Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5796300 Napisano: 22.12.2013 11:12:05 w Konkursowiczki w ciąży
andziabid napisał(a):

zapraszam na mój ciążowy blog

http://oskariusz.blogspot.com/

Przeczytałam tylko pierwszy post na razie, ale dobra rada - nie myśl o porodzie teraz, bo zwariujesz emotka

Moje dwie wredoty (mąż i Dominik) dali Bartkowi cytryne emotka Aż dusili się ze śmiechu niosąc ją, mąż złapał kamere .... a Bartuś mądrala wciągnął cytryne, trząchnął się dwa razy i zaczął drzeć sie, że nie chcą dać mu więcej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5796017 Napisano: 20.12.2013 23:22:46 w Wkurza mnie...
asiabuczkowska napisał(a):

wkurza mnie kurier K-ex - od środy leży u nich paczka w magazynie i nie raczą ruszyć d..y, by mi ją dowieźć!!!!!!!!!
telefonów nie odbierają, na maile odpowiadają zdawkowo, ze niby jutro dostarczą, ale tak odpisują od środy.........a zamówiłam częsci do samochodu i nie możemy naprawić ;(

nie tak samo wkurza ta firma. Od 2 dni czeka u mnie paczka na nadanie - prezenty dla dzieci, które nie dostaną ich już chyba na święta emotka A firma kurierska nie raczy nawet odpowiedzieć na meile, ani zadzwonić emotka

Dzisiaj wyszła do mnie również tą firma paczka, coś czuję, że siostra dostanie zdjęcie prezentu z dopiskiem, że do sań mikołaja nie zmieścił się, więc doleci po świętach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5795813 Napisano: 20.12.2013 16:18:51 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
benasia napisał(a):

szukam przepisu na pierniczki takie które z synkiem mogę zrobić emotka

w tym roku niestety już za późno, ale na przyszły ogromnie polecam ten przepis http://www.mojewy.../piernik-staropolski
pierniczki też można z niego robić i wychodzą genialne - śmiało mogę powiedzieć,że to najlepsze pierniczki w mojej historii. Na tej stronie znajdziesz też pierniczki na teraz emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5795655 Napisano: 20.12.2013 12:03:53 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
Ma ktoś sprawdzony przepis na śledzie po żydowsku lub kaszubsku ?
Lub ewentualnie inną szybką i łatwą potrawę wigilijną emotka
Robie na pewno śledź marynowany w pieczonych burakach i muszę jeszcze jedną potrawę wymyślić Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5795079 Napisano: 19.12.2013 10:43:31 w Biedronka
anialistopad napisał(a):

to co ludzie nie odesłali danych czy o co chodzi? A może nie uznali nam paragonów bez kropki?

termin wysyłki dopiero niedawno się skończył, bo było 7 dni roboczych, więc może smsy nie dochodziły przez co ludzie nie odesłali danych Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5795063 Napisano: 19.12.2013 10:23:31 w Konkursowiczki w ciąży
dzięki katrin, tak właśnie myślałam, że skarpetki będą lepsze. Pamiętam kiedyś dla Domiśka miałam takie podbite silikonem, świetne były, ciekawe czy w sklepach stacjonarnych coś takiego dostane Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5794995 Napisano: 19.12.2013 00:42:41 w Konkursowiczki w ciąży
Lalka to był przykład z tej serii do malowania jest np konik http://bebele.pl/..._malowania_alex.html
Na prawde fajne to jest.
A może do kuchni garnki, warzywka itp ? Fajne w ikea są

U nas też pomysły skończyły się i chrzestny kupił zabawkę bardziej na zapas tzn początkowo miał kupić duplo, ze zwierzakami, które Bartuś kocha miłością wielką, ale w końcu zadzwonił, że bardzo spodobała mu się jakaś farma z dźwiękiem od 1 roku.
U nas za dużo jest zabawek niemowlęcych po Domiśku i ciężko o coś czego nie ma, choćby podobnego. Dobrze, że niedługo wkroczy w zabawki, których mało nam zostało np klocki, kolejki drewniane itp więc będzie łatwiej.

Co polecacie bardziej skarpeto - kapcie, czy paputki skórzane ? Tzn chodzi mi o to, żeby mały nie ślizgał się, bo w zwykłych skarpetkach antypoślizgowych jak staje na panelach to robi szpagat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5794832 Napisano: 18.12.2013 18:10:28 w Paragony
kupie paragon lirene, proszę o konkretną propozycje na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5794338 Napisano: 18.12.2013 09:09:03 w Konkursowiczki w ciąży
rachel a ile ma lat ? Może tą lalke, lub zwierzątko maskotkę do kolorowania ? Ona jest wielokrotnego użytku - pierze się.

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5793713 Napisano: 17.12.2013 11:01:54 w Carrefour konkursy
bartula napisał(a):

Czas mają, ale jak tyle ekspresów doszło i było trochę telefonów z rezerwy to się człek zastanawia, czyż nie? emotka A co do starej baby to i owszem, owszem, patrząc na pesel czas już zacząć stękać emotka emotka

dokładnie, gdyby wszyscy czekali to luz, a, że wysyłają na raty, to człowiek stresuje się czy wszystko doszło itp Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5793445 Napisano: 16.12.2013 22:03:24 w Kaufland konkursy
melissa napisał(a):

Czyli do jutra jest czas?

do czwartku Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5793338 Napisano: 16.12.2013 20:40:33 w Carrefour konkursy
zubi napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

czeka ktos jeszcze na te nieszczęsne ekspresy ? emotka

do mnie w sobotę wieczorem kurier dzwonił, miałam nieodebrane,
dziś zadzwoniłam, jutro ma przywieźć

u mnie totalna cisza emotka
zaczytana-pola napisał(a):

Czeka, czeka emotka

masakra z takim wysyłaniem na raty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5793311 Napisano: 16.12.2013 20:19:52 w Carrefour konkursy
czeka ktos jeszcze na te nieszczęsne ekspresy ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5792308 Napisano: 14.12.2013 18:58:11 w Konkursowiczki w ciąży
Benasia mase jest różnych farm, popatrz na all lub w sklepach. Są z wadera, little people itp
Nawet jakieś no name dzisiaj widziałam w sklepach i fajne były.

Ja dzisiaj spędziłam 7 godzin w sklepach emotka a w końcu nic Bartusiowi nie kupiliśmy, to co chciałyśmy albo nie było, albo stwierdziłyśmy, że później i nie wróciłyśmy emotka

Co do dywanu to też mam z ciemniejszych - stalowy, mam nadzieje, że dobrze będzie się czyściło z wszystkiego "bartusiowego" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5792104 Napisano: 14.12.2013 09:44:53 w Konkursowiczki w ciąży
ooo koper ma dobry pomysł emotka Albo z wadera też są świetne. Tam też można łączyć zestawy.
Jeszcze co tak wpadło i do głowy
garaż
farma ze zwierzakami - to na baaaardzo długo "starcza"
tablica magnetyczna
zestaw muzyczny
kuchnia zabawkowa

A ja właśnie ubieram się i jadę męczyć się w sklepach wybierając dalej prezenty emotka Musze dzisiaj kupić coś siostrzeńcowi, pomóc siostrze wybrać coś dla moich i kupić też dla nich coś od rodziców emotka
Uwielbiam dawać prezenty, ale jak mam kupować to mnie trafia emotka

Ma któraś dywan z tych takich bardziej włochatych ? Wczoraj w chwili olśnienia i gigant promocji kupiłam sobie i tak się zastanawiam jak z nimi jest z praniem, bo przy Bartusiu to na bank będzie trzeba co chwile prać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5792069 Napisano: 14.12.2013 00:09:30 w Konkursowiczki w ciąży
No właśnie to jest najgorsze,jak dzieciaki mają full zabawek ... ja coś o tym wiem emotka

Benasia a ma klocki tego typu co ostatnio pokazywałyśmy ?

A może ciastoline ? U nas jakoś w tym wieku zaczął się szał na nią Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5790900 Napisano: 12.12.2013 14:14:39 w Konkursowiczki w ciąży
rachel napisał(a):

może któraś z was ma:
http://www.hotmon...mierc-dziecka-a32770

Nie no bez przesady, ja tutaj nie widzę winy w lampkach, tylko ewentualnie w niedopilnowaniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5790734 Napisano: 12.12.2013 11:48:06 w Konkursowiczki w ciąży
shamrock ten kocyk z metkami jest świetny emotka Ja osobiście nie lubie jak ktoś kupuje ciuszki moim dzieciom - z kilkoma wyjątkami, gdzie osoby wiedzą co lubie.

Ehh dzisiaj o cudzie junior budził się tylko 2 razy w nocy, za to Domiś płakał do 6 emotka Ma kontuzję kolana ( nie tańczy już kilka miesięcy) i męczy go czasem, a do czasu, aż nie zrobimy wszystkich badań ( a kolejki nawet prywatnie doprowadzają do szału) to jedynie możemy pomóc mu smarując kolanko, co za dużo nie pomaga emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5789061 Napisano: 10.12.2013 01:24:31 w Konkursowiczki w ciąży
Kasia u mnie też totalne przeciwieństwa. O przespanej nocce nawet nie śnię emotka Tusiu budzi się nawet co godzinę emotka Mój a już 7,5 miesiąca, nawet nie wiem kiedy to zleciało. Ja nie ogarniam mimo, że mąż jest baaaardzo dużo w domu emotka
Dzisiaj wziełam się za wypierdzielanie rzeczy z szafy, żeby poukładać tam wszystko, bo dziada i baby tam brak i tak mały darł się, mąż akurat pojechał załatwiać sprawy, że połowa leży rozwalona w pokoju i czeka na jutrzejszy dzień emotka A jeszcze chciałabym przed świętami, żeby zamontowali mi drzwi do tej szafy, które czekają od ciąży emotka
W ogóle, my jak zwykle przed świętami zamiast ogarniać dom, to rozwalamy wszystko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5789052 Napisano: 10.12.2013 00:26:08 w Konkursowiczki w ciąży
keiti z prześcieradła ?
Monika muszę Ci podziękować za pomysł na prezent dla Bartusia. Kupiliśmy ciuchcie, ale wersję ze zwierzakami ( tj dumbo, simba i dalmateńczyk) - jest na serio świeeeetna, mimo,że sprawdzałam tylko w kartoniku emotka

Ostatnio to moje dziecko mnie wykańcza, usypia sobie średnio tak o 1 - dzisiaj akurat przed chwilką zasnął. W dzień a drzemki ekspresowe, nadal humor wyjący emotka
Ale i tak już lepiej odkąd siedzi, teraz jest na etapie wspiania się na kim/czym popadnie - nauczył się odkręcać grzejniku łobuz jeden i trzeba pilnować, bo moment w domu zimno ( przez przypadek odkryłam, że to on, bo myślałam, że Dominik emotka ) No i powoli raczkuje. Tak nagle, zobaczył moją siostre ( mały zdrajca) i wystrzelił do niej jak torpeda. Tylko czasem jeszcze na podłodze plączą mu się nóżki, bo ślisko jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0