Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agicho

agicho

#7211098 Napisano: 04.10.2024 08:28:38 w Paragony na trwające konkursy
Jack Daniels wymienię na Jägermeister Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#7211088 Napisano: 04.10.2024 07:38:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A co to organizatorzy konkursu w Intermarche"spełniamy marzenia" śpią?? emotka Wyświetl w wątku >>

agicho

#7210963 Napisano: 03.10.2024 17:16:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

asper01 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

atlantydek napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Witajcie ! 
mam pytanie odnośnie agencji Kropka Bordo ponieważ na przestrzeni ostatniego miesiąca wygrałem u nich trzy razy ( niestety ) nagrody 2 stopnia czyli jakieś pieniążki na karcie. 
za każdym razem odsyłałem oświadczenie oraz paragony do ich agencji. Do tej pory nie mam żadnej wiadomości zwrotnej ( jedynie potwierdzenie SMS, że list do nich dotarł ) czy przeszedłem weryfikację albo, że coś do mnie już wysłali. 
ktoś zna tą agencję ? Może się wypowiedzieć jak oni działają ? I czy dostanę w ogóle te nagrody ? 😀

Nie informują o negatywnej czy pozytywnej  weryfikacji. Jeśli zrobiłeś wszystko zgodnie z regulaminem, to  dostaniesz nagrodę. Niestety nastawieni są na łapanie konkursowiczów  na najmniejszym błędzie.  Nie ma rezerwy, nagrody zasilają pewnie  ich fundusz pracowniczy.

Powaznie uwazasz, ze agencja przywlaszcza sobie nagrody a fundator nie dosyc, ze sponsoruje to jeszcze podatek odprowadza i płaci za organizacje tego wszystkiego?

To jest najgorsza agencja pod względem nastawienia do konkursowiczów. Robią wszystko, by nie wydać nagrody. Z perspektywy czasu śmiało cudem mogę nazwać to, że jedna główna od nich do mnie dotarła. Masakra jakaś. Póki nie masz nagrody w domu, to nie możesz się cieszyć. Oni mogą zawsze znaleźć na Ciebie "paragraf", a sami terminów dotrzymywać nie muszą...

KROPKA BORDO. Niech Was nie kusi wysyłać oświadczeń w jednej kopercie np. swojego i małżonka, bo NA PEWNO zweryfikują to negatywnie. Tak było u mnie. I bardzo dokładnie sprawdzajcie numery paragonów. Niedawno wmówili mi, że wysłałam inny paragon, niż w zgłoszeniu. A ja na pewno wysłałam prawidłowy. Nie będę się z nimi kłócić, bo są nieugięci.

Mi odebrali dwie nagrody w przeciągu miesiąca i wpierają może przekrecilam numerów argonu (cyfrówka) ani mail ani numer telm jakoś blaedzu nie miał. 
Niech ich jasny gwint z tą agencja. Będę omijać szerokim mlukiem Wyświetl w wątku >>

agicho

#7210343 Napisano: 01.10.2024 18:18:59 w Żabka

agicho

#7209211 Napisano: 27.09.2024 07:49:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jeszcze odkryty mail od Twixa ( nie pamiętam czy tam dane przy zgłoszeniu się podawało bo tylko taki plakat na maila dotral😵‍💫)
Wyświetl w wątku >>

agicho

#7209202 Napisano: 27.09.2024 07:15:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
Odzyskana poczta  mailowa💪 
W  folderzr oferty, po wieeelu próbach Desperados.
Wyświetl w wątku >>

agicho

#7208551 Napisano: 25.09.2024 06:36:45 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

elmas napisał(a):

agicho napisał(a):

elmas napisał(a):

agicho napisał(a):

Od wczoraj na maksa mam wku..a. tydzień temu dostałam powiadomienia na pocztę tlen by zmienić hasło dla bezpieczeństwa."niepożądane działania " .zmienione...do wczoraj było ok. Zablokowali konto bo a piać to samo. Nie mogę znieść hasła bo do wyboru mam tylko opcje pytanie pomocnicze (a gdzie mal alternatywny czy SMs? )na pytaniu pomocniczym mnie przechodzę dalej.to moja głowa poczta od przeszło 20 lat a boot wysyła w koło te same instrukcje.jak żyć i uratować pocztę ??
Czekam na ważne dokumenty i d..w kwiatach .
Może że ktoś potrafi pomóc?

Próbuję ale w czasie pracy nie mam opcji czekać po 30 min i zerkać czy ekran tel się nie zablokuje bo wówczas kończy połączenie. Szlak Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#7208532 Napisano: 24.09.2024 22:03:17 w Wkurza mnie...
elmas napisał(a):

agicho napisał(a):

Od wczoraj na maksa mam wku..a. tydzień temu dostałam powiadomienia na pocztę tlen by zmienić hasło dla bezpieczeństwa."niepożądane działania " .zmienione...do wczoraj było ok. Zablokowali konto bo a piać to samo. Nie mogę znieść hasła bo do wyboru mam tylko opcje pytanie pomocnicze (a gdzie mal alternatywny czy SMs? )na pytaniu pomocniczym mnie przechodzę dalej.to moja głowa poczta od przeszło 20 lat a boot wysyła w koło te same instrukcje.jak żyć i uratować pocztę ??
Może że ktoś potrafi pomóc?

A nie ma tam opcji, żeby na czacie porozmawiać z człowiekiem zamiast botem? Kiedyś straciłam dostęp do konta na WP - skontaktowałam się z nimi, jakaś kobieta pytała o moją datę urodzenia, o to, jak długo (mniej więcej) mam konto, na ilu urządzeniach logowałam się w ostatnim czasie czy coś w tym stylu - nie pamiętam szczegółów, ale ostatecznie się udało, z tym że to było kilka lat temu.

1. Ja trafiłam na boota .🤬Co wyłapuje słowa, które ma zaprogramowane i to same instrukcje powielane po stokroć rozsyła. Dobrze by było właśnie trafić na osobę a nie jakiexbott a to trzeba mieć czas czekać jeszcze .jak telefon przejdzie w stan uśpienia to od razu rozłącza "czat". 

2. Kropka Bordo wkurza bo już w przeciągu miesiąca acruga nagrodę próbuje chce zawłaszczyć i to robi w biały dzień 🤬🤬😤 Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#7208518 Napisano: 24.09.2024 21:10:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

agicho napisał(a):

agicho napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na SMA z wygrana Nuii lewiatan ???

Ponawiam pytanie czy wszyscy już otrzymali smsy z wygrana ?

Wczoraj dostałam obie wygrane... Napisz do nich, bo oni lubią zabierać nagrodę za drobnostkę i nie raczą o tym powiadomić. Ostatnio mi 200 zł z któregoś konka przepadło emotka

Tak mi też ostatnio zabrali i jeszcze jak to zabiorą .po telefonie wysłali mi zdjęcie moich papierów ale dowodu na to może rejestrując paragon zgubiłam cyfrę nie doslali. Czuję, że i tu się to,pędzili 🤬(  z kaktusa  chorten mi zajumali) i teraz tu 😡😡🤬😤😤😤 Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#7208509 Napisano: 24.09.2024 20:49:03 w Wkurza mnie...
Może że ktoś potrafi pomóc? Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#7208505 Napisano: 24.09.2024 20:42:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na SMA z wygrana Nuii lewiatan ???

Ponawiam pytanie czy wszyscy już otrzymali smsy z wygrana ? Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#7208504 Napisano: 24.09.2024 20:41:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kuoka napisał(a):

Ktoś w ogóle wygrał coś z Somersby?

Jeden raz grę i córka nagrodę tygodnia ale od wysłania dokumentów cisza. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#7208367 Napisano: 24.09.2024 13:42:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś jeszcze czeka na SMA z wygrana Nuii lewiatan ??? Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#7207717 Napisano: 21.09.2024 17:06:45 w Paragony na trwające konkursy
Wymienię paragony Haribo na kody Kinder 1:1 Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#7207622 Napisano: 21.09.2024 10:12:24 w Paragony na trwające konkursy
Haribo 2 zł
Grześki 1 zl Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#7207619 Napisano: 21.09.2024 09:41:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
inska napisał(a):

Haribo Box

I u mnie Mystery Box  💪 Wyświetl w wątku >>

agicho

#7206980 Napisano: 18.09.2024 20:52:28 w Paragony na trwające konkursy
Wolny paragon na kończący się dziś konkurs Intermarche Wedel Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#7206953 Napisano: 18.09.2024 18:44:57 w Smolar
Czy też długo czeka IE na blok z Tigera po weryfikacji??🧐 Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#7206884 Napisano: 18.09.2024 14:55:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Do kiedy ma czas nUlii Lewiatan z nagrodami? Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#7206701 Napisano: 17.09.2024 22:31:36 w Paragony na trwające konkursy
Wolny paragon za 14 zł John Walker na  konkurs Wygraj Merch House Of Walker! 18+ Wyświetl w wątku >>
0 0