Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
avatea
Postów 1341
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
syropy, panadol, bo płuca i oskrzela czyste... podać syrop po godzinie ostukać - jeśli zwymiotuję tą flegmę to dobrze.
pierwsza seria zapodana - jej gorączka spadła do 36.8 a ja bym poszła spać... Wyświetl w wątku >>
www.szkodnikowo.pl
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mamy ostrą wirusówkę...
Leżenie w domu i trochę leków w poniedziałek do kontroli.
Lekarz jeszcze mnie przeprosił, że szorstko się odezwał ale był u jakiegoś pacjenta menkojły co go zdenerwował....
eh....
no to leżymy i leczymy się
Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to nie był Nasz pediatra - tylko lekarz co ma dyżur na pogotowiu- nie w szpitalu tylko w przychodni naszej...
ja to rozumiem tak - że skoro w tygodniu idziemy do swojego lekarza to w weekend mamy prawo do opieki lekarza, który dyżuruje.
I tak jak są wizyty domowe to i on w takic przypadkach powinien przyjechać... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niech mi ktoś powie - czy do chorego dziecka i kobiety w ciąży oni naprawdę mogą odmówić złożenia wizyty i powiedzieć - przyjedz na własną rękę? - może pani sobie taksówkę
zamówić...http://avatea.blo...zba-wnerw_aibij.html
Wnerwiona jestem do białości... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Dlaczego nie chodzisz już na ryby?
- Żona mi nie pozwala.
- Spróbuj zrobić tak jak ja. W piątek przygotowuję sobie sprzęt wędkarski i chowam go w piwnicy. W sobotę rano kiedy wstaję z łóżka, odkrywam kołdrę i patrzę na cielsko mojej żony, i mówię:
- I to ma być moja żona? Taki hipopotam?
Wtedy zaczyna się awantura, ona wygania mnie z domu, a ja zabieram sprzęt z piwnicy i idę nad rzekę. Wieczorem wracam do domu z rybami, żona jest zadowolna i godzimy się do następnej soboty... Spróbuj tej metody!
Świeżo upieczony małżonek przygotował wszystko za radą przyjaciela. Wstaje rano w sobotę, odkrywa kołdrę pod którą śpi naga małżonka i mówi:
- A do diabła z rybami! Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak komuś smutno - zapraszam do lektury:) Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a u mnie przymrozek ma być -5stopni... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kryterium dochodowe - 504 zł na członka rodziny
wystarczy, że wychodzi 1 zł więcej nie dostaniesz Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://avatea.blo...-i-wibruj_ahicd.html Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
WIOSNA! KWIATKI ROSN¡! Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli 2:D Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tyle ile zgłoszeń - tyle paragonów miałam - i po wygranej tyle ile smsków paragonów wysłałam:) Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marielu Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e no fajny konkurs - ja raz trafiłam 10zł doładowania Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wlasnie dostalam maila dotyczacego nagordy dodatkowej na tchibo
do mnie też doszedł - tez nie proszą o paragon? tylko same dane? Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja sama zanim trafiłam na ekonki dziwiłam się dlaczego w niektórych konkursach ciągle te same nazwiska się pojawiają...
Teraz się dziwię jak ja mogłam jednym smsem wygrywać
szczęściara ze mnie! Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
__________________ Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieskocznie może być to osoba związana z e-konkursami. Przykład - sąsiadka - wiek ok 50- co roku - jako, że Winiary kupuje bierze udział w ich promocjach. Starym indiańskim sposobem pakuje i wysyła kody. W pracy musiała nauczyć się korzystania z komputera i internetu - więc z ciekawości od 3 lat śledzi wyniki. Pamięta nazwiska - może ma zapisane-osób, które wygrywały. Czy zwykłą prostą kobietę nie zdziwi fakt, że ciągle te same osoby wygrywają? Nie zna mechanizmów kupowania setek starterów czy innych takich. Czy typowym urzędniczym sposobe nie wieżmie w dłoń słuchawke telefonu Wyświetl w wątku >>