Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
avatea
Postów 1341
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.szkodnikowo.pl
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bez przesady...;)
Blondynka niechcący zatrzasnęła drzwi samochodu, zostawiając w środku kluczyki w stacyjce. Na szczęście zostawiła lekko uchylone okno. Poszła więc na najbliższą stację benzynową, poprosiła ekspedienta o długi drucik za pomocą którego spróbuje wyciągnąć kluczyk.
Po chwili na stację benzynową wpada mężczyzna i śmieje się do rozpuku. Ekspedient pyta, co go tak rozbawiło, więc mężczyzna opowiada, jak blondynka próbuje drucikiem wyciągnąć uwięziony kluczyk.
Ekspedient zauważył, że nie ma w tym nic śmiesznego, że to bardzo dobry pomysł i że pierwszy raz w życiu spotkał tak inteligentną blondynkę. Na to odparł drugi mężczyzna:
- Owszem, ale druga siedzi w środku i mówi: trochę w prawo, trochę w lewo... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Cześć córeczko, co słychać?
- Zostałam prostytutką.
- Co? Jak mogłaś?! Ty szma.., ty k..., ty taka i
owaka...
- Ależ tato! Tato: ty wiesz ile ja mam teraz ciuchów? Mam czesne i studia opłacone już do końca. Jeżdżę jaguarem. Siostrę zapraszam do mnie na wakacje, a wam z mamą wykupiłam miesięczne wczasy na Majorce i kupiłam na nie najnowszą Omegę - już tam czeka na was...
- Czekaj, czekaj... to mówisz, że kim zostałaś?
- Prostytutką.
- Aaaaa, przepraszam. A ja zrozumiałem że protestantką... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arta -wejdz na mojego bloga - mam zamiar pisać przez cały 2010 rok będziesz wiedziała jak się czuje kobieta w ciąży na bieżąco szósty tdzień obecnie:) lekkie mdłości...
www.avatea.blogerki.pl
Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Kochanie, patrz, co odkryłem!
Żona na to:
- O Boże, Rysiek nie żyje! Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
polecam
[b]
Jak pisać pisma do ZUS
Pismo do ZUS (autentyk)
Jak trzeba pisać orzeczenia do ZUS...
W Krakowie na chirurgii (nie powiem której) przyjmował wtedy doktor,
którego męczył jeden pacjent, który po raz czwarty już przyszedł
celem
wydania KOLEJNEGO zaświadczenia dla ZUS'u z powodu utraty w
wypadku
tramwajowym obu nóg.
Problem w tym, że urzędnicy z ZUS uwzięli się albo na pacjenta, albo
na
chirurga, bo z uporem maniaka przyznawali rentę CZASOW¡ za każdym
razem.
Gdy więc pacjent czwarty raz pojawił sie z drukiem na kolejną rentę
czasową, chirurg spienił się mocno i napisał na druku, przywalając
do
tego wszelkie urzędowe pieczątki orzecznika:
UJEBAŁO MU OBIE NOGI I JUŻ MU k***a NIE ODROSN¡!!!
Facet tydzień później przyszedł z flaszką, bo dostał wreszcie
rentę stałą
:)
Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i tego, że mi wena wróciła! Półtorej strony opowiadania już mam! Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czasem lepiej za dużo powiedzieć (nawet dosadnie), niż zrobić cokolwiek (nawet minimalnie)...
to są bardzo trafne słowa... nieraz też się wydrę ale wole wygadać czy wykrzyczeć (czytaj nawrzucać np Panu i Władcy) ale fizycznie nic nie zrobię...
i o to chodzi... że nawet w skrajnym wyczerpaniu czy nerwach tych, których kochamy za balkon nie wyrzucimy... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grunt to polec i się później podnieść i nadal marzyć... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale daj znać wcześniej - ja muszę to zobaczyć!!! Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kierunkowy Sanok Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powrót do góry Szukam osoby co wygrała z rezerwy miśka w carrefourze - huggisy się kupowało... czy już takowego otrzymała?
__________________ Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do wygrania była dwumiesięczna kuracja Inneov na włosy - przed chwilą do mnie zadzwonli... wgrałam ale...odbiór osobisty w Warszawie z dowodem osobistym ... czyli prawie 500km...eh Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma sprawy Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale to chyba tylko do tych co wcześniej smska dostali... ja niestety nie:( Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ufff Wyświetl w wątku >>