Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agicho

agicho

#5767872 Napisano: 06.11.2013 17:25:54 w Intermarche
zaczytana-pola napisał(a):

A ja myślę, ze było tyle zgłoszeń, że dopiero w poniedziałek poślą eski emotka

Poniedziałek jest dniem wolnym ,11.XI.- gwoli ścisłości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5767871 Napisano: 06.11.2013 17:24:19 w Biedronka
bridget napisał(a):

agamaty napisał(a):

asiatko napisał(a):

czy niewykorzystany paragon z pierwszego zakonczonego juz etapu E bede mogła wykorzystać w drugim etapie?

pamiętam, że wczytywałam się w regulamin i wyszło mi że nie. Data zakupu musi mieścić się w ramach danego etapu.

oj to nieładnie, bo nie posłałam zgłoszenia w I etapie, jakby co mam zbedny emotka

Na nic się zda paragon bo podawało się numer paragonu, adres sklepu.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5765917 Napisano: 04.11.2013 09:49:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wysłałam zgłoszenie na Pullmol na 4321 - zero zwrotki emotka Po jakim czasie dostawaliście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5764935 Napisano: 01.11.2013 07:55:24 w PLAGIATY
jenny21 napisał(a):

jenny21 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

bruce napisał(a):

gryszelm napisał(a):

A o jaki konkurs chodzi, mogę poprosić o link

Może to? - http://north.pl/halloween-konkurs.html

Bardzo dziękuję. Ja na ich stronie nic znaleźć nie umiem...

Na stronie North.pl jest zakładka: zgłoszone dania i zerknijcie na prace:

Duszki i dynie jak i mumie z parówek. Zdjęcia tych dań wyglądają na własne (może i są - jednak w przypadku plagiatów w 99% osoby wysyłają zdjęcia zzagranicznych stron myśląc że nikt tego nie znajdzie), ale jest ich pełno w sieci na zagranicznych stronach oraz blogach i to w dużo lepszej jakości.

Oto linki: Mandarynki (zdjęcie numer 3) http://www.starki...reat-ideas-for-kids/

http://decorating...-fun-halloween-food/

Mumie z parówkami: http://halloweend.../05/yummy-mummy.html

http://joshandsha...enu-plan-monday.html

http://farm4.stat...939_b4543a3201_z.jpg

sukces!! emotka emotka Organizator usunąl zgloszone przeze mnie zdjecia bo byly PLAGIATAMI!!!
Pani Dorota dopuscila sie plagiatu kradnac zdjecia z sieci! No ale nie zawsze udaje sie wypatrzyc plagiat, zatem powodzenia - to trzeba tepic!

Brawo!!!! Kolejna wygrana ze złodziejami sieciowymi. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5764840 Napisano: 31.10.2013 20:00:07 w Intermarche
ilonaxx5 napisał(a):

monikar napisał(a):

marki Fa i marki Syoss a nie lub i to mnie martwi

kurde to wychodzi na to że muszą być dwa produkty emotka

z drugiej strony punkt :2.3.1 "2.3    Warunkiem uczestnictwa w Konkursie jest:
2.3.1    dokonanie w czasie trwania Konkursu w sklepie sieci Intermarche na terenie Rzeczpospolitej Polskiej jednorazowo zakupu co najmniej jednego produktu promocyjnego oraz...

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5762731 Napisano: 28.10.2013 12:08:44 w Kaufland konkursy
Czy jeszcze ktoś czeka na kontakt w sprawie Monstera - czy tylko ja emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5762113 Napisano: 26.10.2013 12:31:13 w Intermarche
mightyb napisał(a):

alika napisał(a):

anialistopad napisał(a):

normalnie chamstwo ,jak tak można czyjeś hasła powysyłać emotka emotka dziewczyny zgłaszajcie do organizatora dlaczego ,ktos ma korzystać z Waszej pracy,nic Wam za to nie oferując.

dokładnie, może dzięki temu będzie rezerwa

Lub nie będzie już konkursów na hasła.....Współczuje ludkom pracującym w agencji , teraz gorącą linię będą mieć i wyciągną wnioski i będzie ZERO jakichkolwiek konkursów emotka Oby nie emotka

agencje "żyją" dzięki wszelkim kampaniom i organizacjom konkursów- bez obaw a plagiaty trzeba tępić w zarodku! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5760762 Napisano: 24.10.2013 13:36:44 w PLAGIATY
isiulka napisał(a):

Tak, ale w tym wypadku nie ma wizerunku , chyba że liść klonowy ma coś przeciwko emotka

nie umniejszajmy problemu ,już wiemy ,że p. Joanna z Brodnicy nie jest autorką i nie ma żadnych praw do rozpowszechniania zdjęcia a to jest karalne. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5760760 Napisano: 24.10.2013 13:35:22 w PLAGIATY
isiulka napisał(a):

joan napisał(a):

isiulka - całkiem możliwe, ale wobec tego mam krótkie przesłanie dla Zetki, żeby sobie takie "konkursy" wsadzili w d* emotka Udawanie imbecyla to wynik tylko i wyłącznie lenistwa i olewania swoich obowiązków. Wystarczy odrobina dobrej woli ze strony organizatora i tego typu sytuacje nie mają miejsca. Jeszcze dojdzie do tego, że jakiś konkurs wygra wiersz Szymborskiej z nutka kocią i organizator będzie oczekiwał, że Jej spadkobiercy będą się babrali w koopie i dochodzili swoich praw przed sądem. Niesmak, niesmak czuję, tego nie robi się kotu.

PS: Isiulka, jak będziesz usuwała co drugi swój post na forum, to Ci pstryknę w nochala emotka

Heheh usunęłam, bo nie wiedziałam czy to nie dotyczy jakiejś konkursowiczki stąd i uznałam, że może nie warto o tym pisać emotka

Moim zdaniem nie ma możliwości omyłkowego wgrania zdjęcia (przypadkowo trafiającego w tematykę konkursową), a nawet jeśli to po opublikowaniu można napisać, że to pomyłka i aby je usunięto.

Jestem ciekawa jakie będą konsekwencje tutaj, to będzie niezła przestroga dla oszustów emotka

a nawet jeśli dotyczy emotka to niech się wstydzi , do czego taka osoba jest w stanie się posunąć by czerpać korzyści ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5760710 Napisano: 24.10.2013 12:45:40 w PLAGIATY
bruce napisał(a):

Agicho, to, co Ci napisałam na PW - JESTEŚ WIELKA! emotka emotka

mam nadzieję,że ktoś zanim cokolwiek wstawi nie swojego 10 razy przemyśli bo na cudzej krzywdzie szczęścia nie zbuduje i wygrana nie będzie smakować. Tłumaczenie ,że zdjęcie niechcący ktoś mógł wstawić po prostu nie kupuję- zanim wstawi taka osoba musi ściągnąć na swój dysk więc żałosne tłumaczenie i popieranie plagiatów a poza tym taka osoba ma czas bo chyba widzi,że nie jej zdjęcie wygrało - każdy mądry wie o co w tym chodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5760659 Napisano: 24.10.2013 12:04:27 w PLAGIATY
ziemo77 napisał(a):

Witam.
Jestem autorem zdjęcia dziewczynki z konkursu zetki. O sprawie dowiedziałem sie od jednej z forumowiczek przez FB. Piszę żeby rozwiać narosłe niejasności. Sprawę zgłosiłem na razie mailowo (będzie też pocztą za potwierdzeniem) do zetki, tzn. dostali wezwanie do zaprzestania naruszania moich praw autorskich, przeprosin i zamieszczenia sprostowania na portalu, dyskwalifikacji fałszywego uczestnika konkursu i przekazania mi jego danych osobowych (zamierzam wszcząć sprawę cywilną). Tego ostatniego podać mi nie muszą więc zgłaszam też sprawę na policję/do prokuratury, im nie będą mogli odmówić. Przykra sprawa, pewnie trzeba będzie zmarnować trochę czasu, ale nie zamierzam odpuszczać. Poinformuję o postępach.

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5760646 Napisano: 24.10.2013 11:57:59 w PLAGIATY
Zetka usunęła zdjęcie!!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5760645 Napisano: 24.10.2013 11:56:35 w PLAGIATY
isiulka szybko usunęła swój post emotka zdążyłam odczytać.

Jaka opcja wgrania nie swego zdjęcia???że niby w jaki sposób się ono znalazło na naszym dysku??
Po drugi czas na reakcje -zanim podpisze oświadczenie widzę jakie zdjęcie wygrało. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5760592 Napisano: 24.10.2013 11:19:37 w PLAGIATY
tabaza209 napisał(a):

Jeśli chodzi o zdjecie z kasztanami tez dziwna sprawa

Rozmawiałam teraz z kobietą z Zetki - mają zgłoszenia o plagiatach/ jednym i drugim/
emotka czyli inni tez widzą to co ja!
- może w końcu ludzie zanim cokolwiek ukradną z sieci 10 razy pomyślą!
Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5760581 Napisano: 24.10.2013 11:06:56 w PLAGIATY
tabaza209 napisał(a):

dziwne zachowanie ze strony Zetki z reguły Redakcja jeśli ma donos o plagiacie stara się to wyjaśnic -a tu umywanie rąk od sprawy -dziwne

nie umyją rąk- autor zdjęcia nie zamierza tego tak zostawić emotka Jeśli to ktoś z forum niech lepiej odkręci wsio by nie mieć nieprzyjemności prawnych. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5760550 Napisano: 24.10.2013 10:45:30 w PLAGIATY
izak1000 napisał(a):

bruce napisał(a):

agicho napisał(a):

Już wiem od samego pana Ziemowita,że doszło do kradzieży zdjęcia emotka emotka emotka

To jest taki skandal, że dosłownie w głowie się nie mieści! Że też ludzie, dokonując plagiatu, nie mają za grosz wstydu i przynajmniej odrobiny sumienia. emotka

a zdjęcie nadal jest w galerii wygranych (autor: Joanna z Brodnicy)dziwne to wszystko....

zetka twierdzi,ze zwycięzcy podpisują oświadczenie o prawach autorskich emotka napisałam im,że skoro osoba posunęła się do złamania prawa / kradzieży zdjecia z netu/ to czy uważają ,może będzie miała jakiekolwiek skrupuły by podpisać oświadczenie?? zero odzewu ale mam nadzieję,że autor p. Ziemowit nie pozostawi sprawy swojemu biegowi . Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5760099 Napisano: 23.10.2013 15:41:07 w PLAGIATY
izak1000 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

agicho napisał(a):

http://www.radioz...onkursy/Zlota-jesien

http://fotoblogia...lepsze-prace-galeria

hmm.... nie wiem co o tym sądzić emotka

Możesz pogratulować Panu Ziemowitowi na FB. Jesli to nie on zgłosił, pewnie się "ucieszy" emotka

czy Pan Ziemowit przyjął gratulacje????

Już wiem od samego pana Ziemowita,że doszło do kradzieży zdjęcia emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5760098 Napisano: 23.10.2013 15:39:50 w Połączenia nieodebrane
0 0

agicho

#5759893 Napisano: 23.10.2013 11:11:36 w PLAGIATY
izak1000 napisał(a):

czy Pan Ziemowit przyjął gratulacje????

Chyba jeszcze nie zdążył emotka
ale pojawiło się kolejne zdjęcie pod dyskusję
http://www.radioz...onkursy/Zlota-jesien

http://www.fmix.p...-jeszcze-wiecej-rado

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5759459 Napisano: 22.10.2013 16:02:43 w PLAGIATY
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Może to rodzice młodej damy emotka emotka

Możliwe, jednakże: "2. Uczestnik przesyłając Zdjęcie oświadcza, iż przysługują mu wyłączne i niczym nieograniczone autorskie prawa majątkowe i osobiste do nadesłanych fotografii (...)"

No ale jeżeli byli razem na rodzinnym, jesiennym spacerze, ona niosła mu plecak, by on mógł zwolnić migawkę, ona krzyknęła "córciu teraz", a on potem w nagrodę dał małej batonika, to jak to wygląda?!

Już lepiej poczekać co na to sam p. Ziemowit niż dopisywać teorie o "ciężkim plecaku"(?) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0