Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
avatea
Postów 1341
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kaufland Wyświetl w wątku >>
www.szkodnikowo.pl
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki Delfinka;) wrócimy pełne wspomnień i energii:) Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba było pisać, że jedziesz na zakupy zaprosiłabym na kawę:) Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sanok na Śląsk przenieśli... ciekawe... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szukaj kogoś z Rzeszowa co będzie uprzejmy odebrać i zamawiaj kuriera. Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może ktoś odebrać z Rzeszowa? czy tylko rodzice?
Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w naszym kraju trzeba się nakombinować by na pełen etat matkować;) Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W praktyce kobieta wracająca do pracy po urlopie macierzyńskim ma prawo wystąpić do pracodawcy z wnioskiem o obniżenie wymiaru etatu do 7/8 (maksymalnie ½ etatu). Pracodawca nie może odmówić przyjęcia takiego wniosku. Jednocześnie pracownica przebywająca na zmniejszonym wymiarze etatu jest chroniona do dnia powrotu do wymiaru etatu nieobniżonego, nie dłużej jak przez okres 12 miesięcy od dnia złożenia wniosku.
Oznacza to, że pracę może stracić tylko w wyniku upadłości lub likwidacji zakładu pracy lub wystąpienia przesłanek do zwolnienia dyscyplinarnego.
Pomniejszeniu do 7/8 ulega wynagrodzenie. Jednocześnie wraz ze zmniejszeniem wymiaru czasu pracy zmniejszeniu ulega wymiar urlopu - proporcjonalnie.
Zadzwoń do najbliższej inspekcji pracy - za darmo powinni ci podać dokładnie paragrafy itp - jak rozwiązać tą sytuacje. Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma tego złego - wygraj wycieczkę do Londynu:)
Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja teściowa Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:) Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam to samo... Znalazłam misiowatego dentystę, który potrafiłby pewnie i wściekłego w sekundę uspokoić;) i teraz generalnie nawet lubię do niego chodzić... delikatny i tani:) Poszukaj takiego misiowatego;)
A mnie wkurza, że muszę coś napisać a wolałabym jakiś serial pooglądać z przystojnym wampirem w tle... a robota czeka... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nie powiem;)
Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zawsze można przedłużyć:) mnie wkurza to, że znowu wróciłam w stanie wskazującym wczoraj od fryzjera i dziś zamiast coś robić sensownego nie mam sił na nic... Wyświetl w wątku >>