Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nic nie chcę mówić, ale temat był o tym,że ktoś pierwszy proponuje śmieszne rzeczy za coś co dziewczyny wystawiały. O ile rozumiem to Ty pierwsza zaproponowałaś dolly wymiane, więc to Ty wynosząc brudy z wiadomości pywatnych na ogólne forum ośmieszasz się. Nie widziałaś co ona ma w wątku wymiany ?
Też mam śmieszne propozycji wymian, ale co innego jak ktos mi to proponuje, a co innego jak sama lece spamować komuś skrzynkę ( tak takie coś można nazwać spamem, bo zapraszasz do wymian jak leci, czy to w mdw, czy na pw) i jeszcze oburzam się na ogólnym, jak ktoś mógł mi zaproponować coś
zastanawiam się kto tutaj powinien się wstydzić Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My w końcu ruszyliśmy z chrzcinami, załatwiliśmy miejsce, gdzie będzie obiad i jak mieliśmy 2 opcję małe, lub duże chrzciny po podsumowaniu robimy duże. Teraz trzeba załatwić kościół, zaproszenia, ubranka i dopiąć wszystko Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bartuś też w szpitalu długo wisiał, teraz może nie być tyle pokarmu ile być powinno/tak dobry i musi namęczyć się,żeby najeść, spokojnie niedługo powinno się unormować - no chyba,że trafił Ci się cyckoholik Bartuś teraz potrafi w 5-10 minut najeść się i wręcz odwraca głowę, pokazując,że już nie chce.
Ehh dziewczyny pamiętam jak marudziłam,że chce już rodzić, a tutaj już tyle mineło. Tusiu mały czort coraz więcej potrafi, nie można spuścić go z oczu, bo zaraz kula się w jakieś upatrzone miejsce.Ostatnio kombinuje z siadaniem, dupskiem tak zarzuca,żeby chociaż trochę zbliżyć się do pozycji siedzącej. Ma faze na gilgotanie nóżek - jak tylko widzi,że ktoś interesuje się nim to syrki wystawia na baczność i oczekuje gilgotania a na widok dziadka to potrafi trzymać je w powietrzy,aż dziadek go wygilgocze wystarczająco długo Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewikaewik z ciekawości ? Ktoś na forum zobaczył twoje ogłoszenie w wymienie i tak napisał ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kubuś powiadasz ? oj poprawie Ci humor wieczorem Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z glukozą dziwie się,że jeszcze dają 50g, mój lekarz mówił,że teraz od razu powinno się robić 75g, bo 50 często zakłamuje wynik.
Ehhh ale mi mały marudzi od kilku dni dzisiaj to chodzę do tyłu. Nawet w nocy "zepsuł się" a tak pięknie spał, niech już te ząbki wychodzą bo oszaleje.
Dzisiaj chyba ulatniam się na działeczkę, bo siostry atakują mnie,że małego nie widziały, a tata chodzi i przekłada małego ogrodniczki, które ostatnio zostawiłam i marudzi,żeby Bartuś z Domisiem przyjechali
Muszę się zrelaksować bo wczoraj dobiły mnie utracone bardzo ważne pliki konkursowe, cholerny internet, który mieli dawno zrobić i moje gapiostwo Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A zasada,żeby dawać tyle ile wychodzą talerzyki u nas w ogóle nie obowiązuje, ja nie wyobrażam sobie robić wesele po to,żeby się ono zwróciło - robiliśmy je dla siebie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A z tym krakaniem,że dzisiaj będą dzwonić już odpuście na serio Zgubiłam starter i muszę wyrobić dublikat, więc niech mi dadzą na to czas Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane