Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika notta

notta

#7076753 Napisano: 27.01.2023 11:55:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

jokan napisał(a):

Ma ktoś regulamin do nowego Merci? Czy tam można robić zakupy wcześniej niż start konkursu czy raczej nie?

A co to za konkurs?

Od 1.02 ma byc chyba. Cynk byl w zapowiedziach  Wyświetl w wątku >>

notta

#7076265 Napisano: 24.01.2023 21:45:44 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
kwadracik napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Czy wszyscy dostali już słuchawki i Grantsa z ostatniego etapu?

ja nie dostałam...

Ja też nie dostałam.

ja też czekam emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#7076100 Napisano: 24.01.2023 09:41:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
southlander napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

Ogólnie to tez macie wrażenie ze mało teraz fajnych konkursów? Zawsze miałam pełna kopertę z paragonami do wysłania przy sobie i w wolnej chwili w pracy zawsze rozwiązywałam konkursy albo myślałam nad zdjęciem, a teraz mam pusta, mnóstwo konkursów z najgorszymi produktami typu energetyki i ciagle słodycze ale tez żeby super extra nagrody były to nie, nagród jak już malutko a produkty drogie

I to nawet nie kwestia tylko konkursów z paragonami, ale w ogóle wszystkich. No cóż, takie czasy, ale i weźmy pod uwagę że teraz jest trochę taki naturalny martwy sezon, bo konkursy zimowe zwykle są robione w grudniu pod Święta. Teraz to musimy się jakoś doturlać do wiosny, zawsze zmiana pory roku to wysyp konkursów. emotka  Po drodze jeszcze Walentynki, myślę że za tydzień agencje na chwilę się obudzą z tej hibernacji. 

Budżety marketingowe są nowe. Trzeba zlecić przetargi, podpisać umowy, harmonogramy zatwierdzić. Zawsze Wlanetynki- dzień kobiet się ruszało. Więc jeszcze chwilę trzeba poczekać... no albo wersja b. Inflacja zjadła budżety marketingowe i będzie bida Wyświetl w wątku >>

notta

#7076063 Napisano: 23.01.2023 21:39:23 w Czy informują/ informowali?
as32572 napisał(a):

notta napisał(a):

a świąteczny lego? przegapiłam? 

chyba do końca tego tyg powinni informować

na stronie mają info...
Zestawy LEGO® zdobyli:
  • Lista laureatów zostanie opublikowana
  • najpóźniej 28.02.2023r.
Ale pamiętam jak kiedyś liczyłam że z regulaminy chyba wychodzi szybciej Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7076060 Napisano: 23.01.2023 21:26:00 w Czy informują/ informowali?
a świąteczny lego? przegapiłam?  Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

notta

#7075660 Napisano: 20.01.2023 23:15:41 w SZUKAM....
Nadal szukam kogoś z forum kto ogarnia kwestie podatkowo-konkursowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7075074 Napisano: 17.01.2023 20:57:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniecha1985 napisał(a):

notta napisał(a):

karta lewiatan.. czy ktoś generował kupon na zakupy i obyło się bez problemów? U mnie dzisiaj anulowany paragon, zawieszona kasa i konieczność płatności kartą.. emotka

U mnie przeszło bez problemów, wygenowała kasjerka kod i zakupy od razu zrobione.

czyli obstawiam, że u mnie nie ogarnęli tematu tego bonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7075071 Napisano: 17.01.2023 20:31:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karta lewiatan.. czy ktoś generował kupon na zakupy i obyło się bez problemów? U mnie dzisiaj anulowany paragon, zawieszona kasa i konieczność płatności kartą.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7075035 Napisano: 17.01.2023 17:08:14 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Human2human co nadał dzisiaj? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7074847 Napisano: 17.01.2023 08:37:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

rufus napisał(a):

visserarthur napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

gosiak351 napisał(a):

mia napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

https://vm.tiktok.com/ZMYJ8qYm4/
nasz tiktokowy konkursowicz żniw w akcji tym razem kinder

Nie mógł se innego tygodnia na swoje eksperymenty wybrać, niż ten pierwszy? emotka

nie chce mi się ogladać, ile tego kupił?

Kilkadziesiąt paragonów. Zupełnie bez sensu, bo jak sam zauważył, z jednego IP może dziennie zgłosić 20 paragonów, a w całej loterii może wygrać jedną główną i jedną piniatę. Nie wiem jak to podzielił i na ile osób zagra (już mówił, że jego mama też chętnie zagra;), ale pewnie nie przyzna się oficjalnie na ile kont to rozbił i ile piniat wygrał. To, że wygra piniatę jest pewne, ale on ten filmik nakręcił dla wyświetleń, a nie dla piniat;)

Dokładnie, po co to udostępniać (może sam zainteresowany wrzuca tu te linki...), ja bzdur tik tokowych nie śledzę, ale z ciekawości kliknąłem zobaczyć, ile tego kupił- jak ktoś ma tam konto, to niech mu napisze, że kiepskie te jego zakupy (=mało).
Ps: Nick konkursowywyjadacz- on coś wygrał? Chyba założę konto i mu napiszę, że koło wyjadacza, to chyba nawet nie stał, a może on jest zjadacz konkursowych produktów, to i może...

Tiktok podsuwa tematyke wg wlasnych zainteresowan. Jesli ktos oglada glupoty to i glupoty beda mu sie wyswietlac. emotka

no cóż, wg mnie to kretynizm tak walczyć o piniatę i stosy kinderów, które mają kilka miesięcy ważności. Tak, tak, są vouchery całe 5 - dla prawdziwych szczęściarzy bo myślę że zgłoszeń jest mnóstwo (szczególnie jak się tacy konkursowi wyjadacze znajdą a ich jest dużo) Aczkolwiek z jego filmów nic nie wynika. Wywala kasę, nagrywa filmik, wbija miliony paragonów, podsumowuje (ciekawe na ile prawdę gada) i rozdaje produkty bo co z nimi zrobić...  Jak ktoś ma wygrać to jednym paragonem wygra taka prawda.

Tu chodzi o zasięgi i budowanie społeczności a pozniej będzie odcinać kupony od popularności kanału. Współprace, filmy na zamówienie.. być może inne formy dorobienia sobie poprzez znajomość jego materialów na kanale.  Wyświetl w wątku >>

notta

#7074845 Napisano: 17.01.2023 08:33:24 w Avanti
sydariameki napisał(a):

Czy w Lay's jest jakieś ograniczenie ilości nagród na osobę?

Nic nie widziałam.. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

notta

#7074817 Napisano: 16.01.2023 21:28:21 w Avanti
do avanti można w jednym liście kilka oświadczeń podesłać? Przećwiczył ktoś ten temat z nimi? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7074700 Napisano: 16.01.2023 14:00:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
Książki nadal idą z Gosi Wyświetl w wątku >>
2 mili05, pmww 0

notta

#7074643 Napisano: 16.01.2023 10:34:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wszystkie nagrody z ebiletu poszły? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7074603 Napisano: 15.01.2023 22:45:26 w Czy informują/ informowali?
agni5h napisał(a):

Czy informowali z konkursu Chaty Polskiej?

Cisza.. w zakładce wyniki i laureaci też cisza Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7074500 Napisano: 14.01.2023 20:50:29 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Mam 15 kuponów do żabki na 5zł do wykorzystania przy zakupie 1 paczki papierosów Davidoff lub West. Bon można wtedy przeznaczyć na zakup dowolnego asortymentu z żabki za min. 5,11 zł. Szczegóły na zdjęciu.

Wymienię na jakieś aktualne paragony. 
Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7074331 Napisano: 13.01.2023 16:09:46 w SZUKAM....
oldziaczek napisał(a):

notta napisał(a):

rare85 napisał(a):

notta napisał(a):

A ja szukam jakiegoś doradcy podatkowego który specjalizuje się w "konkursach" i w sprzedaży wygranych produktów emotka . Chciałabym żeby mi to ktoś łopatologicznie wyjaśnił emotka

To jest dobry temat na wątek. Fajnie byłoby mieć "pod ręką" spisane wszystkie zasady co i jak, o czym trzeba pamiętać. Chociaż temat nie bardzo mnie dotyczy, bo mało wygrywam, ale nie wiadomo kiedy by się przydał  emotka

Ja jestem za. Skończył się 2022, teraz czas rozliczeń więc warto się zagłębić w temat. Tym bardziej że teraz portale z ogloszeniami mają obowiązek zgłaszania operacji użytkowników..

Jaka podstawa prawna? Co dokładnie zgłaszają i gdzie? emotka

Chodzi o to że teraz anonimowi będą tylko Ci ktorzy mają poniżej 30 transakcji lub kwoty chyba 2000zl obrotu jak się nie myle w roku Wyświetl w wątku >>

notta

#7074292 Napisano: 13.01.2023 14:07:18 w Smolar
Jeśli kogoś interesuje gust smolara to tu ma inspiracje. Prace laureatów zostały opublikowane:
https://konkurspayback.pl/#nagrody  Wyświetl w wątku >>

notta