Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
avatea
Postów 1341
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o to chodzi, że wcześniej dzwoniłami było wszystko uzgodnione. zmienili zdanie za pięć dwunasta Wyświetl w wątku >>
www.szkodnikowo.pl
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uzgodniłam termin realizacji jeszcze w maju.
Zadzwoniłam do hotelu zarezerwowałam pokój, na 8-10 lipca -zamówiłam dostawkę dla dzieciaków i dziś już prawie spakowana odbieram telefon ok godziny 19-stej od Pana Organizatora, że z zaproszenia może przyjechać osoba dokładnie widniejąca na owym zaproszeniu.
Wkurzyłam się,
Było to uzgadniane dwa miesiące wcześniej, że JA mogę tam być. W regulaminie nie było zapisu o tym, że tylko laureaci mogą z niego skorzystać…
Jutro jadę do Zawoi bo owemu Panu wytłumaczyłam, że tak się nie robi… generalne mogę być już w trasie….( choć nie wiem czy nie każą mi zapłacić )
Piszę to bo jeśli ktoś jeszcze nie skorzystał z tego weekendu i podarował kochanym rodzicom, dziadkom, sąsiadce czy komukolwiek innemu w prezencie może mieć problemy…
Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noworedek może mieć 2,5kg i 4,5... dopiero jak sprawdzisz okaże się, które pieluszki są dobre. Przy moich najlepsze się okazały pampersy - inne były jakby za szerokie i kupki uciekały;)
ale przy przewijaniu co chwile i tak zużyjesz wszystko;) Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma znaczenia kosmetyki, samochód czy apaszka... Własność jest własnością a podarowanie czegokolwiek innej kobiecie (nie ważne pokrewieństwo) to dla mnie... eh...
oj wojna by była a początek opisałam:D Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z facetami trzeba łopatologicznie. Oddanie kasy lub zagrożenie, że coś mu zabierzesz nic nie da.
Ja zrobiłabym to tak:
- natychmiast zerwałabym umowy z dostawcą TV i wyłączyła WSZYSTKIE JEGO ULUBIONE KANAŁY SPORTOWE CZY INNE TAKIE...
- Jeśli używa np komputeraz - usunęłabym jegio pliki- COŚ OKROPNIE WAŻNEGO (OCZYWIŚCIE zrobiłabym kopie;) ) I na jego oczach - Ups niechcący zarysowała płytę z danymi
- Jego ulubioną bluzę tudzież krawat podarowała pierwszemu napotkanemu męzczyżnie po wyjściuz domu.
I na koniec powiedziałabym:
Kochanie tak jak ty się teraz czujesz ja czułam się po przywłaszczeniu sobie - przez ciebie moich ukochanych rzeczy.
Oczywiście tydzień bez gotowania - najchętniej wyjechałabym do Spa;)
wrócisz a będzie cię witał kwiatami i workiem prezentów-
coś mnie wkurzało...
a brak Pana i Władcy...;) Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zakupy zrobione bez problemu:)
Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ojtam ojtam
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuje wszystkim
dobrym duszyczkom
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taki konkurs to dla radia reklama.
Jakiś czas temu udało mi się wygrać tam co nieco (ot choćby ulubione kubeczki- niestety niewiele ich już bo przyjazne społeczeństwo pozabierało- kubek z RMF to jest coś!) w moim małym miasteczku było poruszenie…
- To naprawdę w RMF-ce można wygrać???
- można!
Przy tym konkursie nie tylko e-konk- maniaki śledzili stronę internetową RMF-ki.
Próbowała wygrać moja sąsiadka, babcia z Æmielowa i ciotka z Krakowa.
I miliony innych.
Oni się wygraną na ekonakach nie pochwalą;)
Bez ciśnień towarzysze;)
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niech cię najdzie...
weszłam i co widzę... nikt nie ma zachcianki na śledzie z sosem malinowym? albo ogórki konserwowe z ananasem;) coś słabe hormony..
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratulacje
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no co ty? mam chyba jakiś stary program;) Wyświetl w wątku >>