Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barcza, czy to potrafisz czytać ze zrozumieniem jak ktoś piszę po co jest ta blokada ?
To nie jest zablokowane po to, żebyś Ty nie mogła zobaczyć, czy ktoś dzwoni, nie jest to też zrobione, po to, żeby administrator miał więcej roboty z dodawaniem konkursów Blokada została wprowadzona min po to, żeby nie panoszyły się po forum takie osoby jak ostatnio choćby w wątku biedronka. Serio 3 konkursy to jest dużo ? Tłumaczyło to już kilka osób, znalezienie 3 konkursów to jest chwilka, gdybyś chciała słuchać kogokolwiek rad to byś dawno miała 3 na "liczniku", więcej czasu zajmuje jęczenie jaki to świat jest zły. Mase osób zamiast pierdzielić jaki to świat niesprawiedliwy po prostu dodało konkursu i nie mieli z tym problemu. Dużo osób rozumie po co ta blokada, tylko kilka musi robić wielki szum na forum, bo inaczej byłoby za słodko.
Tak kiedyś na forum była fajna atmosfera, sama pamiętam tą radość, jak można było się pochwalić w mdw wygraną bez obaw, że ktoś zepsuje tą chwile, ale minęło to bezpowrotnie min przez to, że każdy mógł wejść, czytać, a później wylewać swój jad.
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też gram tylko w promo, co nie znaczy, że nie mogę dodać innych konkursów Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jeśli chodzi o odzywanie osób, które się nie odzywały - ja też od dawna nie piszę tyle ile kiedyś, nie chwale się wygranymi i może ta zmiana w końcu coś zmieni. Może ludzie wiedząc, że nie każdy ma dostęp do wątków zaczną znowu pisać oficjalnie, a nie tylko odpowiadać na pytania na pw
Nikt nie zauważył najważniejszego - agencję raczej nie będą się bawić w dodawanie konkursów, co trochę ukróci ich śledzenie wątków
Wkurza mnie @ od wedla, który zaplątał się w spamie i został zauważony po czasie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eliza dodanych konkursów 85
diabe 18
PRzy czym konkursy są po czasie usuwane z bazy, więc ilość dodanych zmniejsza się.
Tak diabe eliza to "kiepski" przykład osoby, która ma prawo napisać co napisała Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koza.k90 serio uważasz, że to dobry przykład ? Tutaj do nieczego nie jesteś zmuszana, regulamin forum nie został złamany ( wystarczy zapoznać się z nim), a forum ciągle działa.
A w temacie wkurza mnie, że gdzieś wrzuciłam dmuchaną piłkę, którą zachomikowałam dla juniora Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ludzie 3 głupie konkursy, a tyle krzyku Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie piszcie o braku konkursów, bo jest ich w sieci pełno, a znalezienie ich to chwila i nawet osoby zapracowane poradzą sobie z tym. Sama nie mam czasu, ale wrzucić kilka konkursów to nie jest dla mnie jakiś wielki problem.
W końcu każdy będzie na równi " dodałem, więc korzystam", a inna pomoc to swoją drogą - ja pomagając komuś nie robie z tego wielkiego halo i nie muszę pisać o tym na forum, jak to jestem pomocna - więc jak to zaliczyć, jako wkład do życia forum ?
A najważniejsze, skończy się wyszukiwanie wątków o jakich piszemy i pokazywanie ich na fb.
Mam nadzieje, że na inne wątki typu kliknijcie też pojawi się blokada, a w paragonach będzie dużo większa niż tylko 3 konkursy
A co do stażu ? Co to za blokada ? Moja siostra założyła tutaj konto kilka lat temu, nie napisała ani 1 posta, nie dodała żadnego wątku, ale ma staż i jest takich osób dużo Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia ale karmisz piersią ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój zakładał, ale raczej nie odważył się zajrzeć w pieluchę przede mną
Kurka kolejny dzień boli mnie głowa, młody dzisiaj spał, aż 5 minut i też maruda, nie można od niego odejść na krok - jedyne co mi się dzisiaj udało zrobić to wstawić pranie
a jeszcze nawet nie wywiesiłam. Dobrze, że mąż sam się wziął za robienie obiadu Wyświetl w wątku >>