Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5777458 Napisano: 21.11.2013 18:21:44 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

Nie gram dużo bo pracuje i nie mam czasu ale jak cos wygram to wchodzę na forum żeby sprawdzić czy dzwonili lub czy są już nagrody a nie mam czasu dodać konków bo ze strony sklepów daja rano ja w pracy a też siedzieć i szukać nie mam bardzo czasu bo dom małe dziecko .zamykać np. TESCO to przesada konek jest na ich stronie dla każdego a żeby sprawdzić czy dotarła nagroda blokować .W opisowe mało gram bo brak talentu . Kiedyś na forum było miło przyjemna atmosfera nawet czasem ktoś powiedział jak wygrał pomógł te czasy bezpowrotnie minęły a i atmosfera inna wymawianie ile kto i co wygrał a teraz takie zakazy.

barcza, czy to potrafisz czytać ze zrozumieniem jak ktoś piszę po co jest ta blokada ?
To nie jest zablokowane po to, żebyś Ty nie mogła zobaczyć, czy ktoś dzwoni, nie jest to też zrobione, po to, żeby administrator miał więcej roboty z dodawaniem konkursów emotka Blokada została wprowadzona min po to, żeby nie panoszyły się po forum takie osoby jak ostatnio choćby w wątku biedronka. Serio 3 konkursy to jest dużo ? Tłumaczyło to już kilka osób, znalezienie 3 konkursów to jest chwilka, gdybyś chciała słuchać kogokolwiek rad to byś dawno miała 3 na "liczniku", więcej czasu zajmuje jęczenie jaki to świat jest zły. Mase osób zamiast pierdzielić jaki to świat niesprawiedliwy po prostu dodało konkursu i nie mieli z tym problemu. Dużo osób rozumie po co ta blokada, tylko kilka musi robić wielki szum na forum, bo inaczej byłoby za słodko.

Tak kiedyś na forum była fajna atmosfera, sama pamiętam tą radość, jak można było się pochwalić w mdw wygraną bez obaw, że ktoś zepsuje tą chwile, ale minęło to bezpowrotnie min przez to, że każdy mógł wejść, czytać, a później wylewać swój jad.

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5777347 Napisano: 21.11.2013 14:45:48 w Czas na zmiany...
gocha28 ale zrozum, że ta blokada nie jest po to, by zrobić komuś na złość, tylko, żeby tacy geniusze jak ostatnio w biedronce, czy agencję nie panoszyły się na forum. Jest zarejestrowanych na forum pełno agencji, myślisz, że nie czytają ? To ma służyć nam, a nie być karą emotka emotka Co da blokada wg stażu, skoro podglądacze mają konta od lat, nabić posty też nie problem, trochę spamu i po kłopocie, a dodając konki przynajmniej komuś to służy.
Ja też gram tylko w promo, co nie znaczy, że nie mogę dodać innych konkursów Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5777311 Napisano: 21.11.2013 13:59:43 w Intermarche
aerdna napisał(a):

diabe napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Ja mam nieodebrane od nich 2 dni temu i jeszcze nie obdzwonili, więc pewnie 6 tez nie ruszyli

Czy dzwonili już na nieodebrane??

Ja też mam nieodebrane połączenie (3 dni temu). Wygląda to na wygraną z 05.11. Ale do dnia dzisiejszego więcej nie dzwonili...

to u mnie jest tak samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5777028 Napisano: 21.11.2013 00:05:02 w WC - rozmowy o wszystkim
beciala napisał(a):

ok., może ktoś mnie oświeci co mam wpisać w google żeby znaleść jakiś niedodany konkurs? Próbuję bezskutecznie od 20 minut
emotka

pw Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5776980 Napisano: 20.11.2013 22:41:07 w Wkurza mnie...
anta napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

rifle77, a czy nie lepiej odpalić google i zamiast narzekać i marudzić, to wyszukać 3 konkursiki, wrzucić do bazy i po sprawie? emotka

dokładnie tak

znalazłam konkurs którego nie ma w bazie i wysłałam na PW osobie która ma 0 dodanych /i płacze na forum/, a ona olała mnie, a jest na forum
czy warto pomagac?

nie warto, też dzisiaj próbowałam, odezwała się tylko garstka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5776650 Napisano: 20.11.2013 15:05:35 w Wkurza mnie...
darog napisał(a):

3 konkursy dodane i ...dalej nie mogę wleźć np. na Tesco

nie a ich jeszcze w bazie, musisz poczekać emotka to nie jest tak, że wrzucasz konkurs i system go dodaje, tylko to robi się ręcznie. Od wczoraj te kilkaset konkursów sprawdza, zatwierdza itp pionas - pewnie las podziękowań słyszy za to ... Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5776456 Napisano: 20.11.2013 12:29:12 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
turli napisał(a):

Jeśli dodam konkurs 1,10,i 20 dnia miesiąca to topy bedą odblokowane tylko przez 10 dni?

każdy konkurs kasuje się z "licznika" po 30 dniach, czyli jak dodasz tak jak pisałaś to 2 następnego miesiąca będziesz miała 2 na liczniku, 11 - 10 itd - nic się nie zmieniło, cały czas tak było Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5776422 Napisano: 20.11.2013 12:05:34 w Czas na zmiany...
ela napisał(a):

dlatego coraz wiecej ludzi nawet nie chwali się wygranymi bo i po co by dostac karniaka skoro nawet nie wiadomo czy konkurs był w bazie bo nie ma jak sprawdzić skoro jest zablokowany .... zmiany niestety na gorsze

coraz większa ilość osób przestała chwalić się nagrodami przez zazdrość i zawiść, a nie przez to, że nie potrafią sprawdzić, czy konkurs jest w bazie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5776379 Napisano: 20.11.2013 11:32:56 w Wkurza mnie...
asante sana ja myślę, że byłaby taka sama burza, czy byłaby informacja, czy nie. Tak jak było z różnymi zmianami wcześniej. Myślę, że to każdego zaskoczyło, bez wyjątku, ale nie ma co się wściekać, tylko dodać 3 konkursy.
A jeśli chodzi o odzywanie osób, które się nie odzywały - ja też od dawna nie piszę tyle ile kiedyś, nie chwale się wygranymi i może ta zmiana w końcu coś zmieni. Może ludzie wiedząc, że nie każdy ma dostęp do wątków zaczną znowu pisać oficjalnie, a nie tylko odpowiadać na pytania na pw emotka

Nikt nie zauważył najważniejszego - agencję raczej nie będą się bawić w dodawanie konkursów, co trochę ukróci ich śledzenie wątków emotka

Wkurza mnie @ od wedla, który zaplątał się w spamie i został zauważony po czasie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5776359 Napisano: 20.11.2013 11:17:39 w Intermarche
Ja mam nieodebrane od nich 2 dni temu i jeszcze nie obdzwonili, więc pewnie 6 tez nie ruszyli Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5775871 Napisano: 19.11.2013 21:35:41 w Wkurza mnie...
diabe napisał(a):

eliza napisał(a):

Ja jestem jak najbardziej za takimi zmianami-wyszukać kilka konkursów to nie problem. Robicie aferę z niczego a zamiast się wkurzać to pomyślcie,że dodając konkursy ktoś daje wam szansę na udział w nich więc i wy dajcie szansę innym.

tak tylko będąc od 2006 coś mało konkursów dodałaś emotka

eliza dodanych konkursów 85
diabe 18
PRzy czym konkursy są po czasie usuwane z bazy, więc ilość dodanych zmniejsza się.
Tak diabe eliza to "kiepski" przykład osoby, która ma prawo napisać co napisała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5775705 Napisano: 19.11.2013 20:10:46 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

Halo o to,że byliśmy pytani o kolor koniczynki,a tera zjesteśmy postawieni przed faktem emotka

to dlaczego nie brałaś udziału w dyskusji kiedy była mowa o blokowaniu tematów ? Rozumiem wtedy temat był mało interesujący, ale gdy wszystko stało się faktem , trzeba strzelać fochy emotka

koza.k90 serio uważasz, że to dobry przykład ? emotka Tutaj do nieczego nie jesteś zmuszana, regulamin forum nie został złamany ( wystarczy zapoznać się z nim), a forum ciągle działa.

A w temacie wkurza mnie, że gdzieś wrzuciłam dmuchaną piłkę, którą zachomikowałam dla juniora emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5775668 Napisano: 19.11.2013 19:49:12 w Wkurza mnie...
koza.k90 napisał(a):

dolly napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

jest pewien sposób, ale bardzo, bardzo pracochłonny

można śledzić zamknięte topy poprzez posty osób z dużą liczbą konkursów dodanych

Pionas, przegapiłeś emotka

buhahahaah, nooooooo Polak potrafi co? lepiej sie pomęczyć i obejść zabezpieczenie, niż dodać 3 konki buahaha. Super Koza.k90 super

dolly, ja tylko pokazuje bezsensowność całej tej blokady

tak jak już pisałam - wystarczy, że ktoś zrobi sobie 3 mikro-konkursy na FB lub jakimś blogu i doda je do bazy

wystarczy, że ktoś doda 3 mało znaczące konkursy i będzie mógł do woli buszować po wszystkich topach i wynosić informacje

wreszcie kryterium stażu - wystarczy, że ktoś rzuci ogłoszenie: "kupię konto na e-konkach z długim stażem"
i zapłaci jak za paragon z Leclerka

ludzka pomysłowość nie ma granic i nic na to nie poradzisz

i tuta rola adminów, by dopilnować, żeby tak nie było emotka
Ludzie 3 głupie konkursy, a tyle krzyku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5775638 Napisano: 19.11.2013 19:29:30 w Wkurza mnie...
Ja nic nie mówie, ale "postulaty" o zamknięcie wątków były już koło roku temu, później wypłynęło to ponownie przy zmianach wyglądu forum - sama pisałam o tym.

Nie piszcie o braku konkursów, bo jest ich w sieci pełno, a znalezienie ich to chwila i nawet osoby zapracowane poradzą sobie z tym. Sama nie mam czasu, ale wrzucić kilka konkursów to nie jest dla mnie jakiś wielki problem.
W końcu każdy będzie na równi " dodałem, więc korzystam", a inna pomoc to swoją drogą - ja pomagając komuś nie robie z tego wielkiego halo i nie muszę pisać o tym na forum, jak to jestem pomocna - więc jak to zaliczyć, jako wkład do życia forum ?
A najważniejsze, skończy się wyszukiwanie wątków o jakich piszemy i pokazywanie ich na fb.
Mam nadzieje, że na inne wątki typu kliknijcie też pojawi się blokada, a w paragonach będzie dużo większa niż tylko 3 konkursy emotka

A co do stażu ? Co to za blokada ? Moja siostra założyła tutaj konto kilka lat temu, nie napisała ani 1 posta, nie dodała żadnego wątku, ale ma staż i jest takich osób dużo Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5775468 Napisano: 19.11.2013 17:34:15 w Carrefour konkursy
karlsbad od zawsze jak miał obsuwy z dzwonienie, to nadrabiał w ilości nagród rezerwowych emotka Tylko zazwyczaj szybciej dzwonili Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5775450 Napisano: 19.11.2013 17:07:09 w Carrefour konkursy
morela napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Z jakiego nr dzwoni karlsbad z rezerwą ?

694543144

chyba sporo osób wpisało nr paragonu zamiast transakcji bo dużo tych rezerw rzeczywiście

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5775445 Napisano: 19.11.2013 17:01:46 w Carrefour konkursy
Z jakiego nr dzwoni karlsbad z rezerwą ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5775428 Napisano: 19.11.2013 16:43:31 w Konkursowiczki w ciąży
No to zazdroszcze, mi mały przesypiał całą noc, może przez tydzień emotka Dzisiaj pospał aż 10 minut i zaraz idę z nim na spacer to pewnie uśnie, bo jest wykończony.

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5775402 Napisano: 19.11.2013 16:18:37 w Konkursowiczki w ciąży
keiti mi wczoraj też usnął po 23 emotka a w dzień 1 drzemka 10 minut, druga prawie godzinę i jakieś 30 minut z mężem na spacerze.

agusia ale karmisz piersią ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5774723 Napisano: 18.11.2013 15:26:46 w Konkursowiczki w ciąży
emotka
mój zakładał, ale raczej nie odważył się zajrzeć w pieluchę przede mną emotka

Kurka kolejny dzień boli mnie głowa, młody dzisiaj spał, aż 5 minut i też maruda, nie można od niego odejść na krok - jedyne co mi się dzisiaj udało zrobić to wstawić pranie emotka
a jeszcze nawet nie wywiesiłam. Dobrze, że mąż sam się wziął za robienie obiadu Wyświetl w wątku >>
0 0