Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agicho

agicho

#6244620 Napisano: 23.08.2016 10:27:55 w Biedronka
madzia1-s napisał(a):

kalka napisał(a):

magnus napisał(a):

koper napisał(a):

magnus napisał(a):

koper napisał(a):

Ale może z Kamisem ludzie nie będą tak chętnie paragonów sprzedawać za grosze, bo bardziej będzie się opłacało zagrać nim w kamisowej loterii emotka

Patrzcie o ile więcej nagród by było na forum, gdyby nie ludzie sprzedający paragony kombinatorom emotka

i gdyby nie było chamstwa grającego bez paragonów emotka

Gdyby nie mieli gwarancji, że kupią paragon od jelenia, albo zamienią "dodatkową wygraną" na paragon od łosia, to sami by nie grali bez paragonów...
Mam wrażenie, że są już na forum osoby, które pierwszego dnia konkursu robią zakupy na dwa paragony, wcale nie grają, bo po co tracić czas i kasę na smsy i jak tylko są wyniki to ogłaszają się w wątku paragony z propozycją superwymiany...

Tak czy siak, żeby nikt paragonów nie sprzedawał, to nikt by bez paragonu nie grał

No wybacz za paragon nikt jeleniowi nie da 200 zeta a tyle chcą za walizkę wygraną bez paragonuemotka
Tak czy siak jest to draństwo i tyle

I dlatego nie lubię konków bez podawania nr paragonów  emotka
Czy ktoś pamięta, w Kamisie jest przewidziana rezerwa?

DO kazdej nagrody jest rezerwowy jeden uczestnik losowany emotka

Teoretycznie jest rezerwowy ale jak znajdą się łosie sprzedającye paragony za grosze,ten rezerowy nigdy nie wejdzie w miejsce potencjalnego zwycięzcy bo i tak nabedzie paragon  emotka Wyświetl w wątku >>

agicho

#6243237 Napisano: 19.08.2016 14:55:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
titinunu napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

100 zł Auchan Męża emotka

I mój mąż ma 100zł

I u mego setka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6243195 Napisano: 19.08.2016 14:21:31 w Biedronka
cc_investigator napisał(a):

Przed chwilą walizka z ostatniego dnia, wieczora. Podpytałam, Panu zostało parę osób do powiadomienia.

Ale poza panem jeszcze kobiety obdzwaniają - ciekawe ile im zostało (?) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6243073 Napisano: 19.08.2016 12:27:59 w Kaufland konkursy
nkba napisał(a):

trampek, napisał(a):

luko922 napisał(a):

Nie powiem wam, bo na "moich"  paragonach były alkohol o papierosy. Myślałem, że sobie to odlicza, byleby było 50 zł, a okazuje się za paragon musi być "czysty" emotka

Tam gdzieś na str pisało, że alkohol i papierosy się nie wliczają tzreba soczki luko hahah emotka

Ale, że do konka 15 lat? Kurcze, mam paragon na prawie stówę i w tym fajki 14 zeta to co nie mogę wziąć udziału?

Niestety jakikolwiek zakup alko lub papierosów wyklucza paragon. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6242975 Napisano: 19.08.2016 09:26:39 w SZUKAM....
bc14 napisał(a):

konkursu chyba z Zywiec Zdrój Avengers trzeba kupić zgrzewkę wody i wysłąć zdjęcie dziecka... widziałam w bazie a teraz tego nie widzę

https://www.e-kon...lu.html#.V7a2XTWgD6g Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6241204 Napisano: 16.08.2016 07:45:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Już ze strony głównej Rmf fm zniknął konkurs ale tam oprócz 6 nagród głównych miało być18 Nagród Pocieszenia w postaci bonów towarowych - ktoś coś?!

http://www.rmf.fm/f/polomarket.html
http://www.rmf.fm...market-regulamin.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6234015 Napisano: 27.07.2016 19:35:51 w Intermarche
pioge7 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy jest gdzieś dostępna lista nagrodzonych z BRICO ? Miała być na Ich stronce, ale nie widzę... Zastanawia mnie też historia dzisiejszych wpisów w MDW... emotka

Listy powinny byc w sklepach... U mnie jest... Co do wpisów to pewnie ludzie odbierają i wpisują co emotka  

U mnie wisiał pusty plakat i nagle wsio zniknęło,nie było dnia by wisiała lista ze zwycięzcami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6231695 Napisano: 21.07.2016 14:29:57 w Czy informują/ informowali?
lena5_1985 napisał(a):

scrabble napisał(a):

do.ta.3 napisał(a):

donia7 napisał(a):

a Carlsberg Statoil? emotka

faktycznie czas mieli do 18.07 a w wynikach cisza 

od 18.7 +- 7 dni czyli czekamy emotka

Ktoś już dziś się chwalił w MDW, więc pozamiatane.

Nie wprowadzaj w błąd, nic nie pozamiatane bo konkurs o którym piczą dotyczy shell a nie statoil - dwie różne stacje, dwa różne konkursy. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6229046 Napisano: 14.07.2016 12:59:15 w Intermarche
kumarek napisał(a):

shell napisał(a):

Napiszcie proszę chociaż jedno z imion które byly przez Was podane i wygraly nagrody glowne. Moze byc prv.

W mojej rodzinie bylo kilka zgloszen i nawet czajnika nikt nie wygral emotka  a pomysly byly roznego typu od banalnych po zakrecone. Miasto mamy male. Malo zgloszen w urnie.

Gratuluje Wam Wszystkim emotka  ( pomimo ze mi smutno... emotka )

u mnie to samo małe miasto, zgłoszeń mało a z naszej rodziny były 3 wrzucone. Nazwy krasnali dwuczłonowe, trochę śmieszne np Zdzisiek MARCHEwka, i wiążące się z nazwą sklepu... Nikt nic nie wygrał...

U mnie też kilka zgłoszeń / dwa miasta i...d... nadmienię,iż wcześniej nie było problemu z głównymi wygranymi a teraz nawet czajnika niet - a kuponów poza moimi z 5 w całej urnie.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6228453 Napisano: 13.07.2016 07:42:40 w SZUKAM....
magnus napisał(a):

Szukam listy sklepów ABC biorących udzial w loterii Wygraj górę nagród

Jest na stronie w zakładce do pobrania http://wygrajgorenagrod.pl/  u mnie na laptopie dziwnie w dół zjeżdża i nie mogę zerknąć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6227192 Napisano: 09.07.2016 18:56:22 w Intermarche
ewka656 napisał(a):

malinka90 napisał(a):

A mi się wydaje, że do Ciebie ewa656 zadzwonili i nie masz na co narzekać emotka
Prawda jest taka, że sklepów Brico jest sporo, a w każdym są inni pracownicy. Jeden z nich może być uczciwy i przesłać wszystkie zgłoszenia, a drugi może coś zachachmęcić. Konkurs jest tak skonstruowany, że można spokojnie oszukać... 

Nie mam na co narzekać dlatego, że nie dopatrzyłam się żadnego spisku w tym konkursie a nie dlatego, że do mnie zadzwonili. Fakt, że sposób powiadamiania i wyłaniania zwycięzców jest dość skomplikowany ale nie znaczy to, że coś tam kręcą. 
Sporo gram w konkursach i częściej czuję porażkę niż jest mi dane coś wygrać emotka  Jak przegrywam to spisku nie szukam. Czasem po prostu przyznaję, że znaleźli się lepsi emotka  

Poza tym wydaje mi się, że ten konkurs nie jest narażony na oszustwa ze strony organizatora bardziej niż inne. W każdym organizatorzy jak chcą to mogą kręcić.

Nikt nie zarzuca nieuczciwości organizatorowi jeśli już to personelowi/kierownictwu sklepu,który to rzekomo ze wszystkich zgłoszeń wybierał 20 kart, pytam się na jakiej podstawie oni to wybierali,czym się kierowali(?) Łatwo tu o manipulację i podmienienie kart.
Przecież wystarczyło by agencja organizująca konkurs stworzyła stronę internetową przez którą można byłoby wysłać zgłoszenie lub otworzyć bramkę SMS. Wyświetl w wątku >>

agicho

#6226386 Napisano: 07.07.2016 15:04:36 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Drzewko bonsai oraz piłki z Coca Cola/Biedronka. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6226384 Napisano: 07.07.2016 15:00:52 w Zdjęcia naszych wygranych
Drzewko Bonsai z Biedronki,dość spore,od podstawy doniczki 75 cm
Wyświetl w wątku >>

agicho

#6226370 Napisano: 07.07.2016 14:46:11 w Intermarche
motylek97 napisał(a):

A nie jest tak że to agencja zewnętrzna,która teraz powinna dzwonić do laureatów wybrała co kto dostanie? A sklep dostaje tylko listę co komu wydać? Bo tak chyba jest w regulaminie, przynajmniej tak to zrozumiałam.

Tak ale chodzi o to,że agencja wybiórczo dostała 20 zgłoszeń,które podetkał sklep emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6225896 Napisano: 06.07.2016 17:06:03 w Smolar
maribog napisał(a):

I co Smolar dalej cisza z kodami na piwo... ktoś coś wie ?

ślą na raty, mozolnie im to idzie ale dochodzą pomału. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6225265 Napisano: 05.07.2016 17:30:18 w Smolar
magnus napisał(a):

annagac napisał(a):

cześć ja też nie dostałam kodów i napisałam do Smolara otrzymałam info, że zgłoszenie było na paragon za 0,01 bo poprzedni wygrany i że nagroda w takim przypadku się nie należy

Ja mam zgłoszenia na paragony właściwe i kodów nie mam, więc raczej nie słali

Dokładnie, tez mam prawidłowe paragony i kodów z ostatniego etapu nie mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6224465 Napisano: 04.07.2016 11:27:51 w Smolar
rpk napisał(a):

agicho napisał(a):

A czteropaki z ostatniego etapu były już(?)

Były w tamtym tygodniu.

Czy ktoś dostał dzisiaj kupony na czteropaki?

Tak, tak czetropaki dali w piątek a ja pytałam w czwartek emotka   ale do tej pory nie ma kodów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6223833 Napisano: 01.07.2016 16:44:42 w Biedronka
baxter napisał(a):

czy przysyłaja dziś kody na piwo? odesłałam z pół godziny temu skany i na razie cisza emotka

Ja odesłałam już koło 10:00 i tez cisza emotka ,wyślą ...kiedyś. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6223523 Napisano: 01.07.2016 09:53:08 w Informują
Czteropaki/ ostatni etap ,strona otwarta emotka   https://grajoemocje.pl/dla_laureatow Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6223248 Napisano: 30.06.2016 16:31:34 w Biedronka
aleksiak napisał(a):

Czy ktoś może mi podać link gdzie się rejestrowało karty Coca cola Biedronka? Jestem na wyjezdzie i nie pamiętam gdzie sprawdzało się stan konta

https://prepaid.bzwbk.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0