Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Daj olusiowi plaster jabłuszka jeśli siedzi i tylko patrz na niego.
Doidy jest fajne, ciągle zbieram się do zakupu i zebrać się nie mogę, ale teraz chce kupić kubek 360 stopni, bo Bartuś nie chce pić z niekapka i butelki, tylko najchętniej jeśli już to ze zwykłej szklanki, a latem na spacery taki kubek się przyda.
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Świetna ta huśtawka ekkorre
Z zajączkiem, wiem, że różnie bywa, u nas w rodzinie robi się od zawsze prezenty, znam rodziny, które kupują tylko słodycze, a niektórzy w ogóle. Niektórzy zostawiają pod poduszką, a u innych szuka się jajek. Chyba też zależy dużo od regionu Polski.
Wiecie co, Bartoś to normalnie mały cykor
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do kasy, to jest tak, że po prostu uważam,że na dziecko powinno czuć, że ten dzień jest wyjątkowy, dostaje prezenty itp chociaż zdaję sobie sprawę, że to też nie jest dobre myślenie. Jak teraz Domiś jest duży, to może dostawać kasę i zazwyczaj na urodziny dostaje, bo ciuła sobie odwiecznie na nowe zestawy lego.
Fontanne mamy już
na piłkę vtecha już duży jest.
Łatwiej mi wymyślać tańsze zabawki, w sensie małe, a jak mam zadanie wymyślec coś droższego to już zaczynają się trudności.
Ale wstępnie jest tak
chrzestna kupi na roczek rowerek, który dawno upatrzałam i my mieliśmy go kupić
Teściówka na zajączka nocnik fischera, na roczek chciała zestaw duplo za dość dużą kwotę, nie chciałam takiego bardzo ponad wiek (ten błąd popełniałam z Domisiem), więc wyszły 3 fajne zestawy z których wiem, że mały będzie zadowolony.
My kupimy mu tą koszykówkę, mamuśka prawdopodobnie weźmie na roczek drewniane klocki, a na zajączka coś do kąpieli, a reszta niech się męczy sama
A jeśli chodzi o kolejkę, właśnie nie chce wyprzedzać faktów i trzymam ten pomysł jak będzie odrobine starszy
Oczywiście wszystkich zabawek mały na raz nie dostaje, tylko chowam mu większość i wyjmuje na raty, żeby nie utonął w tym wszystkim i przy okazji, jak coś wyjmuje to odkrywa to na nowo.
Właśnie u nas jest to, że rodzina jest na prawdę duża, więc 1 okazja i jest stos zabawek. Ta dalsza rodzina jak przyjeżdża w odwiedziny zazwyczaj daje kasę.
Dobrze, że z Domisiem nie mam tego problemu, wystarczy wejść w dział z lego i wiem, że będą okrzyki radości
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jestem ciekawa czy doczekamy się tego, że rodzice będą mieli wybór czy szczepić, czy nie ( bez żadnych nacisków), lub chociaż tego, że będą mówić prawdę co jest potrzebne a co nie.
Bo co z tego jak lekarka moja przyznała, że skojarzonymi nie zaszczepiłaby swojej córki, jeśli najpierw babeczka od szczepień wychwala je niczym złoto
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to pewnie chodzi o to, że było pełno zgłoszeń nop.
I zapewne powiedzą, że wstrzymanie jest rutynowe, nie było żadnego zagrożenia
Sprawdź sobie tam jest podany nr seryjny szczepionki, nie pozostaje nic innego jak obserwować, bo nic innego nie da się zrobić
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.gif.go...S_2014-03-20-002.pdf Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w freshmarket - kawa 9,9
intermarche wedel
biedronka eden
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie mamy tego wszystkiego pełno
Miałam teraz z tego kupić rowerek i chrzestna wyskoczyła, że ona "bierze" rowerek.
Jak nic nie wymyślę, to powiem, żeby duplo pokupowali różne zestawy, to zawsze się przyda, a mały powoli już układa, a jak zmęczy go próba układania to wkłada je do wiaderka i wysypuje i tak w koło
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego wszyscy mnie gnębią, bo wiedzą, że mamy tego pełno. Ubrań nie lubie jak dzieci dostają, zresztą też mamy pełno
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Koparka fajna, ale mamy podobny wózek z klockami
U nas jest ten problem, że po Domisiu pełno zabawek
keiti Ja Ciebie błagam, jak widzę jak znajomi chwalą się na fb tym dziadostwem, to mam ochotę napisać im, żeby sami zjedli obiad przez kawałek skarpety
Dziecko 6 miesięczne jest w stanie pogryźć sobie nawet jabłko bez posiadania zębów, a takie siatki i inne ustrojstwa to tylko wyciąganie kasy z rodziców ! o !
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mamy dwie okazję, zajączek i roczek, a powoli każdy mnie gnębi
Na razie wiem, że będzie na pewno rowerek, nocnik fishera ten kibelek, duplo bo mały pięknie się już bawi nimi, ale potrzebuje więcej pomysłów.
Zaciekawiła mnie ta koszykówka http://allegro.pl...24h-i4015273435.html
Mały ogólnie kocha piłki i balony miłością wielką Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas druga jedynka się pojawiła,tzn wykluła się pewnie kilka dni temu, ale, że Bartuś nie chce pokazywać paszczy to dopiero teraz zauważyłam
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak nie będą świrować z potencalnymi i dowodami, to mogę ich na nowo pokochać
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe kiedy ruszą bonduelle Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może tak dojdziemy, czy wrzucili ją po kolei
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale jakby nie było to nie lubie wysyłać dowodu i koniec Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan, a to czasem nie jest identyczny regulamin jak poprzedni ? Oni chyba pod koniec też nie pisali bezpośrednio o dowód
4frame można było jeszcze wyjaśnić, dosłać inne dowody na to, że mimo takiego samego adresu zameldowania, kilka osób może mieszkać gdzie indziej.
U mnie w rodzinie niestety nie gram już sama, a każda z nas mieszka gdzie indziej ( nawet w innym mieście), a meldunek mamy ten sam. Tq nie obchodziło to niestety Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a wrr zepsuli mi humor nooo
Jedyny konkurs taki fajny jaki został.
Wyświetl w wątku >>