Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aggie
Postów 272
Data rejestracji 29.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oby oby. W końcu najwięksi artyści tez nie byli na początku doceniani
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja ten konkurs knorra w tesco sobie daruję. Knorr mnie chyba nie lubi (i wzajemnie!)
Tesco tez mnie nie lubi (i wzajemnie!)
Nie znają się na mojej twórczości
Może chociaż różowy rower mi sie trafi na pocieszenie. Nic ostatnio wygrać nie mogę Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Timotei chetnie zagram ale co do Knora to sie zastanawiam. O wygrania kosza z produktami knorra to jakoś specjalnie nie marzę Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tez na to liczę Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też na Tajlandię
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ale na stronie carrefoura tez jest takie oświadczenie. A tam już ktokolwiek nie moze zamieścić obwieszczenia.
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niech już dadzą te wyniki, bo ja się głupia znów napalam na to że może uda mi się kiedyś wygrać te 500 zł. Ale by było boskooo.
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale pamiętamy o sprawie...prawda? Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hasło o włosach i kokosach wygrało kiedyś w konkursie head&shoulders - jakos na poczatku tego roku. Były tam iphony do wygrania.
Ale w sumie to jest prosty rym i chyba każdy może taki wymyśleć...
Tak dla jasności kokosowe hasła nie sa moje
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tez o tym samym pomyślałam. I wcale sie nie zdziwie jesli sie tak się stanie. Ale my się o tym raczej nie dowiemy
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w Tesco to mogę wygrać chyba tylko jak robią losowanie. Bo oni, tak jak Rossmann, nie lubią za bardzo mojej twórczości. Ale ciągle liczę, że mnie kiedyś wreszcie docenią. Laptopikiem różowym bym nie pogardziła. będzie pasował mi do bluzeczki! Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tez posłałam tam 2 smsy i mam taką małą nadzieję...
Niech już wreszcie rozwiążą ten konkurs!!!!!!!!
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kochani! Nie płakać! Tych nagród miało być 200. Wierzę, ze dostaniecie jeszcze maile. Trzymam kciuki.
A swoją drogą to ja pierwszy raz wygrałam cokolwiek w rossmannie. Koniec świata normalnie!
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tez od razu podałam dane. A teraz chcą żeby je potwierdzić...nie wiem o co chodzi. Moze sprawdzają czy pamiętam jak się nazywam. Albo czy ja to naprawdę ja???
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja mam maila o nagrodzie drugiego stopnia. bye bye Paryżu - może kiedyś...
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane