Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 79magda

79magda

#5439919 Napisano: 08.11.2012 11:37:26 w Kaufland konkursy
kaki76 napisał(a):

i kolejny z Pleszewa , podziele sie bonem bo mam 1 paragon tylko

Mam nadzieję, że nikt mądry się nie podzieli i będzie rezerwa dla kogoś, kto ma paragon
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5434487 Napisano: 05.11.2012 02:21:09 w Paragony
pysiumisiu1 napisał(a):

Pilnie kupię paragon za Vitapil - oferuję dobrą cenę i natychmiastową wpłatę na konto/doładowanie!!!

Witamy na forum, misiu pysiu
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5430090 Napisano: 01.11.2012 11:39:12 w Biedronka
Jestę blogerę to taki obecny trend - nieważne, że nie umiem sklecić trzech zdań po polskiemu, ważne, że prześlą mi do testowania płatki do demakijażu/brokułową w torebce/wełniane skarpety... Więc już piszę mojego bloga i jestę tym blogerę i mogę tyle prubować...

Fajpejdż to z kolei taki FajnyPejdż po prostu, roi się tam od znaczków, co to idą jakoś tak: XXXDDD XD XXDDDD

loffciam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5430023 Napisano: 01.11.2012 10:06:28 w Biedronka
leona napisał(a):

Prace konkursowe piszę bez błędów. Mam tak zwaną lateralizację skrzyżowaną i to jest powiązane z leworęcznością i dysleksją - taka właściwość mózgu zapisana w DNA. Jak mam coś ważnego do napisania to spokojnie sobie radzę bo zwracam uwagę na szczegóły i się koncentruję. Czasem napiszę coś na LUZIE, z doskoku i może się zdarzyć błąd. Mam tego świadomość ale nie biczuję się z tego powodu bo wiele osób leworęcznych ma ten problem a mimo to odnoszą sukcesy w życiu. Na szczęście świadomość odnośnie problemów związanych z lateralizacją jest coraz większa. Doświadczam tego w przedszkolu mojej córki. Dzieciom z tym problemem oferuje się teraz odpowiednią pomoc a nie pojłajanki jak to było w moim pokoleniu i co chętnie dalej kontynuowałaby w swoim zaściankowym myśleniu forumowiczki 79magda i uśmiech. Myślę, że bardziej niż moje nieprawidłowe obdarzać tak naprawdę wkurzyło 10zgarniętych boników, które zdobyłam mimo lateralizacjiemotka

leono miałam już nie udzielać się w tym temacie, uważając to za absolutną stratę czasu, jednakże Twoje słowa sprawiły, że jednak się odezwę...

Mierzi mnie niechlujstwo połączone z wygórowanymi wymaganiami, lenistwo językowe i twierdzenie, że to nic ważnego... To, że nagradzane są prace z błędami, to, że można być blogerę, że fajpejdże na Facebooku prowadzą często gęsto osoby, które powinny raczej inne lody kręcić.

Zostałam wychowana w szacunku do słowa pisanego, dużo czytam i cały czas się uczę - może to i zaściankowe, ale dobrze mi z tym.

Myślę, że taki przypadek, jak Twój, to jednak raczej wyjątek. Zarzucanie mi więc braku świadomości to niekoniecznie słuszność.

P.S. Gratuluję wygranych bonów. W moim zaścianku również poszło całkiem zacnie, więc wiesz... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5428902 Napisano: 31.10.2012 06:53:54 w Biedronka
Uczono mnie, choć nie w szkole, by nie kopać się z koniem.

Życzę powodzenia w konkursach. Szczegulnie opisowyh emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5428866 Napisano: 31.10.2012 06:27:39 w Biedronka
kamila10001 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

79magda napisał(a):

Po to, żeby się następnym razem zastanowił i nie ośmieszał. Proste.

Znam bardziej skuteczne sposoby ośmieszania się a sama nie ośmieliłabym stawiać sie na pozycji cenzora i komuś wytykać pisania poprawnego -na naukę jest czas w szkole a nie na forum

Ja jestem ciekawa czy te osoby, które tak gorliwie wytykają cudze błędy są takie odważne w realu twarzą w twarz?

Nooo, ja natomiast jestem ciekawa, jak ci, co nie potrafią pisać, wypełniają dokumenty w urzędach
0 0

79magda

#5428860 Napisano: 31.10.2012 06:24:45 w Biedronka
ksantypa napisał(a):

79magda napisał(a):

Po to, żeby się następnym razem zastanowił i nie ośmieszał. Proste.

Znam bardziej skuteczne sposoby ośmieszania się a sama nie ośmieliłabym stawiać sie na pozycji cenzora i komuś wytykać pisania poprawnego -na naukę jest czas w szkole a nie na forum

Człowiek się uczy całe życie. Wszystkiego. A zwracanie uwagi na poprawność polszczyzny nie ma nic wspólnego z byciem cenzorem - mylisz pojęcia. Nie ośmielam się zwrócić uwagi sąsiadce, że wygląda źle w różowej mini i białych kozaczkach... ale gdyby napisała na klatce ogłoszenie, że szóka klóczy na pewno nie przeszłabym obok obojętnie... emotka

To są podstawy. Coś jak tabliczka mnożenia. Zawsze można się poduczyć, nawet, a może zwłaszcza, jeżeli jest się dorosłym człowiekiem.
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5428844 Napisano: 31.10.2012 06:11:20 w Biedronka
Po to, żeby się następnym razem zastanowił i nie ośmieszał. Proste. Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5428098 Napisano: 31.10.2012 11:11:39 w Biedronka
bethan napisał(a):

krynio napisał(a):

dede napisał(a):

Tak patrzę na tego smsa i tam nie ma spacji między tą zgodą a www2000... więc już zgłupiałam emotka

emotka

Dziewczyna chce chyba żartami napięcie rozładować emotka

0 0

79magda

#5427931 Napisano: 31.10.2012 09:47:26 w Biedronka
maria1980 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

pomazyc nie zauważylam - racja..
widocznie i mi sie zdarza. czy teraz bedzie rozmowa na kilka stron ,ze zrobilam bład ortograficzny ? emotka emotka

Daj spokój fryteczka
emotka

nie warto się stresować ,komuś nie poszło chyba i musiał się wyzyć emotka

Dziwne rozumowanie. Tak samo dziwne, jak wietrzenie teorii spiskowych, że w konkursie, w którym się nie wygrało na pewno losowali... Obserwuję to forum od lat i po prostu dziwię się ludziom, którzy popełniają rażące błędy, że są zdziwieni, że znów im się nie udało, że inni wygrali, a oni nie...

Ja nie umiem malować, więc nawet nie startuję w niczym, co ma związek z kredkami czy farbami - trudno, bym oczekiwała, że mam szanse, no chyba, że moją pracę przedstawią jako taką, przy której komisja wpadła pod stół, krztusząc się kawą...

Odrobina samokrytycyzmu - polecam. Uwierzcie, że osoby, które potrafią pisać sprawdzają swoje teksty po kilka razy przed wysłaniem. Więc myślę, że nikomu to nie zaszkodzi...
Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5427891 Napisano: 31.10.2012 09:28:24 w Biedronka
fryteczka napisał(a):

chapca9 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

jakos nie licze ,ze sposrod tylu zwu=yciezkich hasel ktores z moich 2 wybiora ale pomazyc mozna emotka

Z takimi rażącymi błędami na pewno nie emotka

nie robię błędów emotka jak widzisz w tym słowie pojawiło się za dużo liter , trzymalam malego na kolanach i wcisnal pare znaków a ja nie zwrócilam uwagi.
Twój komentarz był zbedny, pewnie wygralam wiecej niz TY

W jednym wyrazie jest nawet o jedną za mało, a nie za dużo emotka więc to chyba nie kwestia liter...

(wtrąciła swój niepotrzebny komentarz, ponieważ nie zależało jej, by wygrywać od kogoś więcej emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5427326 Napisano: 30.10.2012 07:00:25 w Żegnamy zmarłych
Codzienne Jej czytanie pozwalało mi nabierać dystansu, cieszyć się chwilą i na nowo każdego dnia zakochiwać w życiu... Od tygodnia było pusto na blogu, ale jeszcze miałam nadzieję emotka

Jej walka była niesamowita! Wyświetl w wątku >>
[*] 0

79magda

#5426810 Napisano: 30.10.2012 03:02:08 w Biedronka
Biedronka - jakże miłe zakończenie emotka

... no a jutro nieco emocji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5424404 Napisano: 29.10.2012 10:29:56 w Biedronka
Widzę, że się mózgi nie lada lansują przy poniedziałku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5424294 Napisano: 29.10.2012 09:38:16 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że jestem taką ofiarą losu emotka

Nie ma to, jak zacząć tydzień od efektownego upadku z roweru, przez co wyglądam jak ofiara przemocy domowej i nawet kawę muszę pić przez rurkę, bo spuchnięta wara straciła czucie emotka

... a najgorsze jest to, że spuchła w tak zwany dzióbek, więc nie pozostaje mi nic innego, jak zrobić sobie serię słit foci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5424256 Napisano: 29.10.2012 09:26:12 w Biedronka
joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Widzę, że Biedronka jednak gustowała w zakręconych tekstach, takich oderwanych od ziemi nieco... emotka

Ja mogę to tylko potwierdzić emotka

W różnych gustowano, oderwane nagradzali, ale nie tylko. Wygrał np. taki:

Napój VIVAT. Popatrz, w tej butelce tańczy całe mnóstwo pomarańczy, jeszcze tylko palmy brak, koniec z nudą - vivat smak! emotka

To ciekawe jest, bo u mnie również tańczyły pomarańcze, tyle tylko, że w marcepanie
emotka

jest taki marcepan z cząstkami pomarańczy i one tańczyły w moim haśle, a marcepan się migdalił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5424232 Napisano: 29.10.2012 09:16:24 w Biedronka
Widzę, że Biedronka jednak gustowała w zakręconych tekstach, takich oderwanych od ziemi nieco... emotka

Ja mogę to tylko potwierdzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5422880 Napisano: 27.10.2012 09:16:46 w Udane wymiany - polecane nicki:)
sambolera napisał(a):

nice napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Bardzo polecam Sambolerę emotka dzieki kochana za wymianke emotka emotka emotka

ja ogólnie polecam sambolerę do wszystkiego emotka super dziewczyna

ojejku Dziewczyny emotka
az nie wiem co powiedziec emotka

Nic nie mów, bo to sama prawda
0 0

79magda

#5420647 Napisano: 26.10.2012 10:38:22 w poznajmy się BLIŻEJ
cudaczek121 napisał(a):

a propos warsztatów bardzo chętnie spotkam się z Forumowczami na zlocie z okazji warsztatów kulinarnych we Wrocławiu
emotka Proszę się nie ukrywać, bo dla mnie okazja do świętowania jest szczególna-11 listopada obchodzę urodziny i zamierzam się dobrze bawić emotka

chętnie, jak weźmiesz mnie zamiast Mamy
0 0

79magda

#5420022 Napisano: 25.10.2012 07:46:59 w poznajmy się BLIŻEJ
Najwięcej ludzi to chyba na rejsie było?! Wyświetl w wątku >>
0 0