Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
avatea
Postów 1341
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to nie tylko ja mam przygody:)
Cudaczek - na razie mam wszystkie Wyświetl w wątku >>
www.szkodnikowo.pl
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Alem się urobił...
- Czemu?
- To przez tę Unię. Musiałem zakolczykować cały inwentarz!
- Tak? A ja nie miałem z tym problemu. Koń, dwie krowy i pare świń... cóż to za robota?
- Ale ja mam pszczoły... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Carrefourze mają ponoć być dostępne stoliki za punkty rodzynka – 990pkt. Takie jak stołeczki.
W moim Carrefourze oczywiście ich nie ma bo jest za mały. Zdążyłam już Niuni skompletować stołeczki i strasznie się ucieszyłam, jak dostałam ulotkę z Rodzynki i tam ten stolik. A tu zonk… nie ma…
Czy znalazł by się ktoś z odpowiednia ilością punktów Rodzynki by mi wybrać taki stolik i przesłać?
Za swoje punkty wybrałabym cos innego dla tej osoby… oczywiście przesyłki ja pokrywam! Ewentualnie jeśli komuś nie zależy na prezencie z Rodzynki to może doładowanie na telefon albo….
Na pewno się dogadamy.
STRASZNIE zależy mi na tym stoliku dla Niuni…. Niech się znajdzie dobra duszyczka… Proszę….
Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cieszę się że nie był to np….. krem do depilacji okolic bikini! Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój Pan i Władca twierdzi, że jestem złem koniecznym ale to facet.... więc mu wybaczam te słowa;)
Dziewczyna wraca późno do domu. Ojciec przygląda się jej bacznie i mówi:
- W prawej pończosze puściło ci oczko.
- To często się zdarza.
- Tak, ale gdy wychodziłaś, miałaś je na lewej pończosze... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Proszę księdza, mam taką papugę co ciągle przeklina...
-Synu, nie martw się, ja mam papugę co ciągle się modli, może je wsadzimy do jednej klatki, to się dogadają.
Wsadzili papugi do jednej klatki, w końcu papuga, która przeklinała, zapytała drugą:
- Hej, mała, zrobimy barabara?
- Dzięki Bogu, cały czas się o to modliłam. Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ależ proszę... a oplułam monitor jak to przeczytałam... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Przeleciał pan je w dzień czy nocą?
- W nocy - odpowiedział rolnik.
- To nie powiedziałem że trzeba to zrobić w dzień?
Rolnik wrócił do domu, ponownie zapakował świnie do Żuka i do lasu.... Zmęczony wrócił do domu i położył się spać. Nocą budzi go żona:
- Mietek!
- Co?
- Świnie...
- Żrą? - ucieszył się rolnik.
- Nie! Siedzą w Żuku i trąbią. Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zamknąć ją w okrągłym pokoju i kazać usiąść w kącie... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W końcu wczoraj…
skończyła się woda w nawilżaczu… Nawilżacz(elektryczny) ma taką jakby biała nakładkę. Po ściągnięciu wyżej wspomnianej celem nalania wody oczom moim ukazały się spineczki w liczbie prawie trzech tuzinów… Moje zdolne dziecko znalazło sobie schowek… a ja już byłam gotowa rozwód wziąć z Panem i Władcą za chroniczne nie utrzymywanie porządku…
Cieszę się, że znalazłam te spineczki bo niemałe oszczędności uczynię…
Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane