Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika notta

notta

notta

notta

#7249670 Napisano: 27.03.2025 11:53:42 w Smolar
pikawka napisał(a):

Co wysyła Smolar gls? Torby z Milki??? Bo coś do mnie idzie

ktoś wcześniej pisał że torby z milki Wyświetl w wątku >>

notta

#7249553 Napisano: 26.03.2025 21:50:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lasiglasty napisał(a):

Kiedyś te akcje były naprawdę super, pamiętam jak Calgon robił promocję (chyba nawet przez kilka edycji), że do wygrania było 100 pralek w Kauflandzie. Albo jak Dr Gerard miał konkurs w Biedronce i było do wygrania sporo samochodów i tabletów, pamiętam jak wracałam wieczorem zmęczona z pracy pociągiem, ale jeszcze do Biedry zaszłam po ciastka emotka Szkoda, że takich emocji już nie ma, żeby cała społeczność żyła konkursem i czekała w napięciu na wyniki. Teraz te konkursy jakieś jałowe. Nawet Star już nie robi tego konkursu, że codziennie 1000 zł a raz w tygodniu 10000 zł. Zawsze była ta promocja na początku roku i czekanie aż Avanti opublikuje listę, jeszcze w starym stylu na tych swoich stronach, a nie tej platformie Joy.

wy mi tu wspominki uruchamiacie i mózg odpływa do dawnych lat, a ja tu miałam dziergać zgłoszenia na "konkursy kończące się dzisiaj" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7249489 Napisano: 26.03.2025 15:55:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emanuela24 napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Jak widzę te szajsowate nagrody w konkursach, to przypominają mi się czasy, gdy z 20 lat temu zbierałam papierki po cukierkach Wawel. 30 papierków wysyłanych pocztą i trafiło się kilkanaście koszulek, albo torebek, którymi obdarowywałam koleżanki mamy.
Ile frajdy dawało mi wtedy trafienie w bramkę w Snickers i Twix... Ta radość, gdy listonosz przyniósł 120-150 batonów, które miały kody promocyjne i można było grać dalej.

Może wtedy te nagrody też nie miały zbyt wielkiej wartości, ale było ich tak dużo (i konkurencja mniejsza), że wygrana była niemal pewna.

Ooo miliony batonów emotka  Szkoda że nie robią już tej loterii.

też miałam snicersów trochę <3 Wyświetl w wątku >>

notta

#7249475 Napisano: 26.03.2025 15:10:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Ja kupilem taki:
Na naklejce ma odor protection, a w formularzu go nie ma

ja mam niebieski ten z grafiki. A Twój jest inny. Masz dwie opcje, możesz spróbować zgłosić i zobaczyć, jak podejdą, albo dwa zrobić zwrot w biedronce i wymienić na właściwy. Ale nie wiem na ile biedronka pozwala na zwroty. Dawno nic nie oddawałam.. Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

notta

#7249467 Napisano: 26.03.2025 14:52:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

notta napisał(a):

rufus napisał(a):

Czy żele cocolino na zwrot zakupu sa 2 rodzaje czy wiecej? 
Kupilem granatowy "washing gel" za 33,99 ale ma inna naklejke niz sa do wyboru w formularzu.
Nie jest to ultra care, ani speed clean.

ale na paragonie wchodzi speed

ZelCoccol0dou1.48l
Taki opis paragonu

a ja brałam wczoraj ten ciemny niebieski też i na paragonie mam tak:
Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7249460 Napisano: 26.03.2025 14:44:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lilichilimili napisał(a):

Czy agencja reklamowa H2O Sp. z o. o. jest jakoś powiązana ze Smolarem? czy mi się coś pomyliło.. emotka

Smolar jest z Łodzi, a Ci od wody to chyba Toruń Wyświetl w wątku >>

notta

#7249459 Napisano: 26.03.2025 14:42:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Czy żele cocolino na zwrot zakupu sa 2 rodzaje czy wiecej? 
Kupilem granatowy "washing gel" za 33,99 ale ma inna naklejke niz sa do wyboru w formularzu.
Nie jest to ultra care, ani speed clean.

ale na paragonie wchodzi speed Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

notta

notta

#7249329 Napisano: 25.03.2025 22:12:24 w SZUKAM....
banka-manka napisał(a):

notta napisał(a):

suzkam najtańszej opcji wysłania paczki kurierem? Gdzieś dobre oferty są na wiosnę?

Mam zdjęcie z kodami do DPD, chyba z forum. Te zniżki na paczki do 5 kg robią fajną cenę. 

Dzięki! zapisuje sobie emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#7249324 Napisano: 25.03.2025 21:54:34 w SZUKAM....
suzkam najtańszej opcji wysłania paczki kurierem? Gdzieś dobre oferty są na wiosnę? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7249233 Napisano: 25.03.2025 14:23:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

Nie ma loterii Heinekena w tym roku?

leszkowej też już nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7249189 Napisano: 25.03.2025 12:32:07 w Co można dostać gratis?
maverick napisał(a):

https://www.podzi...a.pl/purina-pro-plan

W Akcji Promocyjnej nie mogą brać udziału2.2.1 uczestnicy akcji promocyjnej „Przetestuj produkt PURINA® PRO PLAN® i podziel się opinią”
trwającej w okresie od 1 października 2024 roku do 31 grudnia 2024 roku Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

notta

#7249182 Napisano: 25.03.2025 12:28:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudzixon napisał(a):

Bardzo przepraszam, że trochę wtrące się w te jakże emocjonująca dyskusje emotka  podpisuje się pod argumentami koniczynka123.

Czy macie pojęcie gdzie znajdę produkty Balcerzak? Nie tylko ja ich nie mogę namierzyć. Bardziej w lokalnych sklepach czy może jest gdzieś w jakiejś sieciówce?

wczoraj w inter kupiłam Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0

notta

#7249076 Napisano: 25.03.2025 09:52:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

notta napisał(a):

Czy mieliście kiedyś taką sytuację, że sprzęt, który wygraliście, był otwierany i opakowanie wyglądało kiepsko. Myślałam, że do środka dodali jakieś papiery, protokoły czy gwarancje, ale niestety nie. Może być to sprzęt powystawowy? Czy w takim przypadku warto reklamować, czy szkoda zachodu?

Ja dwa razy prawdopodobnie dostałam sprzęt ze zwrotu w konkursach, w których sponsor konkursu był producentem nagród (Tefal i Vileda). W obu przypadkach okazał się wadliwy. 🫣 Wymienili na sprawny i tym razem nowy.

W Twoim przypadku wygląda to tak, jakby organizator w ramach oszczędności zamówił sobie przez Allegro sprzęt podstawowy albo ze zwrotów. Na Twoim miejscu przed wystawieniem tego na sprzedaż poprosiłabym kogoś, kto się na tym zna, żeby zerknął na głośnik, bo jeśli robią takie numery, to równie dobrze mogli niechcący kupić podróbkę.

Dzięki za komentarz.. Ci co wygrali w Jim Beam w Biedronce. Zerknijcie na swoje głośniki. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7249068 Napisano: 25.03.2025 09:42:24 w Avanti
platforma nadal nie działa? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7249052 Napisano: 25.03.2025 08:56:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy mieliście kiedyś taką sytuację, że sprzęt, który wygraliście, był otwierany i opakowanie wyglądało kiepsko. Myślałam, że do środka dodali jakieś papiery, protokoły czy gwarancje, ale niestety nie. Może być to sprzęt powystawowy? Czy w takim przypadku warto reklamować, czy szkoda zachodu?

Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7248959 Napisano: 24.03.2025 18:18:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
donia7 napisał(a):

notta napisał(a):

Głośnik z jim beama.. czy ktoś z forum dostał taki co plomby na sprzęcie były zerwane?

Nie, u mnie były okej emotka

Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0