Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
79magda
Postów 4996
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję, że nikt mądry się nie podzieli i będzie rezerwa dla kogoś, kto ma paragon
Wyświetl w wątku >>
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witamy na forum, misiu pysiu
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajpejdż to z kolei taki FajnyPejdż po prostu, roi się tam od znaczków, co to idą jakoś tak: XXXDDD XD XXDDDD
loffciam Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leono miałam już nie udzielać się w tym temacie, uważając to za absolutną stratę czasu, jednakże Twoje słowa sprawiły, że jednak się odezwę...
Mierzi mnie niechlujstwo połączone z wygórowanymi wymaganiami, lenistwo językowe i twierdzenie, że to nic ważnego... To, że nagradzane są prace z błędami, to, że można być blogerę, że fajpejdże na Facebooku prowadzą często gęsto osoby, które powinny raczej inne lody kręcić.
Zostałam wychowana w szacunku do słowa pisanego, dużo czytam i cały czas się uczę - może to i zaściankowe, ale dobrze mi z tym.
Myślę, że taki przypadek, jak Twój, to jednak raczej wyjątek. Zarzucanie mi więc braku świadomości to niekoniecznie słuszność.
P.S. Gratuluję wygranych bonów. W moim zaścianku również poszło całkiem zacnie, więc wiesz... Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Życzę powodzenia w konkursach. Szczegulnie opisowyh Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nooo, ja natomiast jestem ciekawa, jak ci, co nie potrafią pisać, wypełniają dokumenty w urzędach
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Człowiek się uczy całe życie. Wszystkiego. A zwracanie uwagi na poprawność polszczyzny nie ma nic wspólnego z byciem cenzorem - mylisz pojęcia. Nie ośmielam się zwrócić uwagi sąsiadce, że wygląda źle w różowej mini i białych kozaczkach... ale gdyby napisała na klatce ogłoszenie, że szóka klóczy na pewno nie przeszłabym obok obojętnie...
To są podstawy. Coś jak tabliczka mnożenia. Zawsze można się poduczyć, nawet, a może zwłaszcza, jeżeli jest się dorosłym człowiekiem.
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziwne rozumowanie. Tak samo dziwne, jak wietrzenie teorii spiskowych, że w konkursie, w którym się nie wygrało na pewno losowali... Obserwuję to forum od lat i po prostu dziwię się ludziom, którzy popełniają rażące błędy, że są zdziwieni, że znów im się nie udało, że inni wygrali, a oni nie...
Ja nie umiem malować, więc nawet nie startuję w niczym, co ma związek z kredkami czy farbami - trudno, bym oczekiwała, że mam szanse, no chyba, że moją pracę przedstawią jako taką, przy której komisja wpadła pod stół, krztusząc się kawą...
Odrobina samokrytycyzmu - polecam. Uwierzcie, że osoby, które potrafią pisać sprawdzają swoje teksty po kilka razy przed wysłaniem. Więc myślę, że nikomu to nie zaszkodzi...
Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W jednym wyrazie jest nawet o jedną za mało, a nie za dużo więc to chyba nie kwestia liter...
(wtrąciła swój niepotrzebny komentarz, ponieważ nie zależało jej, by wygrywać od kogoś więcej ) Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jej walka była niesamowita! Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
... no a jutro nieco emocji Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma to, jak zacząć tydzień od efektownego upadku z roweru, przez co wyglądam jak ofiara przemocy domowej i nawet kawę muszę pić przez rurkę, bo spuchnięta wara straciła czucie
... a najgorsze jest to, że spuchła w tak zwany dzióbek, więc nie pozostaje mi nic innego, jak zrobić sobie serię słit foci Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ciekawe jest, bo u mnie również tańczyły pomarańcze, tyle tylko, że w marcepanie
jest taki marcepan z cząstkami pomarańczy i one tańczyły w moim haśle, a marcepan się migdalił Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mogę to tylko potwierdzić Wyświetl w wątku >>
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nic nie mów, bo to sama prawda