Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
notta
Postów 8097
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
tjaa.. z każdej strony inwigilacja.. już widziałam na FB wersje że zamiast CV wysyła się linki do profilu na FB więc chyba muszę swój jakoś odpicować by błyszczał
Wyświetl w wątku >>
Szczęśliwych paragonów życzę |
Polecanki: https://goodie.pl/kody/IVANOTTA | https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 | https://www.mbank...ml?numer=ivanotta123
notta
Postów 8097
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
nie no żartowałam.. mam na imię Daria więc chyba to nie ja . Nawet nie wiem czy mam Cię w znajomych
Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8097
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
czy to nie podchodzi już pod stalking ?
malutka456 masz na myśli mnie xD? Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8097
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
dowody są potrzebne do weryfikacji konta.. tak lustrują fakowe konta.. już im telefonicznie nie wystarcza..
Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8097
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
aha to wszystko mam w takim razie
już myślałam że może nie mam i dlatego zawsze mnie pomijają ;/ Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8097
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
jakie to są te dane w komplecie? chodzi im tylko o imię, nazwisko adres?
Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8097
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
http://www.rmfon....ygraj-album,616.html Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8097
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Żyję z tą nadzieją.. bo widzę ze susza.. moi drodzy coraz gorzej . Kryzys sięga nawet do konkursów Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8097
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
z FB quiz na Canal + ja też dostałam Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8097
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Tak jak w grudniu często coś wpadało tak teraz nic się nie udało .. mimo że biorę udział wszyscy o mnie zapominają.. Garnier, Brise na rossnecie.. tak jakoś przykro Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8097
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
jestem za tym a interesuje mnie też opcja gdzie można jakoś zaznaczyć konkursy których się jeszcze nie widziało.. np. wchodząc do bazy zobaczę że mam z 20 nowych konkursów dodanych do obczajenia Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8097
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
wątpliwe.. Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8097
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
notta
Postów 8097
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Mam chyba to samoo.. a jeszcze mam wrażenie ze wszystkie złe moce sprzysiężono przeciwko mnie.. tu mi coś spanie, tu się coś zepsuje, tu mi zacznie padać jak akurat parasola nie mam, tu coś przepadnie.. itd.
złooooooo
Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8097
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
notta
Postów 8097
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
a do kiedy trwa ten konkurs?
Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8097
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
no ja też ale już nawet zapomniałam o tym:O
Cholera.. czy ja czasami nie pozbyłam się paragonu w świątecznych porządkach <panika> Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8097
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
podpisuje się po tym pytaniem
ale słyszałam że jak kod jest a na liście nie ma to się nie należy .. wolę wiedzieć teraz niż dowiedzieć się w sklepie Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8097
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
wyjaśniał ktoś to już? Wyświetl w wątku >>
notta
Postów 8097
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6