Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 79magda

79magda

#5147995 Napisano: 18.04.2012 11:48:49 w Carrefour konkursy
mundek2004 napisał(a):

ashley878 napisał(a):

Pan Roman dopiero z garażu wciąga emotka

no to niech jeden wyciągnie dla mnie, tylko niech nie pobrudzi emotka

Jeszcze trzeba napompować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5143847 Napisano: 16.04.2012 02:00:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

wiadomo już coś na temat zwycięscy samochodu z Palette?

litości... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5142920 Napisano: 16.04.2012 09:06:54 w Wkurza mnie...
19790411 napisał(a):

79magda mam podobnie. Bazuję na tym co zapamięta córka. Ostatnio zapamiętał, że bierze udział w przedstawieniu, będzie żabką, ma być ubrana na zielono.... i cały tydzień tak chodziła ubrana, a przedstawienie może będzie dziś. Oby - bo inaczej zbankrutuję na ubrania w kolorze zielonym i proszek do prania.

To mi przypomniało, jak moja Córka powiedziała mi, że mają do przedszkola przynieść kartony... Oczywiście powiedziała mi to wieczorem, no ale nic... Niestrudzona mamuśka wybrała się do Biedronki po solidne okazy. Jakież było moje zdziwienie, gdy okazało się, że chodziło o pudełeczka typu z kremów, herbaty itp. A ja wparowałam na salę z kartonami z Biedronki. Teraz się z tego śmieję, ale wtedy myślałam, że się zapadnę pod ziemię
emotka i tak jest niestety prawie za każdym razem... emotka

Ale dziękuję, poprawiłaś mi trochę humor emotka

joan napisał(a):

Powiem Wam babeczki, że to wszystko jest niesmacznym żartem -> przecież można organizacyjne info zamieszczać na stronie przedszkola, a jeśli nie ma kto aktualizować strony, to zawsze jest jeszcze mailing emotka

oj, joan chyba za dużo amerykańskich filmów oglądasz
emotka w naszych realiach jeżeli ktoś wywiesi kartkę na drzwiach, to właściwie uważa się sprawę za załatwioną, no bo przecież pisze... A ja oczywiście idąc do przedszkola powinnam czytać codziennie wszystkie kartki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5142857 Napisano: 16.04.2012 08:43:55 w Wkurza mnie...
W czwartek pani w przedszkolu powiedziała mi, że w poniedziałek dzieci idą na przedstawienie, mam przynieść 15 zeta i dwa bilety... Zapłaciłam od razu, bilety doniosłam. Dziś idziemy do przedszkola, o tej godzinie, co zawsze, a tu grupa stoi przed drzwiami, gotowa do wyjścia... Dobrze, że akurat zdążyłyśmy, bo poszliby bez Młodej...

I tak moje dziecko bez śniadania jest teraz na przedstawieniu, a mnie trafia - dlaczego nikt mi nie powiedział, że śniadanie będzie wcześniej, albo bym Ją wcześniej zaprowadziła, albo dała cokolwiek do zjedzenia w domu emotka

Martwię się. I jestem zła. Najważniejsza informacja od pani - ile kasy, a cała reszta już nieważna emotka

... Czasem mam wrażenie, że jestem niczym taka mama ze wszystkich nakręconych komedii świata, której zawsze coś nie wychodzi! Spóźniona, roztrzepana, niewiedząca, nieumiejąca zrobić łańcucha na choinkę/kolorowej pisanki/wyklejanki/pokazowego serniczka na wieczorek poezji pięciolatków, czy też innego cuda... Gdy dzieci szły do teatru, jako jedyna nie dałam Córce przekąsek i kolorowego soczku do równie kolorowego plecaczka. Więc przed kolejnym wyjściem zapakowałam taki plecaczek, że Martha Stewart byłaby dumna... i co się okazało? Pani skonfiskowała plecaczek, bo dzieciom nie wolno było zabierać jedzenia! No żesz, a skąd ja mam niby to widzieć??? Mam być pokrzywdzona tylko dlatego, że nie jestem typem mamusi, która codziennie wisi na klamce przedszkolnych drzwi, zadając tysiące pytać, nie uczestniczę w kiermaszach/spotkaniach/festynach mamusiek?

Uffff... grrrrr... musiałam się wygadać! Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5139396 Napisano: 13.04.2012 07:50:44 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

joan napisał(a):

Odpada? Ale przecież to Ty jesteś rodzicem, dziecko Ci nie będzie mówić, co odpada, a co nie...

Na pewno podejmiesz dobrą decyzję emotka

PS: Może ona chce się tam z kimś spotkać? emotka

Joan, pogadamy, jak będziesz mieć nastoletnią córkę! emotka
P.S.
Nie, nie, ona naprawdę uwielbia Warszawę, choć to może dziwić, fakt! emotka

A mnie to nie dziwi. Również uwielbiam łazić sama i w ogóle mi to nie przeszkadza... Tyle tylko, że ja mam trochę więcej lat... Dlatego też nie pozwoliłabym na taki wyjazd samej osiemnastolatce.
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5138113 Napisano: 13.04.2012 10:10:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Skoro zaczęli tak wcześnie to pewnie wszystkich obdzwonią. A kto wie, czy autem nie zaskoczą wcześniej emotka emotka

Hehe, może do kogoś zadzwonią z info: Wygrała Pani biżuterię, laptopa i samochód, zapa(r)kować na prezent? emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5138064 Napisano: 13.04.2012 09:57:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Trzy eski, trzy paragony, trzy trafienia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5137960 Napisano: 13.04.2012 09:32:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emotka emotka emotka emotka chyba zacznę farbować włosy... Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5132956 Napisano: 10.04.2012 06:26:37 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
joan napisał(a):

Oj, mnie się wydaje, że nasze problemy jednak nikogo nie obchodzą emotka Jest pewne założenie takich artykułów, w zależności od grupy docelowej:
1) życie w konkursach to bajka, listonosz sypia na progu, a dla kurierów w rogu willi wybudowano parking strzeżony,
2) emerytka ze wsi wygrała skuter, teraz nie stać jej na zapłacenie OC, komornik wydzwania po nocach, sąsiedzi przestali się do niej odzywać, bo nosa zadziera.
Ktoś, kto w konkursach wymiata, raczej nie będzie zbyt rozmowny. Bo po co to jemu - to nie jest biznes MLM, gdzie dzięki lansowaniu się w prasie gościu chce zbudować PR. To widać nawet na forum, nie wszyscy właściciele większych nagród się ujawnili...

W zupełności się z tym zgadzam. Tyle tylko, że nie martwię się tym, że nasze problemy nikogo nie obchodzą
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5132950 Napisano: 10.04.2012 06:24:33 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
kadjas123 napisał(a):

Ja bym jeszcze uwzględniła w takim opisie sponsorów akcji. Np ostatnia promocja Monarii: sklepy pozbyły się całej masy zaległych ciuchów, Whirpool pozbył się powystawowych, uszkodzonych pralek, Albedo zarobiło na promocji i smsach a szary, biedny klient dał im na to niestety kasę
emotka

Bez przesady. Dookoła dzieje się tyle prawdziwych dramatów, że takie coś wydaje się śmieszne... Przecież, o ile mi wiadomo, branie udziału w konkursach nie jest obowiązkiem...

Rozumiem pisanie o plagiatach, bo to łamanie prawa. Rozumiem nagłaśnianie tego typu afer, jak swego czasu lidlowa. Ale pisanie o tym, jaki to konkursowicz jest biedny, bo dostał pralkę z wystawy, to jakaś kpina.

Nie sądzę, by ktokolwiek z czytelników się tym przejął, biorąc pod uwagę, że na stronie obok byłby artykuł o drożejącym paliwie/psie, który pogryzł pięciolatka/dziurawym budżecie itp. itd.

Szkoda zachodu, czasu i miejsca na pisanie o pierdołach - a dla 99% ludzi takie problemy to pierdoły. To moje zdanie - zdanie dziennikarza. Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5132874 Napisano: 10.04.2012 05:54:58 w Carrefour konkursy
mmmjjj napisał(a):

Nie, chyba jeszcze nie było, szkoda.
Miałam nadzieję, że szybko się uwinom.
Dziękuję emotka

Ja też czasem mam nadzieję, że Dżuri popija wino, czytając eski, wtedy może im łatwiej wspiąć się na odpowiedni pułap... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5131761 Napisano: 10.04.2012 11:04:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lucja napisał(a):

schoczka napisał(a):

a jaki to konkurs MDW?

emotka

nie mogłam się powstrzymać

Mistrzostwa Donośnego Wybuchuśmiechu
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5124614 Napisano: 05.04.2012 02:01:43 w Carrefour konkursy
vilemo napisał(a):

też sądzę, że wszyscy obdzwonieni, a z Colgate wyniki były we wtorek koło 15 - jedna wygrana na całe forum...

To, że nie wszyscy tu o wszystkim piszą, nie oznacza, że była jedna wygrana na forum. Ilość osób, które się nie chwalą jest naprawdę zdecydowanie większa, niż Ci się wydaje, więc teorie spiskowe nie tym razem...
0 0

79magda

#5123308 Napisano: 04.04.2012 08:36:28 w Carrefour konkursy
bethan napisał(a):

Ja tam nie wiem, ale moje dzisiejsze hasło dnia to juhuuuuuuu, albo jabadabaduuu.

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5121748 Napisano: 04.04.2012 11:05:29 w Carrefour konkursy
vilemo napisał(a):

na alwaysa emotka emotka jakieś szatańskie hasło by mi z tego wyszło - zapewne erotyki są niezgodne z regulaminem emotka

Są agencje, które nie mają nic przeciwko erotykom
0 0

79magda

#5119118 Napisano: 03.04.2012 09:33:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilonar2301 napisał(a):

A jak tam Palette? Już obdzwonione do konca? Nie widziałam, żeby ktoś pochwalił się lapkiem emotka

Do mnie dzwonili z 25 wczoraj parę minut po 16, więc możliwe, że kolejne dni dopiero dziś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5118907 Napisano: 03.04.2012 08:07:24 w TESCO konkursy
No to dzwonią teraz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5118882 Napisano: 03.04.2012 08:00:18 w TESCO konkursy
Czy Wedel dzwoni z numeru 661...122? Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5118161 Napisano: 02.04.2012 06:49:15 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

No to weź na wstrzymanie - wracam do chaty, sprawdzam font rodzinki, mówię ile konsol, Ipadowi i innych pomniejszych wygranych wpadło, a Matuła, że chyba i zawał chcę ją przyprawić emotka

myślałem, że już każdy się przyzwyczaił i nic nie dziwi emotka

Facet, weź odpuść sobie trochę, rozumiem, że wiosna, ale wiesz... w przedszkolu to i pierwszoklasista zrobi takie wrażenie, że można się zsikać, jeśli wiesz, co chcę powiedzieć... Spróbuj zaimponować nie tylko przedszkolakom emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5113432 Napisano: 31.03.2012 07:02:31 w Dziś cieszę się z.....
Wieeelkiego zamówienia z Empiku, duuużo czytania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0