Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jasnoniebieska

jasnoniebieska

#6115219 Napisano: 19.11.2015 13:05:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Brak kubeczków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jasnoniebieska

#6115086 Napisano: 19.11.2015 10:52:19 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

mia napisał(a):

snowflake napisał(a):

https://www.faceb...asy-900345993331736/
Jak możecie to zgłaszajcie ten fp emotka

Zrobione. Co za sk... emotka

Zgłoszone. Psychol jeden emotka

zgłoszone, ale fb nie usunął.. dlaczego? bo oni nie widzą niczego, co by naruszało standardy społeczności fb 

tak samo mi odpisali... Wyświetl w wątku >>
0 0

jasnoniebieska

#6114980 Napisano: 19.11.2015 07:39:26 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

snowflake napisał(a):

https://www.faceb...asy-900345993331736/
Jak możecie to zgłaszajcie ten fp emotka

Zrobione. Co za sk... emotka

Zgłoszone. Psychol jeden emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jasnoniebieska

#6113990 Napisano: 18.11.2015 11:11:10 w SZUKAM....
Poszukuję paragonu z Biedronki (najlepiej z kwotą 100 zł) Ktoś? Coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

jasnoniebieska

#6113981 Napisano: 18.11.2015 11:06:21 w Wkurza mnie...
marzennia111 napisał(a):

natala91 napisał(a):

Wkurza mnie moje wyrywkowe czytanie regulaminów i kupiłam coca-cole w stokrotce w Bytomiu na konkurs wygraj misia i wesoła wysłałam zgloszsnie a potem doczytałam że te sklepy to głównie w Warszawie i jeszcze nie stokrotki emotka

gdzie wyczytałaś że sklepy głównie z W-wy? w regulaminie nie widzę wykazu sklepów

http://www.smolar...%9Awi%C4%99ta%20.pdf
Głupota... a tak chciałam wziąć udział w tym konkursie, praktycznie sama Warszawa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jasnoniebieska

#6110201 Napisano: 10.11.2015 22:20:23 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kosmetyki Bell za wrzesień Wyświetl w wątku >>
0 0

jasnoniebieska

#6107049 Napisano: 05.11.2015 12:46:04 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

chochliczka napisał(a):

slonko365 napisał(a):

ondine napisał(a):

Ja mięso jadam, bardzo chętnie, ale dla mnie porównanie świni z psem jest trochę śmieszne emotka

Wiesz, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia emotka  Ktoś, kto ma w domu świnkę jako zwierzątko domowe - a o są podobno bardzo inteligentne i czyściutkie zwierzątka - by Cię zlinczował za tak wypowiedź emotka  To raczej nie o gatunek chodzi, ale o nasz osobisty stosunek do zwierzaka. Jeśli spędziliśmy z nim kilkanaście lat i był naszym przyjacielem i członkiem rodziny, to po prostu jego krzywda i strata boli. A jak kogoś nie znamy, i zobaczymy w wiadomościach zdjęcia z jakiejś masakry to powiemy "o jejku" i dalej będziemy jeść kolację.

A w czym pies jest lepszy od swinki? Zwierzak to zwierzak, nie ma znaczenia czy to wiewiórka czy pies czy świnia. To co nasz pies to przyjaciel prawie jak człowiek,a pies ten którego jedzą u chinczyka to tylko jedzenie?  
Kończę bezsensowną dyskusję, dla mnie pies to po prostu pies i nie uwazam go za człowieka. KONIEC.

Dla mnie pies to przyjaciel, często lepszy niż człowiek, na pewno bardziej wierny, wdzięczny i oddany. Ze świnią tego nie doświadczyłam emotka . Nikt tu w dyskusji nie uważa psa za człowieka, ale czy człowiek, który mówi do zrozpaczonego człowieka (bez względu na powód) "nie rób szopki" naprawdę ma szacunek do ludzi? Faktycznie, bezsensowna dyskusja emotka

Porównując zwierzęta do ludzi robimy krzywdę... zwierzętom. "Im bardziej poznaję ludzi, tym mocniej kocham zwierzęta". Mnie boli każda brutalna, niepotrzebna, sadystyczna śmierć zwierzaka. Bez względu z jakiego jest gatunku. Każdy ma swoje zdanie, ale osoba która nie szanuje zwierząt nie może być dobrym człowiekiem (nie mówię tutaj do nikogo konkretnego). Wyświetl w wątku >>
0 0

jasnoniebieska

#6106956 Napisano: 05.11.2015 11:43:43 w Wkurza mnie...
michałek13 napisał(a):

defed napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

szala napisał(a):

Może mnie zjedziecie... Ale wkurzają mnie osoby, które grają i sprzedają nagrody. Jeśli mi coś nie potrzebne, to nie gram.

Jestem tego samego zdania, ale co poradzić, że z konkursowicza zrobił się zawód emotka Niektórzy ludzie ciężko mają w życiu i próbują sobie jakoś radzić. Fakt, zabierają nagrody osobom, które na prawdę by się z nich ucieszyły. Nie potępiam takich osób, ale niesmak pozostaje.

Sugerujesz, że konkursowicz, który sprzedaje nie cieszy się np. z 3 wygranych ajfonów, które sprzeda i będzie miał hajs na rzeczy, których wygrać nie może? emotka I  że gra tylko po to, żeby zrobić na złość tym, którym nie udaje się wygrać? emotka Otóż nie....
hahahaah żartuję, ja gram tylko po to żeby zrobić na złość tym, którzy potrzebują  a nie udaje im się wygrać. emotka

Miałam na myśli cieszenie się z nagrody, a nie z pieniędzy, które się za nią dostanie.

To jest bardziej złożony proces: najpierw konkursowicz cieszy się z nagrody, za to że doceniono jego twórczość lub los sie usmiechnął, a potem jeszcze ma radochę gdy uda mu się dobić targu. Takie 2w1 emotka

No to teraz sobie odpowiedz jak ma się do tego wątek bezrobotnego konkursowicza...?
Z tego co można wywnioskować to ludzie mający dużo czasu, sporo kasy są w stanie z nagród wygranych na e-konkursy wyciągnąć.

Może i tak... Jak powiedziałam, każdy sobie w życiu jakoś radzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

jasnoniebieska

#6106952 Napisano: 05.11.2015 11:37:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bardzo zaległe winko z Faktorii Wyświetl w wątku >>
0 0

jasnoniebieska

#6106940 Napisano: 05.11.2015 11:29:37 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

szala napisał(a):

Może mnie zjedziecie... Ale wkurzają mnie osoby, które grają i sprzedają nagrody. Jeśli mi coś nie potrzebne, to nie gram.

Jestem tego samego zdania, ale co poradzić, że z konkursowicza zrobił się zawód emotka Niektórzy ludzie ciężko mają w życiu i próbują sobie jakoś radzić. Fakt, zabierają nagrody osobom, które na prawdę by się z nich ucieszyły. Nie potępiam takich osób, ale niesmak pozostaje.

Sugerujesz, że konkursowicz, który sprzedaje nie cieszy się np. z 3 wygranych ajfonów, które sprzeda i będzie miał hajs na rzeczy, których wygrać nie może? emotka I  że gra tylko po to, żeby zrobić na złość tym, którym nie udaje się wygrać? emotka Otóż nie....
hahahaah żartuję, ja gram tylko po to żeby zrobić na złość tym, którzy potrzebują  a nie udaje im się wygrać. emotka

Miałam na myśli cieszenie się z nagrody, a nie z pieniędzy, które się za nią dostanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

jasnoniebieska

#6106932 Napisano: 05.11.2015 11:24:23 w Wkurza mnie...
rafi323raf napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

szala napisał(a):

Ależ ja też cieszę się z trzeciej pralki i siódmego miksera tak samo, jak z tego pierwszego emotka I to naprawdę się cieszę!

W to nie wątpię emotka Chodziło mi o to, że widząc tą nagrodę nie ma się przed oczami gotówki, za którą się ją opchnie. No chyba, że ktoś kolekcjonuje miksery, albo pralki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jasnoniebieska

#6106920 Napisano: 05.11.2015 11:17:43 w Wkurza mnie...
szala napisał(a):

Jestem tego samego zdania, ale co poradzić, że z konkursowicza zrobił się zawód emotka Niektórzy ludzie ciężko mają w życiu i próbują sobie jakoś radzić. Fakt, zabierają nagrody osobom, które na prawdę by się z nich ucieszyły. Nie potępiam takich osób, ale niesmak pozostaje. Wyświetl w wątku >>
0 0

jasnoniebieska

#6106368 Napisano: 04.11.2015 13:08:46 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

Wkurza mnie to, że dziś musiałem podjąć najtrudniejszą decyzję w życiu... Po ponad 13 latach musiałem pozwolić mojemu największemu przyjacielowi odejść. Nigdy
się z tym nie pogodzę. Żegnaj KUBUSIU, będzie mi Cię bardzo brakować. Żegnaj przyjacielu ... +4.11.2015, godz. 7:55, chociaż już nie cierpisz! Wybacz mi!

Bardzo mocno współczuję emotka Strata ukochanego zwierzaka boli najbardziej. Aż się serce kraja. Trzymaj się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jasnoniebieska

#6104736 Napisano: 02.11.2015 07:22:08 w Wkurza mnie...
snowflake napisał(a):

przeziębienie emotka  a szczególnie katar i załzawione oczy :zbanowany:

też przeziębienie, najgorszy ból gardła i katar emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jasnoniebieska

#6102268 Napisano: 28.10.2015 12:19:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-1989 napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

Czy wysyłali e-maile od Decorazzio?

Pisałam do nich na fb:
"Do piątku wszyscy laureaci zostaną powiadomieni o wygranej mailowo."

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jasnoniebieska

#6102205 Napisano: 28.10.2015 10:54:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy wysyłali e-maile od Decorazzio? Wyświetl w wątku >>
0 0

jasnoniebieska

#6101470 Napisano: 26.10.2015 18:20:18 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
mp36 napisał(a):

alaalicja napisał(a):

Makaron

też malutki makaron - list zwykły, kabanosy Madej z FB - list polecony

u mnie identyczny zestaw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jasnoniebieska

#6100964 Napisano: 26.10.2015 08:33:50 w SZUKAM....
Czy ktoś czeka jeszcze nie winko z faktorii? Ja czekam na wino z dnia 9.10. emotka Piszą, że w ciągu 24 h wyślą, a ja nadal nie mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

jasnoniebieska

#6100959 Napisano: 26.10.2015 08:18:19 w Wkurza mnie...
iwonciaaa napisał(a):

To, że z tego całego jd... wyciekły dane emotka
Nie ma to jak się połakomić na kupon emotka

Dokładnie, ale karty zastrzeżone, więc jest spokój. Wyświetl w wątku >>
0 0

jasnoniebieska

#6099375 Napisano: 22.10.2015 20:57:53 w Biedronka
yasiris napisał(a):

słuchajcie, czy w Mocy Nagród przejdzie:
Pepsi 2x1,75 i
Lipton Cytr 2L ?
To mam wybite na paragonach - nie ma tych produktów w regulaminie i nie wiem co robić - grać na te paragony czy odpuścić?

Są to produkty PepsiCo? Są, więc jak najbardziej grać emotka Ja kupiłam regulaminową Lipton Peach Ice tea 2L i też tak mi nabiło. Wyświetl w wątku >>
0 0