Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
79magda
Postów 4996
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wpisanie Stokrotka do wyszukiwarki to chyba nie jest wielkie grzebanie...
Mnie natomiast wkurza, że wściekły pojawia się wszędzie, w każdym wątku tysiące razy, a jak ktoś Mu coś odpowie, dostaje karniaka Wyświetl w wątku >>
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wpisując w wyszukiwarkę Wasze nicki nie doliczyłam się jakiejś zawrotnej ilości dodanych do bazy konkursów...
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może dlatego, że to nie był raczej konkurs kulinarny...
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, też zauważyłaś, że od tego majonezu można dostać wścieklizny...
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jasne, paragonu... Paragon to wszyscy chcą, ale jeść majonez z biedronki to już nie ma komu Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.youtub...&feature=related Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja na przykład klęczę pod stołem i odszczekuję coś bardzo ważnego, a w rękach trzymam słoik korniszonów... albo w muszli koncertowej w Dusznikach Zdroju śpiewam piosenkę przewodnią z Titanica, a w rozpostartych dłoniach dzierżę cenzurataśmę... gdyby ktoś chciał na podstawie tych fotek zrobić mój portret psychologiczny - szczęścia życzę Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ktoś miał taki przypadek? Zastanawiam się, która firma przehandlowała numery i teraz mam ten sprośny badziew Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już niedługo...
i to mnie wkurza!!! Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NAE7FN 3XEE46 JFLM Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie umie nawet powiedzieć, jak bardzo mnie również...
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niekoniecznie, wcale nie zawsze tak jest. Takie informacje zawsze są w regulaminie, dlatego warto przeczytać
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witaj, pamiętam doskonale, miło Cię widzieć
życzę wygranych
a w temacie - wkurza mnie to, że im bardziej się staram, tym gorzej wychodzi Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
73KXHCNRPH
NLQYRMR9P4 Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jeszcze mnie wkurza, że wzrosły opłaty za przedszkole i że kawa podrożała - jak tu uzależnienie wyleczyć Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Marielu, może założysz kącik kulinarny, obiecuję Cię wirtualnie wspierać, kapiąc śliną na klawiaturę
zacznijmy od sprawdzonego przepisu na pasztecik... Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skoro jest tu grupa sympatycznych, niegłupich osób, którzy chcą się dzielić wiedzą, doświadczeniem, tajemnicami, chętnie posłucham (poczytam). Nie zaglądam tu tylko ze względu na konkursy. Fajnie, gdyby choć czasem wróciła dawna atmosfera...
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie polecam wody, raczej słabą, czarną herbatę. Można również pić Smectę. No i przede wszystkim - po prostu staraj się jak najwięcej spać, bo Twój organizm jest osłabiony.
Wyświetl w wątku >>