Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5740117 Napisano: 19.09.2013 12:01:45 w Konkursowiczki w ciąży
buskowianka napisał(a):

hej,szukam porady w zwiazku z chęcią kupna laktatora,nie wiem na co zwracać uwage przy wyborze,doradżcie proszę:)

ja powiem tak, z ręcznych dobre są tomee tippee, ale ... nie wiem czy nie prostsze jest jednak ściąganie samemu, za to jeśli potrzebujesz na częstsze odciąganie bardzo polecam elektryczny madeli Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5740089 Napisano: 19.09.2013 11:17:04 w TESCO konkursy
xpac napisał(a):

Pytanie do osób które wygrały tablet Lenovo w "zakupy 1 klasa", na tablet nie ma gwarancji prawda?? No chyba, że jest w środku, ale nie rozpakowywałem...

jest wrzucona luzem do worka z tabletem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5739959 Napisano: 19.09.2013 00:04:30 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

Wkurzyłam się na Karlsbad-minute przed północą nie przyjęło mi już hasła emotka z Intermarche

tam tak jest co konkurs emotka

wkurza mnie, że zaczyna nas dopadać jakieś choróbko wrrr mam nadzieje,że junior się obroni i chociaż on nic nie załapie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5739529 Napisano: 18.09.2013 14:04:00 w Biedronka
powoli zaczynam żałować, że rezygnowałam z biletów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5739430 Napisano: 18.09.2013 12:08:30 w TESCO konkursy
masza napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

serio napadacie na osobe, która wskazuje,że jest złamany regulamin emotka emotka Większość z was, gdyby nie miała tej wygranej jako pierwsze pisałyby do organizatora, no sory, albo pilnujemy,żeby regulaminy nie były łamane zawsze, albo olewajmy to zawsze - nie tylko wtedy, gdy złamany jest na naszą korzyść emotka

Regulamin jest jasny - etapy tygodniowe i nie mieli prawa poinformować wcześniej !

a gdzie tu jest złamany regulamin?
Czy są gdzieś ujęte przedziały w jakich mieści się etap? Pytam z ciekawości, bo nie chce mi się szukać....

Zrobicie co chcecie, ja kończę już dyskusję w tym temacie, a tym samym chwalenie sie nagrodami:)

cytat z regulaminu :
Nagrody będą przyznawane według następujących zasad:
nagrody I stopnia – po zakończeniu pierwszego i po zakończeniu drugiego tygodnia trwania Konkursu zostanie przyznanych po 70 (siedemdziesiąt) nagród I stopnia, zaś po zakończeniu trzeciego tygodnia trwania Konkursu zostanie przyznanych 60 (sześćdziesiąt) nagród I stopnia

pisze tylko i wyłącznie o tygodniach i przyznaniu nagród po tygodniu, nie kilku dnia- nie ma mowy o nagrodach dziennych.
Ja nie mówie,że dziennie przyznawanie nagród mi nie pasuje, ale chodzi o to,że jeśli mają być dzienne, to taki zapis musi być w regulaminie - a nie my musimy zgadywać, jakie organizator miał zasady w innym konkursie.

Miały być tygodniowe, więc tak powinno być, bo inaczej jest to ewidentne wprowadzeni w błąd konsumenta i łamanie regulaminu. I magnus ma rację Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5739389 Napisano: 18.09.2013 11:18:14 w TESCO konkursy
serio napadacie na osobe, która wskazuje,że jest złamany regulamin emotka emotka Większość z was, gdyby nie miała tej wygranej jako pierwsze pisałyby do organizatora, no sory, albo pilnujemy,żeby regulaminy nie były łamane zawsze, albo olewajmy to zawsze - nie tylko wtedy, gdy złamany jest na naszą korzyść emotka

Regulamin jest jasny - etapy tygodniowe i nie mieli prawa poinformować wcześniej ! Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5739364 Napisano: 18.09.2013 10:56:33 w Konkursowiczki w ciąży
keiti ja polecam położną, jeśli weźmiesz sprawdzoną - polecaną - nie musisz brać z przychodni. Ja taką miałam i na prawde cieszyłam się,że nie zrezygnowałam - jeśli potrzebuje mogę dzwonić do niej kiedy chce, lub jechać do jej gabilnetu.
Spacerki ja bym zaraz zaczynała - jak bartuś się urodził pogoda była podobna do tej teraz i wyszliśmy chyba dzień czy 2 po wyjściu ze szpitala, na normalny spacer Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5739353 Napisano: 18.09.2013 10:40:27 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

Keiti ja nie polecam tego krzesła co pokazałaś on ma bardzo słabe "nózki" i nie raz potrafi pęknąć

My mamy taki http://tablica.pl...galileo-ID220KT.html i jesteśmy bardzo zadowoleni.

to było do mnie, czy do keiti ?

Też patrzałam na te coneco, na pewno tego typu chce, a je można dosuwać do stołu tak samo jak stokke

guagua antylopia totalnie nie podoba mi się,wiem,że jest polecany przy blw, ale nie, nie

koper ja nie rozmumiem tego fenomenu stokke, on też mi się nie podoba, fukcję ma podobne jak ten co pokazywałam - tzn też można go dosuwać do stołu, jak dobrze się ustawi to dziecko samo wejdzie i ta cena moim zdaniem nie jest tego warta - mimo,że identyczny mógłby mi zrobić tata - może się myle, ale to moje zdanie. Do tego przy blw nie wyobrażam sobie drewna.

Mam jeszcze miesiąc - tzn za miesiac zaczynam rozszerzać diete, do tego czasu chciałabym się zdecydować, chociaż już teraz babcie napomykają,że może one by kupiły, więc wole wiedzieć ile potrzebuje na krzesełko, czy naciągać je, czy będzie za drogie i pozostawić ten zakup nam Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5739240 Napisano: 17.09.2013 23:38:31 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

tak mamy taki tylko innej firmy chyba - wiem ze tutti frutti jakos był model - świetny, mozna pozycje góra dół reg. i jeszcze kat nachylenia, tacka sciagana, z tyłu na dole mielismy koszyk materiałowy na zabawki. bylismy zadowoleni emotka

o właśnie my chcemy dokładnie z tymi funkcjami.
Mam ten stolik po Domiśku, ale po pierwsze musiałabym poszukać śrubek, bo schowałam gdzieś "żeby nie zgubić" emotka po drugie nie chce już takiego dużego. W razie czego mamy stoliki z ikea, więc bez sensu kolejne.
A muszę już myślec o krzesełku, bo coraz bliżej rozszerzania diety Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5739237 Napisano: 17.09.2013 23:26:55 w Konkursowiczki w ciąży
dziewczyny jakie macie foteliki do karmienia ? zastanawiam się nad tego typu http://allegro.pl...epe-i3539688625.html ale wolałabym posłuchać opini.

Taki rozkładany do stolika i krzesełka odpada - mamy po Domiśku i nie chce drugi raz tak dużego Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5738830 Napisano: 17.09.2013 14:29:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac ooo to miejmy nadzieje,że ślą na raty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5738825 Napisano: 17.09.2013 14:23:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Czy mogą napisać mi osoby które dostały @ z ginu, o której były słane ?
Ciekawa jestem czy wszystko razem puścili

11:30

dzięki emotka

myślałam,że teraz ślą i może na raty ..

czyli dołączam do "przegranych" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5738809 Napisano: 17.09.2013 14:08:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy mogą napisać mi osoby które dostały @ z ginu, o której były słane ?
Ciekawa jestem czy wszystko razem puścili Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5738519 Napisano: 17.09.2013 10:03:55 w Biedronka
Czy wszyscy dostali już bilety na @, bo brakuje mi 1 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5738432 Napisano: 16.09.2013 23:04:44 w Konkursowiczki w ciąży
ooo size dobrze,że wkleiłaś to z becikowym, bo ostatnio miałąm spór z jedną osobą, która twierdziła,że na odebranie becikowego mam 3 miesiące - ja oczywiście jeszcze nie załatwiłam tego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5738360 Napisano: 16.09.2013 21:13:10 w Konkursowiczki w ciąży
14 dni opieki na kobietą, nie ważne czy po cc,czy sn - w szpitalu czasem nie chcą wypisać mi wystawiała lekarka rodzinna - moja. I wszystko tak jak size napisała emotka Na wykorzystanie ojcowskiego jest rok. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5738124 Napisano: 16.09.2013 16:49:26 w Wkurza mnie...
ewikewik napisał(a):

cenzuraają mnie ludzie z tupetem i brakiem samokrytycyzmu:
https://www.e-kon...orum/show/870234/p/1
Dolly - pozytywy za wymianę 3
Ewikewik - pozytywy za wymianę 26
Zablokowałam dolly na pw więc się wywnętrza tutaj bo mi nie popyszczy.
Kończę tą pyskówkę bo to żenada: Dolly, otwórz lumpeks na to co po szafach zużytego ci zalega zamiast wciskać forumowiczom stare łachy tylko pamiętaj, że i tam rzeczy muszą być w przyzwoitym stanie emotka

A wymianę zaproponowałam ja, interesowały mnie nowe rajstopy a ona zaproponowała, że chce kartę przedpłaconą duka 200zł i do rajstop dorzuci stare łachy i kosmetyki. (Pisałam, że szukam czarne koszulki męskie a ona na to, że ma kilka używanych emotka emotka nieźle wyceniła te zużyte T-shirty emotka )

Gratuluje poziomu w jakim piszesz na forum emotka Kultura,aż razi po oczach.
Proponuje najpierw spojrzeć na siebie, a dopiero na kogoś. Nie lepsze oferty składałaś, ale co niektórzy kulturalnie spławiali Cię. Jestem w szoku,że można komuś ubliżać/pojechać daną osobę za to,że kulturalnie zaproponowała wymiane używanej rzeczy - nie, nie ścierki zniszczonej, śmierdzącej, przepoconej jak to sugerujesz.

Ps mam nadzieje,że za ten poziom do jakiego sprowadziłaś swój post oberwiesz karniaka mimo,że spamowanie uchodzi Ci płazem Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5738084 Napisano: 16.09.2013 16:00:56 w Kaufland konkursy
bronia napisał(a):

Ja też jak go zobaczyłam to padłam. Ten rower nawet nie stał koło tych do skakania. Może i się nadaje dla dziecka co ma ze 3 lata. No ale jest ich tyle to nie oczekujmy, że to będzie coś fajnego.

dla 3 letniego dziecka ? Mam nadzieje,że więcej osób będzie tak myślało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5738074 Napisano: 16.09.2013 15:53:05 w Carrefour konkursy
bip spokojnie pisz reklamacje, jeśli nie wskazali który chcą nr paragonu, mogą Cię cmoknąć.
Nikt nie jest wróżką u jednych nr paragonu jest na przeciwko daty, u innych transakcji/systemowy. Nie popuszczaj im emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5738045 Napisano: 16.09.2013 15:28:24 w Konkursowiczki w ciąży
doris1 napisał(a):

Dziewczyny, trzymajcie się, chociaż wiem, że ciężko...

Ja się przeziębiłam. Moja Młoda pierwsze dwa tygodnie w szkole i już katar. W sumie to spodziewałam się tego, bo zawsze wrzesień taki był. Ja złapałam od Niej katar. Teraz w ciąży trudno cokolwiek wziąć, więc męczę się domowymi sposobami.

na katar sinupret w tabletkach możesz brać śmiało Wyświetl w wątku >>
0 0