Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aggie
Postów 272
Data rejestracji 29.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam teraz będę wszystko dodawała do ulubionych A co!!! Też mogę! Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A może zrobimy tak, ze w każdym konkursie w którym trzeba będzie coś ułożyć, każdy z nas prześle miedzy innymi właśnie to wybitne i zarazem jakże oryginalne hasło. Może wtedy ktoś się zorientuje, ze to juz sie wszystkim dawno przejadło...
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znów dodaj do ulubionych!!!!!!!
http://www.travel...-rozstrzygniety.html Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie. To jedyny deszcz jak lubię
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko, ze susze są czasem długie i uciążliwe. Czytam sobie wtedy o Waszych wygranych i się zastanawiam kiedy przyjdzie deszcz...
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja mam taka teorię, że nagroda przyciąga inne nagrody. U mnie się to sprawdza. Albo jest susza kompletna i nawet 2 zł nie chcą wpaść, a później przychodzi deszcz nagród - jedna po drugiej...
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O rany. az nie moge uwierzyc ze ktos woli bony zamiast wycieczki do wspaniałego miasta. Jak mozna nie chciec Paryża???
Co ja bym dała za taką wygraną
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wg regulaminu to osoby, które wygrały sylwestra w Paryżu powinny do wczoraj zostać powiadomione. Czy ktoś wie może czy juz sprawa jest rozwiązana czy mogę jeszcze sobie marzyć o Paryżu?
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Okaże się czy mają w nosie, czy jednak dotrzymają terminu. Doczytałam dokładnie regulamin i do 3 listopada mają powiadomić wszystkich o wynikach.
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ojć, cofam co napisałam. Maja czas jeszcze...Nagrody główne do 20.10 a pozostałe do 3.11
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo chyba nie przegapiłam wyników... Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tez napisałam maila z reklamacją. Ale teraz sie jeszcze zastanawiam, ze niedawno były wyniki z tesco: posiłek to okazja, tam sie słało na 7141 i to tez był knorr i ta sama agencja.
Czy jestesmy pewni ze to nie jest lista rezerwowa z tego konkursu? i ciekawe czy w ogóle bedzie, a jeśli tak to jak to rozróżnić czy tesco czy carrefour...
Ale bałaganu narobili. Wrrrrrrrrrr
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A popdpowiedzcie co piszecie w mailu do nich? Tylko zapytanie co zrobili z odpowiedziami wysłanymi na 7141? Podajecie swoje numery telefonów?
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ktoś wygrał różowe zegarek smsem? Przejrzałam różne wątki i w sumie chyba większość wygrała z maila. A może smsów jeszcze po prostu nie było... Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czy myslicie, że mogą być to dwa takie same produkty czy różne?
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam takie same odczucia. Tylko ze ja moją niechęć do tego marketu jakoś przełamuje i kupuje tam knorrry, herbaty itp
A Tesco się do mnie jakoś przekonać nie może
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nr paragonu jest zazwyczaj obok daty (na górze)
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja w folderze kontakty mam podfolder własne numery i tam jest mój numer wpisany
Wyświetl w wątku >>