Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przeczytałam tylko pierwszy post na razie, ale dobra rada - nie myśl o porodzie teraz, bo zwariujesz
Moje dwie wredoty (mąż i Dominik) dali Bartkowi cytryne Aż dusili się ze śmiechu niosąc ją, mąż złapał kamere .... a Bartuś mądrala wciągnął cytryne, trząchnął się dwa razy i zaczął drzeć sie, że nie chcą dać mu więcej Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj wyszła do mnie również tą firma paczka, coś czuję, że siostra dostanie zdjęcie prezentu z dopiskiem, że do sań mikołaja nie zmieścił się, więc doleci po świętach Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pierniczki też można z niego robić i wychodzą genialne - śmiało mogę powiedzieć,że to najlepsze pierniczki w mojej historii. Na tej stronie znajdziesz też pierniczki na teraz
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lub ewentualnie inną szybką i łatwą potrawę wigilijną
Robie na pewno śledź marynowany w pieczonych burakach i muszę jeszcze jedną potrawę wymyślić Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na prawde fajne to jest.
A może do kuchni garnki, warzywka itp ? Fajne w ikea są
U nas też pomysły skończyły się i chrzestny kupił zabawkę bardziej na zapas tzn początkowo miał kupić duplo, ze zwierzakami, które Bartuś kocha miłością wielką, ale w końcu zadzwonił, że bardzo spodobała mu się jakaś farma z dźwiękiem od 1 roku.
U nas za dużo jest zabawek niemowlęcych po Domiśku i ciężko o coś czego nie ma, choćby podobnego. Dobrze, że niedługo wkroczy w zabawki, których mało nam zostało np klocki, kolejki drewniane itp więc będzie łatwiej.
Co polecacie bardziej skarpeto - kapcie, czy paputki skórzane ? Tzn chodzi mi o to, żeby mały nie ślizgał się, bo w zwykłych skarpetkach antypoślizgowych jak staje na panelach to robi szpagat Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet jakieś no name dzisiaj widziałam w sklepach i fajne były.
Ja dzisiaj spędziłam 7 godzin w sklepach a w końcu nic Bartusiowi nie kupiliśmy, to co chciałyśmy albo nie było, albo stwierdziłyśmy, że później i nie wróciłyśmy
Co do dywanu to też mam z ciemniejszych - stalowy, mam nadzieje, że dobrze będzie się czyściło z wszystkiego "bartusiowego" Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze co tak wpadło i do głowy
garaż
farma ze zwierzakami - to na baaaardzo długo "starcza"
tablica magnetyczna
zestaw muzyczny
kuchnia zabawkowa
A ja właśnie ubieram się i jadę męczyć się w sklepach wybierając dalej prezenty Musze dzisiaj kupić coś siostrzeńcowi, pomóc siostrze wybrać coś dla moich i kupić też dla nich coś od rodziców
Uwielbiam dawać prezenty, ale jak mam kupować to mnie trafia
Ma któraś dywan z tych takich bardziej włochatych ? Wczoraj w chwili olśnienia i gigant promocji kupiłam sobie i tak się zastanawiam jak z nimi jest z praniem, bo przy Bartusiu to na bank będzie trzeba co chwile prać Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasia a ma klocki tego typu co ostatnio pokazywałyśmy ?
A może ciastoline ? U nas jakoś w tym wieku zaczął się szał na nią Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ehh dzisiaj o cudzie junior budził się tylko 2 razy w nocy, za to Domiś płakał do 6 Ma kontuzję kolana ( nie tańczy już kilka miesięcy) i męczy go czasem, a do czasu, aż nie zrobimy wszystkich badań ( a kolejki nawet prywatnie doprowadzają do szału) to jedynie możemy pomóc mu smarując kolanko, co za dużo nie pomaga Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj wziełam się za wypierdzielanie rzeczy z szafy, żeby poukładać tam wszystko, bo dziada i baby tam brak i tak mały darł się, mąż akurat pojechał załatwiać sprawy, że połowa leży rozwalona w pokoju i czeka na jutrzejszy dzień A jeszcze chciałabym przed świętami, żeby zamontowali mi drzwi do tej szafy, które czekają od ciąży
W ogóle, my jak zwykle przed świętami zamiast ogarniać dom, to rozwalamy wszystko Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika muszę Ci podziękować za pomysł na prezent dla Bartusia. Kupiliśmy ciuchcie, ale wersję ze zwierzakami ( tj dumbo, simba i dalmateńczyk) - jest na serio świeeeetna, mimo,że sprawdzałam tylko w kartoniku
Ostatnio to moje dziecko mnie wykańcza, usypia sobie średnio tak o 1 - dzisiaj akurat przed chwilką zasnął. W dzień a drzemki ekspresowe, nadal humor wyjący
Ale i tak już lepiej odkąd siedzi, teraz jest na etapie wspiania się na kim/czym popadnie - nauczył się odkręcać grzejniku łobuz jeden i trzeba pilnować, bo moment w domu zimno ( przez przypadek odkryłam, że to on, bo myślałam, że Dominik ) No i powoli raczkuje. Tak nagle, zobaczył moją siostre ( mały zdrajca) i wystrzelił do niej jak torpeda. Tylko czasem jeszcze na podłodze plączą mu się nóżki, bo ślisko jest Wyświetl w wątku >>