Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
avatea
Postów 1341
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.szkodnikowo.pl
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e tam... ciężkim.... pewnie za dużo pasztetowej się najadłaś...myśląc o takiej jednej
wygrać mi tu jakiś rowerek i kalorie spalać i to już!
bo kapciem po uszach zaraz.... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
siedzę na baczność i za chwile coś zjem.... jak się uspokoi to ok...
jutro na badania:( Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
MNIE TEŻ TO WKURZA...
A do tego rzygam ja głupia... mam dość! jak się położę to rzygam, jak siedzę to mała mnie kopie tak że sikam.... ciąża OSTATNI RAZ!
ciąża Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.zawodowitesterzy.pl/
http://www.facebo...6412895054622?ref=ts
Ktoś ma jakieś informacje? Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aż prawie nie wierze....:) Moje dwie ulubione drużyny spotkają się w finale...
gdzie jest moja pomarańczowa bielizna... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to już końcówka będzie bez upałów...zazdroszczę;) ja do września będę się topić;) Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na kiedy masz termin? Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Panie doktorze, nie piję, nie palę, nie używam; czy w związku z tym będę dłużej żył?
- Teoretycznie - tak, ale po co?! Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bruce jesteś WYJ¡TCZAKIEM pod każdym względem:) i tak trzymać:) Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:)
ja tak miałam w tamtym roku z laptopem... (nie kupiłam) - grałam dokładnie 6 m-cy we wszystkich konkursach gdzie laptopy były...
Uparta jak osioł...
w końcu wygrałam wartego tylko 3500zł.
Z pralkami też się starałam kilka miesięcy ale w końcu okazyjnie kupiłam.. i tak wygrałam:D
Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Jezus cię widzi...
Złodziej zbladł, choć w panujących ciemnościach i tak niewiele było widać. Co jest - pomyślał - dom miał byc pusty do końca tygodnia...
- Jezus cię widzi... - głos odzywa się znowu.
Pełen obaw zlodziej skierował światło latarki w stronę skąd dolatywał głos i odetchnął z ulgą. W klatce na drążku chuśtała się papuga...
- Cześć - odezwała sie papuga. - Mam na imię Maria...
- Maria? He, he - zaśmiał się złodziej. - Maria to bardzo głupie imię, szczególnie jak dla ptaka.
- Może i tak, ale jeszcze głupsze jest Jezus dla dobermana... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.sklep....php?products_id=1607
za ..... coś:) Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zwłaszcza pasztetowa! wiem coś o tym:) Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkur... na głupią babę.... ma szczęście, że nie noszę przy sobie kałacha.... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi się wydaje, że ktoś po prostu chce usłyszeć coś takiego:
Poczta Polska to najlepsza i najuczciwsza poczta na świecie. Nie ma sensu przepłacać za polecone. wysyłaj zwykłym i tak dotrze, choćbyś złoto albo biżuterię w zwykłym liście wysyłała
Tak może po cichu ten kto pyta liczy na taką cudowną odpowiedź....
PS na razie polecamy polecone
Procent uczciwych pocztowców choć duży nie sięga niestety 100.... Wyświetl w wątku >>