Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 79magda

79magda

79magda

#4892541 Napisano: 10.12.2011 10:56:04 w TESCO konkursy
ekuc2 napisał(a):

dziwna ta cisza w wątku emotka
konk się kończy, aplikacji nie ma, i nikt się już tym nie emocjonuje ?? emotka

Zwołałam sąsiadów. W ramach protestu tańczą pod balkonem ubrani w hawajskie szorty i naszyjniki z orchidei... Pogryzają mlekołaki i krzyczą: Nie damy się, ole ole...
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4892144 Napisano: 10.12.2011 08:06:00 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

79magda napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Oj święta racja jak niektórzy nieżyczliwi się robią..
emotka

Z całym szacunkiem, ale chyba za krótko tu jesteś, żeby zabierać głos w takich dyskusjach. Jest tu na forum cała masa cudownych, życzliwych osób

a czepialskich i padalców nie uświadczysz emotka emotka

No tak, równowaga w przyrodzie zachowana być musi, masz rację. Upierdliwych zawsze można nie czytać
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4891977 Napisano: 10.12.2011 06:34:13 w TESCO konkursy
wsciekly napisał(a):

tym samym można podejrzewać, że konkurs jest... ustawiony i kto miał wygrać, już zgłosił swoją pracę emotka emotka emotka

wsciekly, mania prześladowcza Cię kiedyś wykończy... Rozumiem powód zdenerwowania, ale po co zaraz snucie takich insynuacji... Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4891953 Napisano: 10.12.2011 06:17:07 w Wkurza mnie...
petunija1 napisał(a):

Oj święta racja jak niektórzy nieżyczliwi się robią..
emotka

Z całym szacunkiem, ale chyba za krótko tu jesteś, żeby zabierać głos w takich dyskusjach. Jest tu na forum cała masa cudownych, życzliwych osób
emotka

A w temacie - wkurza mnie, że nie ma śniegu, tylko jakaś chlapa i deszcz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4888355 Napisano: 08.12.2011 10:31:51 w TESCO konkursy
A ja napisałam oficjalne pismo do Organizatora, że konkurs lipa... W następnym będziemy liczyć igły choinkowe, a nie bombki... Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4887897 Napisano: 08.12.2011 07:34:15 w TESCO konkursy
trebor1 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Dzięki pasji do mrożonek zaspokoisz swoją żonę!

lub z lekkim wydźwiękiem negatywnym:
Dzięki pasji do mrożonek, nie zaspokoisz żony mrzonek!

Dzięki pasji do kaszanki
Nie zaspokoisz kochanki... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4864787 Napisano: 30.11.2011 12:54:54 w Popraw sobie humor...
joan napisał(a):

Hihi, rozbroiła mnie pewna rozmowa o pasztetach i parówkach emotka Nie spodziewałam się, że laureat może być tak 'maglowany' przez sponsora emotka

http://www.indykp...dynki_wreczona..html

Mogli zadać kilka bardziej szczegółowych pytań
emotka o konsystencję ulubionej posypki na pasztecie, albo o ilość zjadanych plasterków... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4859370 Napisano: 28.11.2011 10:30:40 w Połączenia nieodebrane
ziolko napisał(a):

kasia19 napisał(a):

wie ktoś co to za numer 503 280 280?

http://www.numernet.pl/telefon/503280280

AVIVA z ofertą ubezpieczenia.
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4850843 Napisano: 24.11.2011 12:26:26 w TESCO konkursy
maa napisał(a):

Marta daj spokój jak dziewczyna jest dobra i jej prace są najlepsze to dlaczego ma nie wygrywać? Jesli masz ochotę na nagrodę to stworz coś lepszego niż Monika i zdobędziesz nagrodę. Ja przed nią chylę czoła. Widziałam kilka jej prac konkursowych, fotograficznych, opisówek i za każdym razem były po prostu doskonałe...

emotka a co było doskonałego w tych opisówkach? Nie kwestionuję doczepianych lampek, na tym się nie znam, ale prac konkursowych oraz innych nieco się w życiu naczytałam... Doskonałe? Są na tym forum osoby, które tworzą doskonałe opisówki i zapewniam Cię, że wyglądają one zupełnie inaczej (te prace, nie osoby emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4850292 Napisano: 24.11.2011 09:28:24 w TESCO konkursy
Nie jestem przeczulona, miałam na myśli jedynie elementarne poszanowanie dla zasad pisowni. Nie znam również tego prawa konsumenta, które mówi, że może on pisać z błędami ortograficznymi... Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4849908 Napisano: 23.11.2011 10:59:15 w Pomocy!!!!
agamaty napisał(a):

a weź Madzia nie denerwuj mnie już tym Kauflandem, dziś już wydałam tego smsa naprawdę ostatnimi siłami na świat. Dobrze, że się kończy. Pomijając fakt, że wkoło mnie wszyscy mówią po węgiersku i nic nie kumam to chyba cud, że coś mi się udało stworzyć emotka

Najważniejsze, że siłami natury
emotka ... placki po węgiersku, mrauuuu.... Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4849893 Napisano: 23.11.2011 10:52:32 w Pomocy!!!!
joan napisał(a):

agamaty napisał(a):

Aleksandrów Łódzki?

emotka Jak Ty laska o tej porze jeszcze zachowujesz przytomność umysłu, chyba w Kauflandzie nie grasz... emotka

A Ty sobie nabijasz posty, żeby być pierwszą i wygrać Wielką Stopę
0 0

79magda

#4849888 Napisano: 23.11.2011 10:49:40 w Pomocy!!!!
agamaty napisał(a):

katzki napisał(a):

Witam, jestem tu nowy, na to forum trafiłem przez przypadek i proszę o doświadczonych konkursowiczów o sugestie.

Mam pytanie: Czy ORGANIZATOR konkursu w trakcie trwania konkursu lub po zakończeniu konkursu ma prawo zmienić regulamin?

Chodzi mi o to, że jestem posiadaczem kilkudziesięciu numerów kom. które zarejestrowałem w konkursie na różne nazwy (nie trzeba było podawać żadnych danych, tylko nr kom nick i haslo) , tym samym zdobywając bardzo dużą ilość nagród.
Przed uczestnictwem dostałem telefonicznie informację od organizatora, że na jeden adres można adresować wiele nagród.

W regulaminie ani słowa o tym, że jeden uczestnik może być właścicielem (wygrać) tylko na jeden numer.
Jest natomiast informacja że użytkownik o wygranej zostanie powiadomiony smsem. I tak zaczęły przychodzić smsy z info o wygranej, tak logowałem się po kolei na każdy z numerów i adresowałem na siebie nagrody... Do pewnego momentu...

...chodzi o to, że pod koniec i teraz po zakończeniu konkursu zmienili formularz adresowania nagród i chcą aby do każdego numeru były podane dane właściciela numeru (dane jednej osoby, w tym przypadku mnie, nie mogą być przypisane do kilku numerów) wcześniej wystarczyło podać tylko adres do wysyłki bo przyszło mi kilka smsów z informacją, że wygrałem. A jak zobaczyli, że wygrałem sporo nagród to teraz nagle ustalili że jeden numer jedne dane i jedna nagroda!
Nie było i do tej pory nie ma nic napisane o tym w regulaminie!

Jak mam się odnieść do zaistniałej sytuacji?
Podpowie ktoś?

Aleksandrów Łódzki?

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4849860 Napisano: 23.11.2011 10:35:14 w Pomocy!!!!
joan napisał(a):

wsciekly napisał(a):

4 przy 5 tysiakach

Ścigamy się? emotka Ja chcę gibko czwarty bucik, baranek o trzech nogach jest kulawy emotka

Jako rasowy ekonozbok zapytać muszę: czy jest coś do wygrania oprócz satysfakcji i stopy???
0 0

79magda

#4849852 Napisano: 23.11.2011 10:30:13 w Pomocy!!!!
79magda napisał(a):

pewnastudentka napisał(a):

79magda napisał(a):

A ja mam pytanie do wszystkich lepiej zorientowanych - co oznaczają te stópki przy nickach i od czego są zależne? od ilości napisanych wiadomości, zgłoszonych konursów czy jeszcze czego? emotka

Stopki oznaczają ilość postów na forum, ich ilość zmienia się po różnych, określonych liczbach owych postów. To, ile kto zgłosił do bazy konkursów, możesz sprawdzić, wpisując jego nick w okienko szukam w prawym górnym rogu.

Ale to chyba tak nie działa - są osoby które mają mniej więcej zbliżoną liczbę postów i inną ilość stópek; są osoby, które mają mniej postów, a więcej stópek niż inny użytkownik z większą ilością postów... próbowałam jakoś logicznie to uporządkować, np. 1 stópka = 500 postów, albo 1 stópka = 1000 postów, ale za każdym razem obliczenia się nie zgadzają, a nigdzie nie mogę znaleźć wątku/regulaminu, który by to obaśniał...

Nie wiem dokładnie, jak to działa, ale chyba nie do końca mogą być one zbliżone ponieważ te różnice liczy się w tysiącach. Trzy są chyba przy 3000 tysiącach postów, a cztery pojawiają się przy 5000. Oczywiście nie dotyczy to Administracji emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4849850 Napisano: 23.11.2011 10:29:46 w Pomocy!!!!

79magda napisał(a):

A ja mam pytanie do wszystkich lepiej zorientowanych - co oznaczają te stópki przy nickach i od czego są zależne? od ilości napisanych wiadomości, zgłoszonych konursów czy jeszcze czego? emotka

Stopki oznaczają ilość postów na forum, ich ilość zmienia się po różnych, określonych liczbach owych postów. To, ile kto zgłosił do bazy konkursów, możesz sprawdzić, wpisując jego nick w okienko szukam w prawym górnym rogu.

Ale to chyba tak nie działa - są osoby które mają mniej więcej zbliżoną liczbę postów i inną ilość stópek; są osoby, które mają mniej postów, a więcej stópek niż inny użytkownik z większą ilością postów... próbowałam jakoś logicznie to uporządkować, np. 1 stópka = 500 postów, albo 1 stópka = 1000 postów, ale za każdym razem obliczenia się nie zgadzają, a nigdzie nie mogę znaleźć wątku/regulaminu, który by to obaśniał...

Nie wiem dokładnie, jak to działa, ale chyba nie do końca mogą być one zbliżone ponieważ te różnice liczy się w tysiącach. Cztery są chyba przy 3000 tysiącach postów, a pięć pojawia się przy 5000. Oczywiście nie dotyczy to Administracji emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4849803 Napisano: 23.11.2011 10:09:43 w Pomocy!!!!

Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4849769 Napisano: 23.11.2011 10:01:19 w Carrefour konkursy
termitek99 napisał(a):

Ile zgloszen wyslaliscie na konkurs w Carrefour?

Pytasz o jakiś konkretny, czy to takie ogólne statystyki...
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#4849598 Napisano: 23.11.2011 08:34:18 w TESCO konkursy
malenka89 napisał(a):

za niedługo według niektórych żeby grać w konkursach będzie trzeba skończyć filologię polską emotka

To nie o to chodzi, ale te tłumy, którym się wydaje, że wystarczy sklecić pięć rymów, są zatrważające... Przecież to nie o to chodzi, żeby się rymowało, tylko, żeby był sens, treść, przekaz, jakieś emocje, a błędy ortograficzne i inne wg mnie są w pracach opisowych niedopuszczalne. Ktoś wcześniej napisał, że to nie matura - zgadzam się, na maturze pokazujesz swój poziom niedouczenia tylko małemu gronu, w konkursach ma szansę pośmiać się z Ciebie cała Polska... Ludzie są przedziwnie bezkrytyczni w stosunku do samych siebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0