Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
avatea
Postów 1341
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pozytywka [url=https://www.faceb...85147/?__cft__Dzień Dobry TVN obchodzi pięciolecie i w związku z tym wydarzeniem zostałam zaproszona do TVN w sobotę jako jedna z pięciu bohaterów najlepszych reportaży. Jesteśmy z Martiną już 8,5 lat po przeszczepie, a nasza historia jest wciąż inspiracją dla innych Jeśli ktoś ma ochotę wesprzeć głosem reportaż o nas, prosimy o klik.
dziendobry.tvn.pl/nasze-akcje/pozytywki/wybierz-laureata-superpozytywki-dzien-dobry-tvn-za-ostatnie-5-lat-glosowanie-6081677 Wyświetl w wątku >>
www.szkodnikowo.pl
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Maszynki przeszły do ataku Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie jakiś młody grafik nie ukrył prac nad stroną... Czasem mi się to zdarza przy blogu.
Nie stresujcie się Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież to jest lista testowa. 5 i po kolei 1 2 3 4 5 każdy nr... przygotowują stronę i pewnie zapomnieli to ściągnąć...
512 345 xxx Imiona na chybił trafił i format daty... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zależy jakie made in... Mam ichniejsze biurko i jest rewelacyjne. Stabilne i solidne sdiełane w germanii. Generalnie Lidl ma dobrych dostawców produktów nie do jedzenia Jak smaczna cena to często warto się skusić Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki dziewczyny! Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A konkretny model?
Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja stosuje,ale na bardzo długich włosach od połowy. Znaczy się końcówki tym smaruje. Ewentualnie przed myciem głowy całe włosy nacieram i trzymam w ręczniku. I potem mycie. Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Weszłam na chwilę na forum coś sprawdzić a tu Mia sprawiła, że się uśmiałam
A zaczyna mnie wkurzać brak dreszczyku emocji... niemniej obiecany sobie urlop konkursowy trwa... Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ten przepis ostatnio wypróbowałam - pycha!
http://www.smakiz...m-drozdzowe-lodowki/ Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie każdy może - Liczą się chęci i nastawienie... A życie jest tak zaskakujące... Nie wiadomo kiedy i komu staniesz się oddechem Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I dla takich osób warto niektórych rzeczy nie trzymać dla siebie
Wyświetl w wątku >>
avatea
Postów 1341
Punkty karne 0
Konkursy dodane