Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 79magda

79magda

#5759452 Napisano: 22.10.2013 15:56:54 w PLAGIATY
joan napisał(a):

agicho napisał(a):

http://www.radioz...onkursy/Zlota-jesien

http://fotoblogia...lepsze-prace-galeria

hmm.... nie wiem co o tym sądzić emotka

Hmm, ciężko, żeby ktoś miał jednocześnie na imię Ziemowit i Joanna emotka

Może to rodzice młodej damy emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5754484 Napisano: 14.10.2013 14:28:57 w Kaufland konkursy
mundek2004 napisał(a):

Czy zgadzają się Wam wygrane w Kauflandzie?
http://www.nestle...b3w_kaufland_1_0.pdf

ale to chyba nie jest cała lista emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5752265 Napisano: 09.10.2013 19:30:33 w Intermarche
Skoro z tysiakami dzwonili ze trzy dni, dlaczego uważacie, że już koniec?! Przecież stówki od wczoraj dopiero jadą, więcej wiary ludzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5751144 Napisano: 08.10.2013 13:17:52 w Popraw sobie humor...

79magda

#5750645 Napisano: 07.10.2013 17:17:03 w Żegnamy zmarłych
Joanna Chmielewska emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

79magda

#5750546 Napisano: 07.10.2013 15:08:53 w Wkurza mnie...
polarniczka napisał(a):

jola29k napisał(a):

Dziś się wkurzyłam na maxa dzwoni telefon biegnę jak głupia może coś wygrałam a tam kurier szuka jakiegoś Bartosza , nie mineła godzina znów dzwoni telefon a tam znowu inny kurier szuka jakiegoś faceta , no pomyłka a za pół godzinny znów telefon i znowu jakiś kurier szuka faceta . A ja naiwna myśle może wreszcie do mnie zadzwoni .

w czym problem? jak darmowa to trza brać, powiedzieć że brat/kuzyn zmienił adres wysyłki i odbierasz emotka

emotka no nieźle... Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5749816 Napisano: 05.10.2013 19:38:17 w Wkurza mnie...
like-a-bomb napisał(a):

79magda napisał(a):

Tak z ciekawości zapytam - a ile kosztują "normalnie" takie torebki?

Bo wg mnie 250 zeta za torebkę to jakoś sporo... choć prawda jest taka, że od dobrych paru lat nie kupiłam żadnej torebki (dzięki Ci o losie konkursowicza emotka ) więc mogę się i nie znać emotka

Kilka dni temu widziałam po ok. 499 zł któryś model. Generalnie przed chwilą na Allegro ktoś kupił w tej cenie kuferek na który polowałam - 499 zł. Dziś rano po 249. Szok... emotka

Niezła przebitka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5749813 Napisano: 05.10.2013 19:32:06 w Wkurza mnie...
Tak z ciekawości zapytam - a ile kosztują "normalnie" takie torebki?

Bo wg mnie 250 zeta za torebkę to jakoś sporo... choć prawda jest taka, że od dobrych paru lat nie kupiłam żadnej torebki (dzięki Ci o losie konkursowicza emotka ) więc mogę się i nie znać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5747512 Napisano: 01.10.2013 23:20:38 w Kaufland konkursy
iszhara napisał(a):

A tłumaczenie że zawsze się wygrywało w "moim" sklepie a teraz się nie udało więc pewnie nawet go nie brali pod uwagę są co-najmniej dziwne jak dla mnie..

Coś Ty, to poważna afera, spisek dziejowy, trzeba komisję śledczą powołać, jak to możliwe, że nie ma kompotu, skoro zawsze był emotka Ech, jaka szkoda, że 4Frame nie uruchomiło jeszcze całodobowej infolinii telefonicznej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5747497 Napisano: 01.10.2013 23:09:58 w Kaufland konkursy
anialistopad napisał(a):

jutro do nich zadzwonie niech sprawdza co tam sie stalo,tak nie moze byc to jest oszustwo i tyle

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5746895 Napisano: 01.10.2013 14:05:41 w Carrefour konkursy
fragles napisał(a):

like-a-bomb napisał(a):

Czy Smolar informował już zwycięzców z I etapu "Velvet"? emotka

jak mówi spiskowa teoria dziejów Smolar teraz siedzi i robi ostra selekcję emotka

Zadzwońmy tam emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5746893 Napisano: 01.10.2013 14:04:09 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

agicho napisał(a):

Z drugiej strony niech agencje patrzą jakie sobie świadectwo wystawiają- oni są dla konsumentów a nie na odwrót- jeśli pracownik / agencja/ nie ogrania swego podwórka to w innym zawodzie wyleciałby na zbity pysk.

emotka Pozwolę sobie jeszcze dodać, że świadectwo wystawiają również wszystkim innym markom / podmiotom związanym z danym konkursem. I o tym powinni pamiętać.

A ja myślę, żeby pierwsza rzuciła kamieniem osoba, która w swojej pracy zawsze wszystko robi/robiła perfekcyjnie. Nieomylna, terminowa, robot właściwie...

Przecież taka agencja to po prostu sztab ludzi. Wystarczy, że jedna z nich ma obsuwę, a już cały projekt leży. Rozumiem rozgoryczenie, ale mam również świadomość, że różne rzeczy mogą się zdarzyć...

Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5746886 Napisano: 01.10.2013 13:59:40 w Kaufland konkursy
toka napisał(a):

79magda napisał(a):

mahuska napisał(a):

79magda napisał(a):

A potem się dziwić, że gdy ktoś ma naprawdę ważną sprawę, w agencjach nie chcą odbierać telefonów emotka ja na miejscu tej spokojnej pani już dawno nie tknęłabym słuchawki emotka

Wiesz co Ty jak zwykle swoje, a pomyśl że niektórzy na serio nie mają co do gara włożyć i czekają...

Dobrze, że telefonów im nie wyłączyli jeszcze emotka i że słaniając się z głodu, zdołają wyszeptać do słuchawki: "gdzie są @*$wa moje bony i smsy" emotka

osobiście jest mi w miarę obojętne kiedy te bony przyjdą dlatego cierpliwe czekam.Nie podoba mi się niedotrzymywanie umów-i tylko tu widzę problem jeśli chodzi o nieterminowośc agencji.
Ale nabijanie się z ludzi którzy faktycznie mogę nie mieć kasy na zycie lub jedzenie to już GRUBA przesada.Nigdy nie byłam w takiej sytuacji i może dlatego wyjatkowo mnie wkurza jak widzę nabijanie się z tego że ktoś może mieć krucho z kasą.Całkowicie wierzę w to że te bony komuś ratują domowy budżet więc może trochę wiecej szacunku i wyrozumiałości dla tych ludzi emotka

Jestem złośliwa nie dlatego, że ktoś nie ma kasy, bo to zjawisko znam doskonale (choć uważam, że ci, którym jest naprawdę ciężko, zaciskają zęby i raczej ukrywają to przed światem), tylko z powodów, które opisałam wyżej. Są na forum osoby, które ciągle o wszystko i wszędzie mają pretensje i czasem po prostu można nie wytrzymać... Ale lepiej już się zamknę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5746862 Napisano: 01.10.2013 13:43:52 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

79magda napisał(a):

mahuska napisał(a):

79magda napisał(a):

A potem się dziwić, że gdy ktoś ma naprawdę ważną sprawę, w agencjach nie chcą odbierać telefonów emotka ja na miejscu tej spokojnej pani już dawno nie tknęłabym słuchawki emotka

Wiesz co Ty jak zwykle swoje, a pomyśl że niektórzy na serio nie mają co do gara włożyć i czekają...

Dobrze, że telefonów im nie wyłączyli jeszcze emotka i że słaniając się z głodu, zdołają wyszeptać do słuchawki: "gdzie są @*$wa moje bony i smsy" emotka

syty z głodnym nie pogada, nie chcesz nie dzwoń proste

Niestety nie takie proste, bo to ci, którzy dzwonią, tworzą świadectwo tym innym. A jeżeli zachowują taką kulturę wypowiedzi i składnię, jak pisząc na forum, to nie dziwię się, że opinie o konkursowiczach w agencjach są takie, a nie inne! Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5746860 Napisano: 01.10.2013 13:41:36 w Kaufland konkursy
malenka89 napisał(a):

79magda napisał(a):

mahuska napisał(a):

79magda napisał(a):

oj Madziu widać, że zawsze miałaś lekkie życie emotka

Tak, tak, sms-y na konki pisze za mnie w diamentowym fonie sekretarz, któremu dyktuję teksty siedząc w limuzynie i popijając szampana...
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5746854 Napisano: 01.10.2013 13:32:48 w Kaufland konkursy
Gdyby powiedzieli, że nie mają, polecielibyście z pretensjami do prezydenta emotka więc po prostu odbierają co szósty telefon, wciskając ciemnotę, wznosząc oczy do góry i zakreślając na liście odpowiednie numerki, które już nigdy sms-a nie dostaną emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5746853 Napisano: 01.10.2013 13:30:17 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

79magda napisał(a):

Dobrze, że telefonów im nie wyłączyli jeszcze emotka i że słaniając się z głodu, zdołają wyszeptać do słuchawki: "gdzie są @*$wa moje bony i smsy" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5746846 Napisano: 01.10.2013 13:24:33 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

malenka89 napisał(a):

dla niektórych to ważna sprawa, bo wiem, że są tu osoby co nie pracują i z takich bonów się utrzymują.

Pewnie sporo osób miało już zaplanowane zakupy za te bony (w tym ja). Skoro termin na wysyłkę minął, rozmowy z tą miłą panią są w pełni uzasadnione - chyba za to jej płacą?

Chociaż wiadomo, że to w sumie "naprawdę nieważne sprawy", bo przecież my wszyscy tutaj śpimy na pieniądzach, jedna wielka rodzina Rockefellerów...

joan, dobrze wiesz, o czym mówię - o nieustających, namolnych, upierdliwych telefonach... Skoro tyle osób pisze na forum, że dzwoni/dzwoniło/dzwonić zamierza, to rzeczywista ilość telefonujących osób jest z pięć razy taka... Spóźnili się tydzień z wysyłką bonów, bo ktoś gdzieś nawalił (wow, jest tylko człowiekiem), najlepiej spalmy go na stosie emotka choć nie, nie spalimy, nie mamy już sił z głodu się ruszyć emotka

Oczekujemy, by nas traktowa poważnie, więc się tak zachowujmy. Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5746843 Napisano: 01.10.2013 13:21:19 w Kaufland konkursy
malenka89 napisał(a):

79magda napisał(a):

dla niektórych to ważna sprawa, bo wiem, że są tu osoby co nie pracują i z takich bonów się utrzymują.

I gdyby była powódź i samochód kuriera nie dojechałby z nagrodą, umarliby z głodu, tak?! Albo kurier z bonem złapałby na przykład gumę... Są różne okoliczności losowe, na pewno nie jest tak, że nie wysłali tych bonów, bo się złośliwie z nimi kryją po kątach, czytając forum i poklepując się po ramionach emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5746826 Napisano: 01.10.2013 13:07:50 w Kaufland konkursy
A potem się dziwić, że gdy ktoś ma naprawdę ważną sprawę, w agencjach nie chcą odbierać telefonów emotka ja na miejscu tej spokojnej pani już dawno nie tknęłabym słuchawki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0