Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 79magda

79magda

#5870077 Napisano: 03.06.2014 22:08:02 w Pomocy!!!!
serene napisał(a):

Było było w regulaminie- natomiast pamiętam,że kilka razy zdarzały się takie zapisy w innych konkursach, a mimo tego Organizator sam podatek płacił.
Zawsze jest ten pierwszy raz emotka emotka

W gazetowych konkursach zwykle tak jest - dopóki nie zapłacisz, nie wyślą nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5868338 Napisano: 30.05.2014 14:25:35 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Ale teraz można dać 7 osobom - i to mnie bardziej cieszy emotka
No ok, nagroda miała być inna (inaczej zapakowana), ale to co wypisują na profilu Raffaello doprowadzi jedynie do tego, że przestaną organizować konkursy. Chcieli dobrze, coś tam im nie wyszło - przyznali, że z ich winy, przepraszają, rozmawiają z fanami, nie olewają sprawy. Ja uważam, że taki sposób wykłócania się będzie z niekorzyścią tylko dla nas. W tym roku jest mniej ciekawych konkursów, agencje i organizatorzy ciągle słuchają pretensji, o wszystko. Konkursowicze potrafią wywlekać takie głupoty i roszczenia, że rzygać się chce. Żeby nie było - ja nie bronię Raffaello, ale jestem w miarę elastyczna w takich sprawach. Dostanę 100 pralinek? Nie, bo dostanę ich 105 emotka Sami pleciemy sznur na nasze konkursowe szyje...

Chętnie kliknęłabym "lubię to" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5861215 Napisano: 13.05.2014 11:53:17 w Wkurza mnie...
Anonima napisał(a):

wkurza mnie ze jak ktos ma swoje zdanie, nagle wstydzi sie go i chocby kasuje swoje posty, ktore byly tu dzisiaj emotka badzcie konsekwentni, czego sie boicie?

Nic do Ciebie nie mam, ale od pewnego czasu natykam się na Twoje posty, w których ciągle Ci coś nie pasuje. Zasady konkursów, regulaminy, wpisy, czy też reakcje moderatorów.

Zanim zaczniesz niesłusznie się burzyć, przeczytaj regulamin, choćby tego forum - nie używamy na nim danych osobowych. We wczorajszych wpisach ktoś wylał swoje żale, pisząc o jakiejś konkursowiczce personalnie, więc zapewne ktoś zgłosił ten fakt do moderacji, albo admin sam zauważył i wpisy usunął.

Z kolei w regulaminach konkursów jest określone, jakie dane należy podać w przypadku wygrania konkursu. Bez względu na to, jak wartościowa jest nagroda. Biorąc w danym konkursie udział, zgadzasz się na to już samym swoim udziałem, więc nie pisz, gdy już owym laureatem zostaniesz, że Ty nie podasz peselu itp. Nie chcesz, nie podawaj, a najlepiej nie bierz udziału w konkursie. Proste?! każdy z nas na początku ma takie "problemy" i wątpliwości, na pewno i na forum znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania - ale najpierw sama poszukaj, zanim zaczniesz się burzyć, inaczej nikt ze stałych bywalców (czyt. osób, które wiedzą, o co kaman) nie będzie Cię poważnie traktował.

Pojawiłaś się w miejscu, w którym owe zasady znane są od dawna, więc jeżeli ktoś przyklaśnie Twoim żalom, to tylko taki, który podobnie, jak Ty ma o tym nikłe pojęcie.

Po prostu przyjmij do wiadomości, że tak jest - ułatwi Ci to życie forumowicza forum e-konkursy oraz konkursowicza. Więcej czytaj o obserwuj, mniej miej roszczeń. A jeżeli Ci to nie pasuje, przenieś się na forum o storczykach albo o szydełkowaniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5860219 Napisano: 10.05.2014 11:52:29 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

zawsze lepiej być kojarzoną z "mleczarką" niż ze złodziejami i pijakami emotka

Myślę, że chodzi raczej o to, że Polki są uważane za "łatwe", a taki strój i dekolt to tylko w pewien sposób może potwierdzać... Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5855944 Napisano: 29.04.2014 12:10:08 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

ojoj. uwielbiam tworzenie takich starych, ekskluzywnych grup na forach, które to głoszą, że tylko ich, wybranych, może coś wkurzać. emotka

ja rozumiem dawne tradycje itd, ale to nie znaczy, że one muszą się wszystkim podobać. dla mnie akurat te wpisy o wygranej w zdrapce albo wygranej w postaci zajścia w ciążę są 'srednio-obojętne ze wskazaniem na niepotrzebne', ale w temacie "wkurza mnie" chyba każdy użytkownik, bez względu na staż, może napisać, co mu się nie widzi. można mieć inne zdanie na ten temat, ale, na boga, nie 'argumentujmy'go jakimś pseudosekciarstwem.

a teraz, odwieczny głosie oburzenia, narzekający na narzekających na rzeczy, na które Ty nie narzekasz, zmieć i mnie. emotka

Przywódca mojej sekty stanowczo nakazał zmieść Cię li i jedynie wierszykiem emotka będzie liczył sobie osiem stron i duuużo rymów emotka jesteś pewna, że tego chcesz?! Przecież tak lubisz wierszyki emotka

... I wtedy śmiechem parsknęła, choć nie chciała,
Rym tak Ją urzekł, że wyjścia nie miała,
I nawet przez ułamek sekundy,
Zapragnęła kolejnej, ekscytującej rundy,
W wymianie celnych zdań i wyrażeń,
Co to niewątpliwie nienudnych dostarczają wrażeń! Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5855864 Napisano: 29.04.2014 10:57:29 w Wkurza mnie...
Kiedyś nie było w ogóle wątków paragonowych, ponieważ nikomu nie przyszłoby do głowy sprzedawać paragonu emotka albo stwarzać listy zakupów i ogłaszać się, niby obwoźny handlarz emotka

Tak, forum jest dla wszystkich. Również dla wiecznych malkontentów, wiecznych "nicniewygrywamjakwytorobicie", wiecznie oszukanych przez wszystkich - od kasjerki w kasie począwszy (bo specjalnie źle wydrukowała paragon), na sekretarzu dżuri konkursowego skończywszy, że nie wspomnę o pani sprzątającej, która sprytnie podmienia protokoły dotyczące rozwiązań konkursów, gdy tylko za szanowną komisją zamkną się drzwi, za którymi obradowali w pocie i znoju, starając się wyeliminować najlepsze zgłoszenia, zjeść włożone do urn muffinki z jagodowym kremem, czy też spalić na stosie zawodowych wyjadaczy emotka Forum jest zdecydowanie dla wszystkich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5855831 Napisano: 29.04.2014 10:13:37 w Wkurza mnie...
black_cat napisał(a):

To mnie wkurzają wpisy typu wygrałam 10 zł w zdrapkach albo tzw. metodą rachelową. Konkursów typu zdrapka lotto, nie ma w bazie, a jak każdy będzie się chwalił kupioną lodówka, pralką, samochodem, to ten wątek straci całkowicie sens.

Pojęcie "metoda rachelowa" powstało, gdy forum stanowiła grupa zgranych osób, które nie skakały sobie do gardeł i nie miały ciągle o coś pretensji. To swoista tradycja i koloryt tego miejsca.

Jak pojawiam się w nowym miejscu, nie rzucam od progu, że gary źle umyte, zasłony krzywo wiszą, a na półkach stoją śmieszne bibeloty... może okazać się, że dla bywalców tego miejsca właśnie owe bibeloty mają szczególne znaczenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5846812 Napisano: 07.04.2014 18:29:19 w Wkurza mnie...
O ile się nie mylę, był to konkurs kreatywny, co oznacza mniej więcej tyle, iż niektóre klany zawojowały dżuri bogactwem słownictwa na ten przykład... emotka

Wkurzają mnie wieczni narzekacze emotka każdy nie-wygrywa-częściej-lub-rzadziej. Po co te stękania, szukania winnych i zarzucanie pazerności?! Gdybym wiedziała, że każda moja odpowiedź odpowiednio kogoś gdzieś urzeknie, wysłałabym se 100 na 100 bonów, by pazernie mieć zapas pięknej bielizny na bardzo, bardzo długo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5844318 Napisano: 01.04.2014 21:55:10 w Biedronka
Skoro jest numer telefonu, zawsze można zadzwonić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5836677 Napisano: 12.03.2014 16:50:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

wyobraźcie sobie przez ile rąk przejdzie taki protokół na głupią stówę z TQG, gdzie widnieją wszystkie nasze dane - nr dowodu, PESEL, NIP i obowiązkowo podpis

aż strach bierze

emotka Prawie się udławiłam z przerażenia. Przekażę tę stówę na biedne dzieci.

Tymczasem koza tak się wystraszyła, ile oczu spojrzy na jej post, aż go... skasowała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5835358 Napisano: 10.03.2014 08:54:25 w Rossmann
asiam napisał(a):

edi999a napisał(a):

asiam napisał(a):

Sprzedam kupon rabatowy na 40 % na perfumy do drogerii Rossmann.Proszę o oferty z ceną na PW.

http://www.rossne...Ekupony%2005.03.2014

??? emotka
kupon można otrzymać do dowolnych zakupów- nawet za przysłowiową złotówkę

oczywiście, tylko najpierw je trzeba zrobić !

Ja oddam taki kupon za darmo emotka jeżeli komuś jest potrzebny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

79magda

#5828196 Napisano: 21.02.2014 18:18:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Anonima napisał(a):

co to znaczy ile wazny voucher?? jest w regulaminie tylko ze jedna noc.

ile w sensie jak długo w sensie do kiedy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5820503 Napisano: 08.02.2014 22:07:08 w Wkurza mnie...
koza.k90 napisał(a):

w związku z zapętleniem osobowego LEPIEJ do Żywca uprasza się o przesiadkę do DOPEŁNIACZY emotka

https://www.e-kon...870448/p/2/#p5820483

Wkurza mnie ten post i dziesiątki innych, które mnożą mi się w oczach. Poproszę o ikonkę <paw>. Ileż można, w każdym wątku, wszędzie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5818802 Napisano: 06.02.2014 13:50:06 w Rossmann
joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Może zacznij słowami: A wiesz, są podobno kobiety, które używają podkładu pod podkład, ja natomiast... emotka

emotka Albo: wiesz, są podobno kobiety, które używają bazy pod podkład, ja natomiast... emotka

Przyszedł mi do głowy krem do biustu z podziałem na prawą i lewą emotka w razie pomyłki dochodzi do jakiejś tajemniczej eksplozji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5818785 Napisano: 06.02.2014 13:19:51 w Rossmann
joan napisał(a):

assal napisał(a):

Tak się przyjęło, że kosmetyki dzielą się na te do ciała, twarzy, włosów, dłoni i stóp emotka
Do ciała są najczęściej balsamy, żele, serum i peelingi emotka

Nie wiem, jak to wytłumaczyć facetom emotka

Może zacznij słowami: A wiesz, są podobno kobiety, które używają podkładu pod podkład, ja natomiast... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5818259 Napisano: 05.02.2014 13:02:03 w Reklamacje wyników konkursów
joan napisał(a):

montezuma napisał(a):

Sam jestem zawiedziony tym konkursem (tylko dzbanek...) (...) Mimo braku sensownej wygranej w tym konkursie - ta postawa organizatora (by odrzucać takie prace) bardzo mi sie podoba
Mam nadzieje, ze zdecydują sie na ogłoszenie także zwycięskich propozycji - aby wiedzieć, z czym sie przegrało emotka

U mnie taka sama sytuacja emotka

E tam, na pewno Wam teraz żal, że nie byliście bardziej kreatywni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5818217 Napisano: 05.02.2014 12:34:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

solek87 napisał(a):

Witam, co myślicie o konkursie Skody Yeti? Może ktoś był już na jeździe testowej i wie jak to wygląda...

Nie widzę go w bazie, to nie podyskutujesz na jego temat emotka

emotka emotka joan emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5818027 Napisano: 04.02.2014 22:48:40 w Dziś cieszę się z.....
edzia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

edzia, niestety nie dostałam żadnych smyczek, usiadłam w pierwszym rzędzie na dole,żeby nie robić zamieszania swoją skromną osobą.W ogółe myślałam,że tam będzie z 15 minut reklam na początku zanim się zacznie emotka

aaaa emotka tooo chyba byłaś mocno spóźniona emotka haha, następnym razem zrobimy mini zlocik e-konkursowiczów z wrocka! emotka Ekipa z Wrocławia emotka

Jak weszłam na salę było 6 po 19.Natomiast jeszcze przed seansem w Realu przy półce serkami Hochland poznałam mimblę emotka Rozszyfruj konkursowicza rodowitego po zakupach jego emotka

Ja niestety mieszkam tuż przed samymi Bielanami i zanim się przecisnęłam przez zakorkowane centruum, było już po ptakach i na real czasu nie miałam emotka pewnie razem byśmy się poznały przy serkach hochlandowskich, bo taki plan też miałam emotka

Niektórzy poszli po serek po seansie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5815292 Napisano: 30.01.2014 19:40:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
normafia napisał(a):

claudia napisał(a):

normafia napisał(a):

marlena083 napisał(a):

Ja miałam 30 i mam tylko dzbanek... A tak się staralam...

Też miałam 30, ale niestety, się nie postarałam. Szykowałam święta, a to w moim przypadku wyklucza kreatywność emotka

dokładnie,termin zakończenia to był taki sobie.Nawet chciałam w wigilię lecieć po ten brakujący papier, ale rodzinka już się wkurzała, więc odpuściłam. A może by mieli nowe adidaski, a tak to mają dzbanek emotka

No właśnie. Do mnie też zjechała rodzinka, zajęła wszystkie miejsca, poprzesuwała meble, uszkodziła łącza internetowe, odcięła dostęp do komputera emotka

A trzeba było pogonić, barszczem polać na drogę i karpiem poszczuć!!! Też sobie wymyślili - Święta jakieś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0