Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agicho
Postów 2441
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane 14
Szukam /odkupię paragonu TESCO z 15-30.VII.(Wella,Londa, Pantene Pro V,head&shoulders, Herbal Essences,
Olay, Gillette Venus Breeze,Gillette,Always,Oral B, blend-a-med,Discreet, Naturella lub Claudii
na pewno sie dogadamy Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2441
Punkty karne 1
Konkursy dodane 14
ale ma wymarzony sprzet wędkarski- i łowi taaaakie płotki jak Ty- więc uwazaj !! zazdrośnico!!! Bo z tej zazdrości wszystko obraca sie przeciwko Tobie i nic wygrać nie możesz .Skup sie na sobie a nie na innych a osiągniesz większy pułap niż płytkie docinki, ktore nikogo nie bawią!! Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2441
Punkty karne 1
Konkursy dodane 14
dzieki - tak b. chciałam wygrać w obojętnie jakim konkursie laptopa! udało się!!
Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2441
Punkty karne 1
Konkursy dodane 14
Na razie u mego męża na komórce tel. o laptopie ale roczne prenumeraty Claudii były i tych laptopów więcej .... Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2441
Punkty karne 1
Konkursy dodane 14
Mi wciskają konto ze stówką na rachunku - myślą,że zrezygnuję ze swego banku dla 100 i będe do końca życia wdzięczna (?!) Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2441
Punkty karne 1
Konkursy dodane 14
agicho
Postów 2441
Punkty karne 1
Konkursy dodane 14
agicho
Postów 2441
Punkty karne 1
Konkursy dodane 14
tak z ofertą Toyota Bank- praktycznie na każdy numer Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2441
Punkty karne 1
Konkursy dodane 14
http://www.instyt...ia-Zdrowego-Szkliwa/
Jak wygrałam jedna nagrodę szczoteczke to i tak się okazało ,ze nie dostanę ,ponieważ:
„ Nagrody z jakichkolwiek przyczyn nie wydane w terminie do dnia 8 lipca 2009 przepadaja i przechodza na własnosc Organizatora.”
Jak również:
„Wszelkie reklamacje dotyczace sposobu przeprowadzenia Konkursu mozna zgłaszac na
pismie, listem poleconym, na adres Organizatora, przez cały czas trwania Konkursu oraz
w ciagu 7 dni od ostatecznej daty przekazania nagród Zwyciezcom. Reklamacje zgłoszone
po powyzszym terminie nie beda rozpatrywane.”
Jak moge zgłosić w ciągu 7 dni -skoro nie dostałam!!
Jakie mają przyczyny i dowod ,że w ogole wydali nagrody!! Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2441
Punkty karne 1
Konkursy dodane 14
(*) Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2441
Punkty karne 1
Konkursy dodane 14
Ja też nie zdąrzyłam odesłac ankity a produkty przysłali, po prostu trzeba spełniać ich jakieś kryterium i tyle. Być moze nie spełniacie stąd ankiety produktowe się nie pojawiają. Wcześniej przez ponad pół roku u mnie cisza była. Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2441
Punkty karne 1
Konkursy dodane 14
agicho
Postów 2441
Punkty karne 1
Konkursy dodane 14
Program do blokowania reklam Ad Muncher sobie poradzi. Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2441
Punkty karne 1
Konkursy dodane 14
Jak również:
„Wszelkie reklamacje dotyczace sposobu przeprowadzenia Konkursu mozna zgłaszac na
pismie, listem poleconym, na adres Organizatora, przez cały czas trwania Konkursu oraz
w ciagu 7 dni od ostatecznej daty przekazania nagród Zwyciezcom. Reklamacje zgłoszone
po powyzszym terminie nie beda rozpatrywane.”
Czyli jak nie patrzył- po prostu nagrody nie wychodzą od organizatora , bo mają swoje wymyślone przyczyny i wszytsko gra v Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2441
Punkty karne 1
Konkursy dodane 14
Nei ma co sie wkurzać- wystarczy program do blokowania reklam Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2441
Punkty karne 1
Konkursy dodane 14
a inni naiwnie czekają na tel. Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2441
Punkty karne 1
Konkursy dodane 14
ja tez wysyłałam dośc późno- oni dzownią w róznych porach z tego co czytam - ja jeszcze mam nadzieję Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2441
Punkty karne 1
Konkursy dodane 14
agicho
Postów 2441
Punkty karne 1
Konkursy dodane 14
chyba na swoje nieszczęście od tego turlania masz sieczkę w główce
Juz znalazłam ten numer- przekręt