Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
tereniagno
Postów 5083
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
tereniagno
Postów 5083
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5083
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz chciałam odesłać dane, w sms mam wpisane w środku numeru 5, a na paragonie jest 2
Napiszę maila, choć nie wiem czy to przejdzie Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5083
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasa stracona, same pudła dziś, a koperta puchnie od paragonów
To trzeba mieć pecha, żeby nic nie trafić, tylko mnie już trafia Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5083
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja córka ma założony wizjer w domu, jak ktoś dzwoni domofonem przy furtce. Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5083
Punkty karne 0
Konkursy dodane
więc Spółdzielnia założyła nową.Blokada była też opuszczana, żeby dzieci nie dzwoniły do domu domofonem, tylko wchodziły do klatki(wygodni rodzice).Gdyby założyli kamery, to dla Spółdzielni za duży koszt(ograniczają wszystko), ponieważ musieli by założyć na 2 klatki, a u nas w wieżowcu nie ma komitetu blokowego, bo nikt nie chce się tego podjąć.
Dużo mieszkań jest też wynajmowanych, więc nie wiesz kto mieszka, a kto kręci się i wchodzi gdy drzwi otwarte.
Kartki zawieszone "Proszę zamykać drzwi"-notorycznie zrywane. Szkoda słów i szkoda strzępić sobie język, bo możesz przypadkiem dostać głupią odpowiedź !!! Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5083
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zamki rozwiercone. Sąsiadów nie było w domu.Właściciele byli w pracy. W mieszkaniu zrobili wielką rewolucję,
szuflady wyciągnięte i wszystko wysypane! Złodzieje ukradli biżuterię i kasę na ok.5 tysięcy.Nie mam pojęcia,
że nie boją się, że ktoś ich nakryje Są domofony, ale ludzie nie dbają i zostawiają drzwi otwarte jak szeroko,
a jak zwrócisz uwagę, to obraza na cały front, bo jego jeszcze nie okradli!!!Kilka lat temu też chcieli włamać się u mnie do mieszkania,w biały dzień.Kwestia 15 minut, wyszłam do Przedszkola po wnuczkę i gdy wróciłam, już nie mogłam wejść do domu, bo było grzebane w zamku.Nie wiem, czy przestraszyłam ich domofonem(wybieranie kodem), czy ktoś z sąsiadów przestraszył.
Zaraz wymieniłam wszystkie zamki. Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5083
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5083
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5083
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy to jest ten zakończony, który był do 27.10,"Każdy kocha Prince Polo po swojemu",
bo nie rozumiem, że teraz wszyscy wygrywają ? Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5083
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5083
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5083
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet Saga misia nie dała, więc już jej podziękujemy i Sagi więcej nie kupujemy
Nie wspominając ful wysłanych różnych zgłoszeń Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5083
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5083
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może listopad będzie hojny ? Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5083
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś tylko:Monini, 6x Kinder Bueno, 8x Winiary, 2x Lay`s, 2x Ferrero, 4x Vegeta, Nestle,
4x Almette, 2x TicTac, Bref-Rossman ... Kaufland też mnie pominął
Czy to jeszcze mało na 1 dzień?
Chyba czas odpocząć od tego, kasa wydana bez nagród
Jak tu żyć - desperacja gotowa
Czy tylko mnie omijają wygrane nagrody
Wątku, gdzie jesteś, pytam gdzie????? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
tereniagno
Postów 5083
Punkty karne 0
Konkursy dodane