Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na razie orientuje się, mieliśmy inhalator, ale już dawno zepsuł nam się, jedziemy na pożyczonym, ale wole mieć jednak swój w domu.
W ogóle Bartusia ząbkowanie to jakaś tragedia, już nawet lekarka powiedziała, że to ewenement. Od kilku miesięcy go gnębi, a ostatnio to już strasznie.
3 tygodnie miał katar ( zdecydowanie ząbkowy), przeszedł mu w tamtym tygodniu, a w sobote od nowa katar, kaszel i wczoraj i dzisiaj gorączka. Byliśmy u lekarki i sama potwierdziła, że wszystko ewidentnie ząbkowe, jeszcze trochę i jedynka przebije się i mam nadzieje, że reszte ząbków nie będzie go już tak męczyło Dzisiaj biedny na siedząco co chwile mi usypia co chwile, tak jest tym wszystkim zmęczony Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znacie jakieś ciche i nie za drogie inhalatory ?
na razie znalazłam taki z 35db w odległości metra,
http://allegro.pl...gwa-i3966746208.html
ale wolalabym coś sprawdzonego Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A i na początku jak dodajesz mięso to osobno gotowane
ps ja przy moim obiadowym niejadku, szybko zrezygnowałam z gotowania, bo on czasem potrafi zjeść tylko 1 łyżeczkę ( tylko tak z obiadkami) i kupowałam słoiczki ( mimo swoich działkowych warzyw). Teraz zaczyna ładniej jeść, ale często właśnie dostaje już od nas, jeśli jemy coś co mogę mu dać Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
klaudiag19 u mnie zapalenie pęcherza było na porządku dziennym, ale ja przed ciążą miałam już problem Jedz dużo żurawiny Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bartusia biedaczka męczą zeby kilka miesięcy, teraz już 3 tydzień ma katarek od zębów, a nadal szczerbaty pełną gębą
Do tego obiadkowy niejadek - wszystko zje byle nie obiad, no poza kilkoma wyjątkami. Jedynie jak zbójowi ugotuje makaron i do tego dorzuce to co ma zaplanowane na obiad to pochłania. Makaron najchętniej wciągałby na okrągło Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z jakiego nr ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chociaż nie ukrywam jak miał styczność z ospą tydzień przed wczasami miałam niezły stres i miałam nadzieje, że szczepionka zadziałała, bo chyba bym spanikowała, gdyby zachorował za granicą.
Benasiu właśnie te fitti przypominają mi nivea, tzn mają podobny materiał Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o widzisz, ja też wcześniej o nich nie słyszałam, wpadłam w necie na nie przez przypadek, poczytałam i wysłałam małża po nie. Jak zobaczyłam skład i cene to już wiem, że wszystkie inne chusyeczki idą w odstawkę
tutaj opinie innych i jak wyglądają http://www.bangla...nawilzane-dla-dzieci Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bc14 Dużo lekarzy radzi, że jeśli już szczepić to wtedy kiedy dziecko idzie do żłobka/przedszkola
Dziewczyny baaaaardzo polecam chusteczki z biedronki fitti - normalnie jak zobaczyłam skład to w szoku byłam - miażdży wszystkie markowe - do tego są naprawde fajne, trochę przypominają mi nivea, a cena .... "aż" 9 zł z groszami za 3 pak Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin pomyślę jeszcze, ale chyba się własnie na niego zdecyduje. Jak nie sprawdzi się to nie będzie go szkoda.
A co do spania z rodzicami, oczywiście Bartuś bardzo chętnie, wręcz wtedy nie budzi się co 2 godziny, ale ja raczej jestem przeciwna temu i jeszcze o tyle co nad rane mogę go wziąć do nas ( często nawet tego nie pamiętam ) to na stałe bym się nie zgodziła
Własnie niedawno czort obudził się z drzemki, którą sobie zafundował (był tak padnięty, że usypiał na siedząco) więc zapewne tradycyjnie mam przerąbane do 1 w nocy. Normalnie osiwieje przedwcześnie przez niego Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
madziamck to normalne, macica przygotowuje się do porodu
dolly ja włoże tam normalny materacyk, bardzo dużo osób ma na stałe takie łóżeczka i nigdy nie widziałam w nich czegoś co mogłoby szkodzić dziecku Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Katrin pal licho jak się popruje
znalazłam jeszcze z tych zwyklaków taki http://allegro.pl...jec-i3923173680.html dużo ma tej siatki, więc wydaje mi się to na plus, jeśli chodzi o widoki z łóżeczka Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakby turystyczne mu nie przypasowało, to jednak mam normalne i dlatego tak myślę, że tego taniego nie będzie szkoda (zwłaszcza, że to ma być transakcja wymienna jeśli będzie tani ) Tylko zależy mi, żeby jednak nie złożyło się zaraz razem z bartkiem Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do zębów, to Bartuś ma 9,5 miesiąca i ani jednego, za to męczą go już dobre kilka miesięcy Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja chce na codzień, bo mały tak często budzi mi sie w nocy, że zaczynam kombinować
a często budzi sie po tym jak poobija się o szczebelki.
Zastanawiam sie czy brać tańsze tzn zwykłe, czy jednak lepiej coś droższego Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
np http://allegro.pl...-zs-i3913630347.html
http://allegro.pl...daz-i3914041571.html Wyświetl w wątku >>