Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
notta
Postów 8147
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
brawo brawo.. ale i tak nie mam zamiaru brać udziału w tym konkursie ale szkoda mi pracy jaką mnie kosztowało doładowywanie mojego bohatera.. a szkoda bo przez całe 2 pierwsze dni byłam pierwsza i niepotrzebnie się juz cieszyłam Wyświetl w wątku >>
Szczęśliwych paragonów życzę |
Polecanki: https://goodie.pl/kody/IVANOTTA | https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 | https://www.mbank...ml?numer=ivanotta123
notta
Postów 8147
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Mało powiedziane.. jest bezczelana
poza tym na tym forum w temacie klikajcie: czy wymiana lajków takie posty nie są spamem tylko wyrażeniem swojej prośby o głos a to chyba nic złego gdy ktoś prosi i ktoś ta prośbę spełnia
żal.. a sama w konkursie udziału nie bierze
Zastanawiam się czy jej jakiegoś listy gratulacyjnego nie napisać
Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8147
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Właśnie mnie tez zbanowali ;///
ciekawe na kogo doniosła Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8147
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
oddam za darmo
wejściówkę (na dwie osoby) na przedpremierowy pokaz filmu Tak to sie teraz robi. Pokaz odbędzie się 19.08.2010 (jutro) o godz 20:00 w Cinema City Bemowo. Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8147
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
i u mnie to samo.. poszaleli Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8147
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
w rossnecie jeszcze nigdy nic nie wygrałam ale cały czas cierpliwie czekam i nie marudzę
cały czas mam nadzieję
Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8147
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
notta
Postów 8147
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
? pilne!
Potrzebuje szybkiej odpowiedzi Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8147
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Czy ktoś o tym juz kiedyś słyszał i kiedykolwiek tam wygrał?
Czy to czasami nie jest kolejna banda oszustów i naciągaczy ? Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8147
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Sportowo a jednak rock'n'rollowo tytuł fotki
zdjęcie dziewczyny na rowerze ;]
Podaj swoje namiary Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8147
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Wymienię się bardzo chętnie ;]
Pisać na PW Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8147
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Tytuł fotki
Sportowo a jednak rock'n'rollowo
Pisać na PW Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8147
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Może moja też dojdzie Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8147
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
pożyjemy zobaczymy ;] Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8147
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Ale musze wam powiedzieć że moje maile które wysyłam są bardzo przemyślane, długie aczkolwiek konkretne .
Obecnie jestem stażystką i pracuję w Urzędzie Gminy i zdarza mi się często odbierać pocztę. I dosyć często przychodzą do nas maile typy bardzo interesuje się waszą miejscowością możecie mi wysłać...
Dla mnie to jest trochę mocno naciągane, a wśród osób z którymi to jest nawet śmieszne. Moim zdaniem można było by się trochę bardziej wysilić.
Dzięki takim osobą wiele potencjalnych firm/urzędów które mogłyby wysyłać cokolwiek to nie robi tego.
Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8147
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
<stopka> Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8147
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9