Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5738020 Napisano: 16.09.2013 15:05:33 w Biedronka
U mnie przyszedł bilet z którego zrezygnowałam, a ten na osobę która ma jechać nie dotarł emotka Macie już wszystkie ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5738018 Napisano: 16.09.2013 15:04:29 w Wkurza mnie...
ewikewik napisał(a):

dolly napisał(a):

ewikewik napisał(a):

Mój post jest komentarzem do postu wyzej.

Wydaje mi się, że jeśli ktoś chce nowe rzeczy wymianiać na używane to wyraźnie o tym pisze. Ja nie mam w swoich ogłoszeniach info, że szukam używanych, z wyjątkiem raz przeczytanych książek, więc nie jest to oczywiste, że szukam rzeczy nowych??? Za nowe???
Propozycję wymiany przedpłaconej karty do sklepu za 200 zł na używane, jak sama "zainteresowana" napisała, kilkakrotnie noszone koszulki uważam za skandaliczną. Nie mówimy o płaszczu, który ktoś raz czy dwa założył stwierdzając, że mu nie pasuje, tylko o noszonych latem na gołe ciało T-shirtach męskich. Nie każdy w takich gustuje - kilkakrotnie przepoconych po letnich upałach, ja i mąż szukamy nowych. W górze mojego postu jest napis: tylko rozsądne propozycje - jej propozycja jest rozsądna????? I jeszcze jedno, żeby jej siary nie robić nie wymieniłam nicku więc niczyjej prywatności nie naruszam.

A Ty jeszcze próbujesz jątrzyć, mimo braku spodziewanego poklasku? Sama sobie "siarę" robisz. Masz problem, to go rozwiązuj na pw, a nie kolejny top zaśmiecasz swoimi "rozsądnymi propozycjami" na których temat wiele osób mogłoby sie wypowiedzieć, ale kultura nie pozwala. Napisałaś jakąś bajkę o "skrzywdzonej" dziewczynce, a gdzie Twoja odpowiedź na pytanie, kto napisał pierwszy? Bo wiesz, do tego aby się oburzać, to trzeba mieć podstawy, a nie swoje widzimisię.

Brawo! Czujesz się urażona? To nie proponuj ludziom starych łachów emotka
A komentarze poczytaj dokładnie: ludzie piszą, że taka propozycja to obciach!

emotka Ja nic nie chcę mówić, ale temat był o tym,że ktoś pierwszy proponuje śmieszne rzeczy za coś co dziewczyny wystawiały. O ile rozumiem to Ty pierwsza zaproponowałaś dolly wymiane, więc to Ty wynosząc brudy z wiadomości pywatnych na ogólne forum ośmieszasz się. Nie widziałaś co ona ma w wątku wymiany ? emotka

Też mam śmieszne propozycji wymian, ale co innego jak ktos mi to proponuje, a co innego jak sama lece spamować komuś skrzynkę ( tak takie coś można nazwać spamem, bo zapraszasz do wymian jak leci, czy to w mdw, czy na pw) i jeszcze oburzam się na ogólnym, jak ktoś mógł mi zaproponować coś emotka

zastanawiam się kto tutaj powinien się wstydzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5737846 Napisano: 16.09.2013 11:39:28 w Carrefour konkursy
dalej z 6 dzwonią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5737832 Napisano: 16.09.2013 11:21:24 w Konkursowiczki w ciąży
keiti ja też po porodzie miałam bardzo wysokie ciśnienie, dopiero teraz zaczyna się normować, a też bardzo się martwiliśmy emotka

My w końcu ruszyliśmy z chrzcinami, załatwiliśmy miejsce, gdzie będzie obiad i jak mieliśmy 2 opcję małe, lub duże chrzciny po podsumowaniu robimy duże. Teraz trzeba załatwić kościół, zaproszenia, ubranka i dopiąć wszystko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5737673 Napisano: 15.09.2013 21:36:03 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

tadziowa napisał(a):

kalka napisał(a):

emotka Dzięki, oby tylko uznali mi powtórkę eska z tym samym nr paragonu emotka

jak wyślesz z tego samego numeru to nie będzie problemu emotka

Uznają. emotka
Kiedyś wygrałam takim "kolejnym" zgłoszeniem u Karlsbada. emotka

mia wylałaś miód na moje serce, miałam to samo kilka dni temu, wysłałam jeszcze raz, ale bałam się,że nie uznają tego Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5737376 Napisano: 14.09.2013 23:08:27 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

no musiałam stanac szybko na nogi po diagnozach nawet zeszłam na dol a chcieli mnie na wozku zwieźć, ale człowiek nie wiem skad dostaje Powera jak chodzi o najbliższych, 2 cc o wiele gorsza , zresztą mowily mi o tym polozne 2 raz cieta macica , wolno się obkurcza, wycięcie pierwszej blizny, mam większe nadciśnienie niż w ciazy bo wciąż 150/95 ok i obrzeki tez większe, nogi baloniki, wolno schodzi woda

od dziś mam dziecko na roomingu i wymiękam, czy wasze maluszki w pierwszych dobach przy karmieniu tez wisza na cycu po 2,5 h? normalnie krzyczy, je na zapas niemal do ulania, jest nadpobudliwy,niecierpliwy może to tez przez te antybiotyki bo wciąż 2 dostaje, zaczelismy o 18:30 skoczyliśmy ok 20:30 mam nadzieje ze to przejściowe, Wiki szybko zjadal w pol h i pięknie spal, bez problemów, a dziś glowa mnie boli od tych walk ..

aaa już wiem dlaczego pytałaś ....
Bartuś też w szpitalu długo wisiał, teraz może nie być tyle pokarmu ile być powinno/tak dobry i musi namęczyć się,żeby najeść, spokojnie niedługo powinno się unormować - no chyba,że trafił Ci się cyckoholik emotka Bartuś teraz potrafi w 5-10 minut najeść się i wręcz odwraca głowę, pokazując,że już nie chce.

Ehh dziewczyny pamiętam jak marudziłam,że chce już rodzić, a tutaj już tyle mineło. Tusiu mały czort coraz więcej potrafi, nie można spuścić go z oczu, bo zaraz kula się w jakieś upatrzone miejsce.Ostatnio kombinuje z siadaniem, dupskiem tak zarzuca,żeby chociaż trochę zbliżyć się do pozycji siedzącej. Ma faze na gilgotanie nóżek - jak tylko widzi,że ktoś interesuje się nim to syrki wystawia na baczność i oczekuje gilgotania emotka a na widok dziadka to potrafi trzymać je w powietrzy,aż dziadek go wygilgocze wystarczająco długo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5736594 Napisano: 13.09.2013 11:38:29 w Wkurza mnie...
ewikewik napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Wkurzają mnie kupujący.
Coś warte 1000 zł, wystawione za 800 zł. Człowiek dostaje tekst: " Za 500 zł wezmę". Ludzieeeee, za 500 zł, to niech się kurzy w pudełku emotka

Ja wczoraj miałam ofertę życia za kartę Duka 200 zł emotka emotka emotka

cyt."
mnie by interesował tylko bon Duka, więc kilka rzeczy ode mnie musiałabyś wziąć
kosmetyki, rajstopki, mam też koszulki czarne ale sa założone kilka razy, także nowe nie są"
I jeszcze mi bezczelnie odpisała, że przecież nie pisałam, że nowych koszulek czarnych szukam emotka emotka

ewikaewik z ciekawości ? Ktoś na forum zobaczył twoje ogłoszenie w wymienie i tak napisał ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5735833 Napisano: 12.09.2013 10:43:28 w Carrefour konkursy
bethan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

czy jeszcze ktoś czeka na bon z FA? Czy mam się martwić?

Ja czekam emotka

ja też czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5735815 Napisano: 12.09.2013 10:34:49 w Paragony
paragonu z pepsi orlen ( z końca) wymienie na wygrane nr, lub paragony na aktualne konkursy Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5735538 Napisano: 11.09.2013 20:04:56 w Carrefour konkursy
sylzab2294 napisał(a):

możecie dopisać do listy jeszcze chorzów i katowice na 100% też były, ale nie u mnie emotka
z tego co wiem ostatni telefon byl o 18,20 i zostal pani tylko 1...więc już nie ma na co czekac... emotka

i myślę, że ten 1 to po prostu nieodebrane połączenie emotka więc raczej już koniec Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5735462 Napisano: 11.09.2013 18:20:17 w Paragony
paragony z pepsi orlen i oleju wielkopolskiego wymienie na inne aktualne, lub sprzedam. Proszę o konkretne propozycje Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5734048 Napisano: 10.09.2013 12:38:38 w Konkursowiczki w ciąży
Basiu trzymaj się, jeśli tylko chcesz być z malutkim na noc, to kłóć się, nie mają prawa tego zabronić.

Kubuś powiadasz ? oj poprawie Ci humor wieczorem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5733987 Napisano: 10.09.2013 12:01:16 w Carrefour konkursy
joan właśnie przypomniałaś mi,że czeka na mnie pączzek w kuchni, ale nie mogę się do niego dopaść bo oplatają mnie małe macki juniora, które szybko mnie nie puszczą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5732515 Napisano: 07.09.2013 11:45:40 w Konkursowiczki w ciąży
agusia ja mam właśnie te bodziaki disneya i świetne są, nie spierają się, nie wyciągają itp - może trafiłaś na wybrakowaną sztuke ?

Z glukozą dziwie się,że jeszcze dają 50g, mój lekarz mówił,że teraz od razu powinno się robić 75g, bo 50 często zakłamuje wynik.

Ehhh ale mi mały marudzi od kilku dni emotka dzisiaj to chodzę do tyłu. Nawet w nocy "zepsuł się" a tak pięknie spał, niech już te ząbki wychodzą bo oszaleje.
Dzisiaj chyba ulatniam się na działeczkę, bo siostry atakują mnie,że małego nie widziały, a tata chodzi i przekłada małego ogrodniczki, które ostatnio zostawiłam i marudzi,żeby Bartuś z Domisiem przyjechali emotka
Muszę się zrelaksować bo wczoraj dobiły mnie utracone bardzo ważne pliki konkursowe, cholerny internet, który mieli dawno zrobić i moje gapiostwo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5732513 Napisano: 07.09.2013 11:41:02 w Mam problem...
Może to zależy od regionu, ale u nas daje się zazwyczaj 200-300 zł, przy czym w rodzinie właśnie 300. Chrzestni, rodzeństwo, ktoś bliski jeśli go stać daje więcej. Wg mnie 500 zł i to nie dla rodziny to bardzo dużo, ale też zależy na co kogo stać.
A zasada,żeby dawać tyle ile wychodzą talerzyki u nas w ogóle nie obowiązuje, ja nie wyobrażam sobie robić wesele po to,żeby się ono zwróciło - robiliśmy je dla siebie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5732190 Napisano: 06.09.2013 16:01:50 w Wkurza mnie...
Ja się zastrzele nie dość,że mam skopany net od dłuugiego czasu, to jeszcze zwiesił mi się komputer, musiałam go zresetować, a po tym utraciłam wszystkie pliki z hasłami które wysyłałam przez ostatnie 3 dni emotka Nie ma haseł, nr paragonów jakie podawała, na jakie nr grałam i nie chce się odzyskać, mimo,że próbowałam kilka sposobów emotka ] emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5732132 Napisano: 06.09.2013 14:53:34 w Biedronka
dzwonią pewnie z biletami z których ludzie zrezygnowali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5732102 Napisano: 06.09.2013 14:21:23 w Carrefour konkursy
mia napisał(a):

dolly napisał(a):

mia napisał(a):

Przed chwilą telefon 29.08 - pierwszy raz. emotka

osz TY, gratki, gratki, tym bardziej że tez w ten dzień grałam emotka

Dzięki. Zdecydowanie najlepsze zgłoszenie poszło 28.08, niestety przepadło.
I teraz nie wiem, czy nie dotarło (bo nie dostałam zwrotki), czy też może dla nich "najlepsze" znaczy całkiem co innego niż dla mnie... emotka

jeśli nie dotarło, to jeśli wyślesz jeszcze raz, przyjdzie zwrotka o zgłoszonym już nr paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5732001 Napisano: 06.09.2013 12:34:38 w Carrefour konkursy
arya napisał(a):

Ustawiam się w rządku po zmywarkę emotka Pasowałaby do mojej Boschowej lodówki... Karlsband mnie nie kocha więc żadna ze mnie konkurencja. Ale swoje osiągnęli. Jestem bardzo zadowolona z tabletek Fairy i będę je na pewno kupować. Nawet moja stara zmywara myje na błysk. No i ten nieskazitelnie czysty filtr emotka

Oj to prawda, jeśli ktoś uważa,że konkursy nie przynoszą nowych klientów to jest w wielkim błędzie. Najpierw płyn fairy wypróbowałam, bo trzeba było kupić na konkurs i już innego nie używam, teraz tabletki do zmywarki też mają swoje miejsce i nie znam lepszych od nich emotka

A z tym krakaniem,że dzisiaj będą dzwonić już odpuście na serio emotka Zgubiłam starter i muszę wyrobić dublikat, więc niech mi dadzą na to czas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5731916 Napisano: 06.09.2013 11:15:50 w Carrefour konkursy
Wy mi tutaj nie kraczcie,że będą dzisiaj z fairy dzwonić emotka Minimum w poniedziałek i już emotka Wyświetl w wątku >>
0 0