Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps pamiętaj,żeby napomknąć, że w kurniku wypracowałaś to szczęście Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli miałyśmy podobny poród, w tym, że u mnie nawet ktg nie zdążyli zrobić Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie, że niewyspanie prowadzi do totalnego zakręcenia
Mamoooo jak poszłam dzisiaj zaprowadzić synka do szkoły, po 1,5 h snu i w połowie drogi zobaczyłam jak wyglądam to osiągnęłam prędkość wiatru, żeby tylko nikt nie zwrócił na mnie uwagi Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teoretycznie mam gdzieś w domu nieaktywowaną, ale gdzie ona jest to nie mam pojęcia Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi mi konkretnie o promocję z kartą rossne taniej Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ehh mój czort dopiero zasnął Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith jak często dajesz czopek ?
Ja wiem co czujesz, bo to samo przechodziłam z Bartusiem, czasem niestety nic nie działa i trzeba to przeżyć. Nie szalej z czopkami, bo możesz tym bardziej zaszkodzić niż pomóc, spróbuj te rurki windi, możesz zaparzyć małej majeranek ( taki zwykły), ale nie mieszaj wszystkiego na raz, bo zamiast pomóc, będzie to szkodziło Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Emi u nas równo z 3 miesiące skończyło się, za to jakoś 2 dni później zaczeła się jeszcze większa jazda z zębami i trwa do dzisiaj, a zebów ani widu, ani słychu
I rączki, rączkami, ale u nas nie może zostać chwili sam, więc zrobić cokolwiek w domu to masakra
ps jak ja Cię dawno nie widziałam, nie słyszałam, nie czytałam nawet nie mam czasu zaklikać Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ta na prawdę to trzeba przeżyć, sama nie przekonałam, czy trzymasz diete, czy nie, jeśli dziecko ma mieć kolki to będzie je miało, ale wraz z nadejściem 3 miesiąca życia, wszystko odchodzi w zapomniane i martwisz się już tylko ząbkami Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...528-i3741042225.html
I jeszcze ta fontanna mi się podoba http://allegro.pl...ami-i3717874829.html
Jak mnie w końcu przestanie boleć głowa to zagłębie się w pociągi, może inne firmy mają też coś fajnego Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oo popieram, warsztaty z narzędziami są fajne
śpiewająca piłka chyba odpada, bo chce tą v-tech uciekającą, więc ona też i śpiewa i gada itp
pchacze mamy i to chyba 2 jak nie 3
Myślisz, że nie jest za mały na to muzyczne odkrycie ?
A z możesz pokazać o który pociąg Ci chodzi ? Bo fisher kilka ich ma Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
keiti coś tam miał, ale leż zakopana - u nas najbardzie sprawdziły się metki do ciumkania przy kocyku (kilka kolorowych)
quaqua mocno trzymają Domiś budował sobie rzesło i siedział na nim
monika to teraz coś dla 7 miesięczniaka wymymyślaj, może podsuniesz coś nowego Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
baaardzo fajne
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widzę, że problem z prezentami nie tylko ja mam o ile z Domisiem nie mam problemu, to z Bartusiem na razie tylko zarys 6 osobom muszę podpowiedzieć, plus my Na razie na pewno bongosy, piramida do układania z fishera - ta co kulki też z niej się składa ( na prawdę ją polecam) i piłka do raczkowania typu v-tech, tyle, że u nas ten problem, że po Domisiu mamy maseeee zabawek Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znalezienie 3 konkursów to kwestia kilku minut - przekonało się o tym już trochę osób. A co do masy postów, a konkursów zero, może to nie z uwagi na "trudność", a myślenie " po co, skoro konkursy, które MNIE interesują, są już w bazie" Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wyobrażasz sobie jak baza zakończonych konkursów wyglądałaby, gdyby od początku forum je przetrzymywać ?
Zresztą serio ludzie co to są 3 konkursy ?
I sądzisz, ze ludzie, którzy dodają konkursy do bazy nie pomagają lub nie załatwiają nic ? Jest tu mase osób, którzy na forum nie piszą, a pomagają po cichutku nie chwaląc się tym, ale oni robiąc to bezinteresownie nie muszą tego powtarzać w każdym topie
Widze, że to bez sensu przekonywać każdego, że to wcale nie jest złe. Sama prosiłam pionasa o zamknięcie wątków i mam tylko nadzieje, że to się utrzyma i Ci, którym zależy na spokojnej atmosferze przekonają się do tego. Nikt nikogo nie zmusza, ale mam nadzieje, że jeszcze kiedyś będzie można na forum coś napisać i chociaż część osób, która zrezygnowała z pisania, wróci do tego - kto pamięta te wszystkie rozmowy, pomoc i tą atmosfere wie o co mi chodzi Wyświetl w wątku >>