Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agicho

agicho

#5943299 Napisano: 15.11.2014 09:44:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nouvelle napisał(a):

Czy dzwonił już Groszek z konka o jesieni (tego do 4.11)?
Do kiedy ma poinformować Kaufland tradycyjny, 4 bony? emotka emotka

Kaufland - posiedzenie komisji do 24.XI + 10 dni na informowanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5943080 Napisano: 14.11.2014 15:13:42 w Kaufland konkursy
kalisto1986 napisał(a):

Jeśli ktoś wybiera się dzisiaj na zakupy z bonami niech sobie odpuścić. Mają awarię systemu, nie czyta bonów - lepiej zaoszczędzić sobie nerwów

ja przed chwilą wróciłam ze sklepu i normalnie przyjęło bon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5941981 Napisano: 12.11.2014 07:18:54 w Wkurza mnie...
kalinea napisał(a):

Wkurza mnie, że ja jako konkursowicz winnam przestrzegać regulaminu pod groźbą dyskwalifikacji. A co winien organizator? Ano nic. Dzisiaj się o tym przekonałam...W jednym z konkursów wymogiem było napisanie odpowiedzi na pytanie, która musi zawierać się w maksymalnie 300 ZNAKACH. Oczywiście ludzie olewają czytanie regulaminów więc ponad połowa wypowiedzi miała grubo powyżej 300 znaków. Co na to organizator? Otóż wg. organizatora: " LIMIT 300 ZNAKÓW DOTYCZY POJEDYNCZYCH SŁÓW" Cżyżby organizator nie widział różnicy pomiędzy ZNAKIEM a SŁOWEM? Wytłumaczcie mi proszę bo ja tu chyba czegoś nie rozumiem.

widać ,że organizator zna pojedyncze słowa składające się z ...bagatela 300 znaków emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5941527 Napisano: 10.11.2014 12:35:50 w Wkurza mnie...
Już mnie nie bawią SMSy typu :""Kilka godzin pisalem szczegolowy HOROSKOP tylko dla Ciebie. Nie spałem, a Tobei żal 3 zł na 1 SMSa.Nie smuc mnie!Stracisz wszytsko,jak sie nie dowiesz." - choć dzisiaj przeszli samych siebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5940832 Napisano: 07.11.2014 19:03:44 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

Przyznać się bez bicia, kto z Was udostępniał film o Lechu Wałęsie?:
http://trojmiasto...iu.html#BoxSlotI3img

za każdy plik musieliby zamykać- za chomika też bo ściągając mechanicznie się udostępnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5938579 Napisano: 03.11.2014 08:14:09 w Intermarche
luko922 napisał(a):

Nie straszcie nawet, że małe zupki za 99gr nie biorą udziału. Bo kupiłem właśnie takie emotka

Też takie kupiłam emotka zupa to zupa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5938569 Napisano: 03.11.2014 07:11:44 w Czy informują/ informowali?
marzanna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Jak będą plagiaty, to i będzie rezerwa, innej opcji nie ma emotka

darog napisał(a):

UlCiAh napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

gryszelm napisał(a):

W tamtym roku były i w tym pewnie będą...

i laureatów i teksty ogłosili?
ale teraz wertuje temat i widzę, że w ub roku było 30 laureatów i zakupy w złotych Tarasach...tylko laureatów nie mogę znaleźć... co by porównać- czy się powtórzą ?

ogłosili i laureatów i zwycięskie teksty emotka w tym pewnie też ogłoszą...zobaczymy jak się sprawy potoczą z "plagiatowymi rezerwami" emotka

Licze na to emotka Tylko czy oni zdążą z tematem? Przeciez wylot 28 listopada... pewnie już bilety na konkretne nazwiska lada dzień agencja będzie załątwić, skoro ostatni etap jest zakończony...

Z tego co kojarzę, rok temu ta zwycięska lista również pojawiła się "na ostatni gwizdek" emotka

"Ostatni gwizdek" jest JUŻ... bilety lotnicze są imienne i nikt nie będzie tego załatwiał tydzień przed...

A ma ktos liste zwyciezców z ub roku?

Istnieje też prawdopodobieństwo, że po ubiegłorocznym zamieszaniu, takowej listy nie będzie emotka ogólnie żadna agencja nie lubi robić sobie problemów, a zareagować musieli. Ciężko powiedzieć. emotka

Regulamin konkursu:
#10. Lista zwycięzców, zawierająca: imię, pierwszą literę nazwiska, miejscowość oraz treść Zadania Konkursowego zostanie ogłoszona do dnia 4 listopada 2014 r. na Stronie
internetowej www.ferrerorocher.pl.

no to...rozumiem, ze rezerwy nie bedzie..skoro ogłoszenie zwyciezców pojutrze....

W zeszłym roku rezerwa była już po ogłoszeniu wyników na stronie. Ja dowiedziałam się, że wygrałam z rezerwy 2 dni przed wielkim finałem emotka

potwierdzam, w czwartek o 19" godz. telefon a w sobotę już Złote Tarasy. Tylko to odbywało się na miejscu a teraz bilety lotnicze /- więcej zachodu. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5938372 Napisano: 02.11.2014 08:59:31 w Czy informują/ informowali?
kalka napisał(a):

Myśleli w Farrero, że się nie wyda emotka ale my tu na forum wiemy wszystko emotka (no... prawie wszystko)

te kwestię warto poruszyć u nich ,pewnie i tak powiedzą,że tamte zgłoszenia tak ich zachwyciły,że och a eh.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5938147 Napisano: 31.10.2014 20:56:20 w Czy informują/ informowali?
UlCiAh napisał(a):

delvitto napisał(a):

kalka napisał(a):

marzenalol2 napisał(a):

pszczola napisał(a):

a FERRERO ROCHER? Ma ktoś jakieś wieści ze świata?

chyba juz dzwonili..mieli czas na drugi dzien po zakonczeniu etapu, wieć wtorek-maxymalnie sroda powinni informowac.

Wydaje mi się, że Ferrero coś kręci emotka Otóż napisali mi, że w związku z awarią w weekend przedłużają przyjmujmowanie zgłoszeń do wtorku do południa, a jednocześnie około południa dziewczyna informowala o wygranej koleżanki. Nic już z tego nie rozumiem emotka

rozczarowało mnie Ferrero... emotka tak bardzo zawiedziona to już dawno nie byłam...

Pewnie nie będę obiektywna, bo akurat miałam trochę szczęścia w przypadku Ferrero w tym roku, ale wydaje się iż wszystko ogarniają regulaminowo...
O awarii nie słyszałam i strona wydaje się być wciąż aktywna, ale myślę że już jest PO wyborach.
Pozostaje jeszcze liczyć na rezerwę, która jak dobrze pamiętam w zeszłym roku trafiła do kogoś z forum! emotka

Owszem ,tylko, w tamtym roku chodziło o plagiaty, myślę,ze Ci co grali paragony posiadali. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5937968 Napisano: 31.10.2014 14:58:50 w Kaufland konkursy
Jakiś urwany ten SMS emotka - 11-500 Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5936222 Napisano: 28.10.2014 12:10:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
Kate78 napisał(a):

joan napisał(a):

ziolko - czemu mieliby rozdawać nagrody wśród swoich znajomych? Co to ma wspólnego z obecną sytuacją?

I może teraz ktoś zrozumie, dlaczego w konkursach, gdzie publikowane są listy laureatów, staram się grać co drugi/trzeci raz. Właśnie po to, żeby organizator nie miał nieprzyjemności i nikt mu nie wmawiał, że się znamy i razem sypiamy emotka I innym graczom również radzę obrać tę strategię, bo po wynikach widzę, że nie każdy o tym myśli, a kto wie, na jaką spiskową teorię ludzie wpadną...

Joan, to co piszesz to taki idealizm i "poprawność polityczna". Przecież tu jak na dłoni widać, że ludzie z wygranymi są z tego samego klucza.
Nie ma co zaczarowywać rzeczywistości. Tylko walczyć u sponsora, lub co najmniej informować ich o wiecznie tych samych wynikach.

Dokładnie, kluczem są właśnie numery telefonów- wiedzą jakie numery maja wygrać i tyle. Ludzi masa śle a dziwnym trafem Łódź trafia w gusta jury- nie kupuje tego. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5936205 Napisano: 28.10.2014 12:02:14 w Intermarche
Od 30.X. - 05.XI. nowy konkurs . W necie jeszcze nie ma. Organizator Akon. Do wygrania weekend SPA lub 1 z 50 zestawów kosmetyków FA. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5935625 Napisano: 26.10.2014 17:49:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

wrrr zapomniałam wcześniej zagrać emotka chciałam to zrobić dzisiaj...

"Najlepsze" w tym wszystkim,że do końca dzisiejszego dnia powinni przyjmować zgłoszenia! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5935438 Napisano: 25.10.2014 18:38:36 w Kaufland konkursy
avixen napisał(a):

agicho napisał(a):

Ktoś ma spisane do kiedy mają czas z wysyłka bonów z konkursu "Kup produkty Nestle" emotka

do 13.11 emotka

dzięki piękne. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5935417 Napisano: 25.10.2014 17:24:17 w Kaufland konkursy
Ktoś ma spisane do kiedy mają czas z wysyłka bonów z konkursu "Kup produkty Nestle" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5934688 Napisano: 23.10.2014 19:01:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malenka napisał(a):

Agicho u mnie ten patent nie działał. Opcja "szukaj" pokazywała mi różne wyniki, w zależności od tego jak przewinęłam pasek ze zgłoszeniami. Raz osób o moim imieniu było 5, później 11, a ostatecznie ponad 20. Oczywiście sprawdzałam po zakończeniu konkursu, na dwóch różnych kompach. Nie było innego wyboru jak tylko czekać na maila.

Ja maila miałam od razu ale nie pamiętałam tekstu emotka i się obawiałam kwasu więc po imieniu i datach odnalazłam wśród innych imienniczek swoje "dzieło" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5934578 Napisano: 23.10.2014 16:15:31 w Kaufland konkursy
maria1980 napisał(a):

magnus napisał(a):

deva napisał(a):

magnus napisał(a):

deva napisał(a):

wygląda na to, że tylko Magnus dostał bony Syoss?

Może do mnie szybciej dotarło - mała odległość nadawcy- AKON emotka ,
data wysłania dokumentów do nich może też ma znaczenie ?
Data nadania 21.10
Pewnie lada moment dotrą dalej emotka

może jutro emotka

Może być emotka
Do mnie mają naprawdę blisko, a list nadany wczoraj, więc w ciągu 3 dni powinne być u wszystkich emotka

mój list dopiero dotarł -chyba całkiem tą poczte powaliło
emotka

U mnie nadal nie dotarł bon . Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5934401 Napisano: 23.10.2014 10:46:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

Kurde, czy ja czegoś nie ogarniam ? Chodzi mi o konk PP z bluzami... W I etapie było w galerii 5 osób o moim imieniu, z czego 5 na liście nagrodzonych... E-maila o wygranej nie otrzymałam /interia.pl/... W II etapie brał udział mój syn... W galerii są dwie osoby o tym imieniu i dwie na liście nagrodzonych... Info o wygranej też nie otrzymał /o2.pl/.
Według mojego punktu widzenia, oboje jesteśmy wśród nagrodzonych tym bardziej, ze w galerii są umieszczone nasze teksty... Czy ja dobrze główkuję ??? emotka

w galeriach sa wszystkie teksty umieszczone a osób o tym samym imieniu masa - wystarczy w galerii poprzez szukaj - wpisać swoje imię i wybrać dany tydzień by wyskoczyły wszystkie twory tworzone przez imienników w danym tyg. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5934382 Napisano: 23.10.2014 10:27:39 w Intermarche
benasia napisał(a):

izak1000 napisał(a):

anet napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Ale się wkur.... na maksa, nakupowałam towaru w intermarche za spora kasę w Bielsku a akurat ten chol... sklep nie bierze udziału. Nosz niech ich.... emotka , że też wcześniej nie widziałam tej listy sklepów

Może spróbuj wysłać? Też byłam przekonana, że wszystkie ITM biorą udział emotka . A rozumiem żal bo też musiałam jechać do ITM po drugi paragon przez tą głupią pomyłkę z nr paragonu emotka . Ehh

na liście jest sklepów 209(Bielsko-Biała nie ma), ale już w konkursie z samochodem jest 210 (już z Bielsko-Biała), może to była pomyłka w załączniku i ten sklep też brał udział w urodzinowym..

tylko ze każdy konkurs organizowała inna agencja - najpewniej było trzeba sie upewnić dzwoniąc do agencji

a ulotki o konkursie były w sklepie? Intermarche to Intermarche- niech uaktualnią listę sklepów. Ja tam bym walczyła Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5932731 Napisano: 19.10.2014 10:53:38 w Wkurza mnie...
nachalny komunikat w trakcie przechodzenia ze strony na stronę o plikach cookies - ślepa nie jestem . emotka Wyświetl w wątku >>
0 0