Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5840610 Napisano: 22.03.2014 11:45:09 w Konkursowiczki w ciąży
Keiti krztuszenie to naturalna reakcja, dziecko musi nauczyć się przełykać - to dławienie jest niebezpieczne.
Daj olusiowi plaster jabłuszka jeśli siedzi i tylko patrz na niego.
Doidy jest fajne, ciągle zbieram się do zakupu i zebrać się nie mogę, ale teraz chce kupić kubek 360 stopni, bo Bartuś nie chce pić z niekapka i butelki, tylko najchętniej jeśli już to ze zwykłej szklanki, a latem na spacery taki kubek się przyda.
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5840596 Napisano: 22.03.2014 10:32:18 w Konkursowiczki w ciąży
My z kolejką chcemy poczekać, aż będzie faktycznie nią się bawił.
Świetna ta huśtawka ekkorre emotka My niestety nie mielibyśmy gdzie ją powiesić, tzn mamy w większości obniżane sufity, a tam gdzie są normalne, to stropy raczej nie wytrzymają emotka Dostaliśmy taką zwykłą wieszaną np na drzwi huśtawkę i nie ryzykujemy, zostawiamy ją na działkę.

Z zajączkiem, wiem, że różnie bywa, u nas w rodzinie robi się od zawsze prezenty, znam rodziny, które kupują tylko słodycze, a niektórzy w ogóle. Niektórzy zostawiają pod poduszką, a u innych szuka się jajek. Chyba też zależy dużo od regionu Polski.

Wiecie co, Bartoś to normalnie mały cykor emotka To, że się boi szczotki do zamiatania (samego włosia emotka ), włosów lalek, czy wielkiego misia - wiedziałam, więc nie zdziwiło mnie, że ostatnio jak robiliśmy mu sesję zdjęciową nawet nie chciał spojrzeć na taki materiał z płatkami róż wystającymi, trochę śmialiśmy się z reakcji na słome - popylał z niej z prędkością wiatru. Ale ostatnio poszliśmy na plac zabaw, a ten mały cykorek bał się nawet piasku w piaskownicy emotka Wszystko co ma inną fakture już jest niedobre emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5840569 Napisano: 22.03.2014 01:50:08 w Konkursowiczki w ciąży
size ja z Domisiem też byłam tak głupia i wierzyłam we wszystko co radzili emotka

Co do kasy, to jest tak, że po prostu uważam,że na dziecko powinno czuć, że ten dzień jest wyjątkowy, dostaje prezenty itp chociaż zdaję sobie sprawę, że to też nie jest dobre myślenie. Jak teraz Domiś jest duży, to może dostawać kasę i zazwyczaj na urodziny dostaje, bo ciuła sobie odwiecznie na nowe zestawy lego.

Fontanne mamy już emotka jeszcze małemu nie uruchamiałam, bo jestem w trakcie segregacji zabawek i część typu chuśtawka, mata, szczeniaczek uczniaczek ( mamy zdublowany ) emotka itp leci na sprzedaż.

na piłkę vtecha już duży jest.
Łatwiej mi wymyślać tańsze zabawki, w sensie małe, a jak mam zadanie wymyślec coś droższego to już zaczynają się trudności.

Ale wstępnie jest tak
chrzestna kupi na roczek rowerek, który dawno upatrzałam i my mieliśmy go kupić
Teściówka na zajączka nocnik fischera, na roczek chciała zestaw duplo za dość dużą kwotę, nie chciałam takiego bardzo ponad wiek (ten błąd popełniałam z Domisiem), więc wyszły 3 fajne zestawy z których wiem, że mały będzie zadowolony.
My kupimy mu tą koszykówkę, mamuśka prawdopodobnie weźmie na roczek drewniane klocki, a na zajączka coś do kąpieli, a reszta niech się męczy sama emotka Chrzestny się śmiał, że zaczyna kupować duplo, bo to można dublować.

A jeśli chodzi o kolejkę, właśnie nie chce wyprzedzać faktów i trzymam ten pomysł jak będzie odrobine starszy emotka Chociaż tak "trzymałam" pomysł z farmą i chrzestny na gwiazdkę mnie wyprzedził.

Oczywiście wszystkich zabawek mały na raz nie dostaje, tylko chowam mu większość i wyjmuje na raty, żeby nie utonął w tym wszystkim i przy okazji, jak coś wyjmuje to odkrywa to na nowo.

Właśnie u nas jest to, że rodzina jest na prawdę duża, więc 1 okazja i jest stos zabawek. Ta dalsza rodzina jak przyjeżdża w odwiedziny zazwyczaj daje kasę.
Dobrze, że z Domisiem nie mam tego problemu, wystarczy wejść w dział z lego i wiem, że będą okrzyki radości emotka Ale nie powiem, kiedyś już to przechodziłam. Dlatego też czasem lubie tutaj prosić o radę, bo np na gwiazdke baaaardzo mi pomogłyście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5840557 Napisano: 21.03.2014 23:56:22 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

Infanrix jest skojarzony, a to wycofane to nie wiem

to jest szczepionka równoważna z infarixem ( właśnie znalazłam w necie). Ale co najlepsze co jakiś czas serie obu są wycofywane emotka Oczywiście nikomu to nie daję nic do myślenia, tylko pchają nadal to dzieciom emotka
Ja jestem ciekawa czy doczekamy się tego, że rodzice będą mieli wybór czy szczepić, czy nie ( bez żadnych nacisków), lub chociaż tego, że będą mówić prawdę co jest potrzebne a co nie.
Bo co z tego jak lekarka moja przyznała, że skojarzonymi nie zaszczepiłaby swojej córki, jeśli najpierw babeczka od szczepień wychwala je niczym złoto emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5840553 Napisano: 21.03.2014 23:45:50 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

czyli obowiazkowa emotka masakra

Ps. no ja przez Ciebie tez polecialam, ale ja mam glownie Infanrix

to jest skojarzona jeśli dobrze kojarzę.
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5840353 Napisano: 21.03.2014 14:18:52 w Konkursowiczki w ciąży
bc14 napisał(a):

no a co z dziecmi zaszczepionymi?

to pewnie chodzi o to, że było pełno zgłoszeń nop.
I zapewne powiedzą, że wstrzymanie jest rutynowe, nie było żadnego zagrożenia emotka

Sprawdź sobie tam jest podany nr seryjny szczepionki, nie pozostaje nic innego jak obserwować, bo nic innego nie da się zrobić
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5840336 Napisano: 21.03.2014 13:59:16 w Konkursowiczki w ciąży
Dziewczyny jeśli jeszcze nie widziałyście, szczepionke pentaxim wstrzymali w całym kraju emotka emotka

http://www.gif.go...S_2014-03-20-002.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5840078 Napisano: 20.03.2014 19:18:32 w Zakupy na konkursy - usługi
Mogę zrobić zakupy
w freshmarket - kawa 9,9
intermarche wedel
biedronka eden
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5839772 Napisano: 20.03.2014 10:20:44 w Konkursowiczki w ciąży
benasia mamy taką huśtawkę, ale poleci na działke, bo u nas nie wiem czy by wytrzymała futryna emotka

No właśnie mamy tego wszystkiego pełno emotka Monika nie chce kasy emotka na chrzciny mały dostał, już niektórzy pytali się co kupiłam, a ja poza 2 rzeczami nie miałam co, bo najzwyczajniej nic nie potrzebujemy.
Miałam teraz z tego kupić rowerek i chrzestna wyskoczyła, że ona "bierze" rowerek.
Jak nic nie wymyślę, to powiem, żeby duplo pokupowali różne zestawy, to zawsze się przyda, a mały powoli już układa, a jak zmęczy go próba układania to wkłada je do wiaderka i wysypuje i tak w koło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5839706 Napisano: 20.03.2014 01:13:34 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

Kali a moze drewniane klocki, autko jeździk (co dziecko siada i się odpycha samo), albo jakieś autko zabawka z Wadera z tych większych - moj jak miał roczek własnie dostawał coś z tego typu pimijając rowerek który macie lub dostaniecie. A moze konik taki niski na biegunach?

o drewnianych klockach właśnie mamie wspomniałam, zapomniałam napisać emotka Konika mamy little tikes, wadera autka mamy, nawet kilka do mamy wywiozłam emotka autko jeździk mamy i większe i mniejszego hipcia pchacz z jeździkiem w jednym emotka
Dlatego wszyscy mnie gnębią, bo wiedzą, że mamy tego pełno. Ubrań nie lubie jak dzieci dostają, zresztą też mamy pełno emotka Część zabawek pójdzie teraz na pewno na działkę, częścią mame uracze i będzie miejsce na nowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5839696 Napisano: 20.03.2014 00:21:40 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 namiot fajny, myślałam o takim na działkę, ale czy jest sens jak mamy zwykły + do tego domek little tikes ? chyba nie. Mamy coś w stylu kojca dmuchanek i do tego wrzuca się piłki, ale największe zainteresowanie jest jak piłki są na zewnątrz i można za nimi ganiać.
Koparka fajna, ale mamy podobny wózek z klockami
U nas jest ten problem, że po Domisiu pełno zabawek emotka

keiti Ja Ciebie błagam, jak widzę jak znajomi chwalą się na fb tym dziadostwem, to mam ochotę napisać im, żeby sami zjedli obiad przez kawałek skarpety emotka
Dziecko 6 miesięczne jest w stanie pogryźć sobie nawet jabłko bez posiadania zębów, a takie siatki i inne ustrojstwa to tylko wyciąganie kasy z rodziców ! o ! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5839576 Napisano: 19.03.2014 19:21:46 w Konkursowiczki w ciąży
No to dziewczyny wyskakiwać mi tutaj z pomysłów na prezenty dla roczniaka emotka
Mamy dwie okazję, zajączek i roczek, a powoli każdy mnie gnębi emotka
Na razie wiem, że będzie na pewno rowerek, nocnik fishera ten kibelek, duplo bo mały pięknie się już bawi nimi, ale potrzebuje więcej pomysłów.

Zaciekawiła mnie ta koszykówka http://allegro.pl...24h-i4015273435.html
Mały ogólnie kocha piłki i balony miłością wielką Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5838840 Napisano: 18.03.2014 13:27:49 w Wkurza mnie...
zabcia0410 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

To ja Wam napiszę lepszą akcję miałam ipada air wiadomo wart około 2000 tysiaków,wystawiłam za 1500 zł, a gostek do mnie piszę, że za 500 zł on go weźmie jak zrobię wysyłkę gratis ,ale to jeszcze nic on wpłaci pieniądze dopiero wtedy jak ja mu go wyślę i on sprawdzi, że wszystko w nim działa emotka

dzisiaj ja dostałam dokładnie tego typu propozycję -to chyba plaga-ludzie nie mają za grosz poczucia godności emotka emotka

ja próbuje sprzedać xboxa na allegro, cene obniżyłam na maksa, a i tak geniuszę proponują śmieszne kwoty - wręcz niższe niż bym dostała w lombardzie (który przecież jeszcze musi na tym zarobić emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5837887 Napisano: 15.03.2014 21:57:22 w Konkursowiczki w ciąży
Gratuluje wszystkim mamusiom emotka

U nas druga jedynka się pojawiła,tzn wykluła się pewnie kilka dni temu, ale, że Bartuś nie chce pokazywać paszczy to dopiero teraz zauważyłam emotka Co najlepsze jest to jedynka górna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5837235 Napisano: 13.03.2014 19:26:08 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

pewnie wygrali przetarg, dali niższą cenę...i pobędą z nami przynajmniej przez rok..Mam nadzieje że przy 704 nagrodach nie będą cudowali z potencjalnymi i dowodami emotka

a nie półtora ? emotka
Jak nie będą świrować z potencalnymi i dowodami, to mogę ich na nowo pokochać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5837123 Napisano: 13.03.2014 15:19:06 w Inne mniejsze markety
zaczytana-pola napisał(a):

zwierzyniec chyba pisał/-a chyba o Kamisie emotka

aaa no tak, ja tradycyjnie zakręcona jak śmigło od taczki , zmyliło mnie wcześniejsze pytanie emotka

Ciekawe kiedy ruszą bonduelle Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5837118 Napisano: 13.03.2014 15:13:01 w Inne mniejsze markety
zwierzyniec napisał(a):

magnus napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

dzwoniłem do TopMarketu w sprawie bonów z Kamisa i nie zgadniecie co mi powiedziała bardzo miła pani...bony zostały wysłane emotka Wiem, wiem że to już słyszelismy wcześniej i czujecie się jak w dniu świstaka, ale tym razem moja męska intuicja mówi mi że naprawde wysłali emotka

A jakie są kwoty z Bonduelle też nic nie wiadomo ?

Podczas rozmowy Pani powiedziała, że mam nagrodę główną, bony do Saturna, Media Markt ale niechżesz mi te bony przyślą

zgadza się wg miejsca na liście ?
Może tak dojdziemy, czy wrzucili ją po kolei emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5836569 Napisano: 12.03.2014 14:14:18 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

(...) 4frame można było jeszcze wyjaśnić, dosłać inne dowody na to, że mimo takiego samego adresu zameldowania, kilka osób może mieszkać gdzie indziej. (...)

Regulamin 4Frame wyraźnie mówił, że adresy nie mogą się powtarzać, obojętnie, czy zameldowania, czy zamieszkania. TQG nie wprowadza niczego nowego.

mahuska napisał(a):

Ja proponuję zrobić tu jakieś blokady na czytanie naszych postów emotka TQG już pewnie kawkę pije i boki ze śmiechu zrywają

A niech se czytają emotka

Ja nie mówie, że tq to wprowadziło, tylko, że rozumieli, że ktoś może mieć ten sam adres zameldowania i mieszkać osobno (pod innym adresem).

Ale jakby nie było to nie lubie wysyłać dowodu i koniec Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5836522 Napisano: 12.03.2014 13:15:19 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

melissa napisał(a):

Niestety - pamiętam bycie li tylko potencjalnym po odesłaniu wszystkich danych emotka

Vide punkt "16" emotka

melissa napisał(a):

I nie widzę żadnych zmian na lepsze w zamianie 4Frame na TQ. A o dowody mogą prosić - jest wzmianka w regulaminie.

Zmiany na lepsze widzę w regulaminie TQG (porównując z poprzednimi), nie w zmianie organizatora. A o dowody to i 4Frame prosiło emotka

joan, a to czasem nie jest identyczny regulamin jak poprzedni ? Oni chyba pod koniec też nie pisali bezpośrednio o dowód

4frame można było jeszcze wyjaśnić, dosłać inne dowody na to, że mimo takiego samego adresu zameldowania, kilka osób może mieszkać gdzie indziej.
U mnie w rodzinie niestety nie gram już sama, a każda z nas mieszka gdzie indziej ( nawet w innym mieście), a meldunek mamy ten sam. Tq nie obchodziło to niestety Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5836517 Napisano: 12.03.2014 13:11:52 w Kaufland konkursy
malenka89 napisał(a):

a pamiętacie czym wysyłali bony?

DHL ?

a wrr zepsuli mi humor nooo
Jedyny konkurs taki fajny jaki został.
Wyświetl w wątku >>
0 0