Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
notta
Postów 8154
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
mam takie same odczuciaa.. z 15 kalendarzy już mam z tego roku a gdzie konkrety
? Wyświetl w wątku >>
Szczęśliwych paragonów życzę |
Polecanki: https://goodie.pl/kody/IVANOTTA | https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 | https://www.mbank...ml?numer=ivanotta123
notta
Postów 8154
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Strona nie działa u mnie a sobie nie zapisałam.. ;/ Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8154
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
gdzieś trzeba ciąć koszty, a bardzo dużo kosztów przynosi marketing. Kompletnie nie zrezygnują z konkursów co najwyżej mogą poucinać budżety
Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8154
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
aż mi się lżej zrobiło że nie jestem sama . że daje tutaj znak jaki ze mnie snob i samolub xD. Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8154
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
krew by mnie zalała
Ale z tym paktem milczenia żartowałam ale jak sobie tak przeanalizuje +/- to nawet na dobrze nam to wyjdzie . Koniec pielgrzymek i darmowej kawy pod pretekstem Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8154
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
też to często słyszę ale cóź zrobić taki los.. najgorsze w tym wszystkim jest to że chciałabym zachować to w tajemnicy <ale się da>.. bo to zaraz ktoś coś pacnie, temy wypapla i dalej idzie wiązanka a później do mnie pielgrzymki przychodzą.. co masz a co dasz? no podziel się tyle masz tego.. oni wszyscy widzą zysk i to w ten sposób $$$.. nikt się nie pyta ile ty czasu i kasy wydajesz tylko wszyscy widzą że dostajesz za darmo, więc kumpli szukają.. ah jak mnie to drażni.. każdy chciałby zawsze coś uszczypnąć dla siebie.. Taka skąpa też nie jestem bo się podzielę czasami ale jak się przyzwyczai ludzi do czegoś to co tydzień będą wpadać z torbami jak na zakupy tyle że za darmoo.
Myślałam że jedynym rozwiązaniem będzie :sama se wygraj to mi pokaż jak.. no ludzie przecież ja nie mam czasu na prowadzenie za rączkę..mi nikt nie pokazywał. więc teraz cicho sza chyba w domu umowy lojalnościowe spiszemy
Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8154
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
chyba to jest to..
http://www.apart....t,konkurs-listy-do-m Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8154
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
brałam w nim udział i wydaje mi się że już dawno były wyniki..
ale gdzie tego nie pamiętam bo w każdym razie mi się nie udało Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8154
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
zaczynam się Ciebie bać
a mnie wkurza wielka susza konkursowa..
Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8154
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
raczej bez podpisu osoby do której te dane należą nie ma takiej opcji tym bardziej że te lata już mineły gdy takie opcje były brane pod uwagę. Podpis musi zgadzać się z dowodem osobistym w każdym razie nazwisko panieńskie mamy.. nie podawajcie.. Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8154
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
https://www.e-kon...rticles-1-92293.html Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8154
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Wcześniej 3 razy czytałam regulamin.. bo jak poprzednio nie wychodziło tak teraz zebrałam lajki i się udało cieszę się bardzo bo to największa nagroda jak na razie w tym roku Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8154
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
notta
Postów 8154
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
ja wygrałam w przed ostatniej edycji i też rzutem na taśmę.. odpowiedzi miałam zawsze przemyślane i staranie się przygotowałam aż do momentu gdy się wkurzyłam i nazbierałam chyba z 40 głosów.. więc chyba same lajki brali Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8154
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
a ja znowu nic... Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8154
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Nie mówie że Fakowe konta tylko w ten sposób dokonują selekcji.. bo jak nie masz dowodu tożsamości to konto jest nierealne ale jak masz wszystko to nie masz się czym przejmować
Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8154
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
notta
Postów 8154
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
tjaa.. z każdej strony inwigilacja.. już widziałam na FB wersje że zamiast CV wysyła się linki do profilu na FB więc chyba muszę swój jakoś odpicować by błyszczał
Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8154
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
nie no żartowałam.. mam na imię Daria więc chyba to nie ja . Nawet nie wiem czy mam Cię w znajomych
Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8154
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
czy to nie podchodzi już pod stalking ?
malutka456 masz na myśli mnie xD? Wyświetl w wątku >>