Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agicho

agicho

#6054425 Napisano: 08.08.2015 06:25:55 w Wkurza mnie...
wkurza mnie ,że pseudo fachowcy "dociepleniowcy" wybili mi szybę w drzwiach balkonowych .
Ponadto przesyłka na która czekałam InPostem, rzekomo została przeze mnie odebrana. Nie wiem co z tym fantem mogę zrobić- nikt nie odbierał a przesyłki nie ma emotka emotka

Czy ktoś wie co z tym fantem można zrobić? Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6053894 Napisano: 07.08.2015 07:10:28 w Paragony
Posiadam paragon Lirene z ITM z 25.07. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6045532 Napisano: 17.07.2015 09:21:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak długo czeka się na przelew z Meagturnieju?? Wygrałam bodajże na początku czerwca. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6044784 Napisano: 15.07.2015 14:00:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

Dostał już ktoś przelew z Desperadosa ??

Z wygranej z kwietnia tak ale z czerwca brak. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6042979 Napisano: 10.07.2015 18:37:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś gra/ wygrał w loteriadzie?  https://www.e-kon...nkurs-loteriada.html
Jak oni informują? bo kody wylosowane są /weryfikacja w trakcie ale nie pojawiają się konkretni zwycięzcy. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6042664 Napisano: 10.07.2015 07:30:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tusienka napisał(a):

alaalicja napisał(a):

tusienka napisał(a):

ja tu czekam na wyniki ostatniego etapu pilsnera, bo cisza na forum, a teoretycznie miały być w piątek. Wchodzę na maila a tam wiadomość o konkursie. Wchodzę w konkurs, a tam info ,że 4 etap/ Myślę sobie- żarty sobie robią? wchodzę w regulamin- a tam zmiana,że 4 etap trwa do dziś emotka
słaboemotka emotka emotka

Też średnio mi się podoba. Przypomnę, że nadal zagadką zostaje 2 etap, gdzie nikt na forum się nie pochwalił wygraną.:( Napisałam do nich, dopytując się o wyniki i  czy gdzieś jest dostępna lista zwycięzców . Odpowiedzi nie dostałam do dziś, ale za to kilka godzin po interwencji pojawiły się wyniki 3 etapu. No cóż zobaczymy...

nie zapominajmy że dwie z kilku osób z 3 etapu przyznały,że brały udział tylko w pierwszym etapie, a teoretycznie powinno to dotyczyć trzeciego
-  to dopiero numer. Ja pisałam przy drugim etapie w prywatnej na fb odpisali prawie natychmiast, że wyniki są ogłaszane maksymalnie do 3 dni od zakończenia...Tylko też tak dziwnie to zabrzmiało. Nie napisali- ogłosiliśmy wczoraj ...(teoretycznie)- a to było 5 dni od zakończenia drugiego etapu tylko ,,są ogłaszane ..".emotka
nie wiadomo czy czekać czy nie czekać...

Każdemu te samą formułkę piszą.Udało mi się wygrać w I etapie ale z tego co obserwuję faktycznie jest sajgon i zero wygranych w II etapie. Szkoda,że na fb nikt się nie pochwalił wygraną z innych etapów i potwierdził ich słowa. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6040372 Napisano: 05.07.2015 17:46:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
 czy jak mam na paragonie jednym zakup 20 piw Łomża to mogę posłać 4 zgłoszenia ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6036788 Napisano: 25.06.2015 15:33:31 w Czy informują/ informowali?
Czy Muszyna z Żabki pozamiatana?? Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6035700 Napisano: 23.06.2015 14:53:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alaalicja napisał(a):

Czy naprawdę nikt nie wygrał w Pilsnera w 2 tygodniu czy może jednak nie informowali?:(

Tez mnie to zastanawia, tym bardziej,że już 3 etap się skończył emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6034162 Napisano: 19.06.2015 14:46:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Pilsner z II etapu wysyłał już maile? W ubiegłym tyg. były w czwartek . Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6028725 Napisano: 08.06.2015 16:04:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
flinta_13 napisał(a):

Jakie miasto wygralo w pasztecie??

Białystok- wszystko jest na stronie. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6026971 Napisano: 03.06.2015 16:29:46 w Intermarche
olus15 napisał(a):

Nie zdążyłam odebrać ITM...ma ktoś na nich jakiś namiar?
Kiedy będą dzwonić drugi raz?

Do mnie zadzwonili o tej samej porze na drugi dzień/ najpewniej zadzwonią w piątek ze względu na jutrzejsze święto. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6026812 Napisano: 03.06.2015 13:28:59 w Intermarche
truli napisał(a):

Może ktos na pw podać z jakiego numeru brico dzwoni?

U mnie zastrzeżony około godz. 11, na wczorajsze nieodebrane połączenie . Wygrany TV 40" - nie dowierzam. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6026583 Napisano: 03.06.2015 07:28:30 w Intermarche
bridget napisał(a):

mia napisał(a):

Nie podoba mi się ta agencja. emotka
Nie wiem, co spieprzyli, ale na forum o wiele mniej nagród niż w zeszłym roku, i w dodatku prawie same czajniki...emotka

moze to nei agencja tylko komisja która typowala w sklepie , wybierajac znajomych  i rodzine emotka czekam na litere S W Z

komisja typowała  bo agencja chciała sobie obie ułatwić zadanie, gdyby regulamin mówił inaczej nie byłoby takich cyrków .Na moje wątpliwości agencja odpisała :" Dziękuję za opisane uwagi.
Zgodnie z procedurą wyboru, sklep jest zobowiązany przesłaćOrganizatorowi wszystkie kupony załączając jednocześnie swoją
rekomendację.
Podkreślam, że jest to rekomendacja, a nie ostateczny wybór.
To Organizator jest odpowiedzialny za ostateczną weryfikację iwybór haseł."   chciałabym wiedzieć jakimi kryteriami kierował się SKLEP??? emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6026532 Napisano: 02.06.2015 22:29:54 w Intermarche
dala napisał(a):

judytkak napisał(a):

alinke napisał(a):

Czyli na Głuchołazy jest jeszcze szansa?

Ja też czekam na  Głuchołazy emotka  

A ja miałam nadzieję, że Głuchołazy nie są tak obstawione emotka emotka  Miast na literę G, w których znajduje się Bricomarche jest aż 9, więc dziwne, że nikt się nie chwalił wygraną. Może jednak na G jeszcze nie obdzwaniali?

Do mego ojca dzwonili z miejscowości na G. - oczywiście nic innego jak czajnik . Ja miałam nieodebrane połączenie około 11 z zastrzeżonego ale nie zdążyłam...może kolejny czajnik przegapiłam (?) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6026345 Napisano: 02.06.2015 15:30:00 w Intermarche
lethe napisał(a):

agicho napisał(a):

luko922 napisał(a):

Jak dla mnie ten konkurs powinien być smsowy, jakoś nie ufam pracownikom sklepu, ani w kwestii organizacji, ani w kwestii wyboru haseł...

Dokładnie,jestem tego samego zdania a najbardziej mnie razi,że sklep wybiera 20 haseł- ciekawe czym się kierując(?) a poza tym łatwo przepisac hasło/ życzenia na nowy kupon emotka

ale do odbioru nagrody przecież trzeba mieć paragon emotka

Nie problem spisać czyjeś hasło na swój kupon ,podać swój numer paragonu a tamto wrzucić w kubeł - pytam tylko czym kierował się sklep wybierając 20 haseł?? Jak luko922 pisze, gdyby był to konkurs SMSowy wszystkie hasła trafiłyby do odpowiednich rąk, każde hasło byłoby przyporządkowane do numeru telefonu a tak nie wiemy które życie już przechodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6026326 Napisano: 02.06.2015 15:11:42 w Intermarche
luko922 napisał(a):

Jak dla mnie ten konkurs powinien być smsowy, jakoś nie ufam pracownikom sklepu, ani w kwestii organizacji, ani w kwestii wyboru haseł...

Dokładnie,jestem tego samego zdania a najbardziej mnie razi,że sklep wybiera 20 haseł- ciekawe czym się kierując(?) a poza tym łatwo przepisac hasło/ życzenia na nowy kupon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6023716 Napisano: 27.05.2015 20:39:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mappet napisał(a):

jokan napisał(a):

Jasminum napisał(a):

adamadam napisał(a):

oj to ja przy moich paru multimuti mam małe szanse

Popatrz na to tak: w lotto pewnie gra połowa Polaków, z czego połowa weźmie udział w loterii (jest nagłaśniana to tak może być). Nagród 300 a zagra 9 mln ludzi emotka Ja już chyba nie liczę, mój kalkulator tylko coś przebąkuję: ja jeszcze liczę Tomasz

dlatego ja sobie dałam z tym spokój, wydaje się, że nagród duzo bo 300, ale zdajmy sobie sprawę ile osób grało....

Też tak myślałam, ale uznałam że skoro mam te kupony to co mi zaszkodzi spróbować emotka Szanse marne, ale kto wie... może w loterii się uda emotka Szkoda tylko, że podają sam numer a nie choćby imię z inicjałem... ;<

Ja nawet nie zadają sobie trudu weryfikacji bo chyba im prościej zadzwonić i zweryfikować.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6023546 Napisano: 27.05.2015 14:11:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tusienka napisał(a):

ewka656 napisał(a):

jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

no to pięknie

Osoba obsługująca kasę wydaje Kupony oraz opieczętowuje dowody Zakupu promocyjnego, na podstawie których wydano Kupony

po pierwsze: nie dostałam kuponu od kasjerki, musialam sie upomniec od drugiej
po drugie: nic mi tam nie opieczętowano

ja chyba sobie jednak napiszę do tego organizatora!!!!emotka

Ja się wykłóciłam o pieczątkę... ale Pani w BOK w myślach pewnie nieźle mnie zwyzywała od wariatek.. emotka

czyli jak nie mam  ich pieczątki, to mój kupon jest nieważny?

Regulamin wspominał, że kupon musi mieć pieczątkę. Stąd moja determinacja, żeby ją zdobyć. Ale wiesz jak oni traktują ten regulamin....
Kto to wie...

W moim sklepie kupony leżały przy kasie razem z jednorazówkami i każdy brał sobie ile chciał. To dopiero numeremotka

U mnie też leżały "zgrają"-żaden nie opieczętowany, a tam takie panie "miłe" i zorientowane,że o pieczątkach można zapomnieć- mogli o innych rozwiązaniach pomyśleć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6019748 Napisano: 20.05.2015 07:32:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
majeczka555 napisał(a):

agicho napisał(a):

patiska napisał(a):

hej, mam pytanko, czy juz ktoś dostał info o wygranej z bricomarche? dzwonili do kogoś ? emotka

według reg. mają jeszcze czas na wybór i osobny na informowanie.

To ile jeszcze poczekamy?

Tyle ile trzeba emotka -  według reg. wybór do 22.05, powiadomienie do 10 dni od wyboru, odbiór nagród do 30.06 Wyświetl w wątku >>
0 0