Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika notta

notta

#7219924 Napisano: 08.11.2024 14:17:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

Czy na paragonach Lewiatana  macie nr transakcji ? 
u mnie brak , a w konkursie Milki pokazano inny uklad paragonu niż ja mam. 
nie ma tam nr transakcji , tylko nr kasy na końcu i tyle

napisz do organizatora który numer masz wykorzystać. Będziesz mieć jasność wtedy Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7219824 Napisano: 08.11.2024 11:09:34 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

notta napisał(a):

u mnie dzisiaj przy dodawaniu konkursu do bazy wyskakuje błąd: "500 Wewnętrzny błąd serwera." Wklejam link do konkursu i zamiast formularza jest błąd

a teraz?

Sprawdzę później bo już ruszyłam w trase emotka Wyświetl w wątku >>
1 pionas 0

notta

#7219819 Napisano: 08.11.2024 10:49:54 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
u mnie dzisiaj przy dodawaniu konkursu do bazy wyskakuje błąd: "500 Wewnętrzny błąd serwera." Wklejam link do konkursu i zamiast formularza jest błąd Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

notta

#7219813 Napisano: 08.11.2024 10:33:46 w Co można dostać gratis?
Warto sprawdzić swoje maile.. dzisiaj info z Zalando: Twój kupon rabatowy

Zalando SE z siedzibą w Berlinie uprzejmie informuje o wydaniu przez Prezesa Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów decyzji zobowiązującej nr RKR 3/2024 z dnia 18 lipca 2024 r., która uprawdopodobniła stosowanie praktyk naruszających zbiorowe interesy konsumentów polegających na niewłaściwym informowaniu konsumentów o tym, czy podmiot trzeci oferujący towary (tj. Partnerzy Zalando) na internetowej platformie handlowej pod adresem www.zalando.pl jest przedsiębiorcą; oraz na niewłaściwym informowaniu konsumentów o podziale obowiązków związanych z umową zawieraną przez konsumenta na internetowej platformie handlowej pod adresem www.zalando.pl pomiędzy osobą trzecią oferującą towary (tj. Partnerami Zalando) a Zalando SE (jako dostawcą internetowej platformy handlowej).

Na mailu kod 40zł na zakupy. Wchodzi do zakupów za min 59zł. Można płacić przez przelewy24 emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#7219711 Napisano: 07.11.2024 21:50:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
żabka lech - 403 Access denied. Strona padła czy mnie zablokowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7219428 Napisano: 07.11.2024 09:05:29 w Czy informują/ informowali?
Jestemnowa napisał(a):

[quote=

onazielona86 napisał(a):

taak napisał(a):

maryjane napisał(a):

Intryguje mnie Kinder Bueno... czy te wszystkie vouchery (a jest ich ponoć 50 sztuk) były rozdawane na bieżąco w poszczególnych etapach czy będą rozlosowane na sam koniec? Nie widziałam na forum żadnego wygranego vouchera, a chyba na 50 sztuk coś by się tu pojawiło...

Na stronie można sprawdzić zwycięzców

Był chyba jeden wpis na forum

onazielona86]
taak napisał(a):

maryjane napisał(a):

Intryguje mnie Kinder Bueno... czy te wszystkie vouchery (a jest ich ponoć 50 sztuk) były rozdawane na bieżąco w poszczególnych etapach czy będą rozlosowane na sam koniec? Nie widziałam na forum żadnego wygranego vouchera, a chyba na 50 sztuk coś by się tu pojawiło...

Na stronie można sprawdzić zwycięzców

Był chyba jeden wpis na forum

Co tydzień informują . W zeszłym tygodniu info było w czwartek .Informują systematycznie. Potwierdzam emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#7219332 Napisano: 06.11.2024 18:40:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

notta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Czy w waszych Biedrach są produkty Kubuś Baby? U mnie brak, albo źle szukam emotka

Nie patrzyłem teraz ale kiedyś były na dziale obok pampersów (dział dziecięcy) albo na dziale tych produktów co tam jest wszystko.
W sklepach z ladą za warzywami i owocami.

Głównie zaraz za pampersami i płynami do kąpania dla dzieci.. kilka też takich z dynią znalazłam na dziale z resztkami

dzięki, będę szukać, może przeoczyłam bo patrzyłam głównie przy musach i napojach emotka a jak opisane na paragonie? jest info że Baby?

u mnie sok 100%KBJabłko300ml Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7219319 Napisano: 06.11.2024 18:15:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Czy w waszych Biedrach są produkty Kubuś Baby? U mnie brak, albo źle szukam emotka

Nie patrzyłem teraz ale kiedyś były na dziale obok pampersów (dział dziecięcy) albo na dziale tych produktów co tam jest wszystko.
W sklepach z ladą za warzywami i owocami.

Głównie zaraz za pampersami i płynami do kąpania dla dzieci.. kilka też takich z dynią znalazłam na dziale z resztkami Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7218998 Napisano: 05.11.2024 20:46:41 w Żabka
ktoś mi powie, o co chodzi z tym generatorem AI w lechu? Czy tylko mi nie działa, czy coś tam nie pykło organizatorom na większej linii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7218997 Napisano: 05.11.2024 20:43:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory04 napisał(a):

Myślicie, że nie będzie już konkursów w T-Mobile??

Znając ich to będzie coś zimowego z tmobile, może coś koło grudnia, albo na początku przyszłego roku. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7217999 Napisano: 31.10.2024 20:31:03 w Paragony na trwające konkursy
ma ktoś wilka z Kauflandu? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7217872 Napisano: 31.10.2024 13:18:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

elemelex napisał(a):

Czas to nic, trzeba mieć wenę, pomysły. Skąd ona się bierze, tego nie wie nikt. Kapryśna jest strasznie, przynajmniej u mnie.

Ale ja się człowiek z wywieszonym językiem miota pomiędzy korpo, dyrektorem, prezesem, korkami, przedszkolem i liceum, lekarzami, Rodzicami, logopedą, korepetytorem x2, spółdzielnią, i trylionem innych spraw, to trzeba być niezłym karateką, żeby w tym wszystkim jeszcze wena spłynęła. emotka  A jeszcze wypadałoby z Rodziną porozmawiać emotka
Szacun za to ile tych konkursów Ekipo ogarniacie....

ja mam L4 100% płatne przez najbliższe 7 miesięcy emotka  to trochę czasu mi spłynęło więcej do działania.. ale wydaje mi się, że będąc 8h w pracy byłam bardziej produktywna.. Wyświetl w wątku >>

notta

#7217827 Napisano: 31.10.2024 11:40:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

notta napisał(a):

miłego hallo-WIN dla wszystkich i powodzenia dla tych, co dzisiaj mają konkursowy koniec miesiąca emotka . Jestem z Wami!

U mnie na ten moment jest do wysłania ( wcześniej zrobienia lub napisania) 14 różnych prac emotka
Tak wygląda obiecywana na początku roku systematyczność przez duże S 😂
Kto da więcej? 🤔

Miałam więcej, ale jak to zobaczyłam rano, to zaczęłam wykreślać konkursy z listy. 🤪 Teraz też zostało 14. 😁 Oby dzięki temu listopad obsypał nas lawiną nagród. 😁

Trzymam kciuki niech nasza wena będzie wprost proporcjonalna do ilości wygranych 😁

u mnie samych promocyjnych jest 9 emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#7217814 Napisano: 31.10.2024 11:08:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
miłego hallo-WIN dla wszystkich i powodzenia dla tych, co dzisiaj mają konkursowy koniec miesiąca emotka . Jestem z Wami! Wyświetl w wątku >>

notta

#7217695 Napisano: 30.10.2024 20:11:22 w Informują
Informują z Jesienny konkurs Elseve! Hebe

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
koło 18 Wyświetl w wątku >>

notta

#7217525 Napisano: 30.10.2024 12:47:37 w Zapowiedzi konkursów
Od dzisiaj zdrapki w actionie Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7217224 Napisano: 29.10.2024 12:08:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marcinf napisał(a):

Chciałem wysłać zgłoszenie na konkurs Milki w Lewiatan, a tu zonk. Mam paragony z dwóch różnych sklepów (są na liście w formularzu konkursowym) ale na żadnym nie mam podanego numeru transakcji emotka Poniżej numeru kasy jest pusto i paragon się kończy. Czy ktoś z was miał podobny problem?

Wyslij maila do organizatora z fotką paragonu i zapytaj ktory numer masz zgłosić. Wyświetl w wątku >>

notta

#7217195 Napisano: 29.10.2024 09:56:27 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
mia napisał(a):

Kosmetyki do makijażu?

bell biedronka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

notta

#7216962 Napisano: 28.10.2024 12:34:50 w Zapowiedzi konkursów
https://hitechgirls.orange.pl/ czuję się zdyskryminowana za wiek.. ale być może są tu młode, ambitne dziewczyny które skorzystają Wyświetl w wątku >>

notta

#7216939 Napisano: 28.10.2024 12:06:20 w WC - rozmowy o wszystkim
Szanowni Klienci,
wysyłamy tę wiadomość, ponieważ z przykrością musimy poinformować o naruszeniu ochrony danych dotyczącym serwisu Super-Pharm, służącego do sprzedaży internetowej produktów drogeryjnych i aptecznych. Przyczyną naruszenia był atak hakerski wykorzystujący lukę w zewnętrznym systemie Adobe Commerce (Magento - oprogramowanie sklepu internetowego), obsługiwanym przez zewnętrznego dostawcę.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z incydentem i zapewniamy, że traktujemy tę sprawę z najwyższą powagą. Kwestia bezpieczeństwa jest dla nas priorytetem, dlatego natychmiast podjęliśmy działania mające na celu zablokowanie nieautoryzowanego dostępu do systemu i wyeliminowanie źródła problemu.

Jeśli ktoś kupował online to polecam zmienić hasła.. i uważać na dziwne wiadomości. Wyświetl w wątku >>
0 0