Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika notta

notta

#4972721 Napisano: 24.01.2012 10:56:01 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie to, że ostatnio każdy konek, na którym mi zależy kończy się fiaskiem...
Wkurza mnie, że nie ma fajnych konków i nie ma w czym brać udziału emotka

mam takie same odczuciaa.. z 15 kalendarzy już mam z tego roku a gdzie konkrety
emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#4971295 Napisano: 23.01.2012 03:50:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
na kiedy mają być wyniki z pudliszkowej?
Strona nie działa u mnie a sobie nie zapisałam.. ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#4960914 Napisano: 18.01.2012 09:10:02 w Wkurza mnie...
aga67 napisał(a):

Moja rodzina wreszcie zaczyna rozumieć,że aby wygrać to trzeba się zaangażować, bo inaczej to d..a. Wcześniej marudzili,ze za dużo czasu spędzam przy kompie. 2011 przyniósł sporo dobrych nagród i przełom w ich mysleniu.Teraz jak np.czytam książkę to czasem usłyszęmama,czemu nie grasz? Nie robię tajemnicy z wygranych, tłumaczę,że mam takie hobby i każdy może spróbować.Z reguły ludzie mówią,że nie mają czasu, szczęścia czy talentu.Jednak mam ogólnie wrażenie,że grajacych jest teraz więcej niż ze 3 lata temu.Ciekawe, jaki bedzie ten rok dla konkursowiczów. Czy przez kryzys firmy zrezygnuja z konkursów promocyjnych czy wręcz odwrotnie. Jak myslicie?

gdzieś trzeba ciąć koszty, a bardzo dużo kosztów przynosi marketing. Kompletnie nie zrezygnują z konkursów co najwyżej mogą poucinać budżety emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#4960886 Napisano: 18.01.2012 08:53:06 w Wkurza mnie...
nocti napisał(a):

jkkp napisał(a):

nocti napisał(a):

jkkp napisał(a):

e tam dziewczyny, ja oststni miałam akcję jeszcze lepszą emotka miałam wygrany zestaw z E za 200 i chciałam podarować go szwagrowi i jego żonie, bo to młode małżeństwo emotka
Gdy dotarła do nich paczka, otrzemałam telefon uwaga:
Przyjedź i zabieraj to i nie życzymy sobie żemyś na nas grała emotka ot i miałam podziękowanie za dobroć emotka

Bo to różnie bywa... Gdyby to była pralka to pewnie by się tak nie obrazili, ale proszek to wiesz - zaraz gadanie w rodzinie, że jałmużnę dostali. emotka
U mnie na szczęście siostra się ucieszyła z każdej pierdółki. Kiedyś skakała z radości jak przyszły do niej 2 wielkie ręczniki kąpielowe, albo te kupony z FB na batoniki KitKat - z synem pojechali rodzinnie wybierać nagrodę. Jeden potrafi być wdzięczny, a inny nie. emotka

Dobre z tego wszystkiego jest to, że ten zestaw trafił do rodziny na Święta, która powiedziała, że to cudowny prezent i nie wiedzą jak się moga odwdzięczyć i że to dla nich wiele znaczy, że ktoś im dał coś takiego za darmo, za zwykłe dziękuję emotka Więc tylko młodym podziękować za focha, bo przez to znalazłam ludzi, którzy tego bardziej potrzebowali emotka

Jakby na to nie patrzeć to w tych czasach prezenty praktyczne to są bardzo, bardzo dobre. Kosztów przybywa, a pieniędzy raczej nie bardzo. Jak były karty RMF z dnia dziecka to rodzicom nakupiliśmy właśnie chemii gospodarczej i się cieszyli - w końcu proszek każdy kupuje, a tak ma zapas.
A młodzi pewnie tego focha nazwali by dumą. Ja nie rozumiem, Ty nie rozumiesz, ale dla nich to widocznie punkt honoru
emotka

aż mi się lżej zrobiło że nie jestem sama emotka . że daje tutaj znak jaki ze mnie snob i samolub xD. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#4960539 Napisano: 17.01.2012 10:17:39 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

iva napisał(a):

też to często słyszę ale cóź zrobić taki los.. najgorsze w tym wszystkim jest to że chciałabym zachować to w tajemnicy <ale się da>.. bo to zaraz ktoś coś pacnie, temy wypapla i dalej idzie wiązanka a później do mnie pielgrzymki przychodzą.. co masz a co dasz? no podziel się tyle masz tego.. oni wszyscy widzą zysk i to w ten sposób $$$.. nikt się nie pyta ile ty czasu i kasy wydajesz tylko wszyscy widzą że dostajesz za darmo, więc kumpli szukają.. ah jak mnie to drażni.. każdy chciałby zawsze coś uszczypnąć dla siebie.. Taka skąpa też nie jestem bo się podzielę czasami ale jak się przyzwyczai ludzi do czegoś to co tydzień będą wpadać z torbami jak na zakupy tyle że za darmoo.
Myślałam że jedynym rozwiązaniem będzie :sama se wygraj to mi pokaż jak.. no ludzie przecież ja nie mam czasu na prowadzenie za rączkę..mi nikt nie pokazywał. więc teraz cicho sza chyba w domu umowy lojalnościowe spiszemy
emotka

Gorsze jest, gdy mówisz: Chodź, pokażę Ci jak grać. A ktoś odpowiada: Eeee, nie chce mi się.

krew by mnie zalała emotka
Ale z tym paktem milczenia żartowałam ale jak sobie tak przeanalizuje +/- to nawet na dobrze nam to wyjdzie emotka . Koniec pielgrzymek i darmowej kawy pod pretekstem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#4960526 Napisano: 17.01.2012 10:12:45 w Wkurza mnie...
nocti napisał(a):

olunka napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Moja siostra ,oj jak ona strasznie mnie wkurza emotka emotka emotka
Mój tato pojechał do niej i wgadał ile to nie nawygrywałam....a ona dzwoni dziś i mówi

CZY zdajesz sobie sprawę z tego,że za każda wygraną MUSISZ zaplacić osobiscie 10 procent jej wartosci?Mowię nie-wcale nie musze.
Czy ty wogole czytasz regulaminy pyta Mowię -tak czytam.
Pytałam się znajomej i mowiła ze Ty musisz to predzej czy pozniej zaplacic,wiec przemysl czy ci sie to oplaca-bo sie w dlugi wplaczesz Mówię A weź mnie nie wku... najmądrzejsza byłas jestes i bedziesz ..I się rozlaczyłam ....
Maskara ! emotka emotka emotka

a to wszystko z czystej siostrzanej troski emotka

No oczywiście emotka emotka emotka

też to często słyszę ale cóź zrobić taki los.. najgorsze w tym wszystkim jest to że chciałabym zachować to w tajemnicy <ale się da>.. bo to zaraz ktoś coś pacnie, temy wypapla i dalej idzie wiązanka a później do mnie pielgrzymki przychodzą.. co masz a co dasz? no podziel się tyle masz tego.. oni wszyscy widzą zysk i to w ten sposób $$$.. nikt się nie pyta ile ty czasu i kasy wydajesz tylko wszyscy widzą że dostajesz za darmo, więc kumpli szukają.. ah jak mnie to drażni.. każdy chciałby zawsze coś uszczypnąć dla siebie.. Taka skąpa też nie jestem bo się podzielę czasami ale jak się przyzwyczai ludzi do czegoś to co tydzień będą wpadać z torbami jak na zakupy tyle że za darmoo.
Myślałam że jedynym rozwiązaniem będzie :sama se wygraj to mi pokaż jak.. no ludzie przecież ja nie mam czasu na prowadzenie za rączkę..mi nikt nie pokazywał. więc teraz cicho sza chyba w domu umowy lojalnościowe spiszemy
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#4958657 Napisano: 17.01.2012 08:54:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

saruto napisał(a):

http://listydom.tvn.pl/konkurs/

ktoś wie co z tym konkursem, wygrał ktoś ?

brałam w nim udział i wydaje mi się że już dawno były wyniki..
ale gdzie tego nie pamiętam bo w każdym razie mi się nie udało

chyba to jest to..
http://www.apart....t,konkurs-listy-do-m Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#4958650 Napisano: 17.01.2012 08:51:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
saruto napisał(a):

http://listydom.tvn.pl/konkurs/

ktoś wie co z tym konkursem, wygrał ktoś ?

brałam w nim udział i wydaje mi się że już dawno były wyniki..
ale gdzie tego nie pamiętam bo w każdym razie mi się nie udało Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#4957077 Napisano: 16.01.2012 12:56:47 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

a mnie dziś wkurza , ze coś mnie wkurza ale nie wiem co emotka chodzę zła po mieszkaniu , byłam na poczcie i zrobiłam małą awanturkę bo pani z okienka nie chciała mi przyjąć drobnych za opłatę rachunków ale w końcu przyjeła a ja po złości poszłam do sklepu zamieniłam 20 zł po grosiku i poszłam jeszcze raz zapłacić jej za doładowanie do telefonu ale miała minę to mi trochę poprawiło humor ale nie na długo bo nadal cos mnie wkurza ach wygadałam się trochę moze mi minie i wkurza mnie jeszcze , że nic nie wygrywam emotka emotka

zaczynam się Ciebie bać emotka

a mnie wkurza wielka susza konkursowa..
0 0

notta

#4952405 Napisano: 13.01.2012 03:03:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bloblebla2 napisał(a):

a jesteście pewni że nie wykorzystają tych danych przeciw wam ..np biorąc kredyt na was

raczej bez podpisu osoby do której te dane należą nie ma takiej opcji tym bardziej że te lata już mineły gdy takie opcje były brane pod uwagę. Podpis musi zgadzać się z dowodem osobistym w każdym razie nazwisko panieńskie mamy.. nie podawajcie.. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#4952035 Napisano: 13.01.2012 12:20:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

w regulaminie nic nie ma o ilości znaków, a wypowiedzi przycina emotka

https://www.e-kon...rticles-1-92293.html Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#4950475 Napisano: 12.01.2012 03:55:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olmix napisał(a):

iva napisał(a):

olmix napisał(a):

Ale jestem zła emotka Grałam w każdym etapie Payback i Avon i rzadko zdarza mi się być aż tak zadowoloną ze swoich odpowiedzi i nic... Niektóre odpowiedzi rzeczywiście były lepsze, ale niektóre bez obrazy.... niby ilość klików nie miała decydować o wygranej....a chyba jednak tak było... emotka

ja wygrałam w przed ostatniej edycji i też rzutem na taśmę.. odpowiedzi miałam zawsze przemyślane i staranie się przygotowałam aż do momentu gdy się wkurzyłam i nazbierałam chyba z 40 głosów.. więc chyba same lajki brali

gratuluję zatem i żałuję, że na to nie wpadłam, żeby zbierać głosy emotka

Wcześniej 3 razy czytałam regulamin.. bo jak poprzednio nie wychodziło tak teraz zebrałam lajki i się udało cieszę się bardzo bo to największa nagroda jak na razie w tym roku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#4950465 Napisano: 12.01.2012 03:48:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mój komentarz na wyniki z rossnetu... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#4950446 Napisano: 12.01.2012 03:38:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olmix napisał(a):

Ale jestem zła emotka Grałam w każdym etapie Payback i Avon i rzadko zdarza mi się być aż tak zadowoloną ze swoich odpowiedzi i nic... Niektóre odpowiedzi rzeczywiście były lepsze, ale niektóre bez obrazy.... niby ilość klików nie miała decydować o wygranej....a chyba jednak tak było... emotka

ja wygrałam w przed ostatniej edycji i też rzutem na taśmę.. odpowiedzi miałam zawsze przemyślane i staranie się przygotowałam aż do momentu gdy się wkurzyłam i nazbierałam chyba z 40 głosów.. więc chyba same lajki brali Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#4950434 Napisano: 12.01.2012 03:35:28 w Rossmann
anqa napisał(a):

i są wyniki makijaż w stylu... emotka
mam zestawik emotka emotka

a ja znowu nic... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#4949209 Napisano: 11.01.2012 10:05:41 w Wkurza mnie...
zarania napisał(a):

iva napisał(a):

wsciekly napisał(a):

zarania napisał(a):

wkurza mnie dezaktywacja kont na FB (pewnie zawdzięczam ją życzliwej osobie z forum, która miała zastrzeżenia co do tego, że moi znajomi wygrali sporo w kilku konkursach i pomstowała na tablicach FB), ale mam nadzieję, że po przesłaniu skanów dowodów osobistych reaktywują konta. emotka

aż do tego doszło, ze dowodów chcą emotka

dowody są potrzebne do weryfikacji konta.. tak lustrują fakowe konta.. już im telefonicznie nie wystarcza..

Ładne mi fakowe konta, na koncie mojego męża i przyjaciółki nawet fotki były prawdziwe, pełne imię, nazwisko, data urodzenia, realni ludzie wśród znajomych. Na szczęście skany powinny poskutkować.

Nie mówie że Fakowe konta tylko w ten sposób dokonują selekcji.. bo jak nie masz dowodu tożsamości to konto jest nierealne ale jak masz wszystko to nie masz się czym przejmować emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#4949199 Napisano: 11.01.2012 10:02:17 w Wkurza mnie...
wkurza mnie moja praca licencjacka oj i to bardzoo.. gdy coś napiszę tak mi się nie podoba że kasuje z tym co wcześniej niby było OK.. znowu piszę, piszę.. i znowu nie tak.. a na sam koniec napiszę takie bzdety że mój promotor pod stół wpadnie ze śmiechu a ja będę przekonana że praca na Nobla się nadaje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#4949149 Napisano: 11.01.2012 09:50:50 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

chyba nie masz emotka normalnie az strach z fb korzystac
emotka emotka

tjaa.. z każdej strony inwigilacja.. już widziałam na FB wersje że zamiast CV wysyła się linki do profilu na FB więc chyba muszę swój jakoś odpicować by błyszczał
0 0

notta

#4949139 Napisano: 11.01.2012 09:47:32 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

iva napisał(a):

malutka456 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

iva napisał(a):

wsciekly napisał(a):

zarania napisał(a):

wkurza mnie dezaktywacja kont na FB (pewnie zawdzięczam ją życzliwej osobie z forum, która miała zastrzeżenia co do tego, że moi znajomi wygrali sporo w kilku konkursach i pomstowała na tablicach FB), ale mam nadzieję, że po przesłaniu skanów dowodów osobistych reaktywują konta. emotka

dowody są potrzebne do weryfikacji konta.. tak lustrują fakowe konta.. już im telefonicznie nie wystarcza..

emotka

no to tylko czekam, az mi konto zablokuja, juz sie jednej psychofanki dorobilam, ktora sledzi moje wpisy... pewnie jest z e-konkow emotka

czy to nie podchodzi już pod stalking emotka ?
malutka456 masz na myśli mnie xD?

zalezy jak sie nazywasz emotka

nie no żartowałam.. mam na imię Daria więc chyba to nie ja emotka . Nawet nie wiem czy mam Cię w znajomych
0 0

notta

#4949129 Napisano: 11.01.2012 09:44:52 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

iva napisał(a):

wsciekly napisał(a):

zarania napisał(a):

emotka

no to tylko czekam, az mi konto zablokuja, juz sie jednej psychofanki dorobilam, ktora sledzi moje wpisy... pewnie jest z e-konkow emotka

czy to nie podchodzi już pod stalking emotka ?
malutka456 masz na myśli mnie xD? Wyświetl w wątku >>
0 0