Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
avatea
Postów 1341
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.scandi...ndicator-bukowa.html
Taką Bramka ochronna Baby Dan Designer Indicator, bukową NOW¡
wymienię - może jakaś mamusia/tatuś potrzebuje Wyświetl w wątku >>
www.szkodnikowo.pl
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też... niech tęcza będzie się do nas uśmiechała:) Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To samo. Ledwo PiW wyszedł z anginy - znowu leży jak kłoda...wrrrrrr a jutro mam wyjazd. Jak mam troje dzieci zostawić? Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie straszę - tylko znam z podwórka jak to się kończy - w tym względzie większość facetów jest niereformowalna;)
Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eh...i tak byłam Okularnicą;)... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no chyba, że ze szczęścia nie będzie w stanie iść;)różnie to z tatusiami po porodzie bywa;)
Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie ojciec chciał nazwać Ksantypa...- na szczęście babcia go od tego odwiodła i wybrała imię ulubionej prezenterki z TV.... to byłby czad - w wynikach konkursu...;) Ksantypa... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to już zainteresowana żona musi ocenić;)
Ja kiedyś dostałam kwiaty od kolegi z forum w sumie dobrze, że mieszkał kilkaset km ode mnie...
Ale to spojrzenie - kwiaty od kogo??? TY DOSTAŁAŚ????? TY?
tak jak kura domowa;) Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a podejrzliwe spojrzenia męża w stronę listonosza, sąsiadów i innych takich bezcenne... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też to zawsze wkurza jak Pan i Władca zapomina...
zrób jak moja koleżanka - zamów bukiet kwiatów - niech koniecznie zostanie dostarczony w chwili, kiedy będziesz z mężem - dołącz odpowiedni liścik Wszystkiego Naj.... i podpisz - Nadal Zakochany lub coś w tym stylu;)
Przez jakiś czas mąż będzie pamiętał o wszystkich imprezach i rocznicach. Oczywiście idź w zaparte- że nie masz pojęcia od kogo to kwiaty;)
Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a zapytam...czy autko Reala ma właściciela? Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie no- mam zły dzień i może ofuczałam się tutaj zamiast na prawo polskie które mnie denerwuje i takie tam kłopoty....
nieważne.
yanko - PW
a inni niesłusznie obrażeni - Przepraszam
koniec - sorki
blondynki czasem się mylą Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żle zrozumiałam wypowiedz yanko - jego wykrzykniki- yanko PW Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może babcia źle zrozumiała... wiesz co yanko przez takich jak ty chwilami człowiekowi nawet się nie chce w ogóle na to forum włazić...
Osoby grające od przypadku do przypadku dobrze, że tu nie zaglądają bo złość, pazerność i fuczenie innych odbiera radość z wygranych... szkoda, że z radości zwykłej klientki Intermarche (babci) został tylko niesmak...
Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwoniła do mnie babcia - wysyłała 14 zgłoszenie - sama jej kazałam i poprawiałam wierszyk - mówiła, że Pani powiedziała, że ma główną nagrodę... nie wiem czy na 100% procent ale babcia ze szczęścia szaleje, że będzie miała swój komputer:) Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ja pojawiam się w wątku - wymiana głosami Raz w życiu wzięłam udział w lajkowy konkursie i był to raz pierwszy i ostatni.
Ledwo, chora, smarkata i pociągająca pojawiłam się na FB od razu - polub...
Ja NIE KLIKAM, NIE GŁOSUJÊ, NIE LUBIÊ! ZAPAMIÊTAJCIE WSZYSCY! nie mam na to czasu - na Facebooku jestem tylko dla przyjemności! Lubię to co lubię! i już!
Kurcze ale mnie to wkurza! Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki aurorcia Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane