Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika notta

notta

#7072845 Napisano: 05.01.2023 18:44:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Majkii napisał(a):

Agnes napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

Jestem ciekawa czy tutaj jest ten konkursowicz 
https://vm.tiktok.com/ZMFwdmF5x/

tylko ze wciągu jednego dnia można zgłosić się 3 razy ( według regulaminu)

Dokładnie tak jest, tylko 3 razy ale na jednego maila.
Poza tym Ci "konkursowicze sprawdzacze" wklepują paragony ciągiem, chyba nie wiedząc o tym że są bramki i takie ciągłe wpisywanie jest bezsensowne, no chyba że akurat trafi, swego czasu był na YT tez kanał "Bez kanału" i tam tez sprawdzali te loterie i też wkopywali 1000 kodów w 3 godziny i nie trafili na bramkę, a mogli to porozdzielać na choćby 2-3 dni.

Po co podpowiadac? Niech żyją w przeświadczeniu, że wszystko jest ustawione emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#7072691 Napisano: 05.01.2023 10:19:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sesyjnie1 napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

Jestem ciekawa czy tutaj jest ten konkursowicz 
https://vm.tiktok.com/ZMFwdmF5x/

O kurde, uśmiałam się 
ogolnie pozytywny gościu:) pierwszy raz go widzę na oczy emotka  

Lepszy ten niż ten z gitarą Wyświetl w wątku >>
2 pikawka, ZetZ 0

notta

#7072629 Napisano: 04.01.2023 21:45:29 w Moje konkursowe początki...
iwona0103 napisał(a):

malgol napisał(a):

a pamiętacie batony-Marsy, Twixy, Snickersy-strzelanki o pełnej godzinie emotka

chyba od tego konkursu zaczęło się moje prawdziwe konkursowanie 
joan napisał(a):

Tymczasem zajrzałam do pliku z 2013 roku i wtedy:
- Biedronka rozdawała zwroty za zakupy (przydałoby się teraz / za nic nie pamiętam, co trzeba było zrobić)
- Rossmann organizował mnóstwo konków (wysypały się chyba dlatego, że pudernice nieczytające regulaminów składały niekończące się skargi; np. trzeba było wysłać zgłoszenie jak najbliżej godziny 11:00, a one słały wieczorem - co było widać po zmieniającej się liczbie zgłoszeń w ciągu dnia - i potem wieczne pretensje, dlaczego nie wygrały)

* biedronka to chyba hasła o ich produktach
* rossmann to rossnet i mnóstwo konkursów z nagrodami do odbioru w drogerii emotka

jery, rossmann systematycznie po 5-10 konkursów, tam trafiłam swoje pierwsze największe wygrane m.in. Sylwester w Paryżu.. moje reklamacje na temat "dlaczego konkursy się skończyły?" na nic się nie przydały emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#7072627 Napisano: 04.01.2023 21:35:50 w Moje konkursowe początki...
adamo86 napisał(a):

Może przydałbym się nowy wątek? "Moje początki...emotka
Ja w latach 90. grałem w różne konkursy z Kaczora Donalda, ale z marnym skutkiem emotka

człowieku ja w tamtych latach to w tygodniku to i owo kosiłam nagrody za swoje pierwsze prace plastyczne m.in miałam wypasione figurki z Cartoon Network, a co za tym idzie uznanie na dzielni gratis emotka   Wyświetl w wątku >>

notta

#7072423 Napisano: 04.01.2023 13:02:29 w Czy informują/ informowali?
asandraa napisał(a):

Czy informowali z ostatniego konkursu AppGallery Huawei? Może być priv emotka

pytanie z jakiego etapu z I wyniki są na stronie, z II były już maile, a III skończył się 28.12 Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

notta

#7072303 Napisano: 03.01.2023 20:42:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

samuraj napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Ja nie biorę w tym udziału, ale z tego co widziałam to "Pan od coca-coli" tak, więc brak wygranych mnie nie dziwidziw

Ja bym się nie poddawał emotka Jak to w każdej loterii trzeba odrobinę szczęścia,ja dzisiaj na kilka kodów dwie wygrałem emotka
( maly wybór wzorów i roz.)

czy próbujesz o jakieś konkretnej godzinie? ja już szczerze mam dość. Tyle kapsli i dno.

W sumie wygrałem trzy i każdą wygrałem z rana przed pracą  emotka

ja na pierdyliard kodów 5 sztuk tylko. klepie je jak mam czas, a że mam go mało to jadę po kilka kodów rano, po południu, wieczorem, w nocy. Widocznie jakiś większy pech w tej loterii.  Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7072156 Napisano: 03.01.2023 10:28:23 w Informują
Informują z Konkurs "Jak w górę, to z Mesem!" 18+

Rodzaj powiadomienia: Teraz mail
Dodatkowe informacje:
Whiskey Wyświetl w wątku >>

notta

#7071991 Napisano: 02.01.2023 15:00:09 w Czy informują/ informowali?
fan-mandaryny napisał(a):

freyja88 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Czy Milka już cała poszła... ?

Dwie osoby się tylko pochwaliły - mało
Ostatnio zawsze słali na raty... ale kto ich wie emotka

Ja mam mail z 11:20 i 12:04

To dobrze, że chociaż Ty się podzieliłaś informacją teraz. Zastanawiam się, ile osób w ogóle się nie chwali. Wiadomo, że nie robimy tego dla poklasku, ale po to, by demaskować ewentualna nieuczciwość agencji. Co stoi na przeszkodzie napisać coś w MDW. Nie trzeba pisać thermomix, czy samochód - wystarczy nagroda I stopnia i już będzie wiadomo. 
Na tę chwilę o minimum 5 nagrodach poinformowano. To wciąż mało.

Za krótko tu jesteś, by zrozumieć skąd taka blokada przy chwaleniu się nagrodami emotka . Wystarczy, że ktoś puści info startowe że coś leci,  to reszta już się nie chwali. Bo co informować tych co robią statystyki i tropią "zawodowych" graczy.  Wyświetl w wątku >>

notta

#7071675 Napisano: 31.12.2022 12:01:41 w Paragony na trwające konkursy
hitpola ma ktoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7071356 Napisano: 29.12.2022 20:55:04 w Gratulacje! Dla wygranych!
wiesia30 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

agaluna napisał(a):

I ja gratuluję Emememe, shadow6668x, kubabuba  emotka  wymarzone zakończenie roku emotka emotka

I ja gratuluję emotka

I ja się dołączam 👏👏👏👏

i ja też! piękne podsumowanie roku emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#7071337 Napisano: 29.12.2022 19:11:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katee14 napisał(a):

Czy wygrał ktoś zestaw whisky Auchentoshan, butelka 0,7 i dwa kubki.  Mam pytanie  o protokół przekazania nagrody i zapis na samym końcu o kwocie 11,11 do przekazania. O co tu chodzi, czy wszystko jest ok?

Pewnie chodzi o kwotę podatku jaką organizator w Twoim imieniu przekaże do skarbówki. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7071132 Napisano: 28.12.2022 20:35:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreo42 napisał(a):

notta napisał(a):

kreo42 napisał(a):

Czy macie rozwiązane już problemy z voucherem do decathlona z everydayme? Napisałem do nich i narazie cisza

A jakie byly? 

Nie działa link

u mnie dwa bony i po kliknięciu wskakuje automatyczne pobieranie. Może macie zablokowane wyskakujące okienka lub coś takiego. Albo warto spróbować z innej przeglądarki? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7071096 Napisano: 28.12.2022 18:07:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreo42 napisał(a):

Czy macie rozwiązane już problemy z voucherem do decathlona z everydayme? Napisałem do nich i narazie cisza

A jakie byly?  Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

notta

#7070864 Napisano: 27.12.2022 20:27:20 w Co można dostać gratis?
Chcesz zgarnąć 10 Monet? Wystaw minimum 3 ogłoszenia na Allegro Lokalnie w terminie 27.12.2022 r. -10.01.2023 r.
https://zobacz.al...l/nietrafionyprezent

Promocja "Sprzedaj nietrafiony prezent na Allegro Lokalnie" trwa od 27 grudnia 2022 r. od godz. 00:00:01 do 10 stycznia 2023 r. do godz. 23:59:59.
W trakcie trwania promocji jeden użytkownik może otrzymać maksymalnie 10 Monet. Wyświetl w wątku >>

notta

#7070731 Napisano: 27.12.2022 11:13:31 w Informują
Informują z Konkurs "Święta z AppGallery i Justyną Nowak"

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Teraz Wyświetl w wątku >>

notta

#7070683 Napisano: 26.12.2022 21:43:02 w Nasze wygrane w minionym roku
ten rok gorszy od poprzedniego, po cichu liczę że przyszły będzie najlepszy w karierze... czekam na auto emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#7070606 Napisano: 25.12.2022 19:22:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

agni5h napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

No i padła strona ogólnopolskiego Tymbarka... emotka  myślicie, że jeszcze włączą? emotka

też chciałam zgłosić, nie działa

powinna zadziałać, bo dziś przecież też przewidziana była dodatkowa nagroda do wylosowania, ale z uwagi, że dziś święto, nikt tego może nie naprawić zawczasu.

Dla nich to chyba nie miałoby znaczenia, bo jak dobrze zrozumiałem regulamin, nagrody nie są losowane dniami, tylko tygodniami, więc np. zgłaszając się dzisiaj, można wygrać nagrodę z wczoraj.

Odpisali przed chwilą że pracują nad tym.. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7070454 Napisano: 23.12.2022 16:46:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

atanerka napisał(a):

asper01 napisał(a):

Czy tylko ja mam problem z wczorajszymi kodami Blik z Desperadosa? Byłem w dwóch bankomatach i w obu, że nie może zrealizować z przyczyn technicznych... emotka

mi nie chciało wyplacić z PlanetCash, z Euronet nie było problemu

Ja próbowałem dziś w dwóch Euronet i jednym PKO BP i nic. Mam nadzieję, że kody przez to nie przepadły:/

Też sobie dzień wybrałem:/

https://www.faceb...L9GdcHQDzXrPFuApMml/ Wyświetl w wątku >>
0 0