Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest wrzucona luzem do worka z tabletem Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie, że zaczyna nas dopadać jakieś choróbko wrrr mam nadzieje,że junior się obroni i chociaż on nic nie załapie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cytat z regulaminu :
Nagrody będą przyznawane według następujących zasad:
nagrody I stopnia – po zakończeniu pierwszego i po zakończeniu drugiego tygodnia trwania Konkursu zostanie przyznanych po 70 (siedemdziesiąt) nagród I stopnia, zaś po zakończeniu trzeciego tygodnia trwania Konkursu zostanie przyznanych 60 (sześćdziesiąt) nagród I stopnia
pisze tylko i wyłącznie o tygodniach i przyznaniu nagród po tygodniu, nie kilku dnia- nie ma mowy o nagrodach dziennych.
Ja nie mówie,że dziennie przyznawanie nagród mi nie pasuje, ale chodzi o to,że jeśli mają być dzienne, to taki zapis musi być w regulaminie - a nie my musimy zgadywać, jakie organizator miał zasady w innym konkursie.
Miały być tygodniowe, więc tak powinno być, bo inaczej jest to ewidentne wprowadzeni w błąd konsumenta i łamanie regulaminu. I magnus ma rację Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Regulamin jest jasny - etapy tygodniowe i nie mieli prawa poinformować wcześniej ! Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spacerki ja bym zaraz zaczynała - jak bartuś się urodził pogoda była podobna do tej teraz i wyszliśmy chyba dzień czy 2 po wyjściu ze szpitala, na normalny spacer Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też patrzałam na te coneco, na pewno tego typu chce, a je można dosuwać do stołu tak samo jak stokke
guagua antylopia totalnie nie podoba mi się,wiem,że jest polecany przy blw, ale nie, nie
koper ja nie rozmumiem tego fenomenu stokke, on też mi się nie podoba, fukcję ma podobne jak ten co pokazywałam - tzn też można go dosuwać do stołu, jak dobrze się ustawi to dziecko samo wejdzie i ta cena moim zdaniem nie jest tego warta - mimo,że identyczny mógłby mi zrobić tata - może się myle, ale to moje zdanie. Do tego przy blw nie wyobrażam sobie drewna.
Mam jeszcze miesiąc - tzn za miesiac zaczynam rozszerzać diete, do tego czasu chciałabym się zdecydować, chociaż już teraz babcie napomykają,że może one by kupiły, więc wole wiedzieć ile potrzebuje na krzesełko, czy naciągać je, czy będzie za drogie i pozostawić ten zakup nam Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam ten stolik po Domiśku, ale po pierwsze musiałabym poszukać śrubek, bo schowałam gdzieś "żeby nie zgubić" po drugie nie chce już takiego dużego. W razie czego mamy stoliki z ikea, więc bez sensu kolejne.
A muszę już myślec o krzesełku, bo coraz bliżej rozszerzania diety Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taki rozkładany do stolika i krzesełka odpada - mamy po Domiśku i nie chce drugi raz tak dużego Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki
myślałam,że teraz ślą i może na raty ..
czyli dołączam do "przegranych" Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawa jestem czy wszystko razem puścili Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratuluje poziomu w jakim piszesz na forum Kultura,aż razi po oczach.
Proponuje najpierw spojrzeć na siebie, a dopiero na kogoś. Nie lepsze oferty składałaś, ale co niektórzy kulturalnie spławiali Cię. Jestem w szoku,że można komuś ubliżać/pojechać daną osobę za to,że kulturalnie zaproponowała wymiane używanej rzeczy - nie, nie ścierki zniszczonej, śmierdzącej, przepoconej jak to sugerujesz.
Ps mam nadzieje,że za ten poziom do jakiego sprowadziłaś swój post oberwiesz karniaka mimo,że spamowanie uchodzi Ci płazem Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nikt nie jest wróżką u jednych nr paragonu jest na przeciwko daty, u innych transakcji/systemowy. Nie popuszczaj im Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane