Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5788559 Napisano: 09.12.2013 14:27:30 w Pomocy!!!!
dolly napisał(a):

koza18 napisał(a):

zastanawiałam się czy chrześniakowi nie kupić na Gwiazdkę Furby. Jak dla mnie jest bardzo drogi, dlatego zastanawiam się czy warto. Czy jest ktoś kto ma w domu tego Stwora, może wiecie gdzie jest w jakiejś fajnej cenie czy one się między sobą czymś różnią czy tylko kolorem? emotka

był już tutaj tema dotyczący furby, chyba w dziale "szukam"
Różnią się tylko kolorem, charakter przyjmują od "opiekuna", tez się nad nim zastanawiałam, ale obejrzałam kilka filmików na you tube i mi przeszło emotka

ooo proszę: https://www.e-kon...m/show/870309/p/3599

dolly to zobacz go na żywo, a może znowu załapiesz fazę emotka

Ja nie brałam nawet pod uwagę, żeby kupić tego stwora, ale jak zobaczyłam go na żywo to stwierdziłam, że wcale nie jest taki zły emotka
Najtańszy jest w realu po 228 zł nigdzie taniej nie widziałam (tylko rozchodzą się jak świeże bułeczki) , nawet na allegro raczej są droższe ... a używane schodzą w podobnej cenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5788447 Napisano: 09.12.2013 12:27:01 w Kaufland konkursy
Mogliby raz zrobić nam prezent i wysłać bony przed świętami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5788387 Napisano: 09.12.2013 11:20:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
antylopia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

nie_zapominajka1 napisał(a):

Z tymi "Żabkami" jest jakiś problem - w lokalizatorze sklepów, na stronie zabka.pl w ogole nie ma ani jednej Żabki w moim mieście, chociaż jest ich kilkanaście. Ale w sklepach leżą ulotki z informacją o konkursie. Ciekawa jestem, jak Smolar podejdzie do tematu.

u mnie freshmarket cały oplakatowany, a też nie a go na stronie ( fresh zawsze wliczał się w konkach żabki) emotka Ciężko i było dodać od razu listę sklepów emotka

w Valbon organiżowanym we Freshu sklepy Żabki nie wliczały się do konkursu Valbon. Teraz też bym nie ryzykowała

tylko dlaczego w takim razie fresh jest oplakatowany Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5788262 Napisano: 08.12.2013 23:54:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nie_zapominajka1 napisał(a):

Z tymi "Żabkami" jest jakiś problem - w lokalizatorze sklepów, na stronie zabka.pl w ogole nie ma ani jednej Żabki w moim mieście, chociaż jest ich kilkanaście. Ale w sklepach leżą ulotki z informacją o konkursie. Ciekawa jestem, jak Smolar podejdzie do tematu.

u mnie freshmarket cały oplakatowany, a też nie a go na stronie ( fresh zawsze wliczał się w konkach żabki) emotka Ciężko i było dodać od razu listę sklepów emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5788118 Napisano: 08.12.2013 18:07:46 w Wkurza mnie...
sylzab2294 napisał(a):

kalisto1986 i babariba właśnie to mnie wkurza jak nie wiem co...bo moim zdaniem głupia czekolada by wystarczyła, albo jakaś "pierdołka"..dzieci miałyby buzie uśmiechnięte...ja z moim mężem mamy razem też 5 chrześniaków, a razem z ich rodzeństwem wychodzi 11...
Chyba pora zacząć odmawiać i popatrzeć na własne dzieci, a nie na inne i niech się obrażają...

Ooo to mamy tak samo "wesoło"
Ja w tym roku właśnie zaprotestowałam. Kupiłam synkowi prezent, który mówiłam, że w życiu nie kupie emotka W końcu zrobię normalny prezent mężowi( taki z myślą o nim, a nie pokonkursowy emotka ) Pamiętam o tych co pamiętają o nas, reszta niech się buja emotka Ja też nie oczekuje nie wiem czego, mój starszy syn cieszy się z każdej pierdoły, ale jeśli ktoś nie może wysilić się nawet kupując czekolade, ja też na siłe nic nie będę robiła.
Aż ciekawa jestem reakcji emotka ( mój mąż chodzi i powtarza jak ta papuga "w końcu" ) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5787932 Napisano: 08.12.2013 09:40:53 w Wkurza mnie...
sylzab2294 napisał(a):

Mnie boli tylko to,że moje dzieci są całkowicie pomijane.(..)
Dla moich dzieci nigdy nic nie mają.Uwierzcie,że nie chodzi mi o jakieś prezenty.Symboliczna czekolada by starczyła,wystarczyłby gest. emotka

skąd ja to znam..ja chrzestna, mój mąż też -dzieciaki dostają co roku od Nas "prezenty od Mikołaja", a moje dzieci...no cóż..a że mój syn ma już 11 lat..to dziś swojego chrzestnego(de facto-mojego brata) zapytał czemu mu nie dał nic na mikołaja emotka , a byliśmy właśnie u jego syna z paczką...no cóż, ale ból w sercu zostaje emotka

zna to doskonale, dlatego w tym roku protestuje.
W tamtym roku pojechaliśmy z prezentem do męża chrześniaka, ma on 2 braci, każdemu kupiliśmy prezent, a oni nawet głupiej czekolady nie dali naszemu emotka Ja nie oczekuje nie wiem czego, bo mój syn cieszy się nawet z pierdoły, ale zwykłą czekoladę wypadało kupić, zwłaszcza, że nie mówimy o biednych osobach.
Mamy z mężem 5 chrześniaków + ich rodzeństwo wychodzi 11 dzieci, plus siostrzeniec itp .... emotka Co roku kombinowałam, żeby dla każdego coś mieć, przez sami sobie nie robiliśmy prezentów, a wtedy jeszcze jeden syn dostawał mniejsze. W tym roku patrze na moje dzieci i na nas, a chrześniacy jeśli już coś dostaną to drobiazgi i nie obchodzi mnie foch jaki będzie emotka

I jeszcze okropnie mnie wkurzają te żądania i to nie dzieci, a rodziców emotka Ja owszem mówie co można moi dzieciom kupić, ale po wcześniejszych ustaleniach i to zazwyczaj siostrze, szwagierce itp ( i to działa w dwie strony), ale jak usłyszałam od kuzynki, że w tym roku MAMY kupić jej synowi na urodziny prezent za około 80 -150 zł " jak się pośpieszysz to jest promocja i kupisz za 80, jak zaspisz to niestety 150 zł" to mnie szlak trafił. Chrześniaków traktujemy równo i mamy ich za dużo, żeby na każdego wydawać okrągłą sumkę. Ja jeszcze potrafie odmówić, ale moja siostra, która też jest chrzestną w tym samym domu, mimo, że nie pracyje biedna studentka w ubiegłym roku swoje ostatnie pieniądze wydała na takie życzenie emotka

Ahhh poruszyłyście temat, który mnie w ostatnim czasie baaardzo rusza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5787733 Napisano: 07.12.2013 17:40:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
kadjas ale jaka część hasła ? W przypadku tak krótkiego hasła powtórzenie zwrotu jest jak najbardziej możliwe i może być zupełnie nieumyślne. Co innego jeśli to jest plagiat cały.

Mi hasło bardzo się podoba i również pisze obiektywnie, bo nie brałam tam udziału Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5786339 Napisano: 05.12.2013 12:46:35 w Intermarche
Ja wygrałam długim emotka

Jak dzwoniła do mnie Pani to jeszcze główna nie była poinformowana - to było jakąś godzine temu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5786281 Napisano: 05.12.2013 11:56:20 w Informują
crunchips inter 608...367 Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5784690 Napisano: 03.12.2013 00:17:19 w WC - rozmowy o wszystkim
arta a kto to taki ...
emotka
gdyby nie fb to nie wiedziałabym czy żyjesz emotka

No dobra to kto ze starych dinozaurów jeszcze nam się tu ujawni ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5784640 Napisano: 02.12.2013 23:26:36 w WC - rozmowy o wszystkim
mkrzysiek ojjj tak, tylko za rok z wiadomych przyczyn emotka

emanuela to nie śpij, nie usypia, nie czytaj emotka T ostrzeż, że dzisiaj gorąca linia emotka Skończe zakuponomanie tylko emotka No chyba, że liczysz na szczęście, że jutro Bartuś o tej godzinie będzie spał
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5784616 Napisano: 02.12.2013 23:05:04 w WC - rozmowy o wszystkim
emanuela24 napisał(a):

mia proszę Ciebie teraz to nie zasnę będę się do poduchy chichrać i mąż pomyśli że to przez tego kolesia o którego jest zazdrosny - jeszcze będzie wojna przez ten śmiech emotka

kalisto1986 - ale przed ślubem to sobie mógł być zazdrosny nie miał kwita emotka mniej pewności

ale fajnie jak tak ekonkowe staruszki się spotkają co nie ?

mkrzysiek napisał(a):

Ale dzisiaj fajny dzień

ahh normalnie, aż mi się mordka cieszy emotka
Jeszcze Ci ukryci emeryci niech tutaj zaraz dołączają emotka

Ehh emi my musimy kiedyś umówić się na gorącą linie emotka ale o jak terrorysta będzie spał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5784602 Napisano: 02.12.2013 22:54:02 w WC - rozmowy o wszystkim
mariolakal trzeba było go postraszyć, że na auto wyrwiesz nowy model emotka
Ale po Twoim tłumaczeniu, nie wiem, czy mój by załapał

emanuela my jak małżeństwo ponad 9 lat emotka wiec te 5 się nie liczy, bo praktycznie od razu zamieszkaliśmy razem.
Ps oj visse naszych by nie pomylił, jeden kudłaty, drugi hmm mniej emotka
Matko biedronka zaraz się kończy, a mój mały terrorysta dopiero usnął i ja zamiast pisać, to tutaj siedzę emotka

Mariolakal zobacz co narobiłaś, ściągnełaś "staruszków" i aż żal wyłazić z kibelka emotka musisz codziennie teraz wygrywać auta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5784586 Napisano: 02.12.2013 22:43:41 w WC - rozmowy o wszystkim
emanuela24 napisał(a):

joan napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

(...) a ja już siły nie mam mu tłumaczyć że to On jest moim mężem emotka

Może czas na odnowienie przysięgi małżeńskiej? emotka

e nie myślałam o tym
ale myślę że i tak by go zżerało, chyba muszę się przyzwyczaić ( dziwne że po 8 latach małżeństwa jeszcze nie przywykłam emotka matko po ilu ??? o nie 8 lat po ślubie jesteśmy) emotka
ja 8 lat z jednym chłopem wytrzymałam emotka

Kali ile Wy jesteście po ślubie ?

omatko takie trudne pytania o tej godzinie emotka ( zawsze musze sobie wyliczać emotka ) My tylko 5 lat po ślubie, ale niedługo będzie 10 (oficjalnie) razem. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5784578 Napisano: 02.12.2013 22:40:20 w WC - rozmowy o wszystkim
visserarthur napisał(a):

Emanuela, to tam Twój mąż był???

visse towarzysz życia, towarzysz życia emotka

Jejku jak tu fajnie dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5784559 Napisano: 02.12.2013 22:28:01 w WC - rozmowy o wszystkim
emanuela24 napisał(a):

Mariolka gdzie jesteś ? czekamy na relacje (najlepiej fotorelacje)
Ile można facetowi tłumaczyć że się samochód wygrało ? emotka

Mariola tłumaczy łopatologicznie, kto teraz w tym domu rządzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5784558 Napisano: 02.12.2013 22:27:19 w WC - rozmowy o wszystkim
emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Emanuela to chyba te nasze chłopy muszą się dobrać emotka Te T chyba już tak mają z tą zazdrością emotka

emotka emotka emotka
ja to nawet dzisiaj miałam akcje zazdrość, wcześniejsza 3 dni temu - że też mu się to nie nudzi emotka
a ja już siły nie mam mu tłumaczyć że to On jest moim mężem emotka

skąd ja to znam
emotka O matko dobrze, że się razem nie zgadali, bo byśmy miały przerąbane dopiero emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5784550 Napisano: 02.12.2013 22:21:09 w WC - rozmowy o wszystkim
Emanuela to chyba te nasze chłopy muszą się dobrać emotka Te T chyba już tak mają z tą zazdrością emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5784509 Napisano: 02.12.2013 22:03:24 w WC - rozmowy o wszystkim
emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

O tak, tak Mariolka zdawaj relację jak Twój zareagował, bo mnie ciekawość zeżrę emotka

mogłaby to nam nagrać i puścić na forum - chciałabym ta zdziwioną minę zobaczyć i to jak z kapuci wyskakuje z wrażenia emotka emotka emotka
swoja droga to podziwiam - ja to od razu bym łapała za telefon albo biegła do pracy mojego TZ się pochwalić

haa ja to samo emotka chociaż, jako,że pracuje " prawie w domu" to pewnie moje wrzaski by usłyszał emotka

Ale tak, zobaczyć tą mine emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5784504 Napisano: 02.12.2013 22:01:59 w WC - rozmowy o wszystkim
mariolakal napisał(a):

Momento, robię przerwę... Mój marnotrawny wrócił... /"Powrót taty".... Idę Go powiadomić... emotka

o matko, Ty go jeszcze nie poinformowałaś ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0