Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 79magda

79magda

#5813339 Napisano: 27.01.2014 17:44:50 w Kupię...
Kupię golarkę męską - model i ceny proszę PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5810461 Napisano: 22.01.2014 12:03:02 w Czas na zmiany...
ciasssteczko napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

nie działa wyszukiwanie konkursów po rodzaju nagród

nadal nie działa...

Może wpisujesz cały czas Porsche i Porsche, to system zgłupiał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5810260 Napisano: 21.01.2014 21:36:37 w Dziś cieszę się z.....
Piekny, pięęęękny mecz emotka emotka emotka emotka brawo nasi chłopcy emotka i kibice emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5808189 Napisano: 17.01.2014 11:33:10 w Wkurza mnie...
frodo napisał(a):

isiulka napisał(a):

joan napisał(a):

sneerr - wytykanie kucharkom, że oblizały łyżkę przy gotowaniu, gdy samemu się do garów nie wrzuciło NIC!, jest nietaktem z najwyższej półki. A może: najniższej.

emotka emotka Bo nie wolno kucharkom oblizywać łyżeczek! Znaczy oblizać mogą, ale nie mogą połknąć ( zawartości łyżeczki). W takim cudownym kraju żyjemy. Nawet kraj mi nie przeszkadza, co ludzie którzy potrafią donieść do urzędu skarbowego, że kucharka ich dzieci kosztuje jedzenie za które nie zapłaciła. Troche odbiegłam od tematu ale to też mnie wkurza więc w sumie pasuje emotka

Mnie tam strasznie wkurza oblizywanie łyżek przez kucharkę, bo kto wie co ona potem z taką oblizaną łyżką robi emotka

No i przede wszystkim - kto wie, co oblizywała wcześniej emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5807678 Napisano: 16.01.2014 13:39:18 w Wkurza mnie...
maribog napisał(a):

jkkp napisał(a):

siedzę sobie przy kompie i widzę jak mi coś lezie po panelach, czarne, włochate i duże, nie wiedziałam czy uciekać czy to gonić, tak bardzo się boję pająków, że cały czas mam gęsią skórkę na samą myśl, że to wlazło do domu emotka

Jak tego czegoś nie goniłaś to uwierz, że zobaczysz to jeszcze raz emotka

Może z rodziną emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5807578 Napisano: 16.01.2014 11:22:18 w Paragony
szymejk napisał(a):

semma napisał(a):

szymejk napisał(a):

poszukuję paragonu na zgrzewkę wody żywiec z c4 z konkursu Grafa szusujponagrody.pl

numer paragonu sie wpisywało, inny nie przejdzie

no racja, dzięki
czyli deska i bon przejdą koło nosa emotka

Nie przejdą, jeżeli po prostu wyślesz paragon, którego numer został podany w zgłoszeniu emotka no bo przecież chyba nie był wymyślony... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5807389 Napisano: 15.01.2014 21:47:25 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie Dumoulin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5805765 Napisano: 13.01.2014 08:52:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
koza.k90 napisał(a):

to po co filozofujesz jak ten konkurs nie dotyczy Ciebie osobiście emotka emotka emotka emotka

mnie wierszyk się podoba i nie widzę sensu wieszać psów na autorze czy rymach

Masz rację, wsciekla kozo, ja również zupełnie nie rozumiem samozwańczych filozofów, którym notorycznie wydaje się, że mają coś ciekawego do powiedzenia... To trochę tak, jak u Tuwima, nieprawdaż emotka

Przyszedł śmierdziel do ogrodu
I stwierdził,
Że się ktoś dopuścił smrodu,
Bo śmierdzi.

Stanął śmierdziel, żeby fakt ten
Ustalić
I coś w związku z tym nietaktem
Uchwalić.

Więc się śmierdziel zebrał licznie
W drzew cieniu,
Protestując energicznie
W imieniu.

Potem ruszył po ogrodzie
Pochodem,
Krzycząc: "Hańba! Precz, narodzie,
Ze smrodem!"

Krzyczał, ryczał, ducha sławił
(Nie ciało),
Ale gdzie się tylko zjawił -
Śmierdziało.

Z tego morał się wywodzi
Dla wielu:
Nie protestuj, gdy sam smrodzisz,
Śmierdzielu. Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5805128 Napisano: 11.01.2014 11:21:47 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

ah nie ma, ale jest już "aha" - wiele dziwnych rzeczy odkryłam grając w literaki na kurniku emotka jest nawet słowo "ęsi" - jako dźwięk wydawany przez niemowlaki emotka ale już "gu" nie było, teraz chyba uwzględniają. Mało dziecko przecież robi ęsi ęsi ęsi a nie gu gu gu emotka

Może to zależy od płci dziecka emotka głośno o tym ostatnio emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5804765 Napisano: 10.01.2014 14:36:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante napisał(a):

joan napisał(a):

asante napisał(a):

Czy były juz wyniki z Fa (Romantyczny weekend w Paryżu)? Wyniki miały być do 7.01 + 2 dni...

Nie było. Cały grudzień jest opóźniony, jeśli chodzi o wyniki...

Dzięki. Posłałam tylko jedno zgłoszenie i to nie na temat (jak później zauważyłam), ale patrząc na niektóre wybory zawsze mam szansę emotka

emotka emotka emotka Podoba mi się takie podejście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5803896 Napisano: 09.01.2014 12:05:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
mia napisał(a):

79magda napisał(a):

Czy ktoś pisał może do Orangutana, by wycofać swoje zgłoszenie z konkursu? Odpisują na maile, czy trzeba pocztą? Nie "oddam" swojego tekstu za starter emotka a wyniki nie wzbudzają mojego zaufania emotka

III.5.
Uczestnik Konkursu może w każdym czasie wycofać swoje zgłoszenie przez przesłanie informacji o rezygnacji Organizatorowi w sposób określony w pkt. X ust.1. Wszelkie koszty wykonania i przesłania prac konkursowych, w tym koszty zakupu odpowiednich sprzętów, oprogramowania i innych urządzeń, uzyskania stosowanych zgód i uprawnień, obciążają Uczestnika Konkursu. emotka

http://sezonnaorange.pl/regulamin

No tak, przesłałam pracę z laptoka, którego nijak mi Orangutan wcześniej nie ofiarował, więc obciążona byłam i jestem owego laptoka kosztem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5803840 Napisano: 09.01.2014 11:13:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
Czy ktoś pisał może do Orangutana, by wycofać swoje zgłoszenie z konkursu? Odpisują na maile, czy trzeba pocztą? Nie "oddam" swojego tekstu za starter emotka a wyniki nie wzbudzają mojego zaufania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5801147 Napisano: 04.01.2014 18:37:23 w Dziś cieszę się z.....
eciepecie napisał(a):

http://www.sfora....uchy-za-darmo-a63315 emotka emotka

Widzę tam parę osób z forum emotka

A pozostając w temacie - i ja dziś cieszę się z paru zakupowych łupów, choć poczyniłam je będąc całkowicie ubrana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5800503 Napisano: 03.01.2014 15:35:24 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że po ponad rocznej przerwie zakupiłam parówki Berlinki, choć obiecałam sobie, że już nigdy emotka no ale cóż... mania konkursowania zwyciężyła. Choć mają datę ważności do 21 stycznia, są kwaśne, śmierdzące i niezjadliwe emotka

I dobrze Ci tak, tym razem na pewno pożegnasz je na zawsze emotka

Najpierw otruję bezdomne, marznące kotki pod balkonem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5800489 Napisano: 03.01.2014 15:25:57 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że po ponad rocznej przerwie zakupiłam parówki Berlinki, choć obiecałam sobie, że już nigdy emotka no ale cóż... mania konkursowania zwyciężyła. Choć mają datę ważności do 21 stycznia, są kwaśne, śmierdzące i niezjadliwe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5797726 Napisano: 28.12.2013 12:21:44 w Rossmann
staszek napisał(a):

bo z konkursami to jak ze wszystkim, jak nie masz deadlinu to i motywacji brak emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5796832 Napisano: 24.12.2013 00:17:18 w Dziś cieszę się z.....
Moje świąteczne wypieki, którym poświęciłam sporą część dnia, niebezpiecznie otarły się o perfekcję... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5792848 Napisano: 16.12.2013 10:10:42 w NA CO CZEKAMY?

79magda

#5790980 Napisano: 12.12.2013 15:27:35 w Leclerc
joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Kosmetyki "poszły" teraz, więc... emotka

Panie Patryku, czy wysłał Pan esemesy do zdobywców nagród kosmetycznych? No bo widzi Pan, dzwonili z forum konkursowego, że nic nie dostali emotka

Chwila, opony byłem zmienić, zaraz tam wklepię co trzeba emotka A ci na tym forum to też problemów nie mają - karpiom w wannach niech plecki umyją, a nie tu pracującym ludziom głowę zawracać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5790174 Napisano: 11.12.2013 16:20:15 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

myszania napisał(a):

Wkurza mnie jak wygrywa chłam .... "bo nigdy nic jeszcze nie wygrałam" (no pech, jak jesteś niedorajdą sobie myslę).

http://chocolissi...ge/KONKURS_CHOCO_SPA

A ja nie wiem czy bardziej mnie wkurza "bo nic nie wygrałem" (zgłoszenie nr 1) czy branie na litość i opowiadanie o chorobach, zeby wygrać (zgłoszenie nr 2). Jedno i drugie jest żenujące. Kiedyś w konkursie fotograficznym, gdzie trzeba było pokazać jakąś potrawę ktoś dodał zdjęcie dziewczyny na wózku inwalidzkim. Mnie to po prostu przeraża...

Jest taka Pani na fejsie, która opisuje swoje cierpienie po śmierci męża... I jako takiej straty bardzo współczuję, ale pisanie o tym, jak się cierpi i że tylko nowy balsam pod prysznic może ukoić ten ból - no cóż... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0