Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika gryszelm

gryszelm

#6144298 Napisano: 13.01.2016 13:05:44 w Konkursy ABC
shell napisał(a):

gryszelm napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

nataszka napisał(a):

aerdna napisał(a):

No to co... emotka
Jest już "jutro rano" i za moment powinny być smski emotka

już prawie południeemotka

oj wy nic nie rozumiecie, pani B. wstała i nie jest żadne 'jutro', jest dziś. a wyniki będą jutro emotka  

Dokładnie tak, zwłaszcza, że przecież powiedziała, że będą w czwartek...to co jej głowę zawracać chcecie w środę...moim zdaniem dzwonić można dopiero w piątek, bo jeszcze na chybcika wybierze i to nie nas....emotka

to Ona wybiera? emotka

Komisja Konkursowa-trzyosobowy zespół, w skład którego wchodzą przedstawiciele Organizatora ( czyli p.B) oraz Sieci Sklepów abc,której zadaniem jest nadzór nad prawidłową organizacją i przebiegiem konkursu a także wyłonienie laureatów konkursu zgodnie z Regulaminem. Skład komisji w poszczególnych tygodniach może się różnić. Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6144287 Napisano: 13.01.2016 12:44:40 w Konkursy ABC
cherry_coke napisał(a):

nataszka napisał(a):

aerdna napisał(a):

No to co... emotka
Jest już "jutro rano" i za moment powinny być smski emotka

już prawie południeemotka

oj wy nic nie rozumiecie, pani B. wstała i nie jest żadne 'jutro', jest dziś. a wyniki będą jutro emotka  

Dokładnie tak, zwłaszcza, że przecież powiedziała, że będą w czwartek...to co jej głowę zawracać chcecie w środę...moim zdaniem dzwonić można dopiero w piątek, bo jeszcze na chybcika wybierze i to nie nas....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6144216 Napisano: 13.01.2016 11:01:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

A ja sie wkurzam bo nigdzie nie ma u mnie tych ryżów berliso emotka  są zwykle a hot nie emotka  

Zobacz w Stokrotce...ja tam znalazłam Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6144203 Napisano: 13.01.2016 10:47:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
erychta00 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Napisałam do Berliso w sprawie konkursu i tak Mi odpiali emotka

Nie ma ograniczenia długości odpowiedzi Emotikon smile
Warunkiem odebrania nagrody jest posiadanie paragonów na zakup 4 produktów.
Wszystkie nie muszą być na jednym paragonie, mogą być na kilku Możesz
wziąć udział wiele razy, jednak wygrać można raz w całym konkursie emotka

emotka  czyli można by rzec, że zasad brak emotka  

I można pisać głupoty bo i tak będzie losowanie... Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6144085 Napisano: 12.01.2016 22:22:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Widziałam jeszcze na fb z winem Cote dla miłośników kotów, bo zdjęcie z kotem premiowane podwójnie, ale teraz nie mogę znaleźć i Mionetto Prosecco - jest w bazie Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6143513 Napisano: 11.01.2016 21:19:29 w Carrefour konkursy
magdalena-1989 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

A konkurs gdzie się kupowało Kasię i kończył się w Wigilię już rozwiązany czy jeszcze czekamy?

najpóźniej do 29 stycznia mają informować emotka

no to czekamy...tyle nagród, głupio będzie nic nie wygrać, z drugiej strony margarynę na Święta to chyba wszyscy kupili... Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6143393 Napisano: 11.01.2016 17:02:31 w Carrefour konkursy
A konkurs gdzie się kupowało Kasię i kończył się w Wigilię już rozwiązany czy jeszcze czekamy? Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6142453 Napisano: 08.01.2016 21:31:53 w Biedronka
defed napisał(a):

emotka rozbawiłam samą siebie, zanim zdążyłam napisać pytanie... 
Czy jest jeszcze szansa na rezerwową kartę od Biedronkiemotka  emotka

Pewnie, że jestemotka do znajomej dzwonili z rezerwą...a ona paragon wyrzuciła przed świętami...ale się zdenerwowała... Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6142436 Napisano: 08.01.2016 21:17:03 w SZUKAM....
Kwiatuszek2506 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Hej, szukam co może wozić DHL, nadane w Czechowicach-Dziedzicach, przyszedł sms, że nadano dziś przesyłkę, a jakby na nic nie czekam?

Kocyk?

Nie brałam udziału w kocykach, ale dzięki za odpowiedź, może to jakaś rezerwa Łaciatego...czy oni nie byli z tych Czechowic?

zaraz sprawdzę na swoich kartonach  emotka emotka
DPD WOZIŁ ŁACIATE.

tak se myślę, że może to z Cukru Królewskiego ściereczki "Lepiej całuję niż gotuję..."  zobaczymy w poniedziałek co dojdzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6142415 Napisano: 08.01.2016 20:41:58 w SZUKAM....

gryszelm napisał(a):

Hej, szukam co może wozić DHL, nadane w Czechowicach-Dziedzicach, przyszedł sms, że nadano dziś przesyłkę, a jakby na nic nie czekam?

Kocyk?

Nie brałam udziału w kocykach, ale dzięki za odpowiedź, może to jakaś rezerwa Łaciatego...czy oni nie byli z tych Czechowic? Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6142407 Napisano: 08.01.2016 20:30:51 w SZUKAM....
Hej, szukam co może wozić DHL, nadane w Czechowicach-Dziedzicach, przyszedł sms, że nadano dziś przesyłkę, a jakby na nic nie czekam? Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6142301 Napisano: 08.01.2016 16:24:28 w Konkursy ABC
marzenier napisał(a):

Eeee
Skoro tamta milka szła jej jak krowa pod górę,to i na tej zapewne będzie się wlekla i z tydzień.
Nie ma co się stresować,bo z tego co gdzieś mi się tu w oczy rzuciło,Pani juz zapowiadała ze będzie opóźnienie.

Ale może choć pierwszy dzień by dziś posłała i już by się w terminie wyrobiła... Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6142278 Napisano: 08.01.2016 15:36:36 w Konkursy ABC
edith napisał(a):

A tak w temacie Milki pisaliście dowcipy rymowane,więcej niz na 160 znakow?Bardziej z życia czy bazujące na starych kawałach?? emotka

Jedna anegdota z życia, jedna bazująca na kawale, ale raczej nowym...takim 'technologicznym' Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6142213 Napisano: 08.01.2016 13:58:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

W tych konkursach, co wygrałam u nich, informowali na czas. I z lepszymi zawsze dodatkowo dzwonili  emotka

Potwierdzam! Ale to w konkursach na hasło, nie wiem jakie maja doświadczenia w konkursach "zdjęciowych". Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6141409 Napisano: 06.01.2016 20:36:42 w NA CO CZEKAMY?
Jeszcze Lech Stokrotka - wybór 15 stycznia + 3 dni na powiadomienie Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6141331 Napisano: 06.01.2016 16:09:34 w Konkursy ABC
tereska123 napisał(a):

u mnie sms - mam zestaw do Founde emotka

i ja mam z 9.12 Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6138923 Napisano: 30.12.2015 16:21:08 w Kaufland konkursy
defed napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Moja córka nie wygrała, a miała na 100% zdjęcie samej potrawy....grałyśmy obie w tym samym sklepie w Wa-wie, ja wygrałam, może tam była jedna nagroda na sklep i brakuje tych sklepów gdzie nikt nie przesłał zgłoszenia lub było nieregulaminowe?

ja mam wszystkie wygrane wysłane z tego samego IP na 3 różne osoby z 3 różnymi adresami zameldowania.
Tam nie ma znaczenia jaki sklep, nie wpisywało się tego w formularzu i nie trzeba mieć paragonu.

Masz racje, tam nie trzeba było skanować paragonu ( z innym konkursem pomyliłam). Więc nie wiem czemu córka nie wygrała...zdjęcie było robione specjalnie na konkurs, nigdzie go w internecie nie było, bez osób czy zwierząt...córka ma inny adres, w innym mieście...może jeszcze dopiszą wygranych do 200...? Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6138910 Napisano: 30.12.2015 16:11:47 w Kaufland konkursy
Moja córka nie wygrała, a miała na 100% zdjęcie samej potrawy....grałyśmy obie w tym samym sklepie w Wa-wie, ja wygrałam, może tam była jedna nagroda na sklep i brakuje tych sklepów gdzie nikt nie przesłał zgłoszenia lub było nieregulaminowe? Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6138479 Napisano: 29.12.2015 18:30:50 w Kaufland konkursy
shell napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Hej, był taki konkurs rysunkowy, że trzeba było narysować Mikołaja i prezent, na kartce wydrukowanej z ich strony? Czy już go rozwiązali? Albo ktoś się orientuje kiedy rozwiążą? 

Oni tam mieli sporo czasu. Jakos w styczniu wypadal max na powiadomienie.

Acha, dzięki za wiadomość, niech se dzieciaki jeszcze trochę poczekają, co innego maja do roboty... Wyświetl w wątku >>
0 0

gryszelm

#6138472 Napisano: 29.12.2015 18:20:18 w Kaufland konkursy
Hej, był taki konkurs rysunkowy, że trzeba było narysować Mikołaja i prezent, na kartce wydrukowanej z ich strony? Czy już go rozwiązali? Albo ktoś się orientuje kiedy rozwiążą?  Wyświetl w wątku >>
0 0