Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katmich
Postów 447
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i pendrive ballantine's (kurier) Wyświetl w wątku >>
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no śmierdzi.. kurcze, nie wiem co robić
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co robić? Ktoś ma jakieś doświadczenie w takich sprawach?
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałam podziękować wszystkim, którzy pomogli mi w tej sprawie i zachęcili do złożenia reklamacji ( w szczególności ziółko
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a i ten obiad czy kolację to niech sobie w d**ę wsadzą
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan też tak uważam! świetnie to ujęłaś! chyba napiszę reklamację ! ale mnie wkurzyli!
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
„Voucher obejmuje pobyt dla dwóch osób (2 noclegi z wyżywieniem) oraz masaż dla kobiety. Voucher nie obejmuje kosztów przejazdu”
Wyświetl w wątku >>
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam wszystko skopiowane
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrałam jakiś czas temu voucher na pobyt w eleganckim hotelu (na FB). Konkurs nie miał regulaminu a jedynie wątek dyskusyjny, w którym organizator napisał, że nagrodą jest 2- dniowy pobyt dla 2 osób z wyżywieniem. Po otrzymaniu vouchera (z dużymi problemami) dokonałam rezerwacji w hotelu i okazało się, że obejmuje ona tylko nocleg ze śniadaniem. Przyznam Wam szczerze, że poczułam się troszkę oszukana, i zwróciłam się do organizatora konkursu o wyjaśnienie (organizowała to firma zewnętrzna, która zajmuje się PR tego hotelu). Sam dojazd do hotelu (300 km) to duży koszt a teraz okazuje się że mam sobie jeszcze pokryć wyżywienie. Organizator mnie olał i twierdzi, że robię wielkie halo i nawet mi zagroził, że będę musiała podatek od tej nagrody zapłacić. Ja generalnie już też olałam prawie ten weekend ale z drugiej strony jestem tak zła i rozczarowana, że aż mi się chce ryczeć i mam ochotę utrzeć nosa tej Wielkiej Pani Organizatorce. Myślicie, że warto, że powinnam pisać do hotelu reklamację? Nie chodzi mi o to żeby mi zapewnili ten obiad bo to dla mnie żenujące i rezygnuję z tego wyjazdu ale chodzi mi o zasadę! Będę wdzięczna za opinię i pomoc albo jakieś sugestie.
Wyświetl w wątku >>
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie! mam podobne odczucia i jak zobaczyłam to opakowanie to
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzymaj się Kochana! Mam nadzieję, że Twoje smutki i rozterki miną. Trzymam kciuki za Ciebie i pozdrawiam serdecznie. Mam nadzieję, że zły los się odwróci i szczęście a przede wszystkim zdrowie zagości w Twoim domu
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trochę dziwne.. nikt się nie chwalił wygraną na forum.. konkurs widmo chyba
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grałam w nim i cisza