Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5784495 Napisano: 02.12.2013 21:57:50 w WC - rozmowy o wszystkim
O tak, tak Mariolka zdawaj relację jak Twój zareagował, bo mnie ciekawość zeżrę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5784473 Napisano: 02.12.2013 21:38:43 w WC - rozmowy o wszystkim
Mariolka jak napisałaś o wygranej to pierwsze co pomyślałam, że teraz to jak nic masz haka na swojego. Już wiesz kto myje gary, sprząta u Ciebie jak będzie chciał zaglądnąć do auta ? emotka
ps pamiętaj,żeby napomknąć, że w kurniku wypracowałaś to szczęście emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5783996 Napisano: 02.12.2013 15:03:48 w Gratulacje! Dla wygranych!
emotka Mariolka pierwszy raz wzruszyła mnie tak bardzo kogoś wygrana emotka ogromne graty Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5783344 Napisano: 01.12.2013 11:57:54 w Żegnamy zmarłych
noisy0000 napisał(a):

Paul Walker (*) emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

kalisto1986

#5783152 Napisano: 30.11.2013 22:13:36 w Konkursowiczki w ciąży
bc14 napisał(a):

monika1985monik napisał(a):

bc14 i jak tam ??

hej hej, mialyscie racje te bole byly przepowiadajace ... ogolnie wytrzymalam nieswiadomie w domu do pelnego rozwarcia ... i jechalam z mysla do szpitala , ze to dopiero zaczynam a jak mnie obejrzeli na izbie w szpitalu to doslownie biegiem na porodowke i porod trwal 50 minut. Nieskromnie stwierdze, ze jestem stworzona do porodow i ciazy:) i w ten sposob mam synka Adama:)

Gratulacje emotka
Czyli miałyśmy podobny poród, w tym, że u mnie nawet ktg nie zdążyli zrobić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5783150 Napisano: 30.11.2013 22:11:28 w Konkursowiczki w ciąży
allice napisał(a):

Dziewczyny Rysio ma zapalenie spojówek, wygląda na bakteryjne bo ropa żółta. Macie jakieś dobre sposoby? Przemywam sola fizjologiczna i okładam torebkami czarnej herbaty. Czy może lepiej do lekarza z tym się wybrać? Nigdy z zapaleniem spojówek nie walczyliśmy i nie wiem za bardzo co z tym począć.

do lekarza koniecznie, teraz możesz przemywać solą fizjologiczną ( ja bym nie przemywała niczym innym), ale i tak pewnie dostanie antybiotyk Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5781635 Napisano: 28.11.2013 11:20:21 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

Wkurza mnie Alior Sync, chyba nie miałam nigdy gorszego konta. emotka emotka

ooo a to moje najlepsze konto jakie miałam emotka A kilka och było

Wkurza mnie, że niewyspanie prowadzi do totalnego zakręcenia emotka
Mamoooo jak poszłam dzisiaj zaprowadzić synka do szkoły, po 1,5 h snu i w połowie drogi zobaczyłam jak wyglądam to osiągnęłam prędkość wiatru, żeby tylko nikt nie zwrócił na mnie uwagi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5780663 Napisano: 27.11.2013 01:37:57 w Konkursowiczki w ciąży
swibek napisał(a):

Kali, musisz wcześniej.. ja pamiętam jak chciałam "prosto z półki" karte zdjąć (z pojemniczka) i nabić rabat ale nie weszło. Kobietka w kasie mówiła, że trza aktywować numer wcześniej w necie.. czyli podać dane, wszystko co tam chcą (już nie pamiętam co bo od roku nie mamy już karty) i dopiero będzie hulać i nabijać na to konto rabat. emotka

ok, super dziękuje emotka
Teoretycznie mam gdzieś w domu nieaktywowaną, ale gdzie ona jest to nie mam pojęcia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5780658 Napisano: 27.11.2013 00:31:33 w Konkursowiczki w ciąży
dziewczyny jak to jest z kartą rossne, czy jak pójde coś kupić i przy zakupie założę kartę, to dostane rabat, czy powinnam najpierw ją założyć i dopiero zrobić zakupy ?
Chodzi mi konkretnie o promocję z kartą rossne taniej Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5780644 Napisano: 26.11.2013 23:37:29 w Konkursowiczki w ciąży
Nie no spoko, ja po prostu bałam się go nawet w ciąży na wywołanie wziąć ( co nie znaczy, że nie wziełam w pełni desperacji emotka )

Ehh mój czort dopiero zasnął emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5780639 Napisano: 26.11.2013 23:29:41 w Konkursowiczki w ciąży
avatea, serio dawałaś małej olejek recynowy ?

edith jak często dajesz czopek ?
Ja wiem co czujesz, bo to samo przechodziłam z Bartusiem, czasem niestety nic nie działa i trzeba to przeżyć. Nie szalej z czopkami, bo możesz tym bardziej zaszkodzić niż pomóc, spróbuj te rurki windi, możesz zaparzyć małej majeranek ( taki zwykły), ale nie mieszaj wszystkiego na raz, bo zamiast pomóc, będzie to szkodziło Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5780603 Napisano: 26.11.2013 22:21:00 w Konkursowiczki w ciąży
emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

edith napisał(a):

Dziewczyny mam do was pytanie jako do mlodych mam emotka Jak można pomoc miesięcznemu dziecku w problemach z oddawaniem kupki,dziecko jest karmione piersią do 4 tygodnia nie było z tym problemów od 10 dni jest problem,duzy problem,dziecko krzyczy,pręży sie,oddaje dużo gazów,jest karmione piersią ale poprzez butelkę ,pokarm jest odciągany,mama pilnuje się z dietą ale wcześniej zażywala żelazo i to moglo wplynac pewnie na problemy z kupką,teraz przewrwala ale dalej niema poprawy,raz sie zalatwila troszeczkę po czopku potem znow nic w piątek byli z nią u lekrza dal przy nich czopek i wtedy poszlo dużo ale jak mala plakala emotka I znowu od piatku nic niema,mala bierze espusmisan i jakis probiotyk,mama je jablka rozgotowane,pije herbatke koperkowa,majeranek popija wodą zmienila diete,teraz nie je slodyczy,mala pije herbatke koperkowa co mozna jeszcze zrobic zeby ta kupka i te kolki sie unormowaly i mala tak nie cierpiala:(Dziekuje za wszelkie informacje emotka

do odgazowania bardzo polecam rurki windi, o tyle o ile gazy są problematyczne ( też to przegodziłam z Bartusiem), to kupki dziecko na piersi może nie robić do 14 dni i jest to w graniacach normy, więc nie ma co na siłę podawać czopków - u nas też mały potrafił nie robić kupki 7 dni i tylko raz, gdy sama już nie wytrzymałam, bo bolał go brzuszek to podałam 1/2 czopka emotka
Ta na prawdę to trzeba przeżyć, sama nie przekonałam, czy trzymasz diete, czy nie, jeśli dziecko ma mieć kolki to będzie je miało, ale wraz z nadejściem 3 miesiąca życia, wszystko odchodzi w zapomniane i martwisz się już tylko ząbkami emotka emotka

Kali niektóre szkraby cierpią do 5 miesiąca emotka
też to przechodziłam - pół apteki w domu i wszystko na nic emotka
a jak ładnie nam się dzidzi przyzwyczaiło na rączkach i tak chciał cały dzień emotka
dla mnie ani ząbkowanie ani chodzenie nie było złe - kolki tak mnie w bojach zaprawiły emotka

bc14 - a te skurcze puszczają i pojawiają się ponownie ? jeśli tak mogą to być skurcze przepowiadające, jeśli nie to chyba nie - mi właśnie twardniał i puszczał i tak w kółko - długo długo przed porodem tak mi sie robiło - nie wiem jak miały inne matki

Emi u nas równo z 3 miesiące skończyło się, za to jakoś 2 dni później zaczeła się jeszcze większa jazda z zębami i trwa do dzisiaj, a zebów ani widu, ani słychu emotka
I rączki, rączkami, ale u nas nie może zostać chwili sam, więc zrobić cokolwiek w domu to masakra emotka

ps jak ja Cię dawno nie widziałam, nie słyszałam, nie czytałam emotka nawet nie mam czasu zaklikać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5780277 Napisano: 26.11.2013 14:31:11 w Konkursowiczki w ciąży
edith napisał(a):

Dziewczyny mam do was pytanie jako do mlodych mam emotka Jak można pomoc miesięcznemu dziecku w problemach z oddawaniem kupki,dziecko jest karmione piersią do 4 tygodnia nie było z tym problemów od 10 dni jest problem,duzy problem,dziecko krzyczy,pręży sie,oddaje dużo gazów,jest karmione piersią ale poprzez butelkę ,pokarm jest odciągany,mama pilnuje się z dietą ale wcześniej zażywala żelazo i to moglo wplynac pewnie na problemy z kupką,teraz przewrwala ale dalej niema poprawy,raz sie zalatwila troszeczkę po czopku potem znow nic w piątek byli z nią u lekrza dal przy nich czopek i wtedy poszlo dużo ale jak mala plakala emotka I znowu od piatku nic niema,mala bierze espusmisan i jakis probiotyk,mama je jablka rozgotowane,pije herbatke koperkowa,majeranek popija wodą zmienila diete,teraz nie je slodyczy,mala pije herbatke koperkowa co mozna jeszcze zrobic zeby ta kupka i te kolki sie unormowaly i mala tak nie cierpiala:(Dziekuje za wszelkie informacje emotka

do odgazowania bardzo polecam rurki windi, o tyle o ile gazy są problematyczne ( też to przegodziłam z Bartusiem), to kupki dziecko na piersi może nie robić do 14 dni i jest to w graniacach normy, więc nie ma co na siłę podawać czopków - u nas też mały potrafił nie robić kupki 7 dni i tylko raz, gdy sama już nie wytrzymałam, bo bolał go brzuszek to podałam 1/2 czopka emotka
Ta na prawdę to trzeba przeżyć, sama nie przekonałam, czy trzymasz diete, czy nie, jeśli dziecko ma mieć kolki to będzie je miało, ale wraz z nadejściem 3 miesiąca życia, wszystko odchodzi w zapomniane i martwisz się już tylko ząbkami emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5779761 Napisano: 25.11.2013 20:03:05 w Konkursowiczki w ciąży
ok, dzięki Monika emotka jeszcze te mi się podobają z fishera :
http://allegro.pl...528-i3741042225.html

I jeszcze ta fontanna mi się podoba http://allegro.pl...ami-i3717874829.html

Jak mnie w końcu przestanie boleć głowa to zagłębie się w pociągi, może inne firmy mają też coś fajnego Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5779564 Napisano: 25.11.2013 16:11:23 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

Ha ha ha a co to ja mikołaj emotka no dobra

benasia a młody lubi pomagać tacie ? bo u nas hitem była skrzynka z narzędziami jaką dostał + wiertarka emotka uwielbia się tym bawić do dzisiaj i zawsze jak tata coś robi on bierze swoje narzędzia i mu pomaga emotka

kalisto1986
śpiewająca piłka , jakiś pchacz, warsztat muzyczne odkrycie, fontanna z piłeczkami , u nas w tym wieku hitem był pociąg z fishera i super się sprawdza przy raczkowaniu emotka

oo popieram, warsztaty z narzędziami są fajne emotka

śpiewająca piłka chyba odpada, bo chce tą v-tech uciekającą, więc ona też i śpiewa i gada itp
pchacze mamy i to chyba 2 jak nie 3 emotka
Myślisz, że nie jest za mały na to muzyczne odkrycie ?
A z możesz pokazać o który pociąg Ci chodzi ? Bo fisher kilka ich ma Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5779483 Napisano: 25.11.2013 14:37:52 w Konkursowiczki w ciąży
dolly akurat takich rzeczy nie lubie ciumkać emotka

keiti coś tam miał, ale leż zakopana - u nas najbardzie sprawdziły się metki do ciumkania przy kocyku (kilka kolorowych)
quaqua mocno trzymają emotka Domiś budował sobie rzesło i siedział na nim emotka

monika to teraz coś dla 7 miesięczniaka wymymyślaj, może podsuniesz coś nowego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5779135 Napisano: 24.11.2013 23:43:30 w Konkursowiczki w ciąży
bartol78 napisał(a):

a powiedzcie mi te do ciumkania z metkami fajne jest dla maluchow?
http://www.adaboo...lat-kocyki-z-metkami

baaardzo fajne emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5779069 Napisano: 24.11.2013 21:44:13 w Konkursowiczki w ciąży
Potwierdzam wafe są fajne, ale clics ( czy jak to się piszę) też baaardzo polecam emotka I jeszcze były takie klocki hmm kłujące, z igiełek jakby emotka nie pamiętam jak się nazywały.

Widzę, że problem z prezentami nie tylko ja mam emotka o ile z Domisiem nie mam problemu, to z Bartusiem na razie tylko zarys emotka 6 osobom muszę podpowiedzieć, plus my emotka Na razie na pewno bongosy, piramida do układania z fishera - ta co kulki też z niej się składa ( na prawdę ją polecam) i piłka do raczkowania typu v-tech, tyle, że u nas ten problem, że po Domisiu mamy maseeee zabawek Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5778204 Napisano: 22.11.2013 20:14:55 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
sindi1987 napisał(a):

eciepecie napisał(a):

sindi1987 napisał(a):

Jeśli jest rzeczywiście tak jak piszesz, że te dodane konkursy z automatu się usuwają po jakimś czasie .... to po prostu brak mi słów emotka Czyli co ... trzeba co miesiąc dodać minimum 3 konkursy żeby mieć dostęp do wszystkiego ?? to jest chore emotka

Nie. CHORE to jest takie myślenie emotka
Daj, daj, daj, daj!!! Tylko wszystko mi dajcie, a ja z siebie dla innych to już nic nie muszę! emotka

emotka
sindi1987 - dodanych konkursów: ZERO

Zauważ że jestem zalogowana na tym forum od kilku dni i dopiero się zapoznaje z tym co tu jest i z czym to się "je".
I szczerze Ci powiem że jak przeczytałam o tym że te dodane konkursy się kasują (czyli często bedzie blokada do działów) ... to już mnie to zniechęciło ... bo teraz owczem mam troche wiecej czasu bo jestem na L4 ale jak wróce do pracy .... to sory ale nie mam AŻ tyle czasu żeby grzebać po necie w poszukiwaniu konkursów tymbardziej że cięzko znajduje się nowe konkursy (no chyba że nie potrafie ich szukać ? ) i widze że jest tu tyle aktywnych osób że wątpie że te osoby "wyprzedze" w dodaniu nowego konkursu.
A poza tym z tego co widzę jest też sporo takich osób, które są długo na forum, mają sporo postów a konkursów zero ... więc ...

znalezienie 3 konkursów to kwestia kilku minut - przekonało się o tym już trochę osób. A co do masy postów, a konkursów zero, może to nie z uwagi na "trudność", a myślenie " po co, skoro konkursy, które MNIE interesują, są już w bazie" Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5778201 Napisano: 22.11.2013 20:12:23 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
sindi1987 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

turli napisał(a):

Jeśli dodam konkurs 1,10,i 20 dnia miesiąca to topy bedą odblokowane tylko przez 10 dni?

każdy konkurs kasuje się z "licznika" po 30 dniach, czyli jak dodasz tak jak pisałaś to 2 następnego miesiąca będziesz miała 2 na liczniku, 11 - 10 itd - nic się nie zmieniło, cały czas tak było

Jeśli jest rzeczywiście tak jak piszesz, że te dodane konkursy z automatu się usuwają po jakimś czasie .... to po prostu brak mi słów emotka
Czyli co ... trzeba co miesiąc dodać minimum 3 konkursy żeby mieć dostęp do wszystkiego ??
to jest chore emotka

A wyobrażasz sobie jak baza zakończonych konkursów wyglądałaby, gdyby od początku forum je przetrzymywać ?
Zresztą serio ludzie co to są 3 konkursy ? emotka

koza.k90 napisał(a):

eciepecie, ale bycie na forum to nie tylko samo wrzucanie linków do bazy

choćby dzisiejszy Burn - zamiast szukać nowych konkursów, załatwiłam sprawę listy i ludzie mogą spać spokojnie

są różne formy aktywności

I sądzisz, ze ludzie, którzy dodają konkursy do bazy nie pomagają lub nie załatwiają nic ? Jest tu mase osób, którzy na forum nie piszą, a pomagają po cichutku nie chwaląc się tym, ale oni robiąc to bezinteresownie nie muszą tego powtarzać w każdym topie emotka

Widze, że to bez sensu przekonywać każdego, że to wcale nie jest złe. Sama prosiłam pionasa o zamknięcie wątków i mam tylko nadzieje, że to się utrzyma i Ci, którym zależy na spokojnej atmosferze przekonają się do tego. Nikt nikogo nie zmusza, ale mam nadzieje, że jeszcze kiedyś będzie można na forum coś napisać i chociaż część osób, która zrezygnowała z pisania, wróci do tego - kto pamięta te wszystkie rozmowy, pomoc i tą atmosfere wie o co mi chodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0