Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 79magda

79magda

#4849516 Napisano: 23.11.2011 08:01:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
mundek2004 napisał(a):

mia napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

10 hasło w II edycji Haribo jest jak nic moim przerobionym hasełkiem z I etapu emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Dawaj, to ja kupię żelki i przerobię to przerobione na następny etap! emotka emotka emotka

to jest moje:
■HARIBO Smak Radości, od dzisiaj w LIDLU gości, więc kup ŻELKI HARIBO i wygraj ZAPAS RADOŚCI

a to czyjeś:

■Haribo-smak radości, w sklepach Lidl dziś zagości!

zawsze byłem przeciwny pokazywaniu haseł

Nie przesadzaj, to pierwsze skojarzenia, jakie przychodzą do głowy... Przecież slogan Haribo to właśnie Smak Radości, stąd niedługa droga, że w Lidlu gości... Gdyby to było coś bardziej hmmm... wyrafinowanego, rozumiałabym oburzenie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4842967 Napisano: 21.11.2011 11:32:51 w Wkurza mnie...

Również mnie to czasem drażni, ale to chodzi o to, że stali użytkownicy, czyli najlepsi przyjaciele fanpag'u, którzy piszą, że u nich już świeci słońce i był poranny stolec, od czasu do czasu dostają smycz, długopis, bądź garść makaronu z owej zupki...
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4816859 Napisano: 08.11.2011 09:13:58 w Wkurza mnie...
Radziłabym przed wyjazdem skontrolować Synka u innego lekarza, tak dla Twojej własnej spokojności... Alergia bardzo często powoduje astmę, a najgorsze, co może się stać, to to, że Twój Synek nagle może zacząć się dusić! To się zdarza właśnie podczas zapalenia płuc, bądź oskrzeli w przypadku chorych na astmę. Ponadto sprawdziłabym jeszcze raz osłuchowo, czy z oskrzeli nie przeszło na płuca, bo to krótka droga...

Sama mam astmę, więc wiem, jak to jest. U mnie zapalenie oskrzeli o 13 staje się zapaleniem płuc o 17.30...

Lepiej sprawdź, będziesz spokojniejsza, bo tak to i tak będziesz cały czas myślała o tym i robiła sobie wyrzuty, zamiast cieszyć się wyjazdem (mamy tak mają emotka ). A na specjalistyczne badania zabierz Synka, jak wyzdrowieje, spirometria u chorego i zdrowego wygląda zupełnie inaczej. Trzymaj się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4814680 Napisano: 07.11.2011 12:40:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
iva napisał(a):

Dr.Marcus International
Oto rozstrzygniecie konkursu Dr. Marcus International: jak pachnie Wasz samochód?
Pierwsze miejsce przyznajemy Edycie Grzegorczyk za prezentację multimedialną. W nagrodę Edyta otrzymuje oczywiście zestaw produktów Dr.Marcus International - odświeżacze samochodowe : Senso Luxury, Dr. Marcus Ecolo i Senso Spray.

Prezentacja multimedialna, by wygrać odświeżacze samochodowe??? Niedługo może będziemy robić makiety, by wygrać smycz, albo kubek emotka emotka emotka ... masakra... Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4813288 Napisano: 06.11.2011 09:08:42 w Warka Piwo
Jeżeli ktoś ma wyrzucić nieprzydatne bilety do śmieci, chętnie przyjmę bez względu na dane, mogę zaryzykować i spróbować wejść, daleko na stadion nie mam emotka Oczywiście zapłacę za przesyłkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4805271 Napisano: 03.11.2011 01:33:24 w Wkurza mnie...
karolkas napisał(a):

79magda napisał(a):

Chciałaś dać coś dziecku, czy pokazać, że jesteś taką super ciocią? Nie twierdzę, że nie masz racji i rozumiem Twoje oburzenie, ale z drugiej strony to gdyby zależało Ci tylko na tym, by to dziecko miało frajdę, to w sumie jaka różnica, kto ten prezent wręczy?! A Siostra nawet, jak chciała tak zrobić, powinna Cię zapytać o to, czy się zgadzasz...

no chciałam żeby dziecko też wiedziało że dostaje tez coś od cioci, a nie ciagle od babci, mamy czy mikołaja.
To chyba tez przyjemnie jest jak dzieci później wiedzą od kogo co dostały. Moje przynajmniej wiedzą, że tę zabawkę maja od babci, tamtą od wujka, a tamtą mikołaj przyniósł i jak ten wujek przyjedzie to wiedzą że to od niego.Moim zdaniem tak powinno być.

Moim również. I dlatego napisałam, ze się z Tobą zgadzam. Tyle tylko, że wypowiedzi innych forumowiczów są wydaje mi się zbyt ostre.

A następnym razem możesz zaadresować przesyłkę bezpośrednio do dziecka i zaznaczyć Siostrze, że ma sobie samo rozpakować. Dzieciaki uwielbiają te emocje... emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4805263 Napisano: 03.11.2011 01:30:29 w Wkurza mnie...
tato999 napisał(a):

79magda napisał(a):

Chciałaś dać coś dziecku, czy pokazać, że jesteś taką super ciocią? Nie twierdzę, że nie masz racji i rozumiem Twoje oburzenie, ale z drugiej strony to gdyby zależało Ci tylko na tym, by to dziecko miało frajdę, to w sumie jaka różnica, kto ten prezent wręczy?! A Siostra nawet, jak chciała tak zrobić, powinna Cię zapytać o to, czy się zgadzasz...

a jak zdasz egzamin na 5 i ktoś skresli Twoje nazwisko i wpiszę swoje to też będzie w porządku bo wykładowca się bedzie cieszyć że ma zdolnego studenta? emotka

Widać, że nie masz dzieci.
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4805165 Napisano: 03.11.2011 01:03:27 w Wkurza mnie...
Chciałaś dać coś dziecku, czy pokazać, że jesteś taką super ciocią? Nie twierdzę, że nie masz racji i rozumiem Twoje oburzenie, ale z drugiej strony to gdyby zależało Ci tylko na tym, by to dziecko miało frajdę, to w sumie jaka różnica, kto ten prezent wręczy?! A Siostra nawet, jak chciała tak zrobić, powinna Cię zapytać o to, czy się zgadzasz... Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4804903 Napisano: 03.11.2011 11:25:11 w Wkurza mnie...
gabiks napisał(a):

Co do kaloszy.. wkurza mnie że wygrałam je 30.09 paragon wysłany 5.10. Napisałam maila a otrzymałam taką wiadomość kalosze zostaną do Pani wysłane w ciągu kilku tygodni.Czekaliśmy na dodatkową dostawę. i jak tu sie nie wkurzyć

Masz rację, jak nie mieli Twojego rozmiaru, mogli po prostu dosłać dwa numery za duże w komplecie z gazetami, żebyś sobie miała czym wypchać... Ciekawe, czy to by Cię wkurzało mniej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4804069 Napisano: 02.11.2011 10:24:17 w Konkurs na forum2?
joan napisał(a):

A może Bielizna SoftLine Collection na seksowną jesień? emotka

Ona już jest moja
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4801417 Napisano: 01.11.2011 10:35:54 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

Polska- biedny kraj, bez swojej tradycji i szuka obcych.

Zupełnie się z tym nie zgadzam! Mamy piękne tradycje, takie, które i wzruszyć i rozbawić mogą. Tylko trzeba chcieć, a nie iść na łatwiznę - pluszowe czerwone serduszka albo wycięte dynie...
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4800832 Napisano: 01.11.2011 06:08:01 w Wkurza mnie...
Wkurzyło mnie, że organizator nagle zmienił zasady i o wygranej będą decydować głosy, których zbierać nie zamierzam... Wcześniej nie było o tym mowy, nie wzięłabym udziału, a teraz szkoda mi fajnej pracy i czasu nad nią spędzonego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4799916 Napisano: 31.10.2011 11:28:18 w Pomocy!!!!
dolly napisał(a):

mariolakal napisał(a):

dolly napisał(a):

vaniliam napisał(a):

czy ktoś może mnie poratować konkursowo?:)
Kupiłam Pawełka, po długich katuszach dodałam scenkę, dostałam mejla o tym, że scenka oczekuje na moderację, ale kiedy wchodzę w moje konto na stronie konkursowej, w oczekiwanych scenkach mam 0...
czy moja scenka jest stracona, czy to się jakoś zaktualizuje? emotka
dzięki za pomoc! emotka

no niestety stracona, bo konkurs zakończył się w niedziele o północy

Hej, a o jaki konk chodzi ? Jeśli o wedla ze scenkami to ja dodałam dzisiaj około 18-ej i po ponad godzinie miałam akceptację moderatora... Cheeeeba do dzisiaj trwa... emotka

emotka , moderator chyba automat zostawił emotka

O 23.58 dodałam do galerii, po dwóch minutach miałam komunikat na mailu, że scenka została dodana...
0 0

79magda

#4799583 Napisano: 31.10.2011 09:13:29 w Twoja najcenniejsza nagroda:D

79magda

#4797687 Napisano: 31.10.2011 10:12:28 w TESCO konkursy
vilemo napisał(a):

czy ktoś z forum wygrał w kamisie ipada w Tesco Warszawa KEN? - bo zastanawiam się czy jest sens łudzić się o rezerwę i trzymać paragon...

Są wyniki na stronie, więc raczej nie ma się co łudzić. Nie musiała przecież wygrać osoba z forum, a najprawdopodobniej jest to ktoś, kto po prostu nie ma ochoty się przyznać. Po prostu nie myśl już o tym... Było, minęło. Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4796940 Napisano: 30.10.2011 09:26:31 w Nagrody nieotrzymane lub uszkodzone
kuku4 napisał(a):

ja nie dostalam sudoku z milion kobiet.pl - wiem ze to tylko sudoku ale akurat w jednym dniu wygralam dwa pierwsze konkursu, wiec sie tak cieszylam...jedna paczka doszla niedawno po moim przypomnieniu, a sudoku nie ma...pisalam do nich, zero odpowiedzi:(

Z milionakobiet czekałam na nagrodę kiedyś ponad miesiąc. Ale nagrody zawsze dochodziły. Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4788912 Napisano: 27.10.2011 01:30:09 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
joan napisał(a):

szymen napisał(a):

Z czego moglem wygrac mikser Electrolux z miska? emotka

To nie z konkursu. Teściowa Ci przysłała, żebyś wreszcie nabrał zapału do pieczenia ciast emotka

Teściowa szymena to Miss World??? WOW
0 0

79magda

#4788872 Napisano: 27.10.2011 01:17:56 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
szymen napisał(a):

Z czego moglem wygrac mikser Electrolux z miska? emotka

Z konkursu Miss World
0 0

79magda

#4787179 Napisano: 26.10.2011 06:47:52 w TESCO konkursy
Po przeczytaniu haseł, które wygrały, zrobiło mi się lżej... A już miałam konkowanie odwiesić na osikowy kołek... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4786189 Napisano: 26.10.2011 01:56:40 w TESCO konkursy
bc14 napisał(a):

kto ma Gliwice ?

naiwnie wysłałam w ostatnim dniu promocji zgloszenie ;/

A co ma do tego dzień?
Wyświetl w wątku >>
0 0