Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agicho
Postów 2445
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane 17
to raczej nie rezerwa , przeciez oni nie przyznali wsystkich nagród w te dni - joan pisała już o tym. Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2445
Punkty karne 1
Konkursy dodane 17
Regina jest od czarnej roboty. Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2445
Punkty karne 1
Konkursy dodane 17
że tez jeszcze im się nie przeżarło
Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2445
Punkty karne 1
Konkursy dodane 17
Nie Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2445
Punkty karne 1
Konkursy dodane 17
No cisza przed burzą Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2445
Punkty karne 1
Konkursy dodane 17
podbijam bo w reg. żadnego oświadczenia nie ma a mze coś przeoczyłam
Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2445
Punkty karne 1
Konkursy dodane 17
Tez szukam. Może być z ostatniego dnia,tj. z 30.IX.
Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2445
Punkty karne 1
Konkursy dodane 17
To małż dał ciała - podał drugi raz te same dane z 9.IX- i nawet nie usłyszał co wygrał, nie wiem z którego dnia paragon odsyłać/ zakręciła go bo raz mówiła o konkursie Intermarche a raz tytuł konkursu
eh...z chłopami! a mój tel milczy- już ja wiedziałabym co robić Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2445
Punkty karne 1
Konkursy dodane 17
agicho
Postów 2445
Punkty karne 1
Konkursy dodane 17
aaa...to faktycznie inny konk. Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2445
Punkty karne 1
Konkursy dodane 17
Dlatego,że konkurs podzielony był na etapy - stąd inni wygrali tydzień temu! Regulamin się kłania Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2445
Punkty karne 1
Konkursy dodane 17
i u mnie z 8.IX
Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2445
Punkty karne 1
Konkursy dodane 17
Czyżby w Giżycku przyznali więcej nagród??? Nie rób sobie jaj- szukałas paragonu i nikt w te wojaże po Polsce nie wierzy. Może teraz satrasz się przed końcem konkursu by ktoś zrobił Ci zakupy.
Nieładnie grać kodami z listy, odbierając szanse na nagrodę - tak tępiłaś u innych ten proceder a teraz stoisz na szczycie tej góry- łatwo się stoczyć - dziś wyjątkowo rezerw u innych się odezwała. Już nie chcę cytować Twych wypowiedzi ale zapętlasz się w nich i nie wiesz co piszesz
Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2445
Punkty karne 1
Konkursy dodane 17
Raczej ktoś skanu paragonów nie odesłał Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2445
Punkty karne 1
Konkursy dodane 17
A aj tu łapie się za głowę,że komietet aż 150 zł!! W naszym przedszkolu wynosi 50 zł , w tym bal choinkowy, teatrzyki raz w miesiącu.
Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2445
Punkty karne 1
Konkursy dodane 17
To jeszcze dobrze,że dzieci maja imiona, na moje pytanie chłopczyk trzyletni odpowiedział :mójsyn - był przekonany,że tak ma na imię bo mamusi nie chciało się wołać go po imieniu i widocznie dumna mamusi przedstawiała swoje syna!Dziecko zapamiętało Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2445
Punkty karne 1
Konkursy dodane 17
agicho
Postów 2445
Punkty karne 1
Konkursy dodane 17
kaufland@wygrana.com.pl Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2445
Punkty karne 1
Konkursy dodane 17
ten z Bryzą ogłoszony był tydzień temu a w tej gazetce nic nie ma z konkursów. Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2445
Punkty karne 1
Konkursy dodane 17