
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prosze napiszcie czy jak mam nowy starter w play to moge sie zglosic tu: https://www.e-kon...ta.html#.WIC71fM1qlh ???
czy musze najpierw doladowac ten starter?
i drugie pytanie: czy ten sam numer moge zglosic tutaj: https://www.e-kon...od.html#.WIC-OPM1qlh jak go doladuje? Wyświetl w wątku >>
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po szukam, i szukam i znalezc nie moge procz tego, ze w terminie 18.01–22.01.2017 r. Rekomendujemy zakup 6 opakowań Wyświetl w wątku >>
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...em.html#.WH4HDfM1qlg
bo do nas nikt nie dzwonił Wyświetl w wątku >>
basku
Postów 1240
Punkty karne 0
Konkursy dodane