Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 79magda

79magda

#5203329 Napisano: 25.05.2012 11:04:48 w Carrefour konkursy
efelinkaaa napisał(a):

79magda napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

vilemo napisał(a):

ktosiu napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

oo gratuluję tv, można zapytać jakie hasła wygrały, tzn. pisaliście coś o wedlu? rymowanka czy proza?

Rymowanka. Nic o Wedlu.

Rymowanka. Dużo o Wedlu. emotka

ani rymowane, ani o Wedlu emotka

emotka emotka emotka I to jest właśnie najlepsza odpowiedź na pytanie: Co napisać/ o czym pisałaś emotka

Cóż za nadinterpretacja! Nie wiem gdzie przeczytałaś takie pytanie, bo ja nie chciałam aby ktoś mi napisał cały tekst, a jedynie zapytałam czy wygrały rymowanki ze wzmiankami o Wedlu. Dużo osób się pyta, także mnie jak coś wygram i nie robię problemu z odpowiedzią.

Ps. Dziękuję ślicznie za wskazówki na pw.

Wydaje mi się, że jesteś nieco przewrażliwiona na swoim punkcie. To, że akurat Twoje pytanie było pierwsze, wcale nie oznacza, że mój wpis jest personalnie do Ciebie. Po prostu uważam, że nie ma słusznej odpowiedzi na pytanie dotyczące wygrywających tekstów. I jak widać - moja teoria się potwierdza.
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5203305 Napisano: 25.05.2012 10:55:13 w Carrefour konkursy
jolcia12 napisał(a):

vilemo napisał(a):

ktosiu napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

oo gratuluję tv, można zapytać jakie hasła wygrały, tzn. pisaliście coś o wedlu? rymowanka czy proza?

Rymowanka. Nic o Wedlu.

Rymowanka. Dużo o Wedlu. emotka

ani rymowane, ani o Wedlu emotka

emotka emotka emotka I to jest właśnie najlepsza odpowiedź na pytanie: Co napisać/ o czym pisałaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5200532 Napisano: 24.05.2012 07:40:57 w Dziś cieszę się z.....
ilonar2301 napisał(a):

Dziś cieszę się ze wszystkiego. Z tego, ze wiele rzeczy układa się po mojej myśli. Z tego, ze jedna rzecz ułożyła się inaczej, niż chciałabym tego. I, ze widzę dobre strony tej sytuacji. Ze słoneczka. Z burzy. Ze zbliżających się wakacji. Z planów na przyszłość. I z tego, że w życiu są różne cele emotka

Cieszę się, że można się cieszyć tak po prostu, tym, co jest...
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5190897 Napisano: 17.05.2012 08:30:39 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się sama na siebie, nie mogę znaleźć paragonu na krówkę z reala, wszystkie inne paragony są, a ten jeden jakby diabeł ogonem zakrył emotka chciałam krówkę dla Córci, w końcu doczekałam się telefonu, a paragon wcięło i to jakże skutecznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5187887 Napisano: 16.05.2012 08:26:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dusia99 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

a te kupony z wiosny trzeba wypełniać na miejscu w drogeriach, czy można zabrać do domu i wrzucić innego dnia? emotka

w niektorych sklepach to nawet urne można do domu zabrać

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5187836 Napisano: 16.05.2012 08:07:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

kurcze, tylko spytałam, nie musicie się ze mnie zaraz nabijać..
Nie brałam jeszcze udziału w wiośnie pachnącej, a w ostatnim konkursie urnowym w jakim brałam udział kupony trzeba było wypełniać na miejscu, stąd moje pytanie, za które przepraszam emotka

Ale przecież dziś taki szary i wiejący chłodem dzień, cieszę się, że trochę głupot popisaliśmy emotka Nie nabijamy się z Ciebie, Twój post stał się przyczynkiem do wielu uśmiechów, więc uśmiechnij się też emotka

No dokładnie, czasem tak się jakoś spontanicznie wyrwie... a, że kreatywnych osób na forum nie brakuje, to pośmiać się można. Jeżeli Cię uraziłam, przepraszam.
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5187785 Napisano: 16.05.2012 07:38:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
efelinkaaa napisał(a):

a te kupony z wiosny trzeba wypełniać na miejscu w drogeriach, czy można zabrać do domu i wrzucić innego dnia? emotka

Trzeba koniecznie w sklepach. Przed wyjściem bowiem stoi specjalnie przeszkolona pani w czerwonym berecie, baaardzo masywna i co odważniejszym śmiałkom, którzy usiłują potajemnie i podstępnie wynieść kupon ze sklepu, boleśnie pokazuje, że popełniają błąd!!!
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5186516 Napisano: 15.05.2012 01:04:08 w Reklamacje wyników konkursów
joan napisał(a):

Co do Palette: nie rozumiem, jak po Wpadce Roku pracownik tej firmy mógł palnąć takie głupstwo...

A ja myślę, że telefon mogła odebrać osoba, która nie jest w temacie. To dzwonienie bez przerwy do różnych agencji i organizatorów, bez wyraźnej przyczyny, jest wkurzające i żałosne... Wystawiane jest w ten sposób świadectwo o wszystkich konkursowiczach i wstyd mi, że takie rzeczy mają miejsce. Dzwonienie typu: kiedy, czy już, a może jutro, a jak nie jutro, to jednak kiedy, a czy już coś wiadomo, a telefony były, a esemesy były, a pijecie kawę, czy jecie kanapki z twarożkiem... Ludzie chyba naprawdę nie mają nic innego do roboty...
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5186497 Napisano: 15.05.2012 12:56:40 w Reklamacje wyników konkursów
Na ich miejscu powiedziałabym, że nagrody zostały wysłane w kosmos... emotka a potem przestałabym odbierać telefon. Podali termin do 16, czyli, że zapewne zostawiają sobie wszystko na ostatnią chwilę, a założę się, że z całym tym konkiem mają niezły burdel. Czemu ma służyć dzwonienie i zawracanie d...? Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5184575 Napisano: 14.05.2012 12:31:17 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że nie mam krowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5179197 Napisano: 10.05.2012 07:40:51 w Konkurs na forum2?

79magda

#5178621 Napisano: 10.05.2012 01:31:43 w skojarzenia
plaster - miodzio emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5178468 Napisano: 10.05.2012 12:05:57 w skojarzenia
klimakterium - mendopauza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5178387 Napisano: 10.05.2012 11:24:57 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

79magda napisał(a):

joan napisał(a):

Mógł człowiek spokojnie zakupy zrobić i jakoś się przez paragonowe bagno przebić, a tak? Szkoda czasu i pieniędzy emotka

Możesz wyjaśnić, dlaczego?!

Dlaczego szkoda? Bo życie krótkie jest & pieniądze na drzewach nie rosną.
TQG miała specyficzne metody weryfikacji, które mnie odpowiadały. Kto dostał info o byciu potencjalnym laureatem na 11 telefonów, przy czym posiadał 1 paragon, ten miał problem. I mógł się jedynie polansować, jaki to jest utalentowany. Gdy robiłam zakupy na te konkursy, zawsze miałam poczucie, że to ma sens, choć oczywiście nigdy nie wiedziałam, czy coś wygram.

Nie rozumiem Twojej argumentacji, przecież teraz również będzie potrzebne tyle paragonów, ile wygranych...
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5178301 Napisano: 10.05.2012 10:35:29 w skojarzenia
skansen - klimat Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5178214 Napisano: 10.05.2012 09:53:26 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

Mógł człowiek spokojnie zakupy zrobić i jakoś się przez paragonowe bagno przebić, a tak? Szkoda czasu i pieniędzy emotka

Możesz wyjaśnić, dlaczego?!
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5178122 Napisano: 10.05.2012 08:56:44 w Wkurza mnie...
inka113 napisał(a):

jenny21 napisał(a):

79magda napisał(a):

jenny21 napisał(a):

Czasem zazdroszcze mamom siedzacym w domu z dziecmi!

Też bym zazdrościła, gdyby taka istniała...
emotka

Oj Magda nie wymyślam, znam takie osobiscie emotka Najpierw jedno dziecko, potem macierzynski, troche wychowawczego, nie wracaja do pracy bo nie chca i nie musza, potem drugie dziecko, dbaja o dom, nie stresuja sie probami pogodzenia opieki nad dzieckiem oraz utrzymaniem pracy...

Moze wszedzie dobrze gdzie nas nie ma, ale ja tak troche dziś marudzę bo już mam dość! A pracować trzeba, dziewczynki do 67 roku życia chyba ze wygrana w totka!!!

emotka emotka emotka posiedź troche z moimi potworkami to ja chętnie pojde do pracy i postresuje się bo mam już dość tego SPA w domu! emotka

emotka emotka emotka No właśnie tak przypuszczałam, że mamy mają inne zdanie na ten temat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5178106 Napisano: 10.05.2012 08:48:46 w Wkurza mnie...
jenny21 napisał(a):

Moze wszedzie dobrze gdzie nas nie ma, ale ja tak troche dziś marudzę bo już mam dość! A pracować trzeba, dziewczynki do 67 roku życia chyba ze wygrana w totka!!!

Z tym stwierdzeniem nie mogę się nie zgodzić. Chyba nie ma idealnych rozwiązań, zawsze jest coś kosztem czegoś... I zawsze są takie chwile, gdy ma się dość! Będzie lepiej, pomyśl, jaka fajna będzie zabawa na weselu emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5178078 Napisano: 10.05.2012 08:31:46 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie Toluna.com.W grudniu 2011 roku zamieniłam u nich za punkty z ankiet bon do Smyka za 50 zł.Na początku stycznia tego roku uzbierałam punkty na drugi bon.W połowie lutego 2012 napisałam do nich maila,że mam status zamówienia zrealiwowane, a bonów nadal nie otrzymałam.Na co babka mi odpisuje,że zmuszeni byli zareklamować moje 2 bony tylko dlatego,że w swoim profilu w adresie nie podałam numeru domu emotka Ok, moje niedopatrzenie,przyznaję,ale nie mogli mi po prostu napisać maila z prośbą o uzupełnienie danych emotka Swoją drogą to po nazwie ulicy (Szkolna) można się domyśleć,że to mała miejscowość i są tam tylko domki jednorodzinne,wpisać jakikolwiek numer domu, a mój listonosz po nazwisku i tak by wiedział,gdzie dostarczyć przesyłkę emotka

Teraz muszę czekać kolejne 8 tygodni na wysyłkę, chociaż dane dawno uzupełniłam, a od 15 lutego już prawie 8 tygodni minęło
emotka

Uważam, że wkurzasz się bezpodstawnie. Skoro mają swoje przepisy, trzeba ich przestrzegać - nie wpisałaś adresu i dziwisz się, że nie wysłali przesyłki. Ale gdyby wysłali i by zaginęła, bo podany adres był niekompletny, również byłoby źle, a nawet jeszcze gorzej, bo okazaliby się niekompetentną firmą, prawda?!

No i zupełnie nie rozumiem, dlaczego uważasz, że nazwa ulicy świadczy o wielkości miejscowości...
0 0

79magda

#5178064 Napisano: 10.05.2012 08:27:14 w Wkurza mnie...
jenny21 napisał(a):

Czasem zazdroszcze mamom siedzacym w domu z dziecmi!

Też bym zazdrościła, gdyby taka istniała...
0 0