Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
avatea
Postów 1341
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
www.szkodnikowo.pl
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I u mnie to samo! Aż mi się nie chce tu wchodzić... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I mnie zwłaszcza, że przyjaciółka, która miała podejrzenie białaczki ma tylko zakażenie krwi jakąś bakterią i anemie a to da się wyleczyć Ufff... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Byle tak dotrwać do czwartku. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Udostępniłam u siebie na fb Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
B bo BOJOWA cóż w nosie mam ORANGE bardziej mnie martwi co parę km od granicy się dzieje. Tam zamiast pomarańczowej, czerwona rewolucja się robi Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nasze były 100% zarejestrowane. Z reszta nie tylko ten zakątek Polski nie wygrał nic : http://konkursowa...nge-sie-skonczy.html
Złamali regulamin i tyle... Wracam do kuchni bo obiecałam społeczeństwu tiramisu zrobić Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Złamali regulamin. Jedna osoba=jedna nagroda. Przegięli. Tez nie wygrałam ( nie jedno zgłoszenie poszło) i teraz za złamanie regulaminu Orange już nie będę wierzyć... Nie tylko ja, ale i wiele osób, z mojej miejscowości. Tak się zastanawiam czy oni w ogóle czytali zgłoszenia, a może po prostu Kresów nie lubią i nikogo stąd nie nagrodzili Polska klasy B Orange mówi NIE Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O kurcze... Trzeba jednak na inne czasem zwrócić uwagę...
Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No kurcze ja też to teraz odkryłam! Tylko tam mam same zaproszenia do piramid i "poznania" się bliżej... Wkurza mnie, że znowu mam jakieś zapalenie spojówek i muszę chodzić w okularach.... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
4 wkurza mnie, że znowu stłukłam kubek! Siódma stłuczka od 1 stycznia.... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tytul Mala ksizka o kupie -Stalfeld Pernilla jest super . Moze maly sie wstydzi po prostu. Poczytajcie!:) Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eciepecie jesteś uroczy!
Wkurza mnie wiecie co... Wiele firm chce przyciągnąć niekonkursomaniaków do promocji. Jak już przyciągną to oszukują. Nie brałam udziału w tym konkursie, ale z tym tekstem to się zgadzam: http://konkursowa...nge-sie-skonczy.html Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
MNie to samo - znaczy spam z Biedronki! I brak weny... taka jestem bleee.... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341