Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam wielkiego pomocnika - przy wszystkim mi pomoże - no może poza zmianą pieluchy Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciastoliny - zestawy, jak i same ciastoliny
lego
zabawki niemowlęce
( mogę wymienić lub kupić)
furby
Propozycję wraz z ceną prosze na pw Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale muszę przyznać, że jak ponarzekałam wciągnął tera 3/4 dużego słoiczka deserku a tyle nie zjadł jeszcze nigdy Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też ładnie jadł, aż dopominał się. No nic, mam nadzieje, że niedługo odmieni mu się, bo o ile dobrze kojarzę Dominik też miał takie etapy chwilowe.
Mój śpi w dzień, ale zazwyczaj jest to krótko i budzi się dalej zmęczony, chyba, że uśnie na dworze. Wyjątek jest dzisiaj, bo usnął o 10 i spaliśmy razem 2 godziny Teraz szaleje z Domiśkiem Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tu nie chodzi, że mu nie smakuje, bo on pluje wszystkim, nawet ulubionymi rzeczami. Wcześniej pięknie jadł kaszki, które ja kupuje, deserki, obiadki pił soczki, a teraz nic. Domiś próbował mu dać banana, którego też bardzo lubi, to zjadł może ociupinkę i zaczął pluć.
Jedynie wczoraj wieczorem zabrał Dominikowi kawałek jabłka i sobie ssał. Często dzieci nie jedzą jak idą ząbki, więc nie martwie się, tylko, żeby spał, bo serio jestem na wykończeniu już. Dobrze, że jak mąż jest w domu to on w dzień mi przy nim pomaga, a jak nie ma go to Domiś, bo bym już całkiem jak zoombi wyglądała.
Teraz i tak jak mały siedzi jest lepiej,bo cokolwiek mogę zrobić w domu, a wcześniej to było dosłownie niemożliwe. Teraz sadzam go na podłodze i on się bawi, a jak mu się znudzi to podróżuje po całym pokoju, tylko trzeba uważam, bo łapie się czego się da i próbuje wstawać Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do tego od jakiegoś czasu nie chce jeść nic poza mleczkiem - jak mu daję cokolwiek to z radością pluje Czyli opcja kaszki manny na noc odpada. Jak mu daje nawet przez sen to skubaniec nabiera do buzi i pluje
Lekarka mówiła, że to raczej ząbki dają sie we znaki - tylko ile one mogą biednego męczyć ?
Katrin22 a może zamiast tradycyjnej tablicy to farba tablicowa i zrobione takie kawałki ala tablicy na ścianie ? Ja właśnie myślę, żeby chłopcom zrobić w pokoju pasy tablicy i pasy farby na magnesy Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiesz nke niektórzy zamiast ślęczeć bezczynnie przy ekranie i topić się w smrodku bezczynności i własnej niemocy, wolą napisać kilka haseł, pobawić się, a czasem nawet sprawić sobie coś na co nie mogą pozwolić sobie na codzień. Oczywiście, każdy może to nazwać jak chce - Ty nazywasz takie osoby "piraniami" - no bo w końcu wyrywają coś, co nie jest ich, a co należy się przypadkowemu klientowi ( no bo, ktoś kto gra w konkursy nie kupuje nic ), a my możemy nazwać Ciebie ... np takim małym ogrem, który zielenieje na myśl, że ktoś robi coś lepiej niż on
Cóż, każdy ma prawo do swoich przemyśleń ...
Ale muszę Ci przyznać, oświeciłeś producenta A on biedny myślał, że tak dużą sprzedaż w okresie promocji zawdzięcza przypadkowemu Kowalskiemu Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A orientujesz się jaka cena tych kaszek jest w Niemczech ?
Ja kupuje u sienie w sklepie ze zdrową żywnością i płacę średnio 16 zł i tak myśle, czy nie lepiej w Niemczech Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Składy przede wszystkim, tak jako ciekawostkę proponuje poczytać skład znanych śmietan - koło śmietany to raczej nie stało (pilos lidlowa, jest prawdziwą śmietaną), tak samo jogurtów naturalnych.
Mój mąż śmiał się ze mnie, aż mu nie pokazałam kilka ciekawostek ( pisze to leżąc w łóżku, i uciszając męża, żeby ciszej wstawiał chleb do pieczenia ) Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22 no właśnie w deserku jest jogurt naturalny, a wszędzie widzę, że polecają od 10 miesiąca. Podgadam moją lekarkę, może faktycznie jeszcze trochę i będę mogła mu dawać naturalny jogurt - chociaż na razie to on je jak mały wróbelek
Jeśli chodzi o bobovitę i hipp bo też są "bez cukru" za to są słodzone innym świństwem i do tego mają tak "bogaty" skład, że strach się bać
Nie daje mojemu mm, ale kaszkę mleczną tak i też już zastanawiałam się czy nie kupić jakiegoś mm tylko do kaszki ( z mlekiem mamy kaszki w większości wychodzą wodniste, bo jest tłuste), a wtedy chyba jest większe pole do popisu
No masakra z tymi produktami dla dzieci, jeśli ktoś poczyta skład to można doznać niezłego szoku Miałam sama gotować większość, ale jak na razie kilka razy ugotowałam i odpuściłam, bo mały baardzo mało zjada, zazwyczaj nawet pół małego słoika nie zje dlatego na razie kupuje, ale czytając składy ( już raz popełniłam błąd, a to na serio wychodzi dopiero po długim czasie) Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dalej pomęcze o składy itp
wiecie, które kaszki poza holle i nominal są bez cukrów ( nie dosładzane) ?
Diaaanek do tablicy przywołuje Cię Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A może ma któraś w domu ten jogurcik nestle i może podać mi skład, bo szukam i cos nie mogę w necie znaleźć
edit: jednak znalazłam skład może kogoś zainteresuje pełne mleko, sacharoza, jagody (2,2%), skrobia modyfikowana, białko serwatkowe, pektyna, kwas mlekowy, kultury bakterii jogurtowych, naturalny aromat jagody
i dodatkowo znalazłam info, że słodzone fruktozą, to dalej podtrzymuje pytanie o jogurty naturalne normalne, lub te z mleka koziego Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
więcej info tutaj http://pomagamykl...ementynki-czyli.html Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja samego wózka nie znam, ale miałam spacerówkę tej firmy przy Domisiu i średnio nam się sprawdziła - tzn szału nie było. Teraz mamy od nich fotelik do karmienia i jest baaardzo zadowolona.
Wyświetl w wątku >>