Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#7223331 Napisano: dzisiaj o 00:17:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

tereniagno

#7221924 Napisano: 16.11.2024 01:13:02 w Wkurza mnie...
Jestemnowa napisał(a):

rare85 napisał(a):

Nie dość, że nie wygrywam, to jeszcze kupię np. jak dziś Bref, i  okazuje się, że był po 18,99 zł, choć cena na półce 21,99 zł. Normalnie człowiek by się cieszył, że taniej, ale nie konkursowicz...

Ja nakupilam delicji w Dino a tam opis biszkopty z galaretką 😑 i jeszcze jedna z raczej fajnych agencji poprosiła mnie o doslanie wszystkich paragonów , które zgłosiłam i się dziwnie poczułam 😏 jak  jakiś oszust loteryjny 😅

Nie wiem jakie kupiłaś, bo ja ostatnio też kupiłam biszkopty z galaretką, a okazało się, że były to Wedel, a nie Szampańskie Mondelez na konkurs.W moim Dino nie ma Delicji Szampanskich. Wyświetl w wątku >>
1 PPPet-er 0

tereniagno

#7221863 Napisano: 15.11.2024 19:53:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dziś 100zł z Budyniowe Love, ale nie wiem czy dostanę.emotka emotka
Teraz chciałam odesłać dane, w sms mam wpisane w środku numeru 5, a na paragonie jest 2 emotka
Napiszę maila, choć nie wiem czy to przejdzieemotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#7221675 Napisano: 14.11.2024 23:42:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
6x Winiary, Wypasione, 2x Pur, 2x Bref, 2x Nestle, KitKat, TicTac-
kasa stracona, same pudła dziś, a koperta puchnie od paragonów emotka
To trzeba mieć pecha, żeby nic nie trafić, tylko mnie już trafiaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7221049 Napisano: 13.11.2024 01:01:00 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

tereniagno wrzuć w google "wideo wizjer" i zobaczysz, jakie to fajne urządzenie emotka  są też filmiki

Dziękuję  bardzo, przekonałaś mnie i na pewno coś z tym zrobię, bo strach się bać co tu się dziejeemotka
Moja córka ma założony wizjer w domu, jak ktoś dzwoni domofonem przy furtce. Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#7220994 Napisano: 12.11.2024 20:12:21 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

tereniagno u mnie w bloku też notorycznie zostawiali otwarte drzwi albo opuszczoną blokadę domofonu w zamku. Skontaktowałam się z administratorem, żeby usunąć tą blokadę. Teraz drzwi otwierają się z domofonu albo z klucza. Ewentualnie są otwarte, jak ktoś coś nosi i podeprze je wycieraczką. 

Warto zamocować wideowizjer zamiast zwykłego wizjera. Poczytaj o nim.

Przez jakiś czas blokada była zepsuta, bo po co otworzyć drzwi ręką, lepiej kopnąć noga i wyrwać ją,
więc Spółdzielnia założyła nową.Blokada była też opuszczana, żeby dzieci nie dzwoniły do domu domofonem, tylko wchodziły do klatki(wygodni rodzice).Gdyby założyli kamery, to dla Spółdzielni za duży koszt(ograniczają wszystko), ponieważ musieli by założyć na 2 klatki, a u nas w wieżowcu nie ma komitetu blokowego, bo nikt nie chce się tego podjąć.emotka
Dużo mieszkań jest też wynajmowanych, więc nie wiesz kto mieszka, a kto kręci się i wchodzi gdy drzwi otwarte.
Kartki zawieszone "Proszę zamykać drzwi"-notorycznie zrywane. Szkoda słów i szkoda strzępić sobie język, bo możesz przypadkiem dostać głupią odpowiedź !!! Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7220868 Napisano: 12.11.2024 15:06:44 w WC - rozmowy o wszystkim
W czwartek 9 list.w godz.8-14 było włamanie do mieszkania w mojej klatce na 3 piętrze(wieżowiec), w moim pionie.
Zamki rozwiercone. Sąsiadów nie było w domu.Właściciele byli w pracy. W mieszkaniu zrobili wielką rewolucję,
szuflady wyciągnięte i wszystko wysypane! Złodzieje ukradli biżuterię i kasę na ok.5 tysięcy.Nie mam pojęcia,
że nie boją się, że ktoś ich nakryje emotka Są domofony, ale ludzie nie dbają i zostawiają drzwi otwarte jak szeroko,
a jak zwrócisz uwagę, to obraza na cały front, bo jego jeszcze nie okradli!!!Kilka lat temu też chcieli włamać się u mnie do mieszkania,w biały dzień.Kwestia 15 minut, wyszłam do Przedszkola po wnuczkę i gdy wróciłam, już nie mogłam wejść do domu, bo było grzebane w zamku.Nie wiem, czy przestraszyłam ich domofonem(wybieranie kodem), czy ktoś z sąsiadów przestraszył.
Zaraz wymieniłam wszystkie zamki. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

tereniagno

#7220478 Napisano: 11.11.2024 01:52:45 w dzis mam urodzinki
cudaczek121 napisał(a):

O moj Boże, trzymajcie mnie! To się nie dzieje naprawdę, hi hi hi. Od dzis zmiana kodu, czwórka! z przodu! Jak? Kiedy? To zleciało, ja się grzecznie pytam? Przy okazji bardzo serdecznie z tego miejsca pragnę pozdrowić forumową agakaz2,  która od ponad pięciu lat niesamowicie mnie wspiera mentalnie i duchowo.. Bez Niej na pewno nie dotrwalabym do tej magicznej czterdziestki. Sama sobie zazdroszczę takiej Przyjaciółki:)

Wszystkiego najlepszego Kasieńko, sukcesów i dużo wygranychemotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#7220140 Napisano: 08.11.2024 21:26:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Jak to jest z tymi pronce polo, to wiadomości przychodzą stopniowo, czy wszystkie o wygranych jednocześnie?

No właśnie zastanawiam się,co to za konkurs z tego Prince Polo.
Czy to jest ten zakończony, który był do 27.10,"Każdy kocha Prince Polo po swojemu",
bo nie rozumiem, że teraz wszyscy wygrywają ?

A co takiego ciężkiego jest do rozumienia? Konkurs zakończył się 27.10, a dzisiaj informowali za ostatni etap konkursu.

Dziękuję za informację, dlatego pytałam czy o ten konkurs chodzi, czy był jeszcze inny, który przeoczyłamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7220134 Napisano: 08.11.2024 21:07:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Finezyjna napisał(a):

Jak to jest z tymi pronce polo, to wiadomości przychodzą stopniowo, czy wszystkie o wygranych jednocześnie?

No właśnie zastanawiam się,co to za konkurs z tego Prince Polo.
Czy to jest ten zakończony, który był do 27.10,"Każdy kocha Prince Polo po swojemu",
bo nie rozumiem, że teraz wszyscy wygrywają ? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7220127 Napisano: 08.11.2024 20:45:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kaufland 100zł, 3 etap.Pierwsza nagroda w listopadzieemotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#7219563 Napisano: 07.11.2024 14:19:48 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Saga nie trafić misia 🤔🫣szok normalnie

Nie jesteś sama.emotka Ja już odpuściłam sobieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7219399 Napisano: 07.11.2024 00:56:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ludzka_istota napisał(a):

Takie pustki, że aż strach... i żal.

Mam to samo.Miesiąc listopad rozpoczęty zerem, a dziś już 7 dzieńemotka
Nawet Saga misia nie dała, więc już jej podziękujemy i Sagi więcej nie kupujemyemotka
Nie wspominając ful wysłanych różnych zgłoszeń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7219356 Napisano: 06.11.2024 19:54:14 w WC - rozmowy o wszystkim
mandarynka16 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Philadelphia - gdzie go kupię ??? emotka

Kaufland

Dino Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7217972 Napisano: 31.10.2024 19:15:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
I kolejny dzień jestem pominięta z nagrodami -ITM Jacobs i pyry (Lay`s)też mnie omijająemotka
Może listopad będzie hojny ? emotka Wyświetl w wątku >>
1 DAIKOKU 0

tereniagno

#7217696 Napisano: 30.10.2024 20:14:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Koperta kipi od kodów i paragonów, a masakra z nagrodami emotka emotka
Dziś tylko:Monini, 6x Kinder Bueno, 8x Winiary, 2x Lay`s, 2x Ferrero, 4x Vegeta, Nestle,
  4x Almette, 2x TicTac, Bref-Rossman ... Kaufland też mnie pominął emotka
Czy to jeszcze mało na 1 dzień?emotka emotka emotka
Chyba czas odpocząć od tego, kasa wydana bez nagródemotka
Jak tu żyć - desperacja gotowa emotka emotka emotka
Czy tylko mnie omijają wygrane nagrodyemotka
Wątku, gdzie jesteś, pytam gdzie????? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7216268 Napisano: 24.10.2024 14:28:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
Po 2-miesięcznej suszy, jest Vileda mop emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#7216111 Napisano: 24.10.2024 00:32:42 w Wkurza mnie...
kwadracik napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Wkurzam się sama na siebie, bo po każdej porażce u Karlsbada obiecuję sobie, że już nie wezmę udziału w ich konkursie skoro nie wpasowuję się w ich gust, a i tak naiwnie kupuję produkty i myślę i myślę...

Mam tak samo niestety ..Nigdy u nich nie wygrałam ,a zawsze się łudzę,że może tym razem .

Dołączam do gronaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7214940 Napisano: 18.10.2024 19:06:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
DAIKOKU napisał(a):

emotka  już 18 paźdź...!!!  gdzie jesteście nagrody, gdzie? emotka

NICOemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7214656 Napisano: 17.10.2024 18:13:17 w Dziś cieszę się z.....
Największa wygrana. Córka urodziła dziewczynkę(córeczkę Hanusięemotka )
Kiedyś była na naszym forum pod nickiem lidziak emotka Wyświetl w wątku >>