Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
79magda
Postów 4996
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie przesadzaj, to pierwsze skojarzenia, jakie przychodzą do głowy... Przecież slogan Haribo to właśnie Smak Radości, stąd niedługa droga, że w Lidlu gości... Gdyby to było coś bardziej hmmm... wyrafinowanego, rozumiałabym oburzenie.
Wyświetl w wątku >>
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Również mnie to czasem drażni, ale to chodzi o to, że stali użytkownicy, czyli najlepsi przyjaciele fanpag'u, którzy piszą, że u nich już świeci słońce i był poranny stolec, od czasu do czasu dostają smycz, długopis, bądź garść makaronu z owej zupki...
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sama mam astmę, więc wiem, jak to jest. U mnie zapalenie oskrzeli o 13 staje się zapaleniem płuc o 17.30...
Lepiej sprawdź, będziesz spokojniejsza, bo tak to i tak będziesz cały czas myślała o tym i robiła sobie wyrzuty, zamiast cieszyć się wyjazdem (mamy tak mają ). A na specjalistyczne badania zabierz Synka, jak wyzdrowieje, spirometria u chorego i zdrowego wygląda zupełnie inaczej. Trzymaj się Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prezentacja multimedialna, by wygrać odświeżacze samochodowe??? Niedługo może będziemy robić makiety, by wygrać smycz, albo kubek ... masakra... Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim również. I dlatego napisałam, ze się z Tobą zgadzam. Tyle tylko, że wypowiedzi innych forumowiczów są wydaje mi się zbyt ostre.
A następnym razem możesz zaadresować przesyłkę bezpośrednio do dziecka i zaznaczyć Siostrze, że ma sobie samo rozpakować. Dzieciaki uwielbiają te emocje...
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widać, że nie masz dzieci.
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz rację, jak nie mieli Twojego rozmiaru, mogli po prostu dosłać dwa numery za duże w komplecie z gazetami, żebyś sobie miała czym wypchać... Ciekawe, czy to by Cię wkurzało mniej? Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ona już jest moja
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zupełnie się z tym nie zgadzam! Mamy piękne tradycje, takie, które i wzruszyć i rozbawić mogą. Tylko trzeba chcieć, a nie iść na łatwiznę - pluszowe czerwone serduszka albo wycięte dynie...
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O 23.58 dodałam do galerii, po dwóch minutach miałam komunikat na mailu, że scenka została dodana...
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Są wyniki na stronie, więc raczej nie ma się co łudzić. Nie musiała przecież wygrać osoba z forum, a najprawdopodobniej jest to ktoś, kto po prostu nie ma ochoty się przyznać. Po prostu nie myśl już o tym... Było, minęło. Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z milionakobiet czekałam na nagrodę kiedyś ponad miesiąc. Ale nagrody zawsze dochodziły. Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teściowa szymena to Miss World??? WOW
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane